- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.861
oo ilk menü düzen oturmaya başlamış maşallahBende uzun bi aradan sonra menu vereyim.ise baslayinca duzen de oldu bugun.toparlanma vakti gelmistir...
Sabah 8.30
2 kk beyaz peynir
1 salatalik
1 cb sut
Ara 12
5 findik 5 badem
Oglen 14
1 kase tavuk sote
1 kase yogurt
Aksam 18
1 tabak mercimek corbasi
1 tavuk baget
Zeytinyagli koz biber salatasi
2 kasik makarna
Su 2.5 litre
Bi ara daha kesin yaparim cunku uzun zamandir cok yemeye alistim bugun ekmegi kisinca icim cok ezildi
inşallah iyi gelir çabuk iyileşirsin sarımsaklı yoğurt yesen hemen uyuturdu seniMenüm
Sabah 1 tane kek 1 kaşık kuru üzüm
1 bardak süt 1 avuç leblebi
Öğle 1 tabak etli taze fasulye 2 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 1 dilim bitter az leblebi
Akşam 18.15: 5 kaşık kadar fasulye yoğurt ve bol salata
Ara bitki çayı türk kahvesi olur
Su 2.5 litre
Şimdi ilaç aldım uzandım uyuyabilirsem tabi
Sabah tartida istemedigim bi rakam gorunce oyle yedim canim.sinirimden acikcasi.ise gidince de saatlerin farkina varmadan aciktikca yedim.ama zamanla oturacak insallah duzenoo ilk menü düzen oturmaya başlamış maşallah
sabah az ilk aran teee 12 de öğlen yemeği 2 de çok geç yemişsin be gülüm tabi için ezilir
Vaaav menuye bak masallah canim hic ekmek yok ve gayet dengeli geldi bana.aynen boyle devammenüm
öğle 12:30
2 haşlama yumurta
10 yeşil zeytin+ 2 siyah
2 çeri domates 2 çatal peynir
4-5 dilim salatalık
ara (komşum geldiğinde) 3 -3.5 gibi
bir kaç çiğ fındıkla badem
2 gün kurusu (islimsiz) kayısı
akşam 18:30
2 kaşık yoğurtla 1 küçük elma
4 yemek kaşığı dolusu z.y. barbunya
Oyle ozlemisimki senin menuleri iyiki ise baslamissin canim menun harika bayildim gercekten afiyet olsun canim istersen yogurt kuru yapabilirsin toksinlerdende kurtulursun boyleceBende uzun bi aradan sonra menu vereyim.ise baslayinca duzen de oldu bugun.toparlanma vakti gelmistir...
Sabah 8.30
2 kk beyaz peynir
1 salatalik
1 cb sut
Ara 12
5 findik 5 badem
Oglen 14
1 kase tavuk sote
1 kase yogurt
Aksam 18
1 tabak mercimek corbasi
1 tavuk baget
Zeytinyagli koz biber salatasi
2 kasik makarna
Su 2.5 litre
Bi ara daha kesin yaparim cunku uzun zamandir cok yemeye alistim bugun ekmegi kisinca icim cok ezildi
Hurma konusu bugun komsudada gecti ordada denilmisti tek yiyin diye ben sonra fark ettim coft yedigimi evede paket yapmis komsum yesemmiki bir tane dahaSpor da menu de gayet guzel canim.alsami hafif tutman senin yararina.kan yapici seyler de var ohh mis yarasin.ama hurmayi tek sayilarda ye bundan sonra aklinda bulunsun 1-3-5 gibi
Menun cok iyi canim meyve ye olmazsa insallah cabucak iyilesirsin ...Menüm
Sabah 1 tane kek 1 kaşık kuru üzüm
1 bardak süt 1 avuç leblebi
Öğle 1 tabak etli taze fasulye 2 dilim ekmek
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 1 dilim bitter az leblebi
Akşam 18.15: 5 kaşık kadar fasulye yoğurt ve bol salata
Ara bitki çayı türk kahvesi olur
Su 2.5 litre
Şimdi ilaç aldım uzandım uyuyabilirsem tabi
Ekmegim hep degistirdigimi soylemistim kepek ekmek hic yemem tambugday yada cavdar veya cok tahilli ekmek yiyorum ..afiyet şifa olsun yarasın kan olsun inşallah
canoom aklıma ne geldi kepek ekmeğini sürekli yiyenlerde kansızlık oluyordu ya çavdar da yapıyor mu acaba bir araştır ona göre ekmeğini değiştir
Gayet iyi bir menu afiyet olsun canim ..menüm
öğle 12:30
2 haşlama yumurta
10 yeşil zeytin+ 2 siyah
2 çeri domates 2 çatal peynir
4-5 dilim salatalık
ara (komşum geldiğinde) 3 -3.5 gibi
bir kaç çiğ fındıkla badem
2 gün kurusu (islimsiz) kayısı
akşam 18:30
2 kaşık yoğurtla 1 küçük elma
4 yemek kaşığı dolusu z.y. barbunya
Yarına sabah içeyim canım yoksa olmayacak böyle teşekkür ederimtomurcukkk canim menun harika yeniden eskisi gibi aramıza dönmene çok sevindim
angelina35 canım ogretmeniniz iyi yapmış seninde icin sogumus senin adina sevindim
tevafuk55 ballı limonlu su ic canım iyi gelecektir
ekim2009 canım menu yazacamda biraz abartılı gittigi icin yazmaya utaniyorum açıkçası ama senin bugünkü menünü çok beğendim
M Melrin canım sen nasılsın
Aaaa hakkaten ne oluyo sana boyle canim ..senin cadilar nazar ediyodur mutlusun ya kac gundur hasetleniyorlardir .. oku kendine canim birde malum kiloda boyle agrilar yapiyor hep vucudumuza zarar veriyoruz vucut bazen kaldiramiyor kendi agirligimizi bende sik sik bel agrisi yasiyorum kaslarimiz kuvvetli degilki ondan oluyo ...cok gecmis olsun canim ...Belimi incittim bugün cok agriyor sabah pantolonumu giyerken nasıl egildiysem bi ağrı saplandı hâlâda gecmedi gözüme kan gelmiş niyeyse dizim bi yandan agriyor nazarami geldim ne oldu anlamadım
Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kuzum geçmezse muhakkak bir doktora görün canım.Belimi incittim bugün cok agriyor sabah pantolonumu giyerken nasıl egildiysem bi ağrı saplandı hâlâda gecmedi gözüme kan gelmiş niyeyse dizim bi yandan agriyor nazarami geldim ne oldu anlamadım
Canim gecmis olsun.evde vardir kas gevsetici jellerden esine surdur sicak havlu falan koy rahatlatirBelimi incittim bugün cok agriyor sabah pantolonumu giyerken nasıl egildiysem bi ağrı saplandı hâlâda gecmedi gözüme kan gelmiş niyeyse dizim bi yandan agriyor nazarami geldim ne oldu anlamadım
Aaaa hakkaten ne oluyo sana boyle canim ..senin cadilar nazar ediyodur mutlusun ya kac gundur hasetleniyorlardir .. oku kendine canim birde malum kiloda boyle agrilar yapiyor hep vucudumuza zarar veriyoruz vucut bazen kaldiramiyor kendi agirligimizi bende sik sik bel agrisi yasiyorum kaslarimiz kuvvetli degilki ondan oluyo ...cok gecmis olsun canim ...
Canım çok geçmiş olsun aman dikkat et kuzum geçmezse muhakkak bir doktora görün canım.
Canim gecmis olsun.evde vardir kas gevsetici jellerden esine surdur sicak havlu falan koy rahatlatir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?