- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.741
Afiyet olsun canım haftasonu evde toparlar sinKahvaltı
Nesfit
Ara
Muz
Öğle
Brokoli, patates, havuç haşladım zeytinyağı limon azda tuz ekledim
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim tatlı ( arkadasta)
Aksam
Nesfit
Ara
Türk kahvesi, 1 dilim kek üzerine puding konmuş tatlı ( başka bi arkadasta)
Görüldüğü üzere anlamsız bigün oldu
Ne oldu canım hayırdır.. okulda velilerle mi ilgiliAslinda menumu yazacaktim ama aksam aksam canim cok sikildi sacma sapan insanlarla ugrasiyorum menu falan ucup gitti aklimdan ..
Bugun bir kez daha cahile laf anlatmanin ne kadar zor oldugunu ogrendim ...
Aynen canim kadin sacma sacma mesaj atmis ortak gruptan oglum yanlislikla kalemi arkadasinin agzina batirmis arkadasi elini tutmus oda elini cekerken batmis kalem ogretmen bakmis zaten benimkide aciklamasini yapmis hatta ozur bile dilemis ..kadin mesajda diyorki soyleyin cocugunuza elindeki kalemi oglumun orasina burasina sokmasin ..yani anlamiyor yanlislikla oldugunu su okuma gurubundaki manyaklardan biri isteAfiyet olsun canım haftasonu evde toparlar sin
Ne oldu canım hayırdır.. okulda velilerle mi ilgili
Valla girebilir ruyama su manyak karidan iyidir
Noldu fistik bu saatte ne gerdi seni boyleGece gece sinirim hopladi yaa hepde beni buluyor marazlilar tovbee
Aaa densize bak ayol.cocuk onlar ustelik yanlislikla olmus ve ozur de dilemis pasa.Aynen canim kadin sacma sacma mesaj atmis ortak gruptan oglum yanlislikla kalemi arkadasinin agzina batirmis arkadasi elini tutmus oda elini cekerken batmis kalem ogretmen bakmis zaten benimkide aciklamasini yapmis hatta ozur bile dilemis ..kadin mesajda diyorki soyleyin cocugunuza elindeki kalemi oglumun orasina burasina sokmasin ..yani anlamiyor yanlislikla oldugunu su okuma gurubundaki manyaklardan biri iste
Dengesiz cahil biri sinirimi hoplatti iste ...Noldu fistik bu saatte ne gerdi seni boyle
Bende ona sizde cocugunuza insanlari otekilestirmemesini vede seni bu okulda istemiyorum demenin ne kadar yanlis oldugu soyleyin lutfen dedim ..Aaa densize bak ayol.cocuk onlar ustelik yanlislikla olmus ve ozur de dilemis pasa.
Ne anlayissizmis vede terbiyesiz.orasina burasina sokmasin ne demek usluba bak.valla sinirlenmekte haklisin canim yaa.binbir cesit insan var hayatta
Diger cocugun annesi mi seninkine laf soyleyen yoksa cocuk mu?Cocugumu gunlerdir taciz ediyormus laflari ile ben cocuk kavgasi dedim ustune dusmedim ama bu olay canimi sikti cocuk zaten uzulmus ki benim cocugumu iyi kotu taniyorsunuz burdan yani neyin pesinde onu anlamadimm ...
O mu karar veriyormus sinifta kimin olup olmayacagina.ogretmen mudahale etmeli canim bence bu konuyaBende ona sizde cocugunuza insanlari otekilestirmemesini vede seni bu okulda istemiyorum demenin ne kadar yanlis oldugu soyleyin lutfen dedim ..
Cocuk canimbenimkine seni okulda istemiyorum demis bende cocukca oldugu icin bisey demedim bugunde elini tutunca cekmis hiziyla benimki batmis kalem ogretmenide anladim yanlislikla oldugunu demis ..Diger cocugun annesi mi seninkine laf soyleyen yoksa cocuk mu?
Evet ogretmene soyleyecem artik yazdigi mesajida gostericem kadinada artik ne soylerse biktim ya bu nedir boyleO mu karar veriyormus sinifta kimin olup olmayacagina.ogretmen mudahale etmeli canim bence bu konuya
Soyle canim tabi.bilmesi gerek.neyse takma kafana stres yapma kendine.Evet ogretmene soyleyecem artik yazdigi mesajida gostericem kadinada artik ne soylerse biktim ya bu nedir boyle
Bu sözler çocuktan ziyade anasının küçülmüş halini yansıtıyor evde nasıl bi tutumla çocuğu okula gönderiyosa daha 6-7 yaşında bi çocuk büyük cümleler kuramaz diye düşünüyorum uslubu zaten saygısız bu tarz insanlarla işimiz içinde o kadar çok uğraşıyoruz ki aile olayın tamamını değil işine gelen kısmına odaklanıyor ve kendini haklı çıkarmak için uğraşıyor unuttuğu ise ben ve meslektaşlarım ufak parçaya değil tamamına hakimiz bu yüzden rahat ol seni seviyesine düşürmesine izin verme öğretmen durumu çözecektir bide şunu anlamıyorum madem senle sorunu var seni aradın söylesin gruba yazıp küçük düşürmeye çalışmak nedir onun seviyesizliği burdan belliCocuk canimbenimkine seni okulda istemiyorum demis bende cocukca oldugu icin bisey demedim bugunde elini tutunca cekmis hiziyla benimki batmis kalem ogretmenide anladim yanlislikla oldugunu demis ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?