Haydi Yine Yeniden...

Aynen öyle de işte canım sinek misali mid3mi bulandırıyor böyle bir şey yok ya.. bu dünyanın öbür dünyası da var ne yapacak acaba ellerim yakasına yapistiginda.. Bende çok korkarım sirretlerden cevap bile veremem susar kalırım sonra aklım başıma gelir sinir olurum kendi kendime...

hahaha benim de hep sonradan aklıma gelir şöyle deseydim ya diye :))
rabbim hepimizi evlatlarımı da iyilerle doğrularla karşılaştırsın
aminn

Terbiyesiz kiskanc haset insanlar ne kadar cogaldi yaa.cocugu ona verseydin senden iyisi olmayacakti tabii.bosver Allah a havale et canim.iftira cok buyuk bir gunah.senden helallik almadan can veremez...

tevafuk55 yazdıklarını okurken ağzım açık kaldı terbiyesiz kime istersek ona baktırırız çocuğumuzu konuşmayıp ona yüz vermeyince iyice bozulmuş ay bende çok sinirlendim arkadaşın keşke dinlemeyip ağzına lafları tıkasaydı tövbe tövbe Rabbim böyle insanlardan uzak eylesin

Menümü vereyim
Sabah Iki ceviz bekletilmis su cevizleri yendi

Kahvaltı 2 has yum 1.5 dilim ekmek
3 zeytin Kk. Peynir 2 parça helva
Maydanoz Domates salatalik taze sogan

Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 2 lokma cevizli sucuk
Ara 1 elma Küçük kase leblebi

Akşam 18.30: 4 parça somon ızgara
Az salata Biraz turşu
1 lokma ekmek ve helva
Ara Türk kahvesi olacak
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor yok dinlenme günüm...

Terbiyesiz kiskanc haset insanlar ne kadar cogaldi yaa.cocugu ona verseydin senden iyisi olmayacakti tabii.bosver Allah a havale et canim.iftira cok buyuk bir gunah.senden helallik almadan can veremez...
Aynen öyle canım valla aynı apartmanda olmak bile beni tedirgin ediyor düşün yani..
Amin kuzum amiiinnn
Bak size iki üç yıl onc3 başıma gelen olayı anlatayım
Biz yine bu insanla konuşmuyoruz
bir gün okuldan bir geldim kapımin onundeki ayakkabıların içinde su damlasına benzeyen şeyler var allah allah dedim. Sonra bir dokundum ki kızlar o da ne bildiğin yağ.. yanlışlıkla oldu desem ayakkabıligin gözlerindeki ayakkabilardada vardı. Biz eşimle şok olduk. Ertesi gün baktım yine ve bu sefer samimi old karşı komşumun ayakkabilarindada vardi. Yani günah almak istemem ama aklıma da başkası gelmiyor hakkımda bu kadar kin ve hasetlik düşünen bir tek o var. Kim bilir okuttu mu ne yaptı...

Cok tesekkur ederim canim eklemlerimin hic bu kadar agridigini bilmiyorum eve kendimi zor attim ...cok saol canim gordum babacigimi cok yormus ameliyat hep uyudu ....

Ne bileyim canim yaa zaten kiloda veremiyorum bu ara kan dusukte d vitaminine hic baktirmadom dr gerek gormedi ... benim yuzumden canim islak kafa cikarsan zaturre bile olursun ...
Babacigim cok kotu olmus canim ya kople disleri sokup implantlarin vidalarini takmislar yemek yiyemiyor zaten sut urunleri yasak iki gune kelle paca yesin demisler gece zor gecmis biz varken hep uyudu bizde salonda oturduk cok uzuldum bugun bacaklarim surekli sizladi babama baktikca iyi olacak insallah

Tesekkurler tatlim ..sanada kolay gelsin gule gule kirlet evini ..

Bosver canim her yerde var boyle dengesizler ..salaga bak ya senin evimi dinliyo acaba kulagi duvarda galiba bu kadinin o na neymiski tovbe delimi ne ne hazimsiz insanlar var canim ya ...bosver allaha havale et beddua insanin kendini bulur deme rabbim sana havale ettim de gec pislik seytanindan bulsun ..pis dedikoducu ... arkadasin niye bir yil beklemis anlatmak icin o da tuhaf geldi yani samimi gelmedi

Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Birazcik limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglenle aksam arasi 15 30
Bir kepce yogurt corbasi
Uc kasik bamya yemegi
Iki kasik pilav
Uc parca tavuk kanat
Bir bardak ev yapimi karisik meyve suyu
Su 1.5 litre oldu icmeye calisicam ama cok migdem bulaniyor
Spor yok

Esine söylemiş eşide o zaman anlatma milletin canını sıkma demiş. Eşim de diyor ki sana bu şekilde anlatmamaliydi diyor. Bir insana karşı dikkatli ol demenin başka yolları da var diyor... seni daha çok doldurmuş diyor

iplantların 6 sını da bir kere demi yapmışlar yoksa .allah yardımcısı olsun çok zor bende dişçyi erteleyip duruyorum diş gidecek galiba implant yaptırırsın diyor eşim ödüm kopuyor

Aynen bende arkadasini hic samimi bulmadim ya hic soyleme yada oldugu an soyle ..esin cok hakli sakin doldurusa gelme canim allaha havele et ..pis gunahinda bogulsun ..

güzel olmuş menün gülüm afiyet olsun ah bir de insanın ağzının tadını kaçıran gereksizler olmasa ..

iplantların 6 sını da bir kere demi yapmışlar yoksa .allah yardımcısı olsun çok zor bende dişçyi erteleyip duruyorum diş gidecek galiba implant yaptırırsın diyor eşim ödüm kopuyor
Evet ayni anda onceki kaplamalar sokulmus ve 6 impland ayni anda takilmis surec biraz uzun canim ama insallah rahat edecek bundan sonra .. benide goturcek discisine bekletme yavrum yaptiralim disini dedi ...korkuyorum ama ..

menüm
sabah 10 :30
2 kase küçük köfteli yayla çorbası
1 d. ekmek

ara
yarım armut (kocamandı)

akşam 19 :30
tavuk göğüslü yeşil salata
2 kaşık sarımsaklı yoğurt

spor niyetine bol oryantal
su az oldu bu gün içesim gelmedi 2 litre olmamıştır daha

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…