Haydi Yine Yeniden...

Kızlar ben annemlerde usuttum dün gece oğlum uyumadi bende yat kalk şu an yine çok fenayım üstelik yarın okul var
Aaaa ama daha yeni iyilesmistiniz tuhh ... canim yarin tavuk suyuna corba yap biliyosun ilactan daha cabuk iyilestiriyor .. cok cok gecmis olsun ... hem okul var hem pazartesi hep yogun oluyo insan hafta basi ..

gülüm sabahta mide ağrısıyla uyanmışsın sabah şu limonlu brokoliye bir ara ver aç acına mide asidini arttırma onun yerine bir kaç kaşık bal ye midenin ilacı bal ve pekmezdir aç karnına ikisinden birini mutlaka ye kahvaltına da eklersin şifa olur inşallah

Kahvaltı
Nesfit
Ara
Avuçiçi fındık
Öğle
1 dilim havuz börek, 1 dilim soğanlı börek, 1 poğaça, 4 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 kase yoğurtlu köfte, ince dilim pasta
Ara
Türk kahvesi
annesi de neler neler yapmış kızının doğum gününeeee :)))doğum günü kutlu olsun fıstığımın
canım ya nasıl da alıştık o gün ne yiyeceğimiz belli karbonluysa sabahtan kısıntıya başlayıp akşamı yapmadan günü bitirmeye akşam 2 lokma bir şey yeseydin bari gülüm

Sagolun canım sizler gercek hayattaki bicok arkadasimdan daha samimisiniz

Inşallah canım cok sagol
kız senin menün nerde bakıyorum bakıyorum bulamıyorum yok ki
maşallah sana sonun da kendine güvenmeye kendine hal ettiğin değeri vermeye başladın çok mutlu oldum yazdılarını okurken sana kocaman tebrikler, bak kocişinin sana tavırları da daha çok değişecek annemler demiyecek senin yanın da
sen değişirsen dünya da değişir ...

Kızlar ben annemlerde usuttum dün gece oğlum uyumadi bende yat kalk şu an yine çok fenayım üstelik yarın okul var
ahhh be kuzum bu hastalık geçer gibi yapıp 1 ay kadar ara ara tekrarlıyor kendini kollamazsan allahtan ilk başta ki gibi olmuyor inşallah ikiniz de çabuk atlatırsınız ver gözüne c vitaminlerinin, zencefilli balların şifa olsun

Evet yaa aslinda limonlu brokoliyi yememin sebebi malum hem c vitamini hemde icindeki demir orani yoksa bende sikildim artik ..aslinda esimde bu konuda cok israrci ille pekmez ic der durur yarin oyle yapiyim zaten pekmezide portakal suyu ile icmek lagzimmis belki kanim yukselir ...

portakal suyuyla içme şimdilik o da asidik miden iyileşene kadar tek kullan bence gülüm

Günaydın kızlar mutlu haftalarınız olsun
angelina35 ekim2009 kızlar çok sağolun bende anlamadım tam iyileştim diyordum ucuklarimin daha izi geçmeden yine hasta oldum bogazim burnum çok fena nefes alamıyorum.. şu anlık oğlum hasta değil inşallah onlara geçmez

Canim cok yoruluyorsun birde bu hafta hic dinlenemedin surekli misafirlikteydin ondan olmustur cunku herkesin evinin sicakligi farkli oluyo kimininki cok sicak kimininki baya soguk oluyo sicak soguk derken haliyle usutmussundur ... ucuklar icin bi krem vardi su cicegindede kullaniliyor belki biliyorsundur onu kullan tekrarlarsa ..cok gecmis olsun canim ...

Gunaydin kizlar mutlu haftalar.bende bismillah dedim basladim bugun isime.insallah iyi gelir ve guzel bir hafta geciririm...
Gunaydin canimmm sanada mutlu haftalar ..hayirli olsun duramadin evde dimi iyi gelir sanada calismak.. guzel bir hafta olsun senin icinde ..haftaya ameliyat olcaksin hem biraz kafa dagitmak cok iyi gelecektir ....

Gunaydin canimmm sanada mutlu haftalar ..hayirli olsun duramadin evde dimi iyi gelir sanada calismak.. guzel bir hafta olsun senin icinde ..haftaya ameliyat olcaksin hem biraz kafa dagitmak cok iyi gelecektir ....
Duramadim valla evde oturmak bunalttu cidden.baya zaman gecti burda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…