Haydi Yine Yeniden...

Evet ayni anda onceki kaplamalar sokulmus ve 6 impland ayni anda takilmis surec biraz uzun canim ama insallah rahat edecek bundan sonra .. benide goturcek discisine bekletme yavrum yaptiralim disini dedi ...korkuyorum ama ..
ilk defa 2 implanttan fazlasını bir gün de takıldığını duyuyorum hep bekletip bir kaç gün sonra diğerlerini yaparlar sanıyordum demek ki bazı doktorlar hepsini bir kerede yapıyor yazık ama yaa babana
korkunun ecele faydası yok bacım biz en iyisi gidelim dişçiye

yanlış anlama da gülüm o arkadaşında biraz gevşek ağızlıymış önce yazacaktım vaz geçtim eşin de söyleyince bende yazabilirim dedim kendime

Afiyet olsun canm inş çabucak toparlar sin.
Sabah kaçmış canım en azından bir kase olsaydı içi karbon zaten yanindada ekmek o yüzden dedim.. akşam olabildiğine sağlıklı afiyet olsun :)

Bigün dinlenme iyi gelecektir menü çok güzel balıkla taçlandırmışsın
Akşam çok erken inşallah tez zamanda iyileşirsiniz de eski düzenine dönersin
Menün sporun herşey yolunda bol eksi olsun inşallah

Kahvaltı
2 tereyağında yumurta, 4 zeytin, kk peynir, süt,1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Avuçiçi fındık, 3 kare bitter, bi parça peynir
Aksam
Nesfit
Ara
1 dilim su böreği, bi lokmalık kurabiye, 2 çatal irmikli şerbetli tatlı
2.5 litre su

Aksam gezme vardı sanırım canım. gündüz yeterince hafif zaten yarın dengelersin canım
tevafuk55 canım gündüz yazmıştım arkadaşın ona bu kadar konuşmasına izin vermemeliydi diye enişteye katılıyorum çok güvenme o arkadaşına da sen dikkatli olda gerisi Allahtan
Aynen öyle canım benim kalbim düz ben o komşunun hiç dedikodusunu bile yapmadım allaha ve k3ndilerine bıraktım Rabbim kötü niyetlilerden korusun bizi...

akşam yiyeceğin belli olunca gündüzden hafif tutmuşsun dengelemişsin gülüm afiyet olsun

tevafuk55 canım keşke o arkadaşına deseydinki tamam o kadın haset biri ve böyle konuştu ama asıl önemli olan o kadın senin yanında benim hakkımda nasıl bu kadar rahat konuşabildi sen benim iyi arkadaşım olsaydın böyle konuşmasına zaten izin vermezdin bakalım o zaman ne diyecekti

Böyle laf taşıyan insanları hiç sevmiyorum bence sen bu arkadaşına daha çok dikkat et çünkü diğerini biliyosun zaten

Gunaydin kizlar simdi dr geldim bronsit olmusum bademcikler iptal kan verdim rutin kan tahlili icin ..igne veriyim dedi ben istemedim ilac yazdi artik surup, ates dusurucu ,antibiyotik bi torba ilacla geldik eve hic boyle hasta oldugumu hatirlamiyorum felaket eklem agrilarim var insallah ilaclar iyi gelir ...

Selam kızlar,dün giremedim menü yazamadım kusuruma bakmayın.misafir bastırdı diyebilirim dün güzel havada evde misafirlerle uğraştım hep.akşam gittiler,sonra market işlerim vardı oraya da gidip geldikten sonra eşimin yengesi aradı bel fıtığından ameliyat olmuştu.çocukların yapılacak ütüleri varmış okula gidiyorlar ya ona gittim yardım etmeye baya uzun sürdü eve geldim ve yattım direkt o yüzden giremedim...

Canım yaa kıyamam iyice ilerledi.bronşit olmuşsun demek çok geçmiş olsun.iyi ki gitmişsin doktora.inşallah en kısa sürede toparlarsın canım.kan sonuçlarını da merak ettim inşallah iyi çıkar

Ahh canim yaa yengene gecmis olsun .. cok yormadan yapsaydin canim sonucta sende yeni ameliyat oldun ..bugun evdemisin? yarin dr gidiceksin dimi insallah kolayca gecer kurtulursun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…