Haydi Yine Yeniden...

Slm arkadaşlar büyük kızım hasta gece doğru düzgün uyumuyorum üşütmüş bi poşet ilacımız var kilom derseniz artı yine o kritik sayıya yaklaşıyorum tekrar artıya geçiyorum
Geçen hafta 65.1
Bu hafta 66.0
Gene aynı sayıya döndüm

Günaydın mutlu çarşambalar
Kilom 74 maalesef ama toparlayacağım inşallah.ameliyatlar serumlar stresler derken bu rakamlara kadar çıktım ama pes etmek yok yola devam...
çokta almamışsın gülüm zaten sebebi belli serumun şişirdiğini tüm dünya biliyor
yeni geldiler çabuk giderler, bir kaç hafta sürer sürmez, hiç canını sıkma tomurcuğum

Gecen hafta 69
Bu hafta 68 900
Fark - 100 gr cik
Wc ye cikabilseydim belkide daha guzel bi rakam olacakti olsun kilo yapar denen ilaca ragmen eksi gormek buyuk basari bence
süpersin canoom o kadar ilaca rağmen sabit kalıyordun şimdi eksi bile var maşallah maşallah
ben de çok kötüyüm bu kabızlıktan çekiyorum kayısıyı kaynatıp mı içsek, akşam unutmazsam damla sakızlı zeytin yağı vardı astım bronşit için kullanılandan bağırsakta çalıştırıyor onu içicem 1 kaşık
sen de sabah aç karna 1 kaşık zeytin yağı içsen belki işe yarar gülüm

Gecmis olsun canim cokmu terledi dogum gununde acaba artilar uykusuzluktan olmustur uzulme bol suyla halledersin zaten son gunlerde menun cok guzeldi ayni duzenle devam edersen gelir yine eksiler tekrar cok gecmis olsun canim ..

çok geçmiş olsun inşallah senin ki gibi ağır geçmez çabuk iyileşir
o kilo değil eminim ben hep saat 3 e, 4 e doğru yatıyordum ya 2 gündür 1.5 gibi yatıyorum sabah yine 7 de kalkıyorum ama 1.5 saat uyku bile öyle etkiledi ki suyu 3-3.5 litrede içince bu gün eksiyi gördün pazartesi tartıldığım da hiç değişiklik yoktu demek ki uykuyla suyu düzene koyunca kendinden gidiyor sen bir güzel uykunu alıp dinlensen artı hemen eksiye geçer gülüm

Benimki kabizlik gibi degil canim problem saatleri kahvaltiyi yapmayinca cikamiyorum istte birde kan ilaci duzeni bozuyor biraz ..
Zeytin yagi iyi bir cozum bizede en dogalindan zeytin zeytin yagi geldi salatada kullaniyorum uc dort damla hic icmedim ama ..geceden suya konulan incirde faydali dene istersen ..

inciri yiyemiyorum zaten sabah ilaçtan dolayı bağırsak çalıştıran şeyleri yiyemiyorum o yüzden gece yatmadan ne yapacaksam yapıcam olmad ıinciri de sabah suya koyup gece deniycem mecbur:))
zeytin yağında doğalından gelmiş mis gibi de kokar mübarek şifa olur inşallah sana da

angelinamm şimdi 2 tane kuru inciri yıkadım çayla yiyorum gülüm şifa niyetine :))
sabah 7 ilacımı içmiştim 8 buçukta da kahvaltım bitmişti sorun olmaz nasıl olsa:)

Ben yıllardır hep bunu yaparım :)

ilk bildirim benden :)

geçen hafta 97.9
bu hafta 97.4
fark -500 gr

Tebrik ederim canım

Günaydın mutlu çarşambalar
Kilom 74 maalesef ama toparlayacağım inşallah.ameliyatlar serumlar stresler derken bu rakamlara kadar çıktım ama pes etmek yok yola devam...

Olsun canım seninki ameliyatın etkileri

Gecen hafta 69
Bu hafta 68 900
Fark - 100 gr cik
Wc ye cikabilseydim belkide daha guzel bi rakam olacakti olsun kilo yapar denen ilaca ragmen eksi gormek buyuk basari bence

Tebrik ederim canım

Geçmiş olsun canım kiloyuda kafaya takma uykusuzluktan ve stresten

Geçmiş olsun canım kızına.inşallah çabuk toparlar.sende takılma artıya çabuk kurtulursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…