Haydi Yine Yeniden...

Afiyet olsun protein olmus guzel olmus ..
ben ne yesem diye aranırken eşim illa bunları ye işte sana faydalı diye yine tutturdu ben onları yerken benim sıpa yine acıkmış o da kalan domates soslu makarnayı yedi benim de işime geldi dolaba yemek kaldırmayı sevmiyorum hepsi yensin bir kere bitsin oh misss:))

Ekmek miktarın yarısı kadar olması suyun artıp çayın azalması gerekiyor bu söylediklerimizi sende biliyosun tablet kırmak değil silkelenme vakti benim için de geçerli artık daha dikkatli olmalıyız yarın yeni bi başlangıç olsun mazeret gereksiz ne dersin toparlanalım mı

Missss dediğin gibi

ayy sen de mi kabızlıktan kurtulamadın ben dee malesef dün gece boyu araştırdım okudum (kaç gündür ben de müzdaribim kabızlıktan itki içmeyi bıraktım) sonunda probiyotik kullanmaya karar verdim doktora gidince danışıcam suyu 3-3.5 litre içiyorum lifli yiyorum yoğurt yiyorum yine de senelerdir aynı şikayetim var her gün kullandığım ilaçlarla probiyotik kullansam mı hangi markayı kullanayım diye sorucam hepsini o zaman kadar da kefir aldıracam sabah akşam içicem inşallah ,artık karnımın alt tarafı ağrıyor çat diye gidicem :))
stres hormon salgısını elbette değişir bedenin tuhaf tepkiler verir, bir de canın ağrıdıkça benim gibi sinirleniyorsan iyice değişir

Aksam eklediklerinle birlikte gayet iyi bir menu olmus canim

Kinanacak bir durum yok.ekmekler fazla bence canim.kac dilim yiyeceksen o kadar al yanina.
Ekmek sepeti yaninda durdukca elin gider.cay cok ictigin icin de su icemiyorsun.benim ablamda ayniydi cayi azaltti su ihtiyaci kendiliginden olustu...

Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz 1 kk kasar peynir
1 salatalik

Oglen 14
Soganli salcali patates kavurmasi
1 kase yogurt

Aksam 19
1 kepce ic fasulye yemegi
5 adet cinekop
Kivircik salata

Su 2.5 litre
Alkışlanacak menü canım iradene hayranim
M Melrin kızına geçmiş olsun canım

tevafuk55 eşinin doğum günü kutlu olsun

angelina35 yoğurt dokmussun canın sağolsun gecenlerde aynısını gen yaşadım nazarmi var ne
Teşekkür ederim canım benim eşim çok sevindi :) yoğurt vakası da bende maalesef
Eklediklerin gayet masum canım afiyet olsun guzel menu
Canım hiç öyle deme hepimizin bu hale geldiği oluyor sen yuzlesmis oldun iyi de oldu.. bu menüde ekmek fazla her gün 4 ya da 5 dilim olabilir su maalesef çok az bana diyetisyen demişti ki 1 çay bardağı çay için 1 büyük bardak su icmelisin. Çünkü çay vücuttaki suyu tuketiyormus.. hayal et zayıf halini, küçük hedefler koy mesela de ki nisanda 100 un altını görecem. Sonrasinda 95... gibi.. Biz burdayız ve birbirimiz için varız

Kızlar 40 dakika yurudum sonrasında pastayı alıp eve geldim. Kapıda mumları yaktım kızım kapıyı açtı ışıkları kapattı kızım ben gelmeden tam eşim niye kapattın derken ben girdim ve çok şaşırdı:) Allah ailelerimizin huzurunu sağlığını bozmasın bugünümuze şükürler olsun güzel dilekleriniz için hepinize teşekkür ederim canlarım

tam süpriz olmuşşş:))
rabbim eşine ve evlatlarınla sana hep beraber sağlıklı uzun mutlu yıllar görmeyi nasip etsin inşallah

Ne guzel bir supriz olmus valla ..rabbim uzun omurler versin mutlulugunuz daim olsun canim ...

Cok sukur bin sukur canim.Rabbim mutlulugunuzu daim etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…