Haydi Yine Yeniden...

Bende eger cok zorlarsam yururken ayni agriyi cekiyorum bir hafta kalcamdan belime agrilar vurur sonra gecer ben kas gevsetici ilac aliyorum canim hatta birinde ignelik oldum istersen acile git bi igne yaptir cabucak geciyo oyle cok gecmis olsun canim ...

Ödül gününü sporla taçlandırmışsın
Güzel ve erken bitmiş bi menü olmuş

menüm
sabah 10 :30
sağanlı biberli yumurta
1 kk peynir
6 yeşil zeytin 2 siyah zeytin
1 d. rüşeymli ekmek

ara
muz (kasılmalar için)
bitki çayı

akşam 19 :30
önden: 1 elma 2 kaşık yulaf ezmesi 2 kaşık yoğurt
1 börek dilimi ebatın da ev pizzası

su 2.5 l. yatana kadar 3 lt. yi geçer
spor
15 dk bacak kasları için çalışma
kanepe itme sehpa, sandalye kaldırma ( bildiğiniz temizlik yaptım spor diye kakalıycam )hihihihi

akşamına bayıldım ne güzel salata olmuş afiyet şifa olsun

gülüm akşam 4 lokma ekmek yerine 2 parça daha tavuk yeseydin şahane olacakmış
sporun cidden çok güzel :)

yüzünü görüyorsundur ama muhattap oluyorsun derken bunu kast ettim
aklıma yine ne geldi kadını bir daha görürsen hemen besmele çek sesli sesli hatta şeytannirracimi değiştir şeytan yerine kadının adını söyle (sen şeytansın uzak dur anlamın da)sonrada sol tarafına üç kere tükürür gibi tü tü de :)))

erken yemişsin dışarı yürüyüşü de var bence güzel menü :)

Doğum günümüz yarın çok yoruldum inşallah güzel geçer eşim yanımızda olmadığı için buruğum ama kızım mutlu olsun diye uğraşıp duruyorum
rabbim hayırlı sağlıklı imanlı uzun ömürler versin kızına seneye inşallah tüm aile beraber kutlarsınız gülüm

ben pastasını şimdiden hazır ettim :))

Evet bir sekilde goruyoruz o manada haklisin canim .... allah ne diyim sabah sabah guldurdun beni canim ...

Gunaydin kizlar cok ama cok erken kalktim yine ya ben pazar gunleri niye uyuyamiyorumm
Sabah sabah migdem agridi niye boyle oldu anlamadim

Geçmiş olsun canım soguk süt iç mideye iyi geliyor dun yazdıklarını okudum ama yazamadım o sacma sapan kadını ve sozlerini bosver gereksiz insanlarla ugrasmak zordur bilirim ama takmamaya çalış yeri geldiğinde haddini bildir

Dun kendime bakim yaptim kızlar saçlarımı boyadım alis veris yaptım sonraa bebis çalışması yaptım herşey bebis icin yani sonra aksam yemegine kaynanamlara davetliydik laf sokmaya calıstiklarinda cevaplarını verdim oturdular yerlerine cok eglenceliydi bi tanidiklarinin kaynanasının kötülüğünu anlayip gozun kaynana görsün dediler bana bende dedimki valla sizin gözünüzde gelin gorsun ne kötü gelinler var bi onlara bakin bide bana diyip kahkaha attim hic bisey diyemediler

Ohhh ne iyi demissin oyle cuk oturmus valla.bundan sonra boyle yap sende rahat ediyosun bak.soylemeyip sen dusunecegine sok lafi onlar dusunsun
Saclarini gule gule kullan.insallah bebis calismasi da olumlu sonuclanir canim

Tesekkur ederim canim ben sut icemiyorum malesef ilac ictim artik ..
Amann valla o an cok sinirlendim yazdiklarina ama benden agzinin payini aldi yuz yuze bisey diyemez o salak klavye erkekligi yapiyor .. pazartesi halledicem insallah ...

Vay vay vay saclar boyanmiss calismalar yapilmis kayinvalideyle tayfasina okkalica laflarda sokulmuss ohhhh daha ne olsun ..sefan olsun kizz ... insallah rabbim bebegine kavustursun seni canim ...

Yeni
menüm
öğle
2 haşlama yumurta, 1 d. kaşar marul maydanozla yumurta salatası
1 d. ekmek

ara
bitki çayı
ballı sirkeli su

akşam 18:00
1 tabak köfteli sebzeli şehriye çorbası
1 y.k. barbunya

su 2..lt yatana kadar 3 olur
spor
35 dk leslie

Ohhh ne iyi demissin oyle cuk oturmus valla.bundan sonra boyle yap sende rahat ediyosun bak.soylemeyip sen dusunecegine sok lafi onlar dusunsun
Saclarini gule gule kullan.insallah bebis calismasi da olumlu sonuclanir canim

Aynen canım bundan sonra böyle lafımı esirgemeyecem benim canım benim icimde kalana kadar onların içinde kalsın onlara dert olsun

Amin canım inşallah kızım geliyor ( içimden kızım demek geldi belkide Allah söyletti)

Vay vay vay saclar boyanmiss calismalar yapilmis kayinvalideyle tayfasina okkalica laflarda sokulmuss ohhhh daha ne olsun ..sefan olsun kizz ... insallah rabbim bebegine kavustursun seni canim ...

Amin canım inşallah kızım olacak benim benim gibi sarışın yeşil gözlü kumral tenli oooh hayali bile güzel

Sen nasıl oldun midem iyimi şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…