- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.721
Kahvaltı
1 haşlanmış yumurta, 3 zeytin, kk peynir, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, vişne suyu
Ara
Elma
Öğle
Sandviç ekmeği arasında tavuk döner, ayran,yarım dilim pasta, kola
Ara
Türk kahvesi
Akşam 16:15
1 kase kısır, minik dilim irmikli pudingli tatlı
Ara
Bitki çayı, 3 tatlı kaşığı mısır haşlama
Kazasız belasız bi nöbet daha bitti eve gelince dondurucuya havuzlu börek yapıp attım yoğun bi gündü hafta sonu kızımın doğum günü hazırlık peşindeyim
Hayirli cumalar canim kizinin dogum gunu simdiden kutlu olsun sanada allah kolaylik versin ...Cumamız mübarek olsun
Az once aklimdaydin dedim bugun tomurcuk ise gidecekti diye ..iyi olmana cok sevindim canimSelam kizlar.Hayirli cumalar.bende ise geldim bugun.iyi geldi acildim toparlandim biraz.
Herkes nerede acabaa
Okul sonrası o kadar yorgundum ki gözümü acamiyirdum niye böyle oldum anlamadımHerkes nerede acabaa
Kuru bi gün olmuş her türlü yakmışsındır ama sende alıştığımız menü değil spor süper vallaMenümü vereyim çok iyi değil ama
Sabah 1 poğaça 1 bardak süt
Öğle 14.00: 10 tane yaprak sarma
3 parça haşhaşlı çörek
1 avuç kadar fıstık
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 2 dlm bitter
Akşam 18.00: küçük kase yoğurt Salata
Bitki çayları 3 litre su
Spor
1 saat 10 dakika step spuat koşu eliptik
Galiba bahar yorgunlugu oldu canim bende uyusuk uyusuk duruyorum valla ..ilac ciddi istah aciyo kendimle mucadele icindeyim ne yalan diyim ...Okul sonrası o kadar yorgundum ki gözümü acamiyirdum niye böyle oldum anlamadım
Sonrasında akşam yemek çocuklar ve spor derken şu an oturabildim... sen nasilsin canım ilaç etkileri nasil
Gezmissin bugun ne iyi yapmissin canim cuma gununun tadini cikarmissin ...Bende eşofmanımı giydim yeni ayağımı uzattım gezmekten yeni geldim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?