- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.021
ben ne yesem diye aranırken eşim illa bunları ye işte sana faydalı diye yine tutturdu ben onları yerken benim sıpa yine acıkmış o da kalan domates soslu makarnayı yedi benim de işime geldi dolaba yemek kaldırmayı sevmiyorum hepsi yensin bir kere bitsin oh misss:))Afiyet olsun protein olmus guzel olmus ..
Ekmek miktarın yarısı kadar olması suyun artıp çayın azalması gerekiyor bu söylediklerimizi sende biliyosun tablet kırmak değil silkelenme vakti benim için de geçerli artık daha dikkatli olmalıyız yarın yeni bi başlangıç olsun mazeret gereksiz ne dersin toparlanalım mıBende menümü yazayım
Sabah 08:00
Bir bardak şekersiz süt
İki yemek kaşığı süt kaymağı
İki tane zeytin
Uç dilim ekmek
Öğle 12:00
Bir kase arpa şehriye çorbası
Dört kaşık yumurtalı ıspanak
Dört dilim ekmek
Akşam 20:00
Bir tabak tel şehriyeli tavuklu pırasa yemeği
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Su bir bardak içtim çay çok fazla içtim
Bu menüyü okuyupta kınayın diye yazdım kızabilirsinizde bende kendime kızıyorum hatta şu an elimdeki tableti duvara vurup kırmak istiyorum
Cacık en güzel atıştırmalık diğerleri çok az yine de hemen uyuma derimyedim de rahatladım kızlar :))
2 kase tuzsuz cacık
1 kk kadar sade et
1 y.k. püre
benimkilerin akşam yemekte kalanlarını yedim :))
Missss dediğin gibiben ne yesem diye aranırken eşim illa bunları ye işte sana faydalı diye yine tutturdu ben onları yerken benim sıpa yine acıkmış o da kalan domates soslu makarnayı yedi benim de işime geldi dolaba yemek kaldırmayı sevmiyorum hepsi yensin bir kere bitsin oh misss:))
ayy sen de mi kabızlıktan kurtulamadın ben dee malesefYanlış yazmışım canim yarım kilo almışım bir ileri iki geri gidiyorum kabızlık gecmiyor midemi görsen şiş olduğu disardan bile belli oluyor hrpsi fazla kilodanmi strestenmi bilmiyorum sma bi silkelenip ayaha kalkıp adam gibi diyet yapmam gerek bunu biliyorum ama bugünlerde bende gatip seyler oluyor suyu gormek istemiyorum yedikce yemek istiyorum halsizlik var ıspanagi cok severim bugün oglende yumurtalı ispanak yaptim kokusu cok kotu geldi bana ama sonra yedim hormonlarim kafayı yedi sanirim bu kadar stresr canmi dayanır dimi
gülüm akşam 7 buçuk gibi yattım 9 : 40 da uyandım şimdi uyumam imkansız gece 2 yi bulur yine uyumam daha yeni çay içiyorum :))Cacık en güzel atıştırmalık diğerleri çok az yine de hemen uyuma derim
Aksam eklediklerinle birlikte gayet iyi bir menu olmus canimsabah 8 :30
2 haşlama yumurta
2 büyük domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
12 :40
2 kuru incir
15 : 30 (komşuda)
1 tane el büyüklüğünde ince lahmacuna bol sebze limon sarıp yedim
1 o.ş. kahve
akşam acıkmamıştım
sonra da uyudum şimdi midem kazınıyor bu saatte ne yesem bilemedim kapuska var canım istemiyor
domates soslu makarna zaten olmaz
ayy açım resmen :))
Kinanacak bir durum yok.ekmekler fazla bence canim.kac dilim yiyeceksen o kadar al yanina.Bende menümü yazayım
Bir bardak şekersiz süt
İki tane zeytin
Uç dilim ekmek
Dört dilim ekmek
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
Bu menüyü okuyupta kınayın diye yazdım kızabilirsinizde bende kendime kızıyorum hatta şu an elimdeki tableti duvara vurup kırmak istiyorum
Alkışlanacak menü canım iradene hayranimSabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz 1 kk kasar peynir
1 salatalik
Oglen 14
Soganli salcali patates kavurmasi
1 kase yogurt
Aksam 19
1 kepce ic fasulye yemegi
5 adet cinekop
Kivircik salata
Su 2.5 litre
Teşekkür ederim canım benim eşim çok sevindi :) yoğurt vakası da bende maalesefM Melrin kızına geçmiş olsun canım
tevafuk55 eşinin doğum günü kutlu olsun
angelina35 yoğurt dokmussun canın sağolsun gecenlerde aynısını gen yaşadım nazarmi var ne
Eklediklerin gayet masum canım afiyet olsun guzel menusabah 8 :30
2 haşlama yumurta
2 büyük domates
1 kk peynir
4 yeşil zeytin
12 :40
2 kuru incir
15 : 30 (komşuda)
1 tane el büyüklüğünde ince lahmacuna bol sebze limon sarıp yedim
1 o.ş. kahve
akşam acıkmamıştım
sonra da uyudum şimdi midem kazınıyor bu saatte ne yesem bilemedim kapuska var canım istemiyor
domates soslu makarna zaten olmaz
ayy açım resmen :))
Canım hiç öyle deme hepimizin bu hale geldiği oluyor sen yuzlesmis oldun iyi de oldu.. bu menüde ekmek fazla her gün 4 ya da 5 dilim olabilir su maalesef çok azBende menümü yazayım
Bir bardak şekersiz süt
İki tane zeytin
Uç dilim ekmek
Dört dilim ekmek
Bir kase yoğurt
Bir dilim ekmek
tam süpriz olmuşşş:))Kızlar 40 dakika yurudum sonrasında pastayı alıp eve geldim. Kapıda mumları yaktım kızım kapıyı açtı ışıkları kapattı kızım ben gelmeden tam eşim niye kapattın derken ben girdim ve çok şaşırdı:) Allah ailelerimizin huzurunu sağlığını bozmasın bugünümuze şükürler olsungüzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlarım
Ne guzel bir supriz olmus valla ..rabbim uzun omurler versin mutlulugunuz daim olsun canim ...Kızlar 40 dakika yurudum sonrasında pastayı alıp eve geldim. Kapıda mumları yaktım kızım kapıyı açtı ışıkları kapattı kızım ben gelmeden tam eşim niye kapattın derken ben girdim ve çok şaşırdı:) Allah ailelerimizin huzurunu sağlığını bozmasın bugünümuze şükürler olsungüzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlarım
Cok sukur bin sukur canim.Rabbim mutlulugunuzu daim etsinKızlar 40 dakika yurudum sonrasında pastayı alıp eve geldim. Kapıda mumları yaktım kızım kapıyı açtı ışıkları kapattı kızım ben gelmeden tam eşim niye kapattın derken ben girdim ve çok şaşırdı:) Allah ailelerimizin huzurunu sağlığını bozmasın bugünümuze şükürler olsungüzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlarım
Afiyet olsun sekerimSaat 21.30 gibi 3 tane ceviz yedim arkadaslar bilginize...
Sagol sekerimAfiyet olsun sekerim
güzel haberlerle gelirsin inşallah her şey yolundadırYarin kontrolum var benim de.alistim artik gide gele etkilenmiyorum hichayirlisi bakalim son durumlar neymis ogrenicez
Hadi hayırlısı canım güzel haberler bekliyoruz :)Yarin kontrolum var benim de.alistim artik gide gele etkilenmiyorum hichayirlisi bakalim son durumlar neymis ogrenicez
Gunaydin canim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?