- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.941
kız o dolmayı yemezsem bir yerim şişecekti akşam yemedim sabah yiycem diye zaten yemesem 2 günüydü daha da yenmezdi pis boğazlıktan işin kısası biliyorum ben yediğim haltı :)))Canım menün çok güzel ama canım Kahvaltı da yediklerimiz bize direkt yağ yaktiriyor eminim sende biliyorsundur sadece kahvaltı olmamış yaniafiyet şifa olsun canım.
Ah canım üç tanecik dolma, öğlen akşam yesen zarar etmez canın istediği sifaymiskız o dolmayı yemezsem bir yerim şişecekti akşam yemedim sabah yiycem diye zaten yemesem 2 günüydü daha da yenmezdi pis boğazlıktan işin kısası biliyorum ben yediğim haltı :)))
Yine super bi menu olmus canim.sebze candir...Menümü vereyim
Sabah 1 has yum 4 zeytin
Kk peynir Domates salatalik
2 çay kasigi bal
Ara: 3 tane yulafli bisküvi nescafe
Öğle: 1 kase tarhana çorbası
2 kepce ıspanak küçük kase yoğurt
Ara:1 lokma cevizli sucuk 1 k kayısı
1 fincan leblebi türk kahvesi
Akşam 1 kepçe ıspanak küçük kase yoğurt
Salata
Ara Türk kahvesi
2.5 litre su bitki çayları
Cuma yarismalari yaramis sana canim.baksana d viti alacak olmasan ekmek yemeyecekmissin.kacamak yok spor var su bol ohhh daha ne olsun masallah diyeyim.kiskandim ama cuma takimina baslamadan once bize hic boyle menu vermezdinben akıllısı menüyü yazmadan çıkmışım yuuf bana
sabah 8:30
3 küçük boy biber dolması
yarım portakal
öğleden sonra
1 muz
1 kaşık yulaf kepeği
yarım çay bardağı süt tarçın karışımı
akşam 18 :40
1 kase cacık
1 küçük boy tabak kıymalı kapuska(bulgur yada pirinç yok)
1 lokma ekmeğe 56 damla d. vit. zeytinyağı
su 3. litre bitmek üzere
spor
toplam 35 dk
100er iç kol iç bacak üst kol ve benzeri karışık hareketler, özetle kas çalışma (yarım litrelik su şişeleriyle )
az öncede eşimle yarım saat dışarıda yürüdük geldik :))
Oglenki pideyi aksam az yiyerek dengelemissin canim.su da cok olsaydi iyi olurdu.ahh şu kilolari birazcik verebilsen bak nasil kurtulacaksin o bel diz agrilarindan.benim feci belim agrirdi kiloluyken.hele diz merdiven inip cikamazdim sizlamasindan.ama cok sukur kilolar gitti agrilardan eser yokMenümü yazayım
Sabah 08:00
Bir tane közlenmiş kırmızı biber
Bir tane haşlanmış yumurta
Bir avuç dereotu
Bir bardak şekersiz çay
Ara 10:30
İki tane kornişon turşu
Bir bardak şekersiz çay
Öğle 12:00
Bir tane kıymalı kaşarlı pide
Bir bardak ayran
Salata
Akşam 19:30
Bir kase çorba
Bir porsiyon fırında beşamel soslu karnabahar ve brokoli graten
Ara 22:00
Bir tane elma
Su çok az içtim bugün çünkü midem bulanıyor şu içince niyeyse sporda yapamıyorum dizim çok fena
gülüm ben menü vermeyi kesmiştim ya 2 hafta menü yazmadım buraya 3. hafta cuma yarışmasına girdim ama liste dışıyım muhabbetine gibi birşey,Yine super bi menu olmus canim.sebze candir...
Cuma yarismalari yaramis sana canim.baksana d viti alacak olmasan ekmek yemeyecekmissin.kacamak yok spor var su bol ohhh daha ne olsun masallah diyeyim.kiskandim ama cuma takimina baslamadan once bize hic boyle menu vermezdin
Oglenki pideyi aksam az yiyerek dengelemissin canim.su da cok olsaydi iyi olurdu.ahh şu kilolari birazcik verebilsen bak nasil kurtulacaksin o bel diz agrilarindan.benim feci belim agrirdi kiloluyken.hele diz merdiven inip cikamazdim sizlamasindan.ama cok sukur kilolar gitti agrilardan eser yok
Yok canim ama cuma takimlarinin kurallari daha kati.insan ister istemez dikkat ediyor.biz menu yorumlarini bile esnek yapiyoruz cogu zaman.dengelersin toparlarsin diye avutuyoruz birbirimizi.orda kacamagini bile sporla telafi etmen gerekiyor.senin yararina bence boyle devam edersen iyi kilo verirsin.daha yasin ne ki bunca agri siziyi cekeceksin.saglikli beslenmek ve kaliteli yasamak gerekgülüm ben menü vermeyi kesmiştim ya 2 hafta menü yazmadım buraya 3. hafta cuma yarışmasına girdim ama liste dışıyım muhabbetine gibi birşey,
3 haftadır nefes egzersizleri yapıyorum
güçten düşmüşüm bu gün yatak odasında yatağı itemedim ki altını spürüp sileyim böyle şeyler rabbim affetsin çok zoruma gidiyor eskiden 19 lt su damacanasını mutfak tüpünü tel elle kaldırır taşırdım şimdi 12 lt damacanayı yerinden oynatamıyorum geçen haftadan beri ağrılarım arttı kasları güçlendirmem şart ki ağrılar azalsın veee nerdese bana bir gaz geldi rüya görmüştüm tam hatırlamasam da memlekete gitmişiz de ben sanki giyecek bir şey bulamıyorum kilomdan utanıyorum gibi bişeylerdi galiba psikolojik o da etkiledi ben zayıflamaya sağlıklı güçlü olmaya tam odaklandım :)
ekmeği asla terk etmem içinde ki vitamine minarale ihtiyacım var ama canım çekerse yiyorum çekmezse yemiyorum
1 ay olacak bu hafta acıkınca ye doyunca bırak arada ağzına fıntık tanesi bile koyma sistemini uygulayalı bu gün bozdum azcık yarına tartıda belli olur işe yarayıp yaramadığı . amma yazdım demii:))
Dimi yaa...bende cok sasirdim bugun.terzi kendi sokugunu dikemiyormus iste.onca bitkisel urunu kendine yaramadi baska biyerden iflas etti vucudu.zaten onun docentligi falan da alinmisti sahtecilik mi ne yapmis.evdeki dokuzlu çay vardı akratdan alıpta katıştırdığım onları çöpe atıcam büyük kavanoz dolusu hemde,
ömer coşkun diye biri vardı tv de çıkıyordu aktar gibi bişey kanseri bile bitkilerle iyileştireceğini söylerdi ya o adam böbrek yetmezliğinden ölmüş eşim söyledi bu gün, benim de ara ara böbrekler ağrıyor çok bitki çayı içiyorum özellikle form çayları kabızlık için onları da içmiycem sonra gün aşırı içersem belki içerim tırstım resmen
daha bu hafta cuma gurubundan biri yazmıştı teyzesi daha 40 yaşındaymış böbrek yetmezliği tanısı konmuş doktoru çok mu ağır diyet yaptın demiş kadına o zaman da acaba bitki çaylarından mı diye aklıma gelmişti bu gün bunu da duyunca iyice huylandımDimi yaa...bende cok sasirdim bugun.terzi kendi sokugunu dikemiyormus iste.onca bitkisel urunu kendine yaramadi baska biyerden iflas etti vucudu.zaten onun docentligi falan da alinmisti sahtecilik mi ne yapmis.
Her neyse her seyin fazlasi zarar canim.ilac bile dozunda kullanildiginda faydalidir.doz asiminda ise zehir...bitki caylarinin da fazlasini tuketmemek gerek bobreklere zararli dedigin gibi...
allah rahatlık versin tomurcuğumIse gidecegimi unuttum bi an icin daldim nete.ben yatayim ufaktan.bu arada 2 saat once falan cok icim ezildi 1 kucuk kirmizi elma yedim bilginizeopuldunuz hayirli geceler kuzucuklar
ben onlara da dedim ben diyet yapmıyorum diye onlar cidden çok sıkı tutuyorlar 3 mercimek köftesi bile onlara göre çokYok canim ama cuma takimlarinin kurallari daha kati.insan ister istemez dikkat ediyor.biz menu yorumlarini bile esnek yapiyoruz cogu zaman.dengelersin toparlarsin diye avutuyoruz birbirimizi.orda kacamagini bile sporla telafi etmen gerekiyor.senin yararina bence boyle devam edersen iyi kilo verirsin.daha yasin ne ki bunca agri siziyi cekeceksin.saglikli beslenmek ve kaliteli yasamak gerek
evet evrak sahteciliği yapmıştı..Dimi yaa...bende cok sasirdim bugun.terzi kendi sokugunu dikemiyormus iste.onca bitkisel urunu kendine yaramadi baska biyerden iflas etti vucudu.zaten onun docentligi falan da alinmisti sahtecilik mi ne yapmis.
Her neyse her seyin fazlasi zarar canim.ilac bile dozunda kullanildiginda faydalidir.doz asiminda ise zehir...bitki caylarinin da fazlasini tuketmemek gerek bobreklere zararli dedigin gibi...
Çok güzel rakam canım tebrikler...ilk bildirim benden :)
geçen hafta 97.9
bu hafta 97.4
fark -500 gr
Olsun canim benim kolay degil iki operasyon gecirdin sonucta bu rakam bile guzel ...ben inaniyorumki sen daha cok kilo vereceksin ...Günaydın mutlu çarşambalar
Kilom 74 maalesef ama toparlayacağım inşallah.ameliyatlar serumlar stresler derken bu rakamlara kadar çıktım ama pes etmek yok yola devam...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?