- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.821
Bende bu ortamda çok rahatım herşeyi rahatça paylaşabiliyorum kalbi güzel arkadaşlarımSagolun canım sizler gercek hayattaki bicok arkadasimdan daha samimisiniz
Inşallah canım cok sagol
Insallah canimm ..onlar guzel hayirli yerlere gelsinde ben endiselenmeye ragziyim ..bu devirde okumakta okutmakta cok zor gercekten allah hepimizin yardimcisi olsun ....Hepimiz çocukların geleceği için endişeleniyoruz hepsi inşallah emeklerinin karşılığını alır
Aaaa ama daha yeni iyilesmistiniz tuhh ... canim yarin tavuk suyuna corba yap biliyosun ilactan daha cabuk iyilestiriyor .. cok cok gecmis olsun ... hem okul var hem pazartesi hep yogun oluyo insan hafta basi ..Kızlar ben annemlerde usuttum dün gece oğlum uyumadi bende yat kalk şu an yine çok fenayımüstelik yarın okul var
gülüm sabahta mide ağrısıyla uyanmışsın sabah şu limonlu brokoliye bir ara ver aç acına mide asidini arttırma onun yerine bir kaç kaşık bal ye midenin ilacı bal ve pekmezdir aç karnına ikisinden birini mutlaka ye kahvaltına da eklersin şifa olur inşallahSabah 9.30
Kucuk bir parca bazlama
Biraz tel peynir
Limonlu brokoli
Uc zeytin
Bir kup helva
Sekersiz cay
Ara 14 00
Iki cubuk kraker
Aksam 17 00
Iki dilim ekmek
Uc dort kup kasar
Iki dilim domates
Bir lokma helva migdeme iyi geliyo
Su 1.5 ikiye yakin oldu icerim daha
Spor yok
Bugun hep kahvalti oldu ama migdem beni mahvetti bugun hic bisey yiyesim gelmedi cok kuru bir gun oldu bugunu boyle kapaticam artik yedikce migdem agriyo
annesi de neler neler yapmış kızının doğum gününeeee :)))doğum günü kutlu olsun fıstığımınKahvaltı
Nesfit
Ara
Avuçiçi fındık
Öğle
1 dilim havuz börek, 1 dilim soğanlı börek, 1 poğaça, 4 zeytinyağlı yaprak sarma, 1 kase yoğurtlu köfte, ince dilim pasta
Ara
Türk kahvesi
kız senin menün nerde bakıyorum bakıyorum bulamıyorum yok kiSagolun canım sizler gercek hayattaki bicok arkadasimdan daha samimisiniz
Inşallah canım cok sagol
ahhh be kuzum bu hastalık geçer gibi yapıp 1 ay kadar ara ara tekrarlıyor kendini kollamazsan allahtan ilk başta ki gibi olmuyor inşallah ikiniz de çabuk atlatırsınız ver gözüne c vitaminlerinin, zencefilli balların şifa olsunKızlar ben annemlerde usuttum dün gece oğlum uyumadi bende yat kalk şu an yine çok fenayımüstelik yarın okul var
Evet yaa aslinda limonlu brokoliyi yememin sebebi malum hem c vitamini hemde icindeki demir orani yoksa bende sikildim artik ..aslinda esimde bu konuda cok israrci ille pekmez ic der durur yarin oyle yapiyim zaten pekmezide portakal suyu ile icmek lagzimmis belki kanim yukselir ...gülüm sabahta mide ağrısıyla uyanmışsın sabah şu limonlu brokoliye bir ara ver aç acına mide asidini arttırma onun yerine bir kaç kaşık bal ye midenin ilacı bal ve pekmezdir aç karnına ikisinden birini mutlaka ye kahvaltına da eklersin şifa olur inşallah
portakal suyuyla içme şimdilik o da asidik miden iyileşene kadar tek kullan bence gülümEvet yaa aslinda limonlu brokoliyi yememin sebebi malum hem c vitamini hemde icindeki demir orani yoksa bende sikildim artik ..aslinda esimde bu konuda cok israrci ille pekmez ic der durur yarin oyle yapiyim zaten pekmezide portakal suyu ile icmek lagzimmis belki kanim yukselir ...
Gecmis olsun canim benim.sen kendine cok dikkat et cocuklara gecmeden atlatirsin insallah.Kızlar ben annemlerde usuttum dün gece oğlum uyumadi bende yat kalk şu an yine çok fenayımüstelik yarın okul var
Canim cok yoruluyorsun birde bu hafta hic dinlenemedin surekli misafirlikteydin ondan olmustur cunku herkesin evinin sicakligi farkli oluyo kimininki cok sicak kimininki baya soguk oluyo sicak soguk derken haliyle usutmussundur ... ucuklar icin bi krem vardi su cicegindede kullaniliyor belki biliyorsundur onu kullan tekrarlarsa ..cok gecmis olsun canim ...Günaydın kızlar mutlu haftalarınız olsun
angelina35 ekim2009 kızlar çok sağolun bende anlamadım tam iyileştim diyordum ucuklarimin daha izi geçmeden yine hasta oldum bogazim burnum çok fena nefes alamıyorum.. şu anlık oğlum hasta değil inşallah onlara geçmez
Gunaydin canimmm sanada mutlu haftalar ..hayirli olsun duramadin evde dimi iyi gelir sanada calismak.. guzel bir hafta olsun senin icinde ..haftaya ameliyat olcaksin hem biraz kafa dagitmak cok iyi gelecektir ....Gunaydin kizlar mutlu haftalar.bende bismillah dedim basladim bugun isime.insallah iyi gelir ve guzel bir hafta geciririm...
Duramadim vallaGunaydin canimmm sanada mutlu haftalar ..hayirli olsun duramadin evde dimi iyi gelir sanada calismak.. guzel bir hafta olsun senin icinde ..haftaya ameliyat olcaksin hem biraz kafa dagitmak cok iyi gelecektir ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?