- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.301
Aynen öyle de işte canım sinek misali mid3mi bulandırıyor böyle bir şey yok ya.. bu dünyanın öbür dünyası da var ne yapacak acaba ellerim yakasına yapistiginda.. Bende çok korkarım sirretlerden cevap bile veremem susar kalırım sonra aklım başıma gelir sinir olurum kendi kendime...şu hayatta neredeyse tek korktuğum edebi olmayanlarla, şirret kadınlardır seni aklına bir taksın başka bir şey olmasa da kinlenir pislik yaparlar..
yaa zaten arkadaşın seni biliyor tanıyor istediği kadar kendi ulusun dursun kimse inanmaz onun da ne mal olduğunu anlar kendileri de uzak durmaya bakarlar .
hahaha benim de hep sonradan aklıma gelir şöyle deseydim ya diye :))Aynen öyle de işte canım sinek misali mid3mi bulandırıyor böyle bir şey yok ya.. bu dünyanın öbür dünyası da var ne yapacak acaba ellerim yakasına yapistiginda.. Bende çok korkarım sirretlerden cevap bile veremem susar kalırım sonra aklım başıma gelir sinir olurum kendi kendime...
Terbiyesiz kiskanc haset insanlar ne kadar cogaldi yaa.cocugu ona verseydin senden iyisi olmayacakti tabii.bosver Allah a havale et canim.iftira cok buyuk bir gunah.senden helallik almadan can veremez...Daha şimdi samimi bir arkadaşımdan bir şeyler duydum ve başıma sinir çıktıbenim yaklaşık 5 yıldır selamı sabahı kestiğim bir komşum var sebep çocuğumu bakması için ona vermemem. Ama artık hiç konuşmuyor hatta selamlasmiyoruz... bu kadın benim arkadaşımla tanismaz. Geçen yıl arkadaşım ailecek benim evime geldiğinin ertesi günü arkadaşımla yolda karşılaşmış ve o kadar şeyler söylemiş ki evim çocuğum hatta eşim Hakkinda... sen onla nasıl arkadaşlık edebiliyorsuna kadar götürmüş hadsizligini... neler neler... bir yıl kendisi ağladı evlenince sabahlara kadar uluyarak demiş.. bir yıl kızı ağladı bir yıl da oğlu ağladı demiş. Elektrikleri dogalgazlarini kesiyorlar demiş... ve eminim arkadaşımın bana söylemediği bir çok şey.. kolay kolay beddua etmem ama Rabbim bu kadının maddi manevi cezasını versin bana da göstersin inşallah... cok sinirliyim şu an...
Aynen öyle canım valla aynı apartmanda olmak bile beni tedirgin ediyor düşün yani..Terbiyesiz kiskanc haset insanlar ne kadar cogaldi yaa.cocugu ona verseydin senden iyisi olmayacakti tabii.bosver Allah a havale et canim.iftira cok buyuk bir gunah.senden helallik almadan can veremez...
Amin kuzum amiiinnntevafuk55 yazdıklarını okurken ağzım açık kaldı terbiyesiz kime istersek ona baktırırız çocuğumuzu konuşmayıp ona yüz vermeyince iyice bozulmuş ay bende çok sinirlendim arkadaşın keşke dinlemeyip ağzına lafları tıkasaydı tövbe tövbe Rabbim böyle insanlardan uzak eylesin
Cok tesekkur ederim canim eklemlerimin hic bu kadar agridigini bilmiyorum eve kendimi zor attim ...cok saol canim gordum babacigimi cok yormus ameliyat hep uyudu ....Canım bol bol oda sıcaklığında su iç bitki çayı falan... valla benim çok ağır geciyir o yüzden biri hasta oluyorum deyince çok Üzülüyorum Rabbim şifa versin canım.. babaciginada çok geçmiş olsun..
Tesekkur ederim canim yarin galiba dr gidicem ..Geçmiş olsun canım doktora git bağışıklık sistemin zaten zayıf bu aralar kendineiyi dikkat et
Babanada gecmis olsun canim
Ne bileyim canim yaa zaten kiloda veremiyorum bu ara kan dusukte d vitaminine hic baktirmadom dr gerek gormedi ... benim yuzumden canim islak kafa cikarsan zaturre bile olursun ...ay gülüm sen baya dikkat ediyorsun minnak minnak yiyiyorsun ya acaba bedenin ihtiyacı olan vitamin minaral v.s. az mı geliyor çok hastalandın sen bu kış kan d vit. hepsi sürekli az doktora gidersen hepsini söyle sor bakalım çabuk hastalanmaya etkisi oluyor mu
babana da çok geçmiş olsun 1 iplant bile nasıl zor 6 taneyi düşünemiyorum
Tesekkurler tatlim ..sanada kolay gelsin gule gule kirlet evini ..Slm kızlar Kahvaltı banyo temizliği yapıldı şimdi evi süpüreceğim hepinizin muhabbeti bol neşesi yerinde bi gün olsun
tomurcukkk canım benim bence bu ara çok beraber kaldığın için kv gözüne daha çok batmış işe tam başla hayatın normale dönecektir arabayı eşim giderken bana bıraktı ufaklık ile benim okul arası yürüyerek 30 dk sürüyor o yüzden hafta içi hergün kullanıyorum
angelina35 diş ağrısı zor baban inşallah tez zamanda şifa bulur
Saol tatlim rabbim herkese sifa versin ..bugun benim icin cok zor bi gundu gercekten babamin o hali cok uzdu beni .. insallah cabucak iyi olur ...Babana da sana da cok gecmis olsun canim.Allah sifa versin tum hastalara...
Bosver canim her yerde var boyle dengesizler ..salaga bak ya senin evimi dinliyo acaba kulagi duvarda galiba bu kadinin o na neymiski tovbe delimi ne ne hazimsiz insanlar var canim ya ...bosver allaha havale et beddua insanin kendini bulur deme rabbim sana havale ettim de gec pislik seytanindan bulsun ..pis dedikoducu ... arkadasin niye bir yil beklemis anlatmak icin o da tuhaf geldi yani samimi gelmediDaha şimdi samimi bir arkadaşımdan bir şeyler duydum ve başıma sinir çıktıbenim yaklaşık 5 yıldır selamı sabahı kestiğim bir komşum var sebep çocuğumu bakması için ona vermemem. Ama artık hiç konuşmuyor hatta selamlasmiyoruz... bu kadın benim arkadaşımla tanismaz. Geçen yıl arkadaşım ailecek benim evime geldiğinin ertesi günü arkadaşımla yolda karşılaşmış ve o kadar şeyler söylemiş ki evim çocuğum hatta eşim Hakkinda... sen onla nasıl arkadaşlık edebiliyorsuna kadar götürmüş hadsizligini... neler neler... bir yıl kendisi ağladı evlenince sabahlara kadar uluyarak demiş.. bir yıl kızı ağladı bir yıl da oğlu ağladı demiş. Elektrikleri dogalgazlarini kesiyorlar demiş... ve eminim arkadaşımın bana söylemediği bir çok şey.. kolay kolay beddua etmem ama Rabbim bu kadının maddi manevi cezasını versin bana da göstersin inşallah... cok sinirliyim şu an...
Esine söylemiş eşide o zaman anlatma milletin canını sıkma demiş. Eşim de diyor ki sana bu şekilde anlatmamaliydi diyor. Bir insana karşı dikkatli ol demenin başka yolları da var diyor... seni daha çok doldurmuş diyorBosver canim her yerde var boyle dengesizler ..salaga bak ya senin evimi dinliyo acaba kulagi duvarda galiba bu kadinin o na neymiski tovbe delimi ne ne hazimsiz insanlar var canim ya ...bosver allaha havale et beddua insanin kendini bulur deme rabbim sana havale ettim de gec pislik seytanindan bulsun ..pis dedikoducu ... arkadasin niye bir yil beklemis anlatmak icin o da tuhaf geldi yani samimi gelmedi
iplantların 6 sını da bir kere demi yapmışlar yoksa .allah yardımcısı olsun çok zor bende dişçyi erteleyip duruyorum diş gidecek galiba implant yaptırırsın diyor eşim ödüm kopuyorNe bileyim canim yaa zaten kiloda veremiyorum bu ara kan dusukte d vitaminine hic baktirmadom dr gerek gormedi ... benim yuzumden canim islak kafa cikarsan zaturre bile olursun ...
Babacigim cok kotu olmus canim ya kople disleri sokup implantlarin vidalarini takmislar yemek yiyemiyor zaten sut urunleri yasak iki gune kelle paca yesin demisler gece zor gecmis biz varken hep uyudu bizde salonda oturduk cok uzuldum bugun bacaklarim surekli sizladi babama baktikcaiyi olacak insallah
Aynen bende arkadasini hic samimi bulmadim ya hic soyleme yada oldugu an soyle ..esin cok hakli sakin doldurusa gelme canim allaha havele et ..pis gunahinda bogulsun ..Esine söylemiş eşide o zaman anlatma milletin canını sıkma demiş. Eşim de diyor ki sana bu şekilde anlatmamaliydi diyor. Bir insana karşı dikkatli ol demenin başka yolları da var diyor... seni daha çok doldurmuş diyor
güzel olmuş menün gülüm afiyet olsun ah bir de insanın ağzının tadını kaçıran gereksizler olmasa ..Menümü vereyim
Sabah Iki ceviz bekletilmis su cevizleri yendi
Kahvaltı 2 has yum 1.5 dilim ekmek
3 zeytin Kk. Peynir 2 parça helva
Maydanoz Domates salatalik taze sogan
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 2 lokma cevizli sucuk
Ara 1 elma Küçük kase leblebi
Akşam 18.30: 4 parça somon ızgara
Az salata Biraz turşu
1 lokma ekmek ve helva
Ara Türk kahvesi olacak
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor yok dinlenme günüm...
Evet ayni anda onceki kaplamalar sokulmus ve 6 impland ayni anda takilmis surec biraz uzun canim ama insallah rahat edecek bundan sonra .. benide goturcek discisine bekletme yavrum yaptiralim disini dedi ...korkuyorum ama ..iplantların 6 sını da bir kere demi yapmışlar yoksa .allah yardımcısı olsun çok zor bende dişçyi erteleyip duruyorum diş gidecek galiba implant yaptırırsın diyor eşim ödüm kopuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?