- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.321
ilk defa 2 implanttan fazlasını bir gün de takıldığını duyuyorum hep bekletip bir kaç gün sonra diğerlerini yaparlar sanıyordum demek ki bazı doktorlar hepsini bir kerede yapıyor yazık ama yaa babanaEvet ayni anda onceki kaplamalar sokulmus ve 6 impland ayni anda takilmis surec biraz uzun canim ama insallah rahat edecek bundan sonra .. benide goturcek discisine bekletme yavrum yaptiralim disini dedi ...korkuyorum ama ..
Sorma canım Rabbim e havale ettim o biliyor görüyor...güzel olmuş menün gülüm afiyet olsun ah bir de insanın ağzının tadını kaçıran gereksizler olmasa ..
yanlış anlama da gülüm o arkadaşında biraz gevşek ağızlıymış önce yazacaktım vaz geçtim eşin de söyleyince bende yazabilirim dedim kendimeEsine söylemiş eşide o zaman anlatma milletin canını sıkma demiş. Eşim de diyor ki sana bu şekilde anlatmamaliydi diyor. Bir insana karşı dikkatli ol demenin başka yolları da var diyor... seni daha çok doldurmuş diyor
aaa boş ver yorumu git yat ateşin fazlaysa ılık duş al saçını ıslatmadan öyle yat gülüm çabuk geçsin inşallahKizlar cok hastayim bu gecede menu yorumu yapamiycam atesim ciktilutfen kusura bakmayin ...
Afiyet olsun canm inş çabucak toparlar sin.Sabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Birazcik limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglenle aksam arasi 15 30
Bir kepce yogurt corbasi
Uc kasik bamya yemegi
Iki kasik pilav
Uc parca tavuk kanat
Bir bardak ev yapimi karisik meyve suyu
Su 1.5 litre oldu icmeye calisicam ama cok migdem bulaniyor
Spor yok
Sabah kaçmış canım en azından bir kase olsaydı içi karbon zaten yanindada ekmek o yüzden dedim.. akşam olabildiğine sağlıklı afiyet olsun :)menüm
sabah 10 :30
2 kase küçük köfteli yayla çorbası
1 d. ekmek
ara
yarım armut (kocamandı)
akşam 19 :30
tavuk göğüslü yeşil salata
2 kaşık sarımsaklı yoğurt
spor niyetine bol oryantal
su az oldu bu gün içesim gelmedi 2 litre olmamıştır daha
Bigün dinlenme iyi gelecektir menü çok güzel balıkla taçlandırmışsınMenümü vereyim
Sabah Iki ceviz bekletilmis su cevizleri yendi
Kahvaltı 2 has yum 1.5 dilim ekmek
3 zeytin Kk. Peynir 2 parça helva
Maydanoz Domates salatalik taze sogan
Ara Türk kahvesi 2 k kayısı 2 lokma cevizli sucuk
Ara 1 elma Küçük kase leblebi
Akşam 18.30: 4 parça somon ızgara
Az salata Biraz turşu
1 lokma ekmek ve helva
Ara Türk kahvesi olacak
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor yok dinlenme günüm...
Akşam çok erken inşallah tez zamanda iyileşirsiniz de eski düzenine dönersinSabah 9 30
Iki dilim ekmek
Biraz tel peynir
Domates salatalik
Birazcik limonlu brokoli
Sekersiz cay
Oglenle aksam arasi 15 30
Bir kepce yogurt corbasi
Uc kasik bamya yemegi
Iki kasik pilav
Uc parca tavuk kanat
Bir bardak ev yapimi karisik meyve suyu
Su 1.5 litre oldu icmeye calisicam ama cok migdem bulaniyor
Spor yok
Menün sporun herşey yolunda bol eksi olsun inşallahmenüm
sabah 10 :30
2 kase küçük köfteli yayla çorbası
1 d. ekmek
ara
yarım armut (kocamandı)
akşam 19 :30
tavuk göğüslü yeşil salata
2 kaşık sarımsaklı yoğurt
spor niyetine bol oryantal
su az oldu bu gün içesim gelmedi 2 litre olmamıştır daha
Aksam gezme vardı sanırım canım. gündüz yeterince hafif zaten yarın dengelersin canımKahvaltı
2 tereyağında yumurta, 4 zeytin, kk peynir, süt,1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Avuçiçi fındık, 3 kare bitter, bi parça peynir
Aksam
Nesfit
Ara
1 dilim su böreği, bi lokmalık kurabiye, 2 çatal irmikli şerbetli tatlı
2.5 litre su
Aynen öyle canım benim kalbim düz ben o komşunun hiç dedikodusunu bile yapmadım allaha ve k3ndilerine bıraktım Rabbim kötü niyetlilerden korusun bizi...tevafuk55 canım gündüz yazmıştım arkadaşın ona bu kadar konuşmasına izin vermemeliydi diye enişteye katılıyorum çok güvenme o arkadaşına da sen dikkatli olda gerisi Allahtan
akşam yiyeceğin belli olunca gündüzden hafif tutmuşsun dengelemişsin gülüm afiyet olsunKahvaltı
2 tereyağında yumurta, 4 zeytin, kk peynir, süt,1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal
Ara
Avuçiçi fındık, 3 kare bitter, bi parça peynir
Aksam
Nesfit
Ara
1 dilim su böreği, bi lokmalık kurabiye, 2 çatal irmikli şerbetli tatlı
2.5 litre su
amin aminnAksam gezme vardı sanırım canım. gündüz yeterince hafif zaten yarın dengelersin canım
Aynen öyle canım benim kalbim düz ben o komşunun hiç dedikodusunu bile yapmadım allaha ve k3ndilerine bıraktım Rabbim kötü niyetlilerden korusun bizi...
Canım yaa kıyamam iyice ilerledi.bronşit olmuşsun demek çok geçmiş olsun.iyi ki gitmişsin doktora.inşallah en kısa sürede toparlarsın canım.kan sonuçlarını da merak ettim inşallah iyi çıkarGunaydin kizlar simdi dr geldim bronsit olmusumbademcikler iptal kan verdim rutin kan tahlili icin ..igne veriyim dedi ben istemedim ilac yazdi artik surup, ates dusurucu ,antibiyotik bi torba ilacla geldik eve hic boyle hasta oldugumu hatirlamiyorum felaket eklem agrilarim var insallah ilaclar iyi gelir ...
Ahh canim yaa yengene gecmis olsun .. cok yormadan yapsaydin canim sonucta sende yeni ameliyat oldun ..bugun evdemisin? yarin dr gidiceksin dimi insallah kolayca gecer kurtulursun ..Selam kızlar,dün giremedim menü yazamadım kusuruma bakmayın.misafir bastırdı diyebilirim dün güzel havada evde misafirlerle uğraştım hep.akşam gittiler,sonra market işlerim vardı oraya da gidip geldikten sonra eşimin yengesi aradı bel fıtığından ameliyat olmuştu.çocukların yapılacak ütüleri varmış okula gidiyorlar ya ona gittim yardım etmeye baya uzun sürdü eve geldim ve yattım direkt o yüzden giremedim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?