Haydi Yine Yeniden...

Eşimin düşüncesine göre o annesini bacilarini yegenlerini kirmasin onlarin her istediğini yapsın ki onlar uzulmesin ama ben bisey isteyince yok diyebilmeli cunku ben onun yanindaymisim onu anlamaliymisim ama asıl mutlu etmesi gereken düşünmesi gereken ben degilmiyim tamam zaten onların her dediğini yapıyor istesede istemesede onlara bu kadar taviz vermese onlarda bu yüzü bulamazlar uzuntuden stresten hasta oluyorum bana yazık değilmi

tomurcukkk canım çok sevindim iyileşmene kötü günler geride kaldı artık vok şükür

tevafuk55 canım oyke hasetlenenlere Allah firsat vermesin maşallah deyin deseydin çatlak kafalilara
Cok tesekkur ederim canim.Rabbim yuzumuzu guldursun insallah her konuda her durumda.kolay bir surec olmadi ama herseye ragmen sukurler olsun

Sabah 10 45
Iki dilim ekmek
Domates salatalik
Tel peynir
Iki kup helva
6 zeytin
Sekersiz cay
Ara 14 00
Yarim avuc yer fistigi
Ara 15 00
Iki tane yer elmasi
Aksam 18 00
Iki kasik kuru fasulye
Uc kasik pilav
Bir kase cacik
Valla bu gece sismezsem daha ne isterim yedim mecburen bu ay bu kani yukseltmem lagzim

Ben menumu vereyim biraz uzanacagim...

Sabah 8.30
5 adt kucuk sigara boregi
1 bardak meyve suyu

Ara 11
Ablama kahve icmeye gittim ama yesil cay ictim.o da diyette.yesil cay yanina 1 grisini yedim

Oglen 12
1 kk beyaz peynir
1 kk kasar peynir
5 zeytin
1 salatalik
1 tk krem peynir
Yarim sosis

Ara 15
5 adt ceviz
1 kupa sade nescafe

Aksam 18.30
1 tabak kiymali kapuska
1 kase yogurt

Su 2 litre

Anam suyu sporu unuttum ya
Su 1.5 litre
Spor 12 450 adim hizli tempoda
Menun sporun harika.su daha icilir ama pekmez yenmemis.bence ye bugun.duzenli ye ki fayda etsin... aksam menunu okurken de dedim icimden insallah fasulye siskinlik yapmaz diye.ama iki kasiktan bisey olmaz diye dusunuyorum

Haberler iyi kizlar cok sukur onumuzdeki hafta olacak yama ameliyatina gerek kalmadi.kendiliginden kapanmis masallah.ufak bir iki dikislik isi var dedi.iyilesiyorum Allah in izniyle
allahhhh ne güzel haberler bunlar çok sevindim hem de çokkk
rabbime binlerce şükürler olsun, inşallah dikiş işi de bitince tamamen hızlıca iyileşirsin

Masallah canim menun cok guzel gercekten afiyet olsun bol bol eksi getirsin sana ..

yaradanına kurban çok güzel vermişsin cevabı, ağzına sağlıkk..
hem de çok doğru dediklerin 50 sinde değil canına boğazına temiz güzel bakan 70 inde dipdiri tepe gibi dolanan kadınlar adamlar var yemek seçiyorlar bu ağır şu şöyle böyle diye temiz sağlıklı besleniyorlar da ondan öyleler

Sagolun fistiklar.cok sukur moralim daha da yerine geldi.diyete tam gaz devam
tomurcuğum valla benim bile moralim düzeldi yüzüm gülüyor şu an senin havalarda uçsan yeridir gülüm :)
öğleden sonra komşudaydım eski komşulardan bahsettik biraz canım sıkkındı bu haberle hepsi uçtu gitti allah şükür :))

Menun sporun harika.su daha icilir ama pekmez yenmemis.bence ye bugun.duzenli ye ki fayda etsin... aksam menunu okurken de dedim icimden insallah fasulye siskinlik yapmaz diye.ama iki kasiktan bisey olmaz diye dusunuyorum
Aksam da olsa iceyim demi napiyim sabah gercekten unuttum esim evde olunca zorla yediriyor portakal suyunuda hazir ediyor ben biraz vizirdayinca o pekmez yutulacak diyor valla adamda bikti benden ..fasulye artik catlatsada yedim canim kan yukselmesi icin cok faydaliymis cacik siskinligime iyi geliyo ictim uzerine bakalim ...

kızz varya ben senin şu dilinii yorumlarını çok seviyorum hak edene esirgemiyorsun ya hakkını teslim ediyorsun helal sana da vee maşallah maşallahhh:)) (bir şey olursa bak benden değil ona göre)

yaav insan imrenebilir içinden ne güzel olmuş keşke bende öyle olsam diyebilir, tavırdan ses tonundan vurgulamadan nasıl da belli ediyorlar bu kötü bakışlılar kendini, ben olsam utanırım öyle demeye takdir edilecek yerde utanmadan bir de dürtüyorlar ama sen çok güzel haddini bildirmişsin yesin o 65 i de görürü 70 i de tek yemekten de değil hasetten şişer

gülüm önceki yazdıklarını da okudum ama cevap yazmadım çünkü hiç iyi şeyler diyemeyecektim o anada onun için sustum şimdide dilimi tutucam sadece şunu diycem sen üzüldükçe sadece ekmeğe yemeğe sarmıyorsun farkındamısın canına da sarıyorsun kaç gündür miden ağrıyor bulanıyor canından çıkıyor acısı ve daha yaşın kaç bacım gensin böyle giderse allah korusun 5-6 sene sonra nasıl olursun yazık sana da yaaa ben üzülüyorum acıyorum(kötü anlam da değil merhametten bahsediyorum) kendi eşin ve ailesi hepsi bencil
rabbim bizi ona kulluk edelim diye yarattı eşimize yada onun ailesi için değil

bende fasulyeyi görünce ayy şişmez inşallah dedim
menün az az çok güzel bir de şişmezsen daha da güzel olur

Bugun aksam ustu bir dolu yagdii ama nasill koca koca indi gokten benim ufaklik hic boyle kar gormedim misket gibi ne degisikmis anne dedi .. allah esirgesin valla adamin kafasini deler .. artik bahar geldi 40 ikindi yagmuru bol olur buralarin rabbim bereketi ile yagdirsin ..

menü güzel sabah ya da öğlen yenenler benim hiç gözüme gelmiyor biliyorsun :)afiyet şifa olsun
gülüm sen tam iyileşene kadar katkı maddeli şeyler yiyip içme meyve suyun hazırdı galiba bunlara dikkat et bacım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…