Haydi Yine Yeniden...

Ekmegim hep degistirdigimi soylemistim kepek ekmek hic yemem tambugday yada cavdar veya cok tahilli ekmek yiyorum ..
biliyorum demiştin yine de aklıma nerden geldiyse acaba diğer ekmeklerde yapıyor mu diye geldi işte ..gerçi öyle bir şey olsa çarşaf çarşaf yazı olurdu nette

Sabah tartida istemedigim bi rakam gorunce oyle yedim canim.sinirimden acikcasi.ise gidince de saatlerin farkina varmadan aciktikca yedim.ama zamanla oturacak insallah duzen
bu da güzel sinirlenmişsin iyi etki yapmış arada kudururuz sinirimizden yeriz ya şükür öyle bir şey yok güzel etkilemiş sinir seni :)) zararın neresinden dönsek kardır 1-2 kilo için çokta sinirlenme sakince düzenini sen zaten oturtursun gönlümün kahramanııı:)

allah hayrını versin çok güldüm kızzz ayy hala gülüyorum hesabı da yok 4 kilo vermiş hahahaha

hee sen ondan yazmadın ben de diyorum saram neden yazmıyor :)

Belimi incittim bugün cok agriyor sabah pantolonumu giyerken nasıl egildiysem bi ağrı saplandı hâlâda gecmedi gözüme kan gelmiş niyeyse dizim bi yandan agriyor nazarami geldim ne oldu anlamadım
tövbee tövbeee aklıma vallaha da senin kv ve tayfası geldi ayağını burmuştun hani kv giderken merdivene dikkat et v.s. demişti biz kime bir şey desek hemen olur demişlerdi ya sen geçen saçını boyattın kendine bakım yaptın gittin onlara gözleri mi değdi acaba
gözüne çayın demini pamuğa dök koy 2-3 kere yapınca geçer inşallah
beline de dikkat et yatarken bacağının arasına yastık koy belini sıcak tut yarına geçmezse doktora git gülüm

kızlar aklıma gelmişken söyleyeyim ben cuma yarışması gurubuna girdim 1 haftadır burası o kadar sakindi ki kendimi çok kötü hissettim
o arada genel mesaj geldi oraya gittim yazarken beni davet ettiler liste dışı olarak girdim listeler hesaplar beni geriyor diye öylede olur dediler gittim :)))

He kız ya gefen onlatdan gelirken gitmeyin gece kalın dediler brnde ilaçlarım evde gitmeliyiz dedim büyük gorumcek ilaçlarını iyi sür dizine diyip bi kahkaha atti arkamdan tövbeeee dedim bende ne düşünüyorlar hiç bilmiyorum

bak benim de angelinanın da aklına ilk onlar geldi cidden de onlardan
şeytan görmüş gibi ayatel kürsü okumadan yüzlerine bakma bunların içi dışı haset hiç demiyorlar bu bizim oğlumuzun kardeşimizin eşi bizden biri ailemiz aman iyi olsunlar mutlu olsunlar diye ağızlarından hayırlı bir cümle çıkmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…