Haydi Yine Yeniden...

Canim hormon ilaci mi kullaniyorsun bende ufak oglumda kullandim 10 sene olmadi benimde o tur ilaclar biraz etkileyebiliyor insani artik birak stresi yoluna bak arkana donup bakma bile lutfen zor ama en azindan dene kendin icin

hormon ilacı olarak tiroit için bi ilaç kullanıyorum canım stresi bırakmak güzelde nasıl

Tatlim yogurdu tevafuk dokmus ben degil ..bencede nazar olmus tevafuk

kusura bakma canım kafam o kadar dalgındıki okuduğumda karıştırmışım

çok sağol canım çok iyisiniz sizlerin yorumlarını okumak o kadar iyi geldiki bebeğim için yeniden başlamalıyım da ben anası bacılarından sonrada yeğenlerini benden fazla düşünen bir adama çocuk doğurmalımıyım bilmiyorum

yedim de rahatladım kızlar :))
2 kase tuzsuz cacık
1 kk kadar sade et
1 y.k. püre
benimkilerin akşam yemekte kalanlarını yedim :))

afiyet olsun canım

tableti kırmak isteyecek kadar sinirlenmemin sebebi yediklerim değildi ki zaten ben sinirlenince fazla yiyorum ekmeği çok seviyorum ekmek yiyipte kilo almasak ne güzel olurdu

toparlanalımda canım bugün midem çok bulanıyor sabah uyandığımdan beri kusamıyorumda kussam rahatlayacam ama oda yok iyi değilim bugün ben yarın toparlanmaya çalışayım

kabızlık beni mahvetti ya eskiden ay çekirdeği bile yesem hemen çözlğrdğ kabızlık sorunum ama şimdi yok ne kuru kayısı ne çekirdek ne süt hiç bişey fayda etmiyor bağırsaklarımda benimle alay ediyor sanki

çay içmeyecem çok fazla belki suyu artırmama sebeb olur ekmeğide aslında ince dilimler ve küçük parçalardan alıyorum ama bana kilo aldıran şey ekmek biliyorum suyu fazla içsem ekmeğide tamamen kessem kilo veririm biliyorum

yoğurt vakasını karıştırmışım canım kusura bakma sana geçmiş olsun
gerçekten bugünler aklım çok karışık duygularım darmadağın karar verme aşamasına geliyorum sonra vazgeçiyorum çünkü bu dönemde alacağım kararlar canımı çok acıtacak biliyorum çok karışığım Allah yardımcım olsun

eşin çok şanslı biri mutluluğunuz hep devamlı olsun Allah huzurunu hiç bozmasın canım

Saat 21.30 gibi 3 tane ceviz yedim arkadaslar bilginize...

afiyet olsun canım

Yarin kontrolum var benim de.alistim artik gide gele etkilenmiyorum hic hayirlisi bakalim son durumlar neymis ogrenicez

güzel haberlerle gel canım

Günaydın kızlar gününüz aydınlık huzurlu ve sağlıklı olsun sevdikleriniz hep yanınızda sevdiğiniz ve sevildiğiniz bir gün olsun
Gunaydin canim galiba dun kiloya uzulmemissin sen kararlar almam gerek demissin cunku onemli bisey yok dimi ...Bak canim cocuk istiyorsan eger babali yada babasiz hic onemi yok sen ne istiyorsun ... surekli bu adama cocuk yapmakta kararsizim diyorsun oncelikle sen bunun kararini vermelisin tatlim ya kimseyi kafaya takmayip herseyi goze alip cocugunu dunyaya getireceksin ve onunla yoluna devam edeceksin yada yolunu ayirip hayatina bakacaksin ..Oncelikle herseye ragmen cocuk istiyormusun bunu sor kendine ...sonu ne olursa olsun .... Saracim artik kendini dusunme vakti geldi Sara bu dunyada en cok ne ister ...bunun cevabina bak ve oyle ilerle canim benim

Gunaydinnnn baharin ilk yagmurlari yuzume damlaya damlaya hatta bi ara bardakla carparcasina yurudum geldimm .... ay ne guzel romantik baslamistim soze yagmur bir ara oyle hizli yagdiki arkadas gidelimmi yaa diye isyan etti bende hayir dedim gitmek yok berekettir bedene sifadir bu yagmurlar hadi tempo dedim ....
Hepinize bu yagmurlu gunden kucak dolusu sevgiler gonderiyorum
Lutfen kalplerinizi almayi unutmayinizz

kiloya hergün üzülüyorum ama tam motive oluyorum diyete başlıyorum sonra bir cümle bir davranış bütün moralimi yerle bir ediyor aslında çok enerjik pozitif düşünceli bir insanım çevremdekilerde hep böyle der ve hatta senin enerjin kendimizi iyi hissetmemize sebep oluyor derler düşün yani ama sevdiğim hayatımın anlamı dediğim insan bana diyor ki benim mutlu etmem gereken insanlar anam bacılarım yeğenlerim onları üzemem ama sen beni anlayacaksın benim kahrımı sen çekeceksin onlar benim kahrımı çekemezler bu nasıl bir düşüncedir ya benim anam babam kahır çekmem içinmi getirdi dünyaya beni sevmek sevilmek benim hakkım değilmi ne demek anam bacılarım üstüne bide yeğenlerim yeğenlerin eşleri onların çocukları dün gece bayağı kavga ettik kavga dediysem bu düşüncelerini beğenmediğimi yanlış düşündüğünü anlattım asıl mutlu etmesi gereken insanın ben olmam gerektiğini söyledim haksızmıyım ama bunu kabul etmiyor yeğenlerini üzemezmiş onlar ne derse yapması gerekirmiş anası bacılarıyla baş edemezken işin içine yeğenlerinin girmesi beni epey düşündürüyor bu durumda ne diyet kalıyor ne moral kalıyor sabahtan beri midem bulanıyor

hep böyle enerjik ol yüzündeki gülümseme hiç eksilmesin canı banada varmı kalp

Esinin dusunceleri cok degisik ya kimseyi uzmesin ne seni ne onlari ne demek onlar benim kahrimi cekmez sen cekeceksin ..canim senin ailen ne diyor bu duruma illaki biseyler seziyorlardir ve sessiz kalmazlar gibi geliyor .. kimse kimseyi cekmeye gelmedi bu dunyaya biliyorum biraz seni uzecek bu sorum bebegin hayattayken nasildi esin o zamanda sizi gormuyormuydu .. eger hayatin her safasinda boyleydiyse cokta yapacak biseyin yok canim belli bi yastan sonra insanlar fikirlerinde sabit oluyolar ve karalarindan asla donmuyorlar lutfen sinirlendiginde hirsini yemekten ekmekten alma ....

güzel haberlerle gelirsin inşallah her şey yolundadır

Hadi bakalim insallah guzel haberler ile gelirsin tatlim bence hersey gayet yolunda diyecek
Haberler iyi kizlar cok sukur onumuzdeki hafta olacak yama ameliyatina gerek kalmadi.kendiliginden kapanmis masallah.ufak bir iki dikislik isi var dedi.iyilesiyorum Allah in izniyle

Haberler iyi kizlar cok sukur onumuzdeki hafta olacak yama ameliyatina gerek kalmadi.kendiliginden kapanmis masallah.ufak bir iki dikislik isi var dedi.iyilesiyorum Allah in izniyle
Aaaa çok sevindim canım benim. seni de ameliyat olmama fikri çok olumlu etkileyecek.
ohhh beee tomurcugumuzun enerjisi geri geldi

Bugün başıma gelen bir şeyi paylaşayım
Öğretmenler odasindayiz
Sevdigim bir Arkadaşım sırf ben seviyorum diye ıspanaklı börek getirmiş
Ben yemedim başka bir arkadaş dedi ki
Ki kendisi bana daha önce de birkaç kere laf sokmuştu başka konularda
Bugünde dedi ki
"Yani benim fikrim 50 yaşlarıma g3ldigimde hastalıklar çıkmaya başladığında keşke her şeyi yeseymisim hasta olmadan önce diye dusunecegime O yüzden her şeyden yiyorum " dedi sırıtarak ve 1 kaşık daha Nutella yedi....
Bende dedim ki
" b3nde şu fikirdeyim 50 yaşıma gelipte keşke yemeseydim de hasta da olmazdım dememek için dikkat ediyorum" dedim ve kaldı ki sağlıklı bulduğum her şeyden az da olsa yiyorum dedim (bilmem kapak oldu mu )
Bu milletin hasetligi ne olacak ya
Üç ayrı arkadaşım ne kadar zayıflamışsın bugün ne kadar şıksın derken bu hatunun yorumunu size bırakıyorum

Ohh beee masallah canim cok sevindim ameliyata gerek kalmadigina iki dikiste neki bes dk is . Ameliyatta narkoz serum hepsi olacakti simdi daha basit bi islemle olup bitecekk ay cok mutlu oldum canim Masallahhh diyelim sana allah korusun nazarlardan seni

Aaaa çok sevindim canım benim. seni de ameliyat olmama fikri çok olumlu etkileyecek.
ohhh beee tomurcugumuzun enerjisi geri geldi

Sagolun fistiklar.cok sukur moralim daha da yerine geldi.diyete tam gaz devam

Hemde ne kapak olmus canim.cok guzel cevabini vermissin hadsize.kiskancliginden laf sokmaya calismis aklinca ama oturmus bi taraflarinin ustune.kendi kilosu ne durumda şahsin?

Ayyyy yesin bi tarafini pis haset oyle incecik oldunki kiskanilmayacak gibi degil tatlim hatun napsin cok sevdigin borege bile hayir diyebilen birine hasetlenmeyip de hey allahim yaa her yerde var boyle ugrasanlar ben kabanin icine iki tane hirka giyiyorum anlamasinlar diye kaban oturunca anlamiyolar ayol yaz gelince hirkalar cikinca bende yazarim yorumlari ama iyi kapak yapmissin ben olsam daha agir konusurdum sen yine kibarca yapmissin kapagi

Hemde ne kapak olmus canim.cok guzel cevabini vermissin hadsize.kiskancliginden laf sokmaya calismis aklinca ama oturmus bi taraflarinin ustune.kendi kilosu ne durumda şahsin?
Ah sorma canım hem de ne kıskanç. Kendi kilosu tırmanışta 54 55 kilo iken bu kis 60 kilo olmuş:) haset işte ya sadece haset...
Varya normalde bu cevabı da veremem öylece kalırım ama bu sefer artık tak dedi yani. He birde şunu da dedim, ye canım ye yakında 65 de olursun dedim valla kem gözlerle bakanları Rabbim bildiği gibi yapsın ne diyeyim dilime başka şeyler de geliyor da neyse....

Bosver canim sen yoluna devam et bir hedefin var sonucta su halinle bile gayet fitsin oda zaten buna anlam veremiyordur incecik oldu halen diyet yapiyo diyodur icin den

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…