- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.961
Tebrikler cok guzel rakam isteyince guzel kilolar veriyorsun bak ...ilk bildirim benden :)
geçen hafta 97.9
bu hafta 97.4
fark -500 gr
çokta almamışsın gülüm zaten sebebi belli serumun şişirdiğini tüm dünya biliyorGünaydın mutlu çarşambalar
Kilom 74 maalesef ama toparlayacağım inşallah.ameliyatlar serumlar stresler derken bu rakamlara kadar çıktım ama pes etmek yok yola devam...
süpersin canoom o kadar ilaca rağmen sabit kalıyordun şimdi eksi bile var maşallah maşallahGecen hafta 69
Bu hafta 68 900
Fark - 100 gr cik
Wc ye cikabilseydim belkide daha guzel bi rakam olacakti olsun kilo yapar denen ilaca ragmen eksi gormek buyuk basari bence
Gecmis olsun canim cokmu terledi dogum gununde acaba artilar uykusuzluktan olmustur uzulme bol suyla halledersin zaten son gunlerde menun cok guzeldi ayni duzenle devam edersen gelir yine eksiler tekrar cok gecmis olsun canim ..Slm arkadaşlar büyük kızım hasta gece doğru düzgün uyumuyorum üşütmüş bi poşet ilacımız var kilom derseniz artı yine o kritik sayıya yaklaşıyorum tekrar artıya geçiyorum
Geçen hafta 65.1
Bu hafta 66.0
Gene aynı sayıya döndüm
çok geçmiş olsun inşallah senin ki gibi ağır geçmez çabuk iyileşirSlm arkadaşlar büyük kızım hasta gece doğru düzgün uyumuyorum üşütmüş bi poşet ilacımız var kilom derseniz artı yine o kritik sayıya yaklaşıyorum tekrar artıya geçiyorum
Geçen hafta 65.1
Bu hafta 66.0
Gene aynı sayıya döndüm
Benimki kabizlik gibi degil canim problem saatlerisüpersin canoom o kadar ilaca rağmen sabit kalıyordun şimdi eksi bile var maşallah maşallah
ben de çok kötüyüm bu kabızlıktan çekiyorum kayısıyı kaynatıp mı içsek, akşam unutmazsam damla sakızlı zeytin yağı vardı astım bronşit için kullanılandan bağırsakta çalıştırıyor onu içicem 1 kaşık
sen de sabah aç karna 1 kaşık zeytin yağı içsen belki işe yarar gülüm
inciri yiyemiyorum zaten sabah ilaçtan dolayı bağırsak çalıştıran şeyleri yiyemiyorum o yüzden gece yatmadan ne yapacaksam yapıcam olmad ıinciri de sabah suya koyup gece deniycem mecbur:))Benimki kabizlik gibi degil canim problem saatlerikahvaltiyi yapmayinca cikamiyorum istte birde kan ilaci duzeni bozuyor biraz ..
Zeytin yagi iyi bir cozum bizede en dogalindan zeytin zeytin yagi geldi salatada kullaniyorum uc dort damla hic icmedim ama ..geceden suya konulan incirde faydali dene istersen ..
ilk bildirim benden :)
geçen hafta 97.9
bu hafta 97.4
fark -500 gr
Günaydın mutlu çarşambalar
Kilom 74 maalesef ama toparlayacağım inşallah.ameliyatlar serumlar stresler derken bu rakamlara kadar çıktım ama pes etmek yok yola devam...
Gecen hafta 69
Bu hafta 68 900
Fark - 100 gr cik
Wc ye cikabilseydim belkide daha guzel bi rakam olacakti olsun kilo yapar denen ilaca ragmen eksi gormek buyuk basari bence
Slm arkadaşlar büyük kızım hasta gece doğru düzgün uyumuyorum üşütmüş bi poşet ilacımız var kilom derseniz artı yine o kritik sayıya yaklaşıyorum tekrar artıya geçiyorum
Geçen hafta 65.1
Bu hafta 66.0
Gene aynı sayıya döndüm
iyi insan lafının üstüne gelirmişBen yıllardır hep bunu yaparım :)
Tebrik ederim canım
Olsun canım seninki ameliyatın etkileri
Tebrik ederim canım
Geçmiş olsun canım kiloyuda kafaya takma uykusuzluktan ve stresten
sara_28 hadi gülüm bekliyorum kilo bildirimini güya kalkcam pc nin başından da senle tevafuku bekliyorum :)
kız bu hafta -500 mı verdinGeçen hafta :107.50
Bu hafta: 108.0
Fark : -500 gr
Geçmiş olsun canım kızına.inşallah çabuk toparlar.sende takılma artıya çabuk kurtulursunSlm arkadaşlar büyük kızım hasta gece doğru düzgün uyumuyorum üşütmüş bi poşet ilacımız var kilom derseniz artı yine o kritik sayıya yaklaşıyorum tekrar artıya geçiyorum
Geçen hafta 65.1
Bu hafta 66.0
Gene aynı sayıya döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?