Haydi Yine Yeniden...

rabbim hayırlı sağlıklı imanlı uzun ömürler versin kızına seneye inşallah tüm aile beraber kutlarsınız gülüm

ben pastasını şimdiden hazır ettim :))

Selam kizlar mutlu pazarlar
M Melrin cin prensesinin dogum gunu kutlu olsun.saglikli huzurlu nice yaslara canim
Teşekkürler teyzeleri kızımız mutlu oldu şükürler olsun Rabbim herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin

Menünde sporunda çok güzel canım afiyet olsun arkadaşıma

Allahimmm insallah canimm hersey gonlunce olsun ... cok sukur daha iyiyim yine var agri ama dusunmemeye calisiyorum .. ilac icince baya iyi oluyo migdem ...

Guzel menu canim sporda yapilmis afiyet olsun ..

Işte budur be bugün 10 numara gün olmuş inşallah bebiş sonuç verir adet dönemi bittikten bi on gün sonra o bölgede bi ağrı hissettiğin zaman senin yumurtan çatlıyo demektir o gün aktif olursan büyük ihtimal hamile kalabilirsin vücudunu dinle

Sabah 9.30
Kucuk bir parca bazlama
Biraz tel peynir
Limonlu brokoli
Uc zeytin
Bir kup helva
Sekersiz cay
Ara 14 00
Iki cubuk kraker
Aksam 17 00
Iki dilim ekmek
Uc dort kup kasar
Iki dilim domates
Bir lokma helva migdeme iyi geliyo
Su 1.5 ikiye yakin oldu icerim daha
Spor yok
Bugun hep kahvalti oldu ama migdem beni mahvetti bugun hic bisey yiyesim gelmedi cok kuru bir gun oldu bugunu boyle kapaticam artik yedikce migdem agriyo

Kahvaltı
Nesfit
Ara
Avuçiçi fındık
Öğle
1 dilim havuz börek, 1 dilim soğanlı börek, 1 poğaça, 4 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 kase yoğurtlu köfte, ince dilim pasta
Ara
Türk kahvesi

Çok geçmiş olsun miden yemekten ziyade stresten ağrıyor inşallah yarın senin için çok daha aydınlık doğar

Allahimmm insallah canimm hersey gonlunce olsun ... cok sukur daha iyiyim yine var agri ama dusunmemeye calisiyorum .. ilac icince baya iyi oluyo migdem ...

Amin canım çok sağol

Daha iyi olmana sevindim

Aynen bu ay öyle ağrılar hissediyorum hamileykende aynı sağ tarafında boyle batmalar oluyordu aynısını şimdide hissedince bilmiyorum ama içten içe umutlaniyorum sanki

Sağol canım darısı başına

Amin canım inşallah

Pek bişey yememissin ama midenden dolayı mide koruyucu içsen canım iyi gelir oda

Kahvaltı
Nesfit
Ara
Avuçiçi fındık
Öğle
1 dilim havuz börek, 1 dilim soğanlı börek, 1 poğaça, 4 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 kase yoğurtlu köfte, ince dilim pasta
Ara
Türk kahvesi

Senin menün doğum günü menüsü bugün böyle olmalı zaten afiyet olsun arkadaşıma

Inşallah canım güzel haberlerini almak istiyorum dualarımız seninle

M Melrin canım prensesin yaşı hayırlı olsun bir ömür sağlıklı ve huzurlu dolu ömrü olsun.. senin çabanla eminim harika geçmiştir arkadaşım

sara_28 canım ne güzel haberler hadi bakalım sonuçlar da güzel olacak inşallah. Saçların ve bakımında hayırlı olsun canım

Inşallah canım güzel haberlerini almak istiyorum dualarımız seninle

Sagolun canım sizler gercek hayattaki bicok arkadasimdan daha samimisiniz

Inşallah canım cok sagol

Suan daha iyiyim canim ilac iyi geliyor cok saol ..

Sağol canım kızım güldü ya en güzeli bu güzel dualarına bol bol Amin diyorum Rabbim hepimizin evladını korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…