Haydi Yine Yeniden...

Bana her öğünde karbon olunca biraz fazla geliyor ama spor harika maşallah su da 2.5 olur yatana kadar
Sabah 8.45
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir

Ara 11.30
10 adt findik

Oglen 14
1 tabak ispanak yemegi
2 kase yogurt

Aksam 18
4.yk kiymali kapuska
1 tabak ic fasulye yemegi

Su 2.5 litre
Bi ara daha yaparim...
Sebze ve protein dolu bir gün olmuş canım harikasın

tartı öncesi menüsü için iyi değil be gülüm aslında az az yemişsin ama peynirle sucuk hariç karbonhidrat hep suyun da az yatana kadar 1 litre daha içsen bu kadar yürümeye anca yeter
Aksamki yogurdu farketmedin galiba ..suyuda her zaman soyluyorum ben ictigim kadarini yaziyorum kalanini da sonra iciyorum diye genelde 2.5 geciyor yani .......

Afiyet olsun canim guzel bir ara olmus gercekten semaverde cayi bende cok severim birde kozde turk kahvesi dostlarimda yanimdaysa ohh deymeyin keyfime ..kim bilir belki bir gun iceriz kahveleri

Yulafli buskivileri gormuyorum canim menun zaten guzel afiyet olsun ....

Kahvalti ogunun oglene sarktigi icin duzensiz gibi gorunsede gun genelinde guzel bi menu bence.yuruyusun zaten super.su da icersin daha
Bugun biraz duzensiz oldu evet yarinin tarti gunu olduguda aklimdan tamamen cikmis gerci ben karbonda sorun gormuyorum cunku b12 ye ihtiyacim var malum kan degerlerim onada endeksli o nedenle sabit kalsam yeter ..evett suyu ictim bile tatlimm nasilda biliyosun beni

Sabah 8.45
2 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir

Ara 11.30
10 adt findik

Oglen 14
1 tabak ispanak yemegi
2 kase yogurt

Aksam 18
4.yk kiymali kapuska
1 tabak ic fasulye yemegi

Su 2.5 litre
Bi ara daha yaparim...
akşam yemeğimiz aynı gibi :) tam tomurcuk menüsü olmuş afiyet şifa olsun

çok güzel menü afiyet olsun gülüm

Aksamki yogurdu farketmedin galiba ..suyuda her zaman soyluyorum ben ictigim kadarini yaziyorum kalanini da sonra iciyorum diye genelde 2.5 geciyor yani .......

yoğurt 5 kaşıktı gördüm gülüm ama tartı öncesi senin menünü böyle görmeye alışık değilim suyu da yürüyüşü zaten yapmışsın bedenin ihtiyacı vardır çok yürüyüşe göre o zamana kadar içtiğin az didim canoom allah korusun sonra başka yerinden çeker suyu bedenin bak senin için önceden okuduğum makaleyi bulamadım ona benzer suyla ilgili yazıyı buldum
işin aslı ben senden şöyle daha dolu kan can yapacak menü bekliyorum artık iyi ol eski gücün enerjin olsun istiyorum hep sağlıklı ol bizim ol istiyorum yaav söyletiyorsun beni özlüyorum daaa seni de herkesi de giriyorum çıkıyorum yazan yok herkesin enerjisi düşük hissediyorum işte

Keşke imkan olsa da birara ya gelebilsek ne hoş sohbet ederdik:)

Güzel olurdu ama aynı olmasa da burada da güzel sohbet ediyoruz

Aaaaa bende sinir olurum konuşurken elini kolunu degdirenlere büyük gorumcek bunu çok yapar ben sinir olduğumu söylediğim halde hemde düşün arabada bile önde oturum o arkada arkadan bile uzanıp elini değdirip konuşurken bu sefer karar aldım ya o eline sahip çık yada ben kıracam diyecem

ben akıllısı menüyü yazmadan çıkmışım yuuf bana

sabah 8:30
3 küçük boy biber dolması
yarım portakal

öğleden sonra
1 muz
1 kaşık yulaf kepeği
yarım çay bardağı süt tarçın karışımı

akşam 18 :40
1 kase cacık
1 küçük boy tabak kıymalı kapuska(bulgur yada pirinç yok)
1 lokma ekmeğe 56 damla d. vit. zeytinyağı

su 3. litre bitmek üzere
spor
toplam 35 dk
100er iç kol iç bacak üst kol ve benzeri karışık hareketler, özetle kas çalışma (yarım litrelik su şişeleriyle )
az öncede eşimle yarım saat dışarıda yürüdük geldik :))

eşim oğlum da dahil kimse dokunamaz elin ısısını bana değmeden hissediyorum çok rahatsız edici bir duygu elim de değil ki ne yapayım
bak şimdi sana anlatayım da gül eskişehire ilk taşındığımız zamanlar komşu hanımlarla tanıştık gidip gelmeye başlandı bunlara dedim dokunmayın bana biliyorlar artık durumu bir akşam eşleriyle beraber hoşgeldine geldiler kocalar karşımız da oturuyor biz kadınlarda dip dibe bir elledi elini aldım geri kendi dizine koydum hatunun ikincide boş bulunmuşum elini sürme dedim be kadın diye ben sesli sesli kadına söyledim bir güzel herkes sustu bana baktı kadın ayy özür falan diyor adamlara döndüm huylanıyorum da dedim kalktım mutfağa geçtim :)))

Menümü yazayım

Sabah 08:00

Bir tane közlenmiş kırmızı biber
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir avuç dereotu
Bir bardak şekersiz çay

Ara 10:30

İki tane kornişon turşu
Bir bardak şekersiz çay

Öğle 12:00

Bir tane kıymalı kaşarlı pide
Bir bardak ayran
Salata

Akşam 19:30

Bir kase çorba
Bir porsiyon fırında beşamel soslu karnabahar ve brokoli graten

Ara 22:00

Bir tane elma

Su çok az içtim bugün çünkü midem bulanıyor şu içince niyeyse sporda yapamıyorum dizim çok fena

Canım menün çok güzel ama canım Kahvaltı da yediklerimiz bize direkt yağ yaktiriyor eminim sende biliyorsundur sadece kahvaltı olmamış yani afiyet şifa olsun canım.

Menü çok güzel canım afiyet olsun ama su olmazsa olmaz canım. Bütün cildimize vücudumuza direncimize her şeye çare

sıcağa yakın ılık suya limon sık öyle dene bir de suyu içebilecek misin bakalım
sporu boş ver zaten önce bir dizin iyileşsin gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…