- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.261
sen baya dolmuşsun bacım .. belli bir sebebe gerek yok monotonlaşan hayatın bile insana bunalımın kapısını gösterdiği çok olurAy ne gulesim varmis benim de harbi sinirlerim bozuk demek ki
Ben cok karisigim bu sira valla.ameliyat stresi gunluk hayatimi da gerdi.esime cok yukendim ama alttan aldi sagolsun.son zamanlarda da kv batiyor gozumedertleşiriz kuzum buradan olduğu kadar ben zaten hissediyorum sizi (yine hislerim güçlendi bu ara )
Gulmesi kolay oluyor da gecmesi cok kolay olmuyor.bazi seyleri atlayip gecemiyorum maalesef.laf sokup oyle rahatliyorum.ya ne bileyim iste karisik birazsen baya dolmuşsun bacım .. belli bir sebebe gerek yok monotonlaşan hayatın bile insana bunalımın kapısını gösterdiği çok olur
tevafukun alıntılamasına ben de baya güldüm bak sana da vesile olmuş gül her şeye gül geç
sen de kv ni gözünün önün de tutma git diğer odaya kulaklıkla müzik dinle,dışarı çık önemli olan şu 1-2 haftayı atlatman sonra allahın izniyle tam iyileşip işe başlarsan sen hemencik düzelirsin gülümBen cok karisigim bu sira valla.ameliyat stresi gunluk hayatimi da gerdi.esime cok yukendim ama alttan aldi sagolsun.son zamanlarda da kv batiyor gozume
durumlar cidden karışık anladım gülüm ben seniGulmesi kolay oluyor da gecmesi cok kolay olmuyor.bazi seyleri atlayip gecemiyorum maalesef.laf sokup oyle rahatliyorum.ya ne bileyim iste karisik biraz
biliyorum karşılıklı olduğunuzu şimdi iyileşmedin diye sürekli sizin evdedir diye düşündüm ondan dedim kalk evine git de denmez ..hani derler ya cahil işte ne yapacaksın ya da 7 sin de neyse 70 in de odur değişmez diye ben ona inanmıyorum arkadaş herkes değişebilir yaşın önemi yok, akrabalarını kv ye şikayetlensen onları mı savunur hani kızım sana diyorum gelinim sen anla gibi onun hoşuna gitmeyen huylarını başkaların da görmüşsün de hoşuna gitmiyor gibi söylesenZaten ayni evde degiliz ki canim.yan yana daireler.evlerimiz ayri ama ne kadar ayri olursa olsun beraber gibi iste.biz ona bakiyoruz o cocuga.aslinda ben hep kendi evimdeyim ama yemek isi bir iste.daha once de demistim ya kp birakip gittigi icin kimse kalmadi etrafinda.oteki oglu da uzakta evlendi orda oturuyo.biz giderleri karsiliyoruz iste o da pisiriyo falan bi arada yiyoruz vs vs... tam gunu yada aksami beraber gecirmesek de sinirime dokunan huylari var onlari hazmedemiyorum ezelinden beri ayni cunku dusuncesiz biri...gorgusuz akrabalari hele beni benden aliyor...
Soyledim zaten cogunu canim.giki cikmadi cikamaz da biliyo cunku hepsini.ben lafimi cekmem gerektigi yerde yapistiriveririm.hak edene haka dansi demislerbiliyorum karşılıklı olduğunuzu şimdi iyileşmedin diye sürekli sizin evdedir diye düşündüm ondan dedim kalk evine git de denmez ..hani derler ya cahil işte ne yapacaksın ya da 7 sin de neyse 70 in de odur değişmez diye ben ona inanmıyorum arkadaş herkes değişebilir yaşın önemi yok, akrabalarını kv ye şikayetlensen onları mı savunur hani kızım sana diyorum gelinim sen anla gibi onun hoşuna gitmeyen huylarını başkaların da görmüşsün de hoşuna gitmiyor gibi söylesen
valla en iyisini yapıyorsun, ben hala o konuda staj yapıyorum ilerde ben de sen gibi yapıştırıcam inşallah :)Soyledim zaten cogunu canim.giki cikmadi cikamaz da biliyo cunku hepsini.ben lafimi cekmem gerektigi yerde yapistiriveririm.hak edene haka dansi demisleryapistir gitsin
allah rahatlık versin gülümŞarj bitmek uzere.ben yatayim artik.kaynana degil mi iste hepsi ayni.bu muhabbet uzaaaarr gider...biz de kaynana olcaz bakalim o furyaya katilinca anlariz heralde.oglani paylasmak zor olsa gerekhepinizi opuyorum.Allah rahatlik versin
günaydın gülümGünaydın canlarım mutlu pazarlar
ben yatakta uyuyup kalmışım dün gece yaşlandım mi ne
Olabilir canım hastalıktan yeni çıktım belki de onun yorgunluğu..günaydın gülüm
ne yaşlanması daaaa dün yorulmuşsun demek ki, bedenin istemiş
neredeyse ben her akşam uyuyorum 1-2 saat :))
Günaydın canlarım mutlu pazarlar
ben yatakta uyuyup kalmışım dün gece yaşlandım mi ne
Gunaydiiiiinnnn mutlu pazarlaaaaaarrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?