- 16 Ekim 2010
- 46.748
- 84.453
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.061
Esinin dusunceleri cok degisik ya kimseyi uzmesin ne seni ne onlari ne demek onlar benim kahrimi cekmez sen cekeceksin ..canim senin ailen ne diyor bu duruma illaki biseyler seziyorlardir ve sessiz kalmazlar gibi geliyor .. kimse kimseyi cekmeye gelmedi bu dunyaya biliyorum biraz seni uzecek bu sorum bebegin hayattayken nasildi esin o zamanda sizi gormuyormuydu .. eger hayatin her safasinda boyleydiyse cokta yapacak biseyin yok canim belli bi yastan sonra insanlar fikirlerinde sabit oluyolar ve karalarindan asla donmuyorlarlutfen sinirlendiginde hirsini yemekten ekmekten alma ....
Cok tesekkur ederim canim.Rabbim yuzumuzu guldursun insallah her konuda her durumda.kolay bir surec olmadi ama herseye ragmen sukurler olsuntomurcukkk canım çok sevindim iyileşmene kötü günler geride kaldı artık vok şükür
tevafuk55 canım oyke hasetlenenlere Allah firsat vermesin maşallah deyin deseydin çatlak kafalilara
Sabah 10 45
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Tel peynir
Iki kup helva
6 zeytin
Sekersiz cay
Ara 14 00
Yarim avuc yer fistigi
Ara 15 00
Iki tane yer elmasi
Aksam 18 00
Iki kasik kuru fasulye
Uc kasik pilav
Bir kase cacik
Valla bu gece sismezsem daha ne isterim yedim mecburen bu ay bu kani yukseltmem lagzim
Menun sporun harika.su daha icilir ama pekmez yenmemis.bence ye bugun.duzenli ye ki fayda etsin... aksam menunu okurken de dedim icimden insallah fasulye siskinlik yapmaz diye.ama iki kasiktan bisey olmaz diye dusunuyorumAnam suyu sporu unuttum ya
Su 1.5 litre
Spor 12 450 adim hizli tempoda
allahhhh ne güzel haberler bunlar çok sevindim hem de çokkkHaberler iyi kizlar cok sukur onumuzdeki hafta olacak yama ameliyatina gerek kalmadi.kendiliginden kapanmis masallah.ufak bir iki dikislik isi var dedi.iyilesiyorum Allah in izniyle
Masallah canim menun cok guzel gercekten afiyet olsun bol bol eksi getirsin sana ..Ben menumu vereyim biraz uzanacagim...
Sabah 8.30
5 adt kucuk sigara boregi
1 bardak meyve suyu
Ara 11
Ablama kahve icmeye gittim ama yesil cay ictim.o da diyette.yesil cay yanina 1 grisini yedim
Oglen 12
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
5 zeytin
1 salatalik
1 tk krem peynir
Yarim sosis
Ara 15
5 adt ceviz
1 kupa sade nescafe
Aksam 18.30
1 tabak kiymali kapuska
1 kase yogurt
Su 2 litre
yaradanına kurban çok güzel vermişsin cevabı, ağzına sağlıkk..Bugün başıma gelen bir şeyi paylaşayım
Öğretmenler odasindayiz
Sevdigim bir Arkadaşım sırf ben seviyorum diye ıspanaklı börek getirmiş
Ben yemedim başka bir arkadaş dedi ki
Ki kendisi bana daha önce de birkaç kere laf sokmuştu başka konularda
Bugünde dedi ki
"Yani benim fikrim 50 yaşlarıma g3ldigimde hastalıklar çıkmaya başladığında keşke her şeyi yeseymisim hasta olmadan önce diye dusunecegime O yüzden her şeyden yiyorum " dedi sırıtarak ve 1 kaşık daha Nutella yedi....
Bende dedim ki
" b3nde şu fikirdeyim 50 yaşıma gelipte keşke yemeseydim de hasta da olmazdım dememek için dikkat ediyorum" dedim ve kaldı ki sağlıklı bulduğum her şeyden az da olsa yiyorum dedim(bilmem kapak oldu mu )
Bu milletin hasetligi ne olacak ya
Üç ayrı arkadaşım ne kadar zayıflamışsın bugün ne kadar şıksın derken bu hatunun yorumunu size bırakıyorum
tomurcuğum valla benim bile moralim düzeldi yüzüm gülüyor şu an senin havalarda uçsan yeridir gülüm :)Sagolun fistiklar.cok sukur moralim daha da yerine geldi.diyete tam gaz devam
Aksam da olsa iceyim demi napiyim sabah gercekten unuttum esim evde olunca zorla yediriyor portakal suyunuda hazir ediyor ben biraz vizirdayinca o pekmez yutulacak diyor valla adamda bikti benden ..fasulye artik catlatsada yedim canim kan yukselmesi icin cok faydaliymis cacik siskinligime iyi geliyo ictim uzerine bakalim ...Menun sporun harika.su daha icilir ama pekmez yenmemis.bence ye bugun.duzenli ye ki fayda etsin... aksam menunu okurken de dedim icimden insallah fasulye siskinlik yapmaz diye.ama iki kasiktan bisey olmaz diye dusunuyorum
kızz varya ben senin şu dilinii yorumlarını çok seviyorum hak edene esirgemiyorsun ya hakkını teslim ediyorsun helal sana da vee maşallah maşallahhh:)) (bir şey olursa bak benden değil ona göre)Ayyyy yesin bi tarafini pis haset oyle incecik oldunki kiskanilmayacak gibi degil tatlim hatun napsin cok sevdigin borege bile hayir diyebilen birine hasetlenmeyip dehey allahim yaa her yerde var boyle ugrasanlar ben kabanin icine iki tane hirka giyiyorum anlamasinlar diye kaban oturunca anlamiyolar ayol yaz gelince hirkalar cikinca bende yazarim yorumlari ama iyi kapak yapmissin ben olsam daha agir konusurdum sen yine kibarca yapmissin kapagi
yaav insan imrenebilir içinden ne güzel olmuş keşke bende öyle olsam diyebilir, tavırdan ses tonundan vurgulamadan nasıl da belli ediyorlar bu kötü bakışlılar kendini, ben olsam utanırım öyle demeye takdir edilecek yerde utanmadan bir de dürtüyorlar ama sen çok güzel haddini bildirmişsin yesin o 65 i de görürü 70 i de tek yemekten de değil hasetten şişerAh sorma canım hem de ne kıskanç. Kendi kilosu tırmanışta 54 55 kilo iken bu kis 60 kilo olmuş:) haset işte ya sadece haset...
Varya normalde bu cevabı da veremem öylece kalırım ama bu sefer artık tak dedi yani. He birde şunu da dedim, ye canım ye yakında 65 de olursun dedimvalla kem gözlerle bakanları Rabbim bildiği gibi yapsın ne diyeyim dilime başka şeyler de geliyor da neyse....
Hayirdir senin canin niye sikkildi bakiyim ..tomurcuğum valla benim bile moralim düzeldi yüzüm gülüyor şu an senin havalarda uçsan yeridir gülüm :)
öğleden sonra komşudaydım eski komşulardan bahsettik biraz canım sıkkındı bu haberle hepsi uçtu gitti allah şükür :))
kızz varya ben senin şu dilinii yorumlarını çok seviyorum hak edene esirgemiyorsun ya hakkını teslim ediyorsun helal sana da vee maşallah maşallahhh:)) (bir şey olursa bak benden değil ona göre)
gülüm önceki yazdıklarını da okudum ama cevap yazmadım çünkü hiç iyi şeyler diyemeyecektim o anada onun için sustum şimdide dilimi tutucam sadece şunu diycem sen üzüldükçe sadece ekmeğe yemeğe sarmıyorsun farkındamısın canına da sarıyorsun kaç gündür miden ağrıyor bulanıyor canından çıkıyor acısı ve daha yaşın kaç bacım gensin böyle giderse allah korusun 5-6 sene sonra nasıl olursun yazık sana da yaaa ben üzülüyorum acıyorum(kötü anlam da değil merhametten bahsediyorum) kendi eşin ve ailesi hepsi bencilEşimin düşüncesine göre o annesini bacilarini yegenlerini kirmasin onlarin her istediğini yapsın ki onlar uzulmesin ama ben bisey isteyince yok diyebilmeli cunku ben onun yanindaymisim onu anlamaliymisim ama asıl mutlu etmesi gereken düşünmesi gereken ben degilmiyim tamam zaten onların her dediğini yapıyor istesede istemesede onlara bu kadar taviz vermese onlarda bu yüzü bulamazlar uzuntuden stresten hasta oluyorum bana yazık değilmi
bende fasulyeyi görünce ayy şişmez inşallah dedimSabah 10 45
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Tel peynir
Iki kup helva
6 zeytin
Sekersiz cay
Ara 14 00
Yarim avuc yer fistigi
Ara 15 00
Iki tane yer elmasi
Aksam 18 00
Iki kasik kuru fasulye
Uc kasik pilav
Bir kase cacik
Valla bu gece sismezsem daha ne isterim yedim mecburen bu ay bu kani yukseltmem lagzim
menü güzel sabah ya da öğlen yenenler benim hiç gözüme gelmiyor biliyorsun :)afiyet şifa olsunBen menumu vereyim biraz uzanacagim...
Sabah 8.30
5 adt kucuk sigara boregi
1 bardak meyve suyu
Ara 11
Ablama kahve icmeye gittim ama yesil cay ictim.o da diyette.yesil cay yanina 1 grisini yedim
Oglen 12
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
5 zeytin
1 salatalik
1 tk krem peynir
Yarim sosis
Ara 15
5 adt ceviz
1 kupa sade nescafe
Aksam 18.30
1 tabak kiymali kapuska
1 kase yogurt
Su 2 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?