- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.681
afiyet olsun öğle tam doymadığın için mi ilk arada küçük tost yedin gülümKahvaltı
1 haşlanmış yumurta 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, adaçayı
Ara
Muz
Öğle
Fırında poşette 2 baget, 2 dilim patates, yoğurt
Ara
Kuşburnu çayı, küçük bi tost,birkaç çiğ badem
Aksam
Fırında poşette 3 baget, 2 dilim patates, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Spor olarak
50 dk yürüyüş
çok acıkmıştım bol limon da sıktım pırasaya midemi yaktı üstüne süt içince bumm şiştim midemi zorladı ondan oldu benceÇiğ pırasa salatası hiç yapmadım bende sebze = zeytinyağlı
allah rahatlık versin iyi geceler arkadaşımHerkese hayırlı gecelerrrrr sabah görüşmek üzere
Çok haklısın canım okulda arkadaş var hiç takılmıyor ve tığ gibi inş bende zamanla asarım bu düşünceleri... çene düşmek ne demek bu telkinler belkide yardımcı olacakbak gülüm senin boyuna kilona yaşına göre günlük kalori harcaman 1.743 kalori yani bunu bedenin hareketsiz tüm gün tembellik yapsan da yakıyor senin kilonun sabit kalması için bu kadar kalori alımı yeterli ama sen zaten bunun çok altında kalori alıyorsun arada kaçamak yaptın diye bedenin hemen yağ olarak depolamaz(sen emir vermedikçe) vücudun karbonhidrata ki en hızlı sindirilen şeydir , yağa , proteine her şeye ihtiyacı var her gün kullanıyor zaten bunları senin tek yapman gereken arada fazladan yedin mi mecburiyetler oluyor malum , sadece ya diğer öğünleri yada ertesi gününü öğünlerini biraz hafifletip dengeyi kurman en önemlisi düşünce yapını değişmen o kilo alırım korkusunu atman lazım sen ideal kilona çok yakınsın korumaya geçeceksin neredeyse düşünceni değişmezsen koruma da kalamazsın ki yazık değil mi bu kadar emeğine.. anam benim yine çenem düştü :)
Afiyet olsun canım şu az olmuş sadeceSabah 9 30
Maydanoz kuru
Kahvalti 10 .00
Bir tane simit
Limonlu brokoli
Domates salatalik
Dort kup kasar peynir
Uc zeytin
Ara 12 00
Dokuzlu cay
Ara 15 00
Yarim avuc yer fistigi
Kucuk bir parca cevizli sucuk
Aksam 16 30
Kucuk bir tabak salcali sapagetti
Bol yesilliklli kis salatasi
Bir bardak visne erik hosafi
Su 1.5 litre
Spor 13 504 adim attim
Oyy geçmiş olsun canım hafif bir gün olmuş afiyet olsunmenüm
kahvaltı 11: 00
1 yağda yumurta (tüm sarısı rafadan)
peynir
2 dilim ekmek
1 portakal
akşam 18:30
1 kase tavuklu çorba
1 büyük kase pırasa salatası
6 yaprak sarma
pırasa midemi yaktı az süt içtim çok şiştim
az önce de hepsini çıkardım:)
Protein dolu bir gün olmuş canım afiyet olsunKahvaltı
1 haşlanmış yumurta 4 zeytin, kk peynir, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, adaçayı
Ara
Muz
Öğle
Fırında poşette 2 baget, 2 dilim patates, yoğurt
Ara
Kuşburnu çayı, küçük bi tost,birkaç çiğ badem
Aksam
Fırında poşette 3 baget, 2 dilim patates, yoğurt
Ara
Türk kahvesi
Spor olarak
50 dk yürüyüş
Yok kuzum artı nedenim haftasonu maalesef.. ama kilo değil bencedetevafuk55 bence senin artın ödem olabilir uykusuzluktan olabilir ama kilo artışı olamaz o yüzden kafana takma sen harika gidiyorsun menü spor şahane kas miktarın arttıysa oda etkileyebilir
azıcık kuru olmuş ama senin elin de değilmiş ki imam sarığının boyutu çay fincanı kadar değil mi iyi valla yarısını yememişsin afferin kız :)Selam fıstıklar
Okul sonrası ev yemek akşamda arkadaşa davetliydik hali ile giremedim
Menümü vereyim
Sabah 11.30: bir kıymalı pide çay
Ara: türk kahvesi 2 k kayısı
Akşam 20.30: 1 kase keşkek
1 dilim börek
İmam sarıgi pastanın yarısı
Ara bitki çayı
2.5 litre su
Canım bi arkadaş yarısını almıştı fırsat bu fırsat kalan yarıyı da ben aldım:) ben zaten tatlı değil hamur işi seviyirum veya tuzlu şeyleriazıcık kuru olmuş ama senin elin de değilmiş ki imam sarığının boyutu çay fincanı kadar değil mi iyi valla yarısını yememişsin afferin kız :)
ay iyi denk gelmiş kardeş payı yapmışsınız ben açken ikramlıkta bolsa tatlı tuzlu ayırt etmiyorum galiba tadını sevdiğimi haklıyorum hehehehCanım bi arkadaş yarısını almıştı fırsat bu fırsat kalan yarıyı da ben aldım:) ben zaten tatlı değil hamur işi seviyirum veya tuzlu şeyleri
sağol teyzesi gittiler akşam diş doktoruna kanal tedevasine başlamış doktor .
çiğ pırasa salatasını çok yedim galiba o beni bir şişirdi ve yaktı üstüne sütü içince daha beter oldum ondan oldu ama iyi oldu valla rahatladım birden insan 10 küsür santim şişince çok acıtıyor :)
Günaydın arkadaşlarım hayırlı sabahlar
Geçmiş olsun canım inşallah şimdi iyisindirdün gece hiç huzurlu uyuyamadım sürekli üşüdüm titredim her yerim diken diken oluyodu sanki başım çok ağrıyodu gecenin bi yarısı en son aklıma geldi şekerimmi düştü diye gidip bi kesme şekeri dilimin altına aldım üzerine bir bardak su içtim geldim uzandım sonra bir terlemişim ondan sonra uyumuşum ama şimdide başım çok ağrıyor çok uykusuz ve huzursuzum
timüs una ufak vuruşlar var mutluluk hormonun salgılansın inşallah çabuk geçer huzursuzluğun geçmiş olsundün gece hiç huzurlu uyuyamadım sürekli üşüdüm titredim her yerim diken diken oluyodu sanki başım çok ağrıyodu gecenin bi yarısı en son aklıma geldi şekerimmi düştü diye gidip bi kesme şekeri dilimin altına aldım üzerine bir bardak su içtim geldim uzandım sonra bir terlemişim ondan sonra uyumuşum ama şimdide başım çok ağrıyor çok uykusuz ve huzursuzum
hoş geldin :))Selam kızlar okuldan geldim. Yine nobet yine yorgunluk. Uzerine 12 mart ve 23 nisan hazirliklari... mukemmeliyetci olmak cokk zorluyir bazen.... henüz yemek yemedim gibi bir şey 3 lokma yedim sadece :) Oğlum uyursa yiyecem inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?