Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun canım haftasonu evde toparlar sin
Aslinda menumu yazacaktim ama aksam aksam canim cok sikildi sacma sapan insanlarla ugrasiyorum menu falan ucup gitti aklimdan ..
Bugun bir kez daha cahile laf anlatmanin ne kadar zor oldugunu ogrendim ...
Ne oldu canım hayırdır.. okulda velilerle mi ilgili

Afiyet olsun canım haftasonu evde toparlar sin

Ne oldu canım hayırdır.. okulda velilerle mi ilgili
Aynen canim kadin sacma sacma mesaj atmis ortak gruptan oglum yanlislikla kalemi arkadasinin agzina batirmis arkadasi elini tutmus oda elini cekerken batmis kalem ogretmen bakmis zaten benimkide aciklamasini yapmis hatta ozur bile dilemis ..kadin mesajda diyorki soyleyin cocugunuza elindeki kalemi oglumun orasina burasina sokmasin ..yani anlamiyor yanlislikla oldugunu su okuma gurubundaki manyaklardan biri iste

Selam kizlar yogun tempolu bir gun gecirdim bende cok aktif calismasam da ne yalan soyliyim gitmek iyi geldi zaman nasil gecti anlamadim bile.pazartesinden itibaren gidicem insallah.raporum devam etse de boylesi daha iyi olacak sanirim.kendimi daha iyi hissettim calismaya alisik oldugum icin uzun sure evde kalmak bunaltmis beni.insanlarin ilgisi de ayri hosuma gitti.hosgeldinler hal hatir sormalar cok zayiflamissin demeler hos zayifladigim yok aslinda ama artik oyle gosteriyorum sanirim

Aaa densize bak ayol.cocuk onlar ustelik yanlislikla olmus ve ozur de dilemis pasa.
Ne anlayissizmis vede terbiyesiz.orasina burasina sokmasin ne demek usluba bak.valla sinirlenmekte haklisin canim yaa.binbir cesit insan var hayatta

Aaa densize bak ayol.cocuk onlar ustelik yanlislikla olmus ve ozur de dilemis pasa.
Ne anlayissizmis vede terbiyesiz.orasina burasina sokmasin ne demek usluba bak.valla sinirlenmekte haklisin canim yaa.binbir cesit insan var hayatta
Bende ona sizde cocugunuza insanlari otekilestirmemesini vede seni bu okulda istemiyorum demenin ne kadar yanlis oldugu soyleyin lutfen dedim ..

Cocugumu gunlerdir taciz ediyormus laflari ile ben cocuk kavgasi dedim ustune dusmedim ama bu olay canimi sikti cocuk zaten uzulmus ki benim cocugumu iyi kotu taniyorsunuz burdan yani neyin pesinde onu anlamadimm ...

Cocugumu gunlerdir taciz ediyormus laflari ile ben cocuk kavgasi dedim ustune dusmedim ama bu olay canimi sikti cocuk zaten uzulmus ki benim cocugumu iyi kotu taniyorsunuz burdan yani neyin pesinde onu anlamadimm ...
Diger cocugun annesi mi seninkine laf soyleyen yoksa cocuk mu?

Cocuk canimbenimkine seni okulda istemiyorum demis bende cocukca oldugu icin bisey demedim bugunde elini tutunca cekmis hiziyla benimki batmis kalem ogretmenide anladim yanlislikla oldugunu demis ..
Bu sözler çocuktan ziyade anasının küçülmüş halini yansıtıyor evde nasıl bi tutumla çocuğu okula gönderiyosa daha 6-7 yaşında bi çocuk büyük cümleler kuramaz diye düşünüyorum uslubu zaten saygısız bu tarz insanlarla işimiz içinde o kadar çok uğraşıyoruz ki aile olayın tamamını değil işine gelen kısmına odaklanıyor ve kendini haklı çıkarmak için uğraşıyor unuttuğu ise ben ve meslektaşlarım ufak parçaya değil tamamına hakimiz bu yüzden rahat ol seni seviyesine düşürmesine izin verme öğretmen durumu çözecektir bide şunu anlamıyorum madem senle sorunu var seni aradın söylesin gruba yazıp küçük düşürmeye çalışmak nedir onun seviyesizliği burdan belli

tomurcukkk canım şükürler olsun güzel haberlerini alıyoruz çalışan insan evinde rahat etmiyor ki üst taraf toparlanınca ince durmuşsundur önceki halimizi bilenler uzun süre görmeyince bu tepkiyi verebiliyorlar aaa her gördüğümde biraz daha inceliyorsun halbuki aynı yerimizde sayıyoruz ekimim diyo ya beyni yönlendirmek önemli iyi olmana çok sevindim

Günaydın arkadaşlarım bugün benim için tempolu olacak camlar mutfak dolapları silinecek çocukları yıkamalıyım evi temizlemem lazım ikramlık hazırlığı da olacak Allahtan sarma dondurucu da hazır çıkarıp pişiricem ara ara uğrarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…