Haydi Yine Yeniden...

O nasıl bir üslup ya pes artık. Çocuklar masumdur hele de 6 7 yaşındakiler sonuçlarını düşünmeden yanlışlıkla yaparlar.. bu kadın bunu anlamayacak kadar fena bence de öğretmene söylemelisin herkes haddini bilmeli...
Aaaa ne güzel canım hem tepkiler hem senin mutluluğun... çok sevindim kendini iyi hissetmene önemli olan senin nasıl mutlu olduğun. Çalışmak iyi geliyorsa öyle yap kuzum ama tabi kendini yormadan..
Bende ona sizde cocugunuza insanlari otekilestirmemesini vede seni bu okulda istemiyorum demenin ne kadar yanlis oldugu soyleyin lutfen dedim ..
Çok güzel cevap vermişsin ama canım o tarz bi cümle kuran birinin bu cümleyi anlayacak zekada olduğunu zannetmem

angelina35 laf söyleme, açıklama yapma oğlunu da tembihle canını sıkanın ağzına patlatsın azcık şer olmanız lazım ki bu densizler artık çenesini kapatsın, insan yerine koyup iyi davranıyorsunuz olmuyor açıklama yapıp özür diliyorsunuz anlamıyorlar edepsiz edepsiz konuşuyorlar bunlara söz değil sopa lazım valla bak ..ne manyak insanlıktan çıkmış var yaaa sinirimi zıplattı kadın resmen
allah sana sabır versin işin çok zor bu manyaklarla bacım sen direk muhattap oluyorsun

Kahvaltı
2 tereyağında yumurta, kk peynir, 4 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, adaçayı
Ara
Yeşil çay, 1 tane rulokat, 10 fındık
Akşam
Brokoli, havuç, patates haşladım maydanoz, roka, yeşil soğan doğradım bol limon az zeytinyağı az tuz ekledim, 2 tane de zeytinyağlı yaprak sarma
Ara
Türk kahvesi olcak

Annemlere geldim bir aydan fazla oldu gelmeyeli.. ıspanaklı gözleme yapacakmış valla çok seviyorum şimdiden haberiniz olsun
Ana eli değmiş sevmesende yemelisin benim için de ye benim annem de sac üzerinde odun ateşinde her pazar yapardı afiyet şifa olsun anneye selam

şifa niyetine de ye gülüm anne de selam söyle ellerine canına sağlık şimdiden :)
A. Selam canım menü değişti neyse ki :)
Tamam bir dengeleme menüsü süper canım afiyet olsun
Ana eli değmiş sevmesende yemelisin benim için de ye benim annem de sac üzerinde odun ateşinde her pazar yapardı afiyet şifa olsun anneye selam
A. Selam canım anneler haftasonu na bir ayrı ozeniyirlar zaten hele de dışarıdakiler gelince :) Allah senin annene de rahmet etsin canım.

Menüm çok iyi değil yine
Sabah 10.30: 1 has yumurta 3zeytin
3 çatal. Patates kız, 2kk peynir
2 d ekmek 1 çeyrek yufkadan börek
Ara Türk kahvesi 1 dilim bitter 1 k kayısı

Öğle 14.00: 1.5 lahmacun az çekirdek 1 k kayısı

Akşam 18.30: tavuk ızgara 3 parça, 4 lokma ekmek

Ara Türk kahvesi olabilir
Bitki çayları 2.5 litre su

Spor 875 ip atlama
60 ar tane mekik spuat jumping jack sumo spuat ve bacak hareketleri

Bende senin gibi dusunuyorum o kucuk bir cocuk boyle cumleleri nereden bilecek demekki evde bu tarz konusmalar geciyorki cocukta bu sekilde konusuyo ...bu kadinin ilk vukati degil bu kacinci iyi bir dersi haketti eminim ogretmen geregini yapacaktir yanina kalmiycak ... ayrica bu tarz davranisi ile kendini kuculttu ama boylelerinin yalakasi coktur malum ...

Aaa sizin dogum gununuz var bugun dimi insallah cok guzel gecmistir gunun canim tekrar kutluyorum prensesi ....

Dedigin gibi 6 7 yas cocugu bunlar nasil bir kini olabilirki bir cocugun yanlislik iste ama anlamak istemiyor .... ayrica mesajima cevap bile veremedi devreleri yandi galiba zaten bu konuyu ogretmene mutlaka ileticem geregini yapacaktir .. valla ogretmeninde isi zor nelerle ugrasiyor baksana

Bu arada sol bacağımın kaval kemiği dünden beri ağrıyor ama öyle böyle değil bugünde ip atlarken baya fena oldu. İnternette araştırdım sporcu bacağı sendromu da deniliyirmus ağır antrenmanlar neden olabiliyormuş biri de düz taban olmanın sonucuymus. Bana uyan nedenler bunlar sizin başınıza geldi mi ne yapmalıyım

Benim oglumda hic oyle bir cocuk degil canim ideal ogrenci zil calar sirasina oturur defterini cikarir ogretmenini bekler ki ogretmenide harika yetismis bir cocuk der hep ... zaten cocuguma hic bisey demedim yanlislikla olmus dedim gercekten bundan sonra hak edene hak ettigini versin ... birde oyle aglamiski ogretmeni neden agliyosun ben sana inaniyorum yanlislikla olmus iste demis .. yani ogretmende cok olayi onemsememis oyle ciddi bi durum olsa ogretmen beni uyarmazmi .. yok pislik kadin sov yapcakya derdi o ..ayrica ben o salakla hic muhattap olmuyorum benim konustugum kisiler bellidir seviyesizlerle isim olmaz yani oda buna sinir oluyo ya

Canim sen boyle yazinca burnumun diregi sizliyo icim bi hos oluyo .. Allah rahmet eylesin annecigine .... sen hem oksuz hem yetimsin ayni babam gibi ....

Odul gunu olmus canim oyle de yarin yine devam edersin afiyet olsun canim ...

Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates
Uc kup kasar
Dort zeytin
Bir kup helva
Sekersiz cay
Ara 13 00
Iki tane cubuk kraker
Aksam 15 00
Doner ekmek
Bir bardak ayran
Bir cin biber
Su 1.5 oldu icerim daha
Bugun disari ciktik buyuk oglus temel lise bursluluk sinavina girdi yarinda baska bir temel liseninkine girecek kucugede 23 nisan kostumune baktik beden istedi ogretmen topluca gelecekmis o nedenle disaridaydim cok ama cok yurudumm ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…