- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.761
O nasıl bir üslup ya pes artık. Çocuklar masumdur hele de 6 7 yaşındakiler sonuçlarını düşünmeden yanlışlıkla yaparlar.. bu kadın bunu anlamayacak kadar fena bence de öğretmene söylemelisin herkes haddini bilmeli...Aynen canim kadin sacma sacma mesaj atmis ortak gruptan oglum yanlislikla kalemi arkadasinin agzina batirmis arkadasi elini tutmus oda elini cekerken batmis kalem ogretmen bakmis zaten benimkide aciklamasini yapmis hatta ozur bile dilemis ..kadin mesajda diyorki soyleyin cocugunuza elindeki kalemi oglumun orasina burasina sokmasin ..yani anlamiyor yanlislikla oldugunu su okuma gurubundaki manyaklardan biri iste
Aaaa ne güzel canım hem tepkiler hem senin mutluluğun... çok sevindim kendini iyi hissetmene önemli olan senin nasıl mutlu olduğun. Çalışmak iyi geliyorsa öyle yap kuzum ama tabi kendini yormadan..Selam kizlar yogun tempolu bir gun gecirdim bende cok aktif calismasam da ne yalan soyliyim gitmek iyi geldi zaman nasil gecti anlamadim bile.pazartesinden itibaren gidicem insallah.raporum devam etse de boylesi daha iyi olacak sanirim.kendimi daha iyi hissettim calismaya alisik oldugum icin uzun sure evde kalmak bunaltmis beni.insanlarin ilgisi de ayri hosuma gitti.hosgeldinler hal hatir sormalar cok zayiflamissin demelerhos zayifladigim yok aslinda ama artik oyle gosteriyorum sanirim
Çok güzel cevap vermişsin ama canım o tarz bi cümle kuran birinin bu cümleyi anlayacak zekada olduğunu zannetmemBende ona sizde cocugunuza insanlari otekilestirmemesini vede seni bu okulda istemiyorum demenin ne kadar yanlis oldugu soyleyin lutfen dedim ..
şifa niyetine de ye gülüm anne de selam söyle ellerine canına sağlık şimdiden :)Annemlere geldim bir aydan fazla oldu gelmeyeli.. ıspanaklı gözleme yapacakmış valla çok seviyorum şimdiden haberiniz olsun
Ana eli değmiş sevmesende yemelisin benim için de ye benim annem de sac üzerinde odun ateşinde her pazar yapardı afiyet şifa olsun anneye selamAnnemlere geldim bir aydan fazla oldu gelmeyeli.. ıspanaklı gözleme yapacakmış valla çok seviyorum şimdiden haberiniz olsun
A. Selam canım menü değişti neyse ki :)şifa niyetine de ye gülüm anne de selam söyle ellerine canına sağlık şimdiden :)
Tamam bir dengeleme menüsü süper canım afiyet olsunKahvaltı
2 tereyağında yumurta, kk peynir, 4 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, adaçayı
Ara
Yeşil çay, 1 tane rulokat, 10 fındık
Akşam
Brokoli, havuç, patates haşladım maydanoz, roka, yeşil soğan doğradım bol limon az zeytinyağı az tuz ekledim, 2 tane de zeytinyağlı yaprak sarma
Ara
Türk kahvesi olcak
A. Selam canım anneler haftasonu na bir ayrı ozeniyirlar zaten hele de dışarıdakiler gelince :) Allah senin annene de rahmet etsin canım.Ana eli değmiş sevmesende yemelisin benim için de ye benim annem de sac üzerinde odun ateşinde her pazar yapardı afiyet şifa olsun anneye selam
Bende senin gibi dusunuyorum o kucuk bir cocuk boyle cumleleri nereden bilecek demekki evde bu tarz konusmalar geciyorki cocukta bu sekilde konusuyo ...bu kadinin ilk vukati degil bu kacinci iyi bir dersi haketti eminim ogretmen geregini yapacaktir yanina kalmiycak ... ayrica bu tarz davranisi ile kendini kuculttu ama boylelerinin yalakasi coktur malum ...Bu sözler çocuktan ziyade anasının küçülmüş halini yansıtıyor evde nasıl bi tutumla çocuğu okula gönderiyosa daha 6-7 yaşında bi çocuk büyük cümleler kuramaz diye düşünüyorum uslubu zaten saygısız bu tarz insanlarla işimiz içinde o kadar çok uğraşıyoruz ki aile olayın tamamını değil işine gelen kısmına odaklanıyor ve kendini haklı çıkarmak için uğraşıyor unuttuğu ise ben ve meslektaşlarım ufak parçaya değil tamamına hakimiz bu yüzden rahat ol seni seviyesine düşürmesine izin verme öğretmen durumu çözecektir bide şunu anlamıyorum madem senle sorunu var seni aradın söylesin gruba yazıp küçük düşürmeye çalışmak nedir onun seviyesizliği burdan belli
Aaa sizin dogum gununuz var bugun dimi insallah cok guzel gecmistir gunun canim tekrar kutluyorum prensesi ....Günaydın arkadaşlarım bugün benim için tempolu olacak camlar mutfak dolapları silinecek çocukları yıkamalıyım evi temizlemem lazım ikramlık hazırlığı da olacak Allahtan sarma dondurucu da hazır çıkarıp pişiricem ara ara uğrarım
Dedigin gibi 6 7 yas cocugu bunlar nasil bir kini olabilirki bir cocugun yanlislik iste ama anlamak istemiyor .... ayrica mesajima cevap bile veremedi devreleri yandi galibaO nasıl bir üslup ya pes artık. Çocuklar masumdur hele de 6 7 yaşındakiler sonuçlarını düşünmeden yanlışlıkla yaparlar.. bu kadın bunu anlamayacak kadar fena bence de öğretmene söylemelisin herkes haddini bilmeli...
Aaaa ne güzel canım hem tepkiler hem senin mutluluğun... çok sevindim kendini iyi hissetmene önemli olan senin nasıl mutlu olduğun. Çalışmak iyi geliyorsa öyle yap kuzum ama tabi kendini yormadan..
Çok güzel cevap vermişsin ama canım o tarz bi cümle kuran birinin bu cümleyi anlayacak zekada olduğunu zannetmem
Benim oglumda hic oyle bir cocuk degil canim ideal ogrenci zil calar sirasina oturur defterini cikarir ogretmenini bekler ki ogretmenide harika yetismis bir cocuk der hep ... zaten cocuguma hic bisey demedim yanlislikla olmus dedim gercekten bundan sonra hak edene hak ettigini versin ... birde oyle aglamiski ogretmeni neden agliyosun ben sana inaniyorum yanlislikla olmus iste demis .. yani ogretmende cok olayi onemsememis oyle ciddi bi durum olsa ogretmen beni uyarmazmi .. yok pislik kadin sov yapcakya derdi o ..ayrica ben o salakla hic muhattap olmuyorum benim konustugum kisiler bellidir seviyesizlerle isim olmaz yaniangelina35 laf söyleme, açıklama yapma oğlunu da tembihle canını sıkanın ağzına patlatsın azcık şer olmanız lazım ki bu densizler artık çenesini kapatsın, insan yerine koyup iyi davranıyorsunuz olmuyor açıklama yapıp özür diliyorsunuz anlamıyorlar edepsiz edepsiz konuşuyorlar bunlara söz değil sopa lazım valla bak ..ne manyak insanlıktan çıkmış var yaaa sinirimi zıplattı kadın resmen
allah sana sabır versin işin çok zor bu manyaklarla bacım sen direk muhattap oluyorsun
Canim sen boyle yazinca burnumun diregi sizliyo icim bi hos oluyo .. Allah rahmet eylesin annecigine .... sen hem oksuz hem yetimsin ayni babam gibi ....Ana eli değmiş sevmesende yemelisin benim için de ye benim annem de sac üzerinde odun ateşinde her pazar yapardı afiyet şifa olsun anneye selam
Odul gunu olmus canim oyle de yarin yine devam edersin afiyet olsun canim ...Menüm çok iyi değil yine
Sabah 10.30: 1 has yumurta 3zeytin
3 çatal. Patates kız, 2kk peynir
2 d ekmek 1 çeyrek yufkadan börek
Ara Türk kahvesi 1 dilim bitter 1 k kayısı
Öğle 14.00: 1.5 lahmacun az çekirdek 1 k kayısı
Akşam 18.30: tavuk ızgara 3 parça, 4 lokma ekmek
Ara Türk kahvesi olabilir
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor 875 ip atlama
60 ar tane mekik spuat jumping jack sumo spuat ve bacak hareketleri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?