- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.921
Bana her öğünde karbon olunca biraz fazla geliyor ama spor harika maşallahSabah 10 00
Iki tatli kasigi pekmez
Ceyrek bardak portakal suyu (kan yapsin diye )
Ara gibi diyim 11 00
Bir dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc zeytin
Oglen 14 00
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Dort dilim sucuk
Uc catal patates kizartmasi
Bir lokma bal
Aksam 17 00
Bir kepce domates corbasi
Uc kasik kadar eriste pilav gibi pisirdim yoresel
Bes kasik yogurt
Bir cin biber
Bir fasulye tursusu
Su 1.5 litre
Spor 14 460 hizli tempoda yurudum
Sebze ve protein dolu bir gün olmuş canım harikasınSabah 8.45
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
Ara 11.30
10 adt findik
Oglen 14
1 tabak ispanak yemegi
2 kase yogurt
Aksam 18
4.yk kiymali kapuska
1 tabak ic fasulye yemegi
Su 2.5 litre
Bi ara daha yaparim...
Aksamki yogurdu farketmedin galiba ..suyuda her zaman soyluyorum ben ictigim kadarini yaziyorum kalanini da sonra iciyorum diye genelde 2.5 geciyor yani .......tartı öncesi menüsü için iyi değil be gülüm aslında az az yemişsin ama peynirle sucuk hariç karbonhidrat hep suyun da az yatana kadar 1 litre daha içsen bu kadar yürümeye anca yeter
Cok guzel menu canim gercekten afiyet olsunSabah 8.45
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
Ara 11.30
10 adt findik
Oglen 14
1 tabak ispanak yemegi
2 kase yogurt
Aksam 18
4.yk kiymali kapuska
Su 2.5 litre
Bi ara daha yaparim...
Afiyet olsun canim guzel bir ara olmus gercekten semaverde cayi bende cok severim birde kozde turk kahvesi dostlarimda yanimdaysa ohh deymeyin keyfime ..kim bilir belki bir gun iceriz kahveleriCanım o olgunlaşmış bir gün kurusu, yanındaki de cevizli sucuk :) Çok severim dostlarla içmeyi hele.. Kim bilir bir gün size de semaver çayı türk kahvesi yaparımen sevdiklerimi en sevdiklerimle paylaşırım
Bana da öyle oluyor canım ama sinüzit ten dolayı üşümek hiç iyi gelmiyor
Ben herhalde ağzım açık seni izlerdimsonra da vurulduk muhabbetin dibine
Yulafli buskivileri gormuyorum canim menun zaten guzel afiyet olsun ....Menümü vereyim
Sabah 1 has yum 4 zeytin
Kk peynir Domates salatalik
2 çay kasigi bal
Ara: 3 tane yulafli bisküvi nescafe
Öğle: 1 kase tarhana çorbası
2 kepce ıspanak küçük kase yoğurt
Ara:1 lokma cevizli sucuk 1 k kayısı
1 fincan leblebi türk kahvesi
Akşam 1 kepçe ıspanak küçük kase yoğurt
Salata
Ara Türk kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Bugun biraz duzensiz oldu evet yarinin tarti gunu olduguda aklimdan tamamen cikmis gerci ben karbonda sorun gormuyorum cunku b12 ye ihtiyacim var malum kan degerlerim onada endeksli o nedenle sabit kalsam yeter ..evett suyu ictim bile tatlimm nasilda biliyosun beniKahvalti ogunun oglene sarktigi icin duzensiz gibi gorunsede gun genelinde guzel bi menu bence.yuruyusun zaten super.su da icersin daha
Ohh afiyet olsun canim ..Misafirim geldi.1 fincan sade turk kahvesi ictim simdi.bitter cikolata yicem 1 kare
akşam yemeğimiz aynı gibi :) tam tomurcuk menüsü olmuş afiyet şifa olsunSabah 8.45
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
Ara 11.30
10 adt findik
Oglen 14
1 tabak ispanak yemegi
2 kase yogurt
Aksam 18
4.yk kiymali kapuska
Su 2.5 litre
Bi ara daha yaparim...
Canım o olgunlaşmış bir gün kurusu, yanındaki de cevizli sucuk :) Çok severim dostlarla içmeyi hele.. Kim bilir bir gün size de semaver çayı türk kahvesi yaparımen sevdiklerimi en sevdiklerimle paylaşırım
Bana da öyle oluyor canım ama sinüzit ten dolayı üşümek hiç iyi gelmiyor
Ben herhalde ağzım açık seni izlerdimsonra da vurulduk muhabbetin dibine [/QUOTE
:)))))))
çok güzel menü afiyet olsun gülümMenümü vereyim
Sabah 1 has yum 4 zeytin
Kk peynir Domates salatalik
2 çay kasigi bal
Ara: 3 tane yulafli bisküvi nescafe
Öğle: 1 kase tarhana çorbası
2 kepce ıspanak küçük kase yoğurt
Ara:1 lokma cevizli sucuk 1 k kayısı
1 fincan leblebi türk kahvesi
Akşam 1 kepçe ıspanak küçük kase yoğurt
Salata
Ara Türk kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Aksamki yogurdu farketmedin galiba ..suyuda her zaman soyluyorum ben ictigim kadarini yaziyorum kalanini da sonra iciyorum diye genelde 2.5 geciyor yani .......
Keşke imkan olsa da birara ya gelebilsek ne hoş sohbet ederdik:)
benim yanıma eline koluna sahip biri otururdu hani şu konuşurken yanındakilerin dizine dokununlar oluyor ya var mı kızlar sizden öyle olan ben car car bağırırdım iki de bir dokunma daa diye :))
ayak bacak kısmına dokunulduğunda kaskatı kesiliyor sırtımla boynum ve içerden bir şey çekiyormuş gibi oluyor da cinsim yanii:)
kahveye diye çağırır o arada çayı demler en az 2-3 saat otururduk sonra kocalar dırdır ederdi bir gittin mi gelmiyorsun diye
içimiz rahat etmez yine atıştırmalık çıkarırdık kahvenin yanına birimiz de yemeyin yaav derdi ona da yedirirdik zorla hehehehehe
eşim oğlum da dahil kimse dokunamaz elin ısısını bana değmeden hissediyorum çok rahatsız edici bir duyguGüzel olurdu ama aynı olmasa da burada da güzel sohbet ediyoruz
Aaaaa bende sinir olurum konuşurken elini kolunu degdirenlere büyük gorumcek bunu çok yapar ben sinir olduğumu söylediğim halde hemde düşün arabada bile önde oturum o arkada arkadan bile uzanıp elini değdirip konuşurken bu sefer karar aldım ya o eline sahip çık yada ben kıracam diyecem
Canım menün çok güzel ama canım Kahvaltı da yediklerimiz bize direkt yağ yaktiriyor eminim sende biliyorsundur sadece kahvaltı olmamış yaniben akıllısı menüyü yazmadan çıkmışım yuuf bana
sabah 8:30
3 küçük boy biber dolması
yarım portakal
öğleden sonra
1 muz
1 kaşık yulaf kepeği
yarım çay bardağı süt tarçın karışımı
akşam 18 :40
1 kase cacık
1 küçük boy tabak kıymalı kapuska(bulgur yada pirinç yok)
1 lokma ekmeğe 56 damla d. vit. zeytinyağı
su 3. litre bitmek üzere
spor
toplam 35 dk
100er iç kol iç bacak üst kol ve benzeri karışık hareketler, özetle kas çalışma (yarım litrelik su şişeleriyle )
az öncede eşimle yarım saat dışarıda yürüdük geldik :))
Menü çok güzel canım afiyet olsun ama su olmazsa olmaz canım. Bütün cildimize vücudumuza direncimize her şeye çareMenümü yazayım
Sabah 08:00
Bir tane közlenmiş kırmızı biber
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir avuç dereotu
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10:30
İki tane kornişon turşu
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12:00
Bir tane kıymalı kaşarlı pide
Bir bardak ayran
Salata
Akşam 19:30
Bir kase çorba
Bir porsiyon fırında beşamel soslu karnabahar ve brokoli graten
Ara 22:00
Bir tane elma
Su çok az içtim bugün çünkü midem bulanıyor şu içince niyeyse sporda yapamıyorum dizim çok fena
sıcağa yakın ılık suya limon sık öyle dene bir de suyu içebilecek misin bakalımMenümü yazayım
Sabah 08:00
Bir tane közlenmiş kırmızı biber
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir avuç dereotu
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10:30
İki tane kornişon turşu
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12:00
Bir tane kıymalı kaşarlı pide
Bir bardak ayran
Salata
Akşam 19:30
Bir kase çorba
Bir porsiyon fırında beşamel soslu karnabahar ve brokoli graten
Ara 22:00
Bir tane elma
Su çok az içtim bugün çünkü midem bulanıyor şu içince niyeyse sporda yapamıyorum dizim çok fena
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?