Haydi Yine Yeniden...

Geçmiş olsun canım bi iyilesemedin bu sene dikkat et kendine

öyle canım zaten oturuyorum çay kahve telefon şuan :) akşam da arabayla bırakacaklar eve kadar :)

İşe başlamışsın hayırlı olsun canım

Sabah 9 30
Iki dilim cavdar ekmegi
Bir corba kasigi pekmez esim zorla icirdi
Domates
Biraz tel peynir
Iki kup kasar
Dort zeytin
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Yarim simit oglustan kalma
Cok az peynir
Bir kup helva
Ara 15 30
Bir bardak zemzem
Dort tane hurma kan olsun insallahhh
Komsum umreden geldide
Aksam 17 20
Uc parca tavuk
Iki parca patates firinda
Bir bardak ayran
Su 1.5 oldu cok icerim daha
Spor 14 750 adim oldu

Evett gunun merak edilen konusuu
Sabah ogretmenimiz nobetciymis bi baktim kapida normalde yasak konusmak ama cok onemli dedim konuyu anlattim atilan mesaji soyledim cok sinirlendi ogretmenimiz hayir bana neden sormamis da mesaj atiyor dedi birde o nasil bir uslup oyle dedi sakin muhattap olmayin ben halledicem dedi .... onun okuma bayramindaki hirsi gecmedi galiba dedi ... ayrica oglunuzu hic uyarmadigim halde defalarca arkadasinin yanina gidip ozur diledi dedi ...oyy kuzum benim gurur duydum onunla .... sonrasinda sinifa girince agzina kalem batan cocugu uyarmis agzina batan kalemi anlatiyosunda neden senden ozur diledigini anlatmiyorsun annene demis ....sonrasinda saat 9 30 gibi ogretmenimiz waatsaptan mesaj atti amma ne mesaj... cocuklar arasindaki problemlerde herseyi anlatmayabiliyorlar lutfen boyle konularda once benden bilgi aliniz kendi basiniza hareket etmeyiniz ... ayrica cocuklarimla ilgili okulda olan problmler beni ilgilendirir ve cozemiycem sorun asla olamaz diye yazmis ve daha bir cok uyari tarzi mesajlar ....
...Birde oglen cocuklari alirken konustu ne konustugunu bilmiyorum ama baya biseyler soyledi .... ohh bee icim rahatladi valla iyi oldu ...
Bu kadin birde her sabah yurumeye basladi tayfasiyla bana inat yapiyo tabi onlar bir tur atarken biz ucuncuyu donuyoruz Boyle iste kizlarr valla ogretmenimiz iyi cevap verdi supper oldu

Bende uzun bi aradan sonra menu vereyim.ise baslayinca duzen de oldu bugun.toparlanma vakti gelmistir...

Sabah 8.30
2 kk beyaz peynir
1 salatalik
1 cb sut

Ara 12
5 findik 5 badem

Oglen 14
1 kase tavuk sote
1 kase yogurt

Aksam 18
1 tabak mercimek corbasi
1 tavuk baget
Zeytinyagli koz biber salatasi
2 kasik makarna

Su 2.5 litre
Bi ara daha kesin yaparim cunku uzun zamandir cok yemeye alistim bugun ekmegi kisinca icim cok ezildi

Ooo super mesaj yazmis ogretmeniniz.durumu aktarman cok iyi oldu canim.simdi kimsenin birsey demeye hakki yok.herkes yerini bilecek.
Cocuklar anne babalarin aynasi iste canim.senin oglanin davranisina bak bir de diger cocugun davranisina.kim nasil terbiye alirsa oyle hareket ediyor.masallah pasaya yakisani yapmis

Spor da menu de gayet guzel canim.alsami hafif tutman senin yararina.kan yapici seyler de var ohh mis yarasin.ama hurmayi tek sayilarda ye bundan sonra aklinda bulunsun 1-3-5 gibi

Menün de sporun da harika canım bol eksi olsun.
Ohh iyi olmuş öğretmeni takdir ettim valla.. o veliye de kapak olmuş. Ay hırsından yürümeye de başlamış garibim zaten taklitler asıllarını yüceltir
Vayyy vay vayy tomurcugum harika bir menü tam gaz süpersin.. işe başlamak sana çok iyi geldi çok sevindim canım

Menüm
Sabah 1 tane kek 1 kaşık kuru üzüm
1 bardak süt 1 avuç leblebi

Öğle 1 tabak etli taze fasulye 2 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 1 dilim bitter az leblebi

Akşam 18.15: 5 kaşık kadar fasulye yoğurt ve bol salata
Ara bitki çayı türk kahvesi olur
Su 2.5 litre
Şimdi ilaç aldım uzandım uyuyabilirsem tabi

Iyi oldu canim gercekten.evde cok duzensizlesmistim.yattigim saat belli degil kalktigim saat belli degildi.hareketsiz bir hayat ve az su iciyordum.ama bugun eski ekmeksiz duzenime dondum sukur.bol da su ictim

oh yaaa sonun da densizin haddini bildirmiş öğretmeniniz
bak ne güzel şeylere vesile oluyorsun sana hasetinden yürüyüşe başlamışlar sana bir sürü sevap olur işte

Dengeli ve guzel bir menu olmus canim.biraz dinlen toparlan bence de.

afiyet şifa olsun yarasın kan olsun inşallah
canoom aklıma ne geldi kepek ekmeğini sürekli yiyenlerde kansızlık oluyordu ya çavdar da yapıyor mu acaba bir araştır ona göre ekmeğini değiştir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…