- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.281
Ama telle bir saatt daha oyalanmayi düşünüyordumYatakta uyuyacan tızım nerde uyuyacan başka
Canım bol bol oda sıcaklığında su iç bitki çayı falan... valla benim çok ağır geciyir o yüzden biri hasta oluyorum deyince çok Üzülüyorum Rabbim şifa versin canım.. babaciginada çok geçmiş olsun..Gunaydin kizlarr ben daha iyi olamadim ... sesimde gitti bildigin karga gibi sesim oldu eklemler falan iptal ... Bugun babami ziyarete gidecem dislerinden ameliyat oldu 6 tane impiland takildi dikisler falan.. bugun bi kac saatligine gitmem lagzim ama nasil hic halim de yok limonlu zencefil ictim biraz nefesimi rahatlattti bakalim olmazsa dr gidicem benden haberler boyle ...
Gunaydin kizlarr ben daha iyi olamadim ... sesimde gitti bildigin karga gibi sesim oldu eklemler falan iptal ... Bugun babami ziyarete gidecem dislerinden ameliyat oldu 6 tane impiland takildi dikisler falan.. bugun bi kac saatligine gitmem lagzim ama nasil hic halim de yok limonlu zencefil ictim biraz nefesimi rahatlattti bakalim olmazsa dr gidicem benden haberler boyle ...
ay gülüm sen baya dikkat ediyorsun minnak minnak yiyiyorsun ya acaba bedenin ihtiyacı olan vitamin minaral v.s. az mı geliyor çok hastalandın sen bu kış kan d vit. hepsi sürekli az doktora gidersen hepsini söyle sor bakalım çabuk hastalanmaya etkisi oluyor muGunaydin kizlarr ben daha iyi olamadim ... sesimde gitti bildigin karga gibi sesim oldu eklemler falan iptal ... Bugun babami ziyarete gidecem dislerinden ameliyat oldu 6 tane impiland takildi dikisler falan.. bugun bi kac saatligine gitmem lagzim ama nasil hic halim de yok limonlu zencefil ictim biraz nefesimi rahatlattti bakalim olmazsa dr gidicem benden haberler boyle ...
daha tam geçmedi değil mi senin ki deCanım bol bol oda sıcaklığında su iç bitki çayı falan... valla benim çok ağır geciyir o yüzden biri hasta oluyorum deyince çok Üzülüyorum Rabbim şifa versin canım.. babaciginada çok geçmiş olsun..
Canım burun tıkanıklığı devam ediyor allaha şükür yaralarım geçmek üzere.. ama nedense bir yorgunluk var üzerimde..daha tam geçmedi değil mi senin ki de
son 2-3 senedir olan grip 2 hafta kadar sürüyor iyileşiyorsun sanıyorsun sonra yine kırgınlık hafiften de olsa eklem sırt ağrısı sürekli yorgun ve uykulu gibi dolandırıyor insanı , o yüzden iyileştim diye aldanıp çok yorma ki cidden tam geçsin gülümCanım burun tıkanıklığı devam ediyor allaha şükür yaralarım geçmek üzere.. ama nedense bir yorgunluk var üzerimde..
maşallah yine erkencisin işlere bile başlamışsın kolay gelsin gülümSlm kızlar Kahvaltı banyo temizliği yapıldı şimdi evi süpüreceğim hepinizin muhabbeti bol neşesi yerinde bi gün olsun
tomurcukkk canım benim bence bu ara çok beraber kaldığın için kv gözüne daha çok batmış işe tam başla hayatın normale dönecektir arabayı eşim giderken bana bıraktı ufaklık ile benim okul arası yürüyerek 30 dk sürüyor o yüzden hafta içi hergün kullanıyorum
angelina35 diş ağrısı zor baban inşallah tez zamanda şifa bulur
Babana da sana da cok gecmis olsun canim.Allah sifa versin tum hastalara...Gunaydin kizlarr ben daha iyi olamadim ... sesimde gitti bildigin karga gibi sesim oldu eklemler falan iptal ... Bugun babami ziyarete gidecem dislerinden ameliyat oldu 6 tane impiland takildi dikisler falan.. bugun bi kac saatligine gitmem lagzim ama nasil hic halim de yok limonlu zencefil ictim biraz nefesimi rahatlattti bakalim olmazsa dr gidicem benden haberler boyle ...
vayy edepsiz adi kadın o nasıl bir kinmiş yalan iftira her şeyi söylemiş .o kanalizasyon ağzını açmış ama içi pislik dolu boşaltmakla bitmez en iyisi uzak dur sana pisliği sıçramasın haddini bildirmeye kalksan üste çıkar edepsizliğiyle seni bastırır bu şirret kadınDaha şimdi samimi bir arkadaşımdan bir şeyler duydum ve başıma sinir çıktıbenim yaklaşık 5 yıldır selamı sabahı kestiğim bir komşum var sebep çocuğumu bakması için ona vermemem. Ama artık hiç konuşmuyor hatta selamlasmiyoruz... bu kadın benim arkadaşımla tanismaz. Geçen yıl arkadaşım ailecek benim evime geldiğinin ertesi günü arkadaşımla yolda karşılaşmış ve o kadar şeyler söylemiş ki evim çocuğum hatta eşim Hakkinda... sen onla nasıl arkadaşlık edebiliyorsuna kadar götürmüş hadsizligini... neler neler... bir yıl kendisi ağladı evlenince sabahlara kadar uluyarak demiş.. bir yıl kızı ağladı bir yıl da oğlu ağladı demiş. Elektrikleri dogalgazlarini kesiyorlar demiş... ve eminim arkadaşımın bana söylemediği bir çok şey.. kolay kolay beddua etmem ama Rabbim bu kadının maddi manevi cezasını versin bana da göstersin inşallah... cok sinirliyim şu an...
Aynen öyle canım tam bir şirret tam bir mahalle kadını.... canım zaten yıllardır ne konuşuyor ne selamlasoyoruz ama işte kuduruyor kıskanıyor...vayy edepsiz adi kadın o nasıl bir kinmiş yalan iftira her şeyi söylemiş .o kanalizasyon ağzını açmış ama içi pislik dolu boşaltmakla bitmez en iyisi uzak dur sana pisliği sıçramasın haddini bildirmeye kalksan üste çıkar edepsizliğiyle seni bastırır bu şirret kadın
şu hayatta neredeyse tek korktuğum edebi olmayanlarla, şirret kadınlardır seni aklına bir taksın başka bir şey olmasa da kinlenir pislik yaparlar..Aynen öyle canım tam bir şirret tam bir mahalle kadını.... canım zaten yıllardır ne konuşuyor ne selamlasoyoruz ama işte kuduruyor kıskanıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?