- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.781
Bende eger cok zorlarsam yururken ayni agriyi cekiyorum bir hafta kalcamdan belime agrilar vurur sonra gecer ben kas gevsetici ilac aliyorum canim hatta birinde ignelik oldum istersen acile git bi igne yaptir cabucak geciyo oyle cok gecmis olsun canim ...Bu arada sol bacağımın kaval kemiği dünden beri ağrıyor ama öyle böyle değil bugünde ip atlarken baya fena oldu. İnternette araştırdım sporcu bacağı sendromu da deniliyirmus ağır antrenmanlar neden olabiliyormuş biri de düz taban olmanın sonucuymus. Bana uyan nedenler bunlarsizin başınıza geldi mi ne yapmalıyım
Ödül gününü sporla taçlandırmışsınMenüm çok iyi değil yine
Sabah 10.30: 1 has yumurta 3zeytin
3 çatal. Patates kız, 2kk peynir
2 d ekmek 1 çeyrek yufkadan börek
Ara Türk kahvesi 1 dilim bitter 1 k kayısı
Öğle 14.00: 1.5 lahmacun az çekirdek 1 k kayısı
Akşam 18.30: tavuk ızgara 3 parça, 4 lokma ekmek
Ara Türk kahvesi olabilir
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor 875 ip atlama
60 ar tane mekik spuat jumping jack sumo spuat ve bacak hareketleri
Güzel ve erken bitmiş bi menü olmuşSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates
Uc kup kasar
Dort zeytin
Bir kup helva
Sekersiz cay
Ara 13 00
Iki tane cubuk kraker
Aksam 15 00
Doner ekmek
Bir bardak ayran
Bir cin biber
Su 1.5 oldu icerim daha
Bugun disari ciktik buyuk oglus temel lise bursluluk sinavina girdi yarinda baska bir temel liseninkine girecek kucugede 23 nisan kostumune baktik beden istedi ogretmen topluca gelecekmis o nedenle disaridaydim cok ama cok yurudumm ..
akşamına bayıldım ne güzel salata olmuş afiyet şifa olsunKahvaltı
2 tereyağında yumurta, kk peynir, 4 zeytin, 1 dilim çavdar ekmeği üzerine kaymak bal, adaçayı
Ara
Yeşil çay, 1 tane rulokat, 10 fındık
Akşam
Brokoli, havuç, patates haşladım maydanoz, roka, yeşil soğan doğradım bol limon az zeytinyağı az tuz ekledim, 2 tane de zeytinyağlı yaprak sarma
Ara
Türk kahvesi olcak
gülüm akşam 4 lokma ekmek yerine 2 parça daha tavuk yeseydin şahane olacakmışMenüm çok iyi değil yine
Sabah 10.30: 1 has yumurta 3zeytin
3 çatal. Patates kız, 2kk peynir
2 d ekmek 1 çeyrek yufkadan börek
Ara Türk kahvesi 1 dilim bitter 1 k kayısı
Öğle 14.00: 1.5 lahmacun az çekirdek 1 k kayısı
Akşam 18.30: tavuk ızgara 3 parça, 4 lokma ekmek
Ara Türk kahvesi olabilir
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor 875 ip atlama
60 ar tane mekik spuat jumping jack sumo spuat ve bacak hareketleri
yüzünü görüyorsundur ama muhattap oluyorsun derken bunu kast ettimBenim oglumda hic oyle bir cocuk degil canim ideal ogrenci zil calar sirasina oturur defterini cikarir ogretmenini bekler ki ogretmenide harika yetismis bir cocuk der hep ... zaten cocuguma hic bisey demedim yanlislikla olmus dedim gercekten bundan sonra hak edene hak ettigini versin ... birde oyle aglamiski ogretmeni neden agliyosun ben sana inaniyorum yanlislikla olmus iste demis .. yani ogretmende cok olayi onemsememis oyle ciddi bi durum olsa ogretmen beni uyarmazmi .. yok pislik kadin sov yapcakya derdi o ..ayrica ben o salakla hic muhattap olmuyorum benim konustugum kisiler bellidir seviyesizlerle isim olmaz yanioda buna sinir oluyo ya
erken yemişsin dışarı yürüyüşü de var bence güzel menü :)Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates
Uc kup kasar
Dort zeytin
Bir kup helva
Sekersiz cay
Ara 13 00
Iki tane cubuk kraker
Aksam 15 00
Doner ekmek
Bir bardak ayran
Bir cin biber
Su 1.5 oldu icerim daha
Bugun disari ciktik buyuk oglus temel lise bursluluk sinavina girdi yarinda baska bir temel liseninkine girecek kucugede 23 nisan kostumune baktik beden istedi ogretmen topluca gelecekmis o nedenle disaridaydim cok ama cok yurudumm ..
Evet bir sekilde goruyoruz o manada haklisin canim .... allah ne diyim sabah sabah guldurdun beni canim ...yüzünü görüyorsundur ama muhattap oluyorsun derken bunu kast ettim
aklıma yine ne geldi kadını bir daha görürsen hemen besmele çek sesli sesli hatta şeytannirracimi değiştir şeytan yerine kadının adını söyle (sen şeytansın uzak dur anlamın da)sonrada sol tarafına üç kere tükürür gibi tü tü de :)))
Gunaydin kizlar cok ama cok erken kalktim yine ya ben pazar gunleri niye uyuyamiyorumm
Sabah sabah migdem agridi niye boyle oldu anlamadim
Ohhh ne iyi demissin oyle cuk oturmus valla.bundan sonra boyle yap sende rahat ediyosun bak.soylemeyip sen dusunecegine sok lafi onlar dusunsunDun kendime bakim yaptim kızlar saçlarımı boyadım alis veris yaptım sonraa bebis çalışması yaptımherşey bebis icin yani sonra aksam yemegine kaynanamlara davetliydik laf sokmaya calıstiklarinda cevaplarını verdim oturdular yerlerine cok eglenceliydi bi tanidiklarinin kaynanasının kötülüğünu anlayip gozun kaynana görsün dediler bana bende dedimki valla sizin gözünüzde gelin gorsun ne kötü gelinler var bi onlara bakin bide bana diyip kahkaha attim hic bisey diyemediler
Tesekkur ederim canim ben sut icemiyorum malesef ilac ictim artik ..Geçmiş olsun canım soguk süt iç mideye iyi geliyor dun yazdıklarını okudum ama yazamadım o sacma sapan kadını ve sozlerini bosver gereksiz insanlarla ugrasmak zordur bilirim ama takmamaya çalış yeri geldiğinde haddini bildir
Vay vay vay saclar boyanmiss calismalar yapilmis kayinvalideyle tayfasina okkalica laflarda sokulmuss ohhhh daha ne olsun ..sefan olsun kizz ... insallah rabbim bebegine kavustursun seni canim ...Dun kendime bakim yaptim kızlar saçlarımı boyadım alis veris yaptım sonraa bebis çalışması yaptımherşey bebis icin yani sonra aksam yemegine kaynanamlara davetliydik laf sokmaya calıstiklarinda cevaplarını verdim oturdular yerlerine cok eglenceliydi bi tanidiklarinin kaynanasının kötülüğünu anlayip gozun kaynana görsün dediler bana bende dedimki valla sizin gözünüzde gelin gorsun ne kötü gelinler var bi onlara bakin bide bana diyip kahkaha attim hic bisey diyemediler
Ohhh ne iyi demissin oyle cuk oturmus valla.bundan sonra boyle yap sende rahat ediyosun bak.soylemeyip sen dusunecegine sok lafi onlar dusunsun
Saclarini gule gule kullan.insallah bebis calismasi da olumlu sonuclanir canim
Vay vay vay saclar boyanmiss calismalar yapilmis kayinvalideyle tayfasina okkalica laflarda sokulmuss ohhhh daha ne olsun ..sefan olsun kizz ... insallah rabbim bebegine kavustursun seni canim ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?