- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.881
Canim soyleyecektim ben unutmusum kusura bakmayin.izin istedi gulsayzey bir sureligine.toparlanmaya ihtiyaci var sanirim.@gulsayszey canım nasılsın silkin gel bakayım hastayım senin şefaatine ihtiyacım var
Anladım canım inş toparlar her şey yoluna girer..Canim soyleyecektim ben unutmusum kusura bakmayin.izin istedi gulsayzey bir sureligine.toparlanmaya ihtiyaci var sanirim.
canımın ektiği bir şey olursa karbonsa sabah yemeye karar verdim :))Vaaav menuye bak masallah canim hic ekmek yok ve gayet dengeli geldi bana.aynen boyle devam
biliyorum demiştin yine de aklıma nerden geldiyse acaba diğer ekmeklerde yapıyor mu diye geldi işte ..gerçi öyle bir şey olsa çarşaf çarşaf yazı olurdu netteEkmegim hep degistirdigimi soylemistim kepek ekmek hic yemem tambugday yada cavdar veya cok tahilli ekmek yiyorum ..
bu da güzel sinirlenmişsin iyi etki yapmış arada kudururuz sinirimizden yeriz ya şükür öyle bir şey yok güzel etkilemiş sinir seni :)) zararın neresinden dönsek kardır 1-2 kilo için çokta sinirlenme sakince düzenini sen zaten oturtursun gönlümün kahramanııı:)Sabah tartida istemedigim bi rakam gorunce oyle yedim canim.sinirimden acikcasi.ise gidince de saatlerin farkina varmadan aciktikca yedim.ama zamanla oturacak insallah duzen
allah hayrını versin çok güldüm kızzz ayy hala gülüyorum hesabı da yok 4 kilo vermiş hahahahaValla kizlar ne yalan diyim icim sogudu iyi oldu sagolsun ogretmenimiz aninda verdi cevabini ..
Bu hatun zayiflamak icin su H ilebaslayan sutler var ya ondan iciyor yurumeyide bi gorseniz miyir miyir birde yanimdakine 87 den 82 dustum 4 kilo verdim diyohesab olayida sifir keske verse cok kilosu var cunku yasida kucuk 24 yasinda daha .. bundan sonra hicc canimi sikmiycam aninda ogretmene soyleyecem ohh sefam olsun ....
hee sen ondan yazmadın ben de diyorum saram neden yazmıyor :)tomurcukkk canim menun harika yeniden eskisi gibi aramıza dönmene çok sevindim
angelina35 canım ogretmeniniz iyi yapmış seninde icin sogumus senin adina sevindim
tevafuk55 ballı limonlu su ic canım iyi gelecektir
ekim2009 canım menu yazacamda biraz abartılı gittigi icin yazmaya utaniyorum açıkçası ama senin bugünkü menünü çok beğendim
@Melrin canım sen nasılsın
tövbee tövbeee aklıma vallaha da senin kv ve tayfası geldi ayağını burmuştun hani kv giderken merdivene dikkat et v.s. demişti biz kime bir şey desek hemen olur demişlerdi ya sen geçen saçını boyattın kendine bakım yaptın gittin onlara gözleri mi değdi acabaBelimi incittim bugün cok agriyor sabah pantolonumu giyerken nasıl egildiysem bi ağrı saplandı hâlâda gecmedi gözüme kan gelmiş niyeyse dizim bi yandan agriyor nazarami geldim ne oldu anlamadım
onun motivasyonu düştü menüsüne dikkat etse de yazası gelmiyordu bir arada ben öyle olmuştum çabuk toparlanır gelir inşallahCanim soyleyecektim ben unutmusum kusura bakmayin.izin istedi gulsayzey bir sureligine.toparlanmaya ihtiyaci var sanirim.
tövbee tövbeee aklıma vallaha da senin kv ve tayfası geldi ayağını burmuştun hani kv giderken merdivene dikkat et v.s. demişti biz kime bir şey desek hemen olur demişlerdi ya sen geçen saçını boyattın kendine bakım yaptın gittin onlara gözleri mi değdi acaba
gözüne çayın demini pamuğa dök koy 2-3 kere yapınca geçer inşallah
beline de dikkat et yatarken bacağının arasına yastık koy belini sıcak tut yarına geçmezse doktora git gülüm
bu günümüze şükür gülüm iyiyim sen nasılsın belin nasıl olduGünaydın canım nasılsın
bak benim de angelinanın da aklına ilk onlar geldi cidden de onlardanHe kız ya gefen onlatdan gelirken gitmeyin gece kalın dediler brnde ilaçlarım evde gitmeliyiz dedim büyük gorumcek ilaçlarını iyi sür dizine diyip bi kahkaha atti arkamdan tövbeeee dedim bende ne düşünüyorlar hiç bilmiyorum
bu günümüze şükür gülüm iyiyim sen nasılsın belin nasıl oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?