- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #38.981
Çok güzel canım tebrik ederimilk bildirim benden :)
geçen hafta 97.9
bu hafta 97.4
fark -500 gr
İlk bildirimin hayırlı olsun kuzum bence gayet güzel daha fazla alabilirdin maşallah.. ki güzel menulerinle haftaya süper olacakGünaydın mutlu çarşambalar
Kilom 74 maalesef ama toparlayacağım inşallah.ameliyatlar serumlar stresler derken bu rakamlara kadar çıktım ama pes etmek yok yola devam...
Kesinlikle kuzum gayet güzel bence. geçici bir süreç sonrasında tikir tikir gidecekGecen hafta 69
Bu hafta 68 900
Fark - 100 gr cik
Wc ye cikabilseydim belkide daha guzel bi rakam olacakti olsun kilo yapar denen ilaca ragmen eksi gormek buyuk basari bence
G3cmis olsun canım bu hafta yoğunluk uykusuzluk sonucu diye dusunuyirum moral bozmak yok arkadaşımSlm arkadaşlar büyük kızım hasta gece doğru düzgün uyumuyorum üşütmüş bi poşet ilacımız var kilom derseniz artı yine o kritik sayıya yaklaşıyorum tekrar artıya geçiyorum
Geçen hafta 65.1
Bu hafta 66.0
Gene aynı sayıya döndüm
Okul sonrası kızımın okuluna gittim 35 dakika yürümüş oldum öğretmeni ile görüştüm eve yeni geldim sayılır:) şimdi de oğlumu uyutuyorumtevafuk55 neredesin daha eve gelmedin mi gülüm
Canım ya artık seni daha düzenli menü ve bol su ictigin menü lerle bekliyorum. Bak haftalardır böyle oluyor arkadaşım iyiliğin için biliyorsun değil miGeçen hafta :107.50
Bu hafta: 108.0
Fark : -500 gr
Eksi olsun bizim olsun canım.bence gayet iyi bir rakamKilo bildirimim
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 66.0
Fark _400
hastalık ve haftasonu annemde olunca bu kadar oldu :)
Bence ilaçlara rağmen çok iyi gitmiş.almaktan korkuyodun sabit kalsam yeter diyodun bak eksidesin fıstıkGecen hafta 69
Bu hafta 68 900
Fark - 100 gr cik
Wc ye cikabilseydim belkide daha guzel bi rakam olacakti olsun kilo yapar denen ilaca ragmen eksi gormek buyuk basari bence
Aynen yorumuna katılıyorum canımCanım ya artık seni daha düzenli menü ve bol su ictigin menü lerle bekliyorum. Bak haftalardır böyle oluyor arkadaşım iyiliğin için biliyorsun değil mi
Insallah sifa olur canim afiyet olsun ..angelinamm şimdi 2 tane kuru inciri yıkadım çayla yiyorum gülüm şifa niyetine :))
sabah 7 ilacımı içmiştim 8 buçukta da kahvaltım bitmişti sorun olmaz nasıl olsa:)
Canim sen kendini bizden daha iyi biliyosun ne kilo yapiyor farkindasin kilo yapan gidalardan biraz uzak durman gerek biliyorum bazen cok zor oluyo ama senin sagligin icin onemli sen istersen cok guzel kilolar verirsin ..bugunden itibaren duzenli menu 3 litre su icilmis menuler bekliyoruz senden ... kacamak yok yapilacaksada bir gunun olacak mesela carsamba gibi ...birde bu sekilde dene belki daha faydali olur .. ekmek pilav hamurisi kizartma bir muddet olmasin canim ...Geçen hafta :107.50
Bu hafta: 108.0
Fark : -500 gr
Evet canim ama bu ilac beni mahvetti nelere hayir demek zorunda kaliyorum bir bilseniz helede ekmek benim en zayif noktam cok sukur bir sekilde direniyorum insallah on gun sonra tahlil yapilacak yukselme olursa diger ilacla devam etmek istiyorum istah problemi olmuyodu onda ..Bence ilaçlara rağmen çok iyi gitmiş.almaktan korkuyodun sabit kalsam yeter diyodun bak eksidesin fıstık
Cok guzel gitmis canim tebrik ediyorum spor salonundaki doktugun tere degdi bak ....Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 66.0
Fark _400
çok geçmiş olsun inşallah senin ki gibi ağır geçmez çabuk iyileşir
o kilo değil eminim ben hep saat 3 e, 4 e doğru yatıyordum ya 2 gündür 1.5 gibi yatıyorum sabah yine 7 de kalkıyorum ama 1.5 saat uyku bile öyle etkiledi ki suyu 3-3.5 litrede içince bu gün eksiyi gördün pazartesi tartıldığım da hiç değişiklik yoktu demek ki uykuyla suyu düzene koyunca kendinden gidiyor sen bir güzel uykunu alıp dinlensen artı hemen eksiye geçer gülüm
Ben yıllardır hep bunu yaparım :)
Tebrik ederim canım
Olsun canım seninki ameliyatın etkileri
Tebrik ederim canım
Geçmiş olsun canım kiloyuda kafaya takma uykusuzluktan ve stresten
Geçmiş olsun canım kızına.inşallah çabuk toparlar.sende takılma artıya çabuk kurtulursun
Teşekkür ederim arkadaşlar su miktarını az içtiğimi fark ettim şişe hesabıyla içicem uyku düzensizliğimi inşallah çözerim menüme olabildiğince dikkat ediyorum öğle yemeği genelde evden götürmeye çalışıyorum bakalım inşallah güzel sayıları görürümÇok güzel canım tebrik ederim
İlk bildirimin hayırlı olsun kuzum bence gayet güzel daha fazla alabilirdin maşallah.. ki güzel menulerinle haftaya süper olacak
Kesinlikle kuzum gayet güzel bence. geçici bir süreç sonrasında tikir tikir gidecek
G3cmis olsun canım bu hafta yoğunluk uykusuzluk sonucu diye dusunuyirum moral bozmak yok arkadaşım
Okul sonrası kızımın okuluna gittim 35 dakika yürümüş oldum öğretmeni ile görüştüm eve yeni geldim sayılır:) şimdi de oğlumu uyutuyorum
tebrikler eksilerin bol olsun canımmKilo bildirimim
Geçen hafta 66.4
Bu hafta 66.0
Fark _400
ne güzel olmuş okul vesilesiyle yürüyüşte yapmışsın :)Çok güzel canım tebrik ederim
İlk bildirimin hayırlı olsun kuzum bence gayet güzel daha fazla alabilirdin maşallah.. ki güzel menulerinle haftaya süper olacak
Kesinlikle kuzum gayet güzel bence. geçici bir süreç sonrasında tikir tikir gidecek
G3cmis olsun canım bu hafta yoğunluk uykusuzluk sonucu diye dusunuyirum moral bozmak yok arkadaşım
Okul sonrası kızımın okuluna gittim 35 dakika yürümüş oldum öğretmeni ile görüştüm eve yeni geldim sayılır:) şimdi de oğlumu uyutuyorum
dönüp tekrar okudum eşinin doğum günü ve 8. yaş hahahhaha kız valla alemsin senden öncesini saymıyorsun çok beğendim bu düşünce yapısını bende senden araklayabilirim :))Benim menu Gelsin
sabah 07.00:2 haslanmis yumurta
3 zeytin yarım kk peynir salatalik
Ara 10.00:1 dilim kek ve nescafe
Ara 13.45:2 lokma cevizli sucuk bi o kadar pestil
Akşam 16.00: 1 kase çorba
3 kaşık etli taze fasulye, 3 kaşık pilav
Bol salata, küçük kase yoğurt
Ara Türk kahvesi 2k kayısı 2 ceviz içi
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor: 30 dakika gündüz , 40 dakika kadar akşam yürüyüş tempolu(inş)
NOT 1: bugun eşimin doğum günü akşam sürpriz yapacam 8 yaşına degdi (benden öncesini saymıyorum) Akşam pasta kesecem ama yemeyecem
NOT 2: öğleden sonra tam yemek yiyecekken elimden yoğurt kabı büyük olan kaydı ve mutfak salonum buzdolabım her yerim battısinir oldum yarım saat uğraştım Hali berbat oldu biraz sildim ama yıkanması lazım.
Eee öyle tabi ekimimdönüp tekrar okudum eşinin doğum günü ve 8. yaş hahahhaha kız valla alemsin senden öncesini saymıyorsun çok beğendim bu düşünce yapısını bende senden araklayabilirim :))
her yere sıçramış yoğurt, ekstra iş üzüldüm valla yıkamaya mecbur gidecek allahtan havalar güzel 2-3 güne kurutur verirler
Aksamki pilav olmasaydi pastadan iki uc lokma ye diyecektim neyse olsun ertesi gun yersin gunduz ..Benim menu Gelsin
NOT 1: bugun eşimin doğum günü akşam sürpriz yapacam 8 yaşına degdi (benden öncesini saymıyorum) Akşam pasta kesecem ama yemeyecem
NOT 2: öğleden sonra tam yemek yiyecekken elimden yoğurt kabı büyük olan kaydı ve mutfak salonum buzdolabım her yerim battısinir oldum yarım saat uğraştım Hali berbat oldu biraz sildim ama yıkanması lazım.
Evet kuzum bir maalesefAksamki pilav olmasaydi pastadan iki uc lokma ye diyecektim neyse olsun ertesi gun yersin gunduz ..
Esinin dogum gunu kutlu olsun canim ...
Ayyy yogurtta her yere sivanir tuhhhh goruntuyu gozumun onune getirdimde neyse canin sagolsun haliyi yikamaciya ver yikasinlar bahar temizligi niyetine ..senin mutfakla salon birmi amerikan tarzimi solunda batti dedimissin ...
Aboooo resmen her yere sicramis benim istahimda kalmaz var ya gercekten pes yani .. kizinin okuluna ne zamandir gitmiyorsun nazar falan olmayasin cok inceldin cunku ...Evet kuzum bir maalesefsalondaki masanın üzerinde bile iki damla yoğurt gördüm pes dedim çünkü arası çok rahat 4 5 metre...
Nice beraber mutlu yıllara senin mantık süpermiş demek 8 yaş, menü gayet güzel olmuş sporda var benim çocuklar kakaolu süt döktüler yıkamaya verdim 3 gün sonra tertemiz geldi yoğurt dökülmeside aynı mecbur gönderirsin bu arada ben olsam 2 çatal pasta yerdim ondan bi türlü eksiye geçemiyorum sanırımBenim menu Gelsin
Kahvaltı ağırlıklı hele akşam harika olmuş yürüyüş için 40 bin kere masallah vallahi bol eksi getirsin inşallahSabah 9 30
Bir ck harnup pekmezi
Yarim bardak portakal suyu
(Kan yapsin insallah )
iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Uc dilim domates
Dort zeytin
Sekersiz cay
Ara 12 00
Dokuzlu cay
Oglen 14 00
Biraz salatalik
Domates
Tel peynir
Dort dilim sucuk
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Bir kepce tavuk suyu corba
Dort kasik ispanak
Uc kasik yogurt ( yemesem daha iyiydi ya malum demir emilimi )
Su 2 litre
Spor 10450 adim hizli tempoda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?