- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.901
bak benim de angelinanın da aklına ilk onlar geldi cidden de onlardan
şeytan görmüş gibi ayatel kürsü okumadan yüzlerine bakma bunların içi dışı haset hiç demiyorlar bu bizim oğlumuzun kardeşimizin eşi bizden biri ailemiz aman iyi olsunlar mutlu olsunlar diye ağızlarından hayırlı bir cümle çıkmıyor
içinin kötülüğü dışına vurmuş desene hehehehHaklısın canım zaten buyuk gorumcegin resmini gorsen korkarsin kucuk cocuklar bile korkuyo yuzune baktıklarında
bu gün biraz daha iyi misin durumun nasıl gülümSelam kızlar okuldan geldim yemek çay şimdi oturdum
Maalesef canım sinüzit bastırıyor peceteler yetmiyor ağzımda burnumda yeni uçuklar çıkıyorbu gün biraz daha iyi misin durumun nasıl gülüm
Maalesef canım sinüzit bastırıyor peceteler yetmiyor ağzımda burnumda yeni uçuklar çıkıyor
Keşke imkan olsa da birara ya gelebilsek ne hoş sohbet ederdik:)Oluuuuuur derim
Afiyet olsun canim ..incirin yanindaki cevizli sucukmu kahvende harikaa gözüküyor kokusu buraya kadar geldi valla ...
Gecmis olsun canim galiba cinkon düştü ucuklar bunun gostergesi .. benimde bugun basim agriyor aslinda basim pek agrimaz havadan galiba yururken ozellikle zonkladi resmenMaalesef canım sinüzit bastırıyor peceteler yetmiyor ağzımda burnumda yeni uçuklar çıkıyor
benim yanıma eline koluna sahip biri otururdu hani şu konuşurken yanındakilerin dizine dokununlar oluyor ya var mı kızlar sizden öyle olan ben car car bağırırdım iki de bir dokunma daa diye :))Keşke imkan olsa da birara ya gelebilsek ne hoş sohbet ederdik:)
burada hava da güneşli dün kapkaraydı ama benim de başım çok ağrıyor özellikle öğle vakti çok ağrıdı adama surat asıp durdum :)Gecmis olsun canim galiba cinkon düştü ucuklar bunun gostergesi .. benimde bugun basim agriyor aslinda basim pek agrimaz havadan galiba yururken ozellikle zonkladi resmen
tartı öncesi menüsü için iyi değil be gülüm aslında az az yemişsin ama peynirle sucuk hariç karbonhidrat hep suyun da az yatana kadar 1 litre daha içsen bu kadar yürümeye anca yeterSabah 10 00
Iki tatli kasigi pekmez
Ceyrek bardak portakal suyu (kan yapsin diye )
Ara gibi diyim 11 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Oglen 14 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort dilim sucuk
Uc catal patates kizartmasi
Bir lokma bal
Aksam 17 00
Bir kepce domates corbasi
Uc kasik kadar eriste pilav gibi pisirdim yoresel
Bes kasik yogurt
Bir cin biber
Bir fasulye tursusu
Su 1.5 litre
Spor 14 460 hizli tempoda yurudum
Canım o olgunlaşmış bir gün kurusu, yanındaki de cevizli sucuk :) Çok severim dostlarla içmeyi hele.. Kim bilir bir gün size de semaver çayı türk kahvesi yaparımAfiyet olsun canim ..incirin yanindaki cevizli sucukmu kahvende harikaa gözüküyor kokusu buraya kadar geldi valla ...
Bana da öyle oluyor canım ama sinüzit ten dolayı üşümek hiç iyi gelmiyorGecmis olsun canim galiba cinkon düştü ucuklar bunun gostergesi .. benimde bugun basim agriyor aslinda basim pek agrimaz havadan galiba yururken ozellikle zonkladi resmen
Ben herhalde ağzım açık seni izlerdimbenim yanıma eline koluna sahip biri otururdu hani şu konuşurken yanındakilerin dizine dokununlar oluyor ya var mı kızlar sizden öyle olan ben car car bağırırdım iki de bir dokunma daa diye :))
ayak bacak kısmına dokunulduğunda kaskatı kesiliyor sırtımla boynum ve içerden bir şey çekiyormuş gibi oluyor da cinsim yanii:)
kahveye diye çağırır o arada çayı demler en az 2-3 saat otururduk sonra kocalar dırdır ederdi bir gittin mi gelmiyorsun diye
içimiz rahat etmez yine atıştırmalık çıkarırdık kahvenin yanına birimiz de yemeyin yaav derdi ona da yedirirdik zorla hehehehehe
Kahvalti ogunun oglene sarktigi icin duzensiz gibi gorunsede gun genelinde guzel bi menu bence.yuruyusun zaten super.su da icersin dahaSabah 10 00
Iki tatli kasigi pekmez
Ceyrek bardak portakal suyu (kan yapsin diye )
Ara gibi diyim 11 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Oglen 14 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort dilim sucuk
Uc catal patates kizartmasi
Bir lokma bal
Aksam 17 00
Bir kepce domates corbasi
Uc kasik kadar eriste pilav gibi pisirdim yoresel
Bes kasik yogurt
Bir cin biber
Bir fasulye tursusu
Su 1.5 litre
Spor 14 460 hizli tempoda yurudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?