- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.341
rabbim tez zaman da şifa versinGunaydin kizlar simdi dr geldim bronsit olmusumbademcikler iptal kan verdim rutin kan tahlili icin ..igne veriyim dedi ben istemedim ilac yazdi artik surup, ates dusurucu ,antibiyotik bi torba ilacla geldik eve hic boyle hasta oldugumu hatirlamiyorum felaket eklem agrilarim var insallah ilaclar iyi gelir ...
Cok ilerlememis yeni inmis canim atesimde bacaklarimdaki agrida halsizlikte o yuzdenmis aslinda gitmiyecektim esim zorladi dun gece cunku cok kotu gecti ..Kan icinde kullandigim ilac en etkili ilacmis yukselmis olmasini umud ediyorum dedi dr ustune basa basa kilo yapar dedi yarin o konuyuda konusucam sonuclar yarin cikacak .. eger biraz yukseldiyse diger ilacla devam edelim diycem bakalim ne olacak ...Canım yaa kıyamam iyice ilerledi.bronşit olmuşsun demek çok geçmiş olsun.iyi ki gitmişsin doktora.inşallah en kısa sürede toparlarsın canım.kan sonuçlarını da merak ettim inşallah iyi çıkar
maşallah hepsini halletmişsin de, iyi de sen daha tam iyileşmedin tüm gün misafir ne gelen azıcık durup gitsin bari böyle olmaz ki bir de o yorgunluğa ütü yapmışsın yengeye rabbim senin de sıkıntılarını gidersin zor zamanlarında karşına yardımcılar çıkarsınSelam kızlar,dün giremedim menü yazamadım kusuruma bakmayın.misafir bastırdı diyebilirim dün güzel havada evde misafirlerle uğraştım hep.akşam gittiler,sonra market işlerim vardı oraya da gidip geldikten sonra eşimin yengesi aradı bel fıtığından ameliyat olmuştu.çocukların yapılacak ütüleri varmış okula gidiyorlar ya ona gittim yardım etmeye baya uzun sürdü eve geldim ve yattım direkt o yüzden giremedim...
Saol canim oksuruk olmazmi ilk oksurukle basladi zaten gogus agrisi nefes zorlugu vardi .. dr alaninda iyi bir dr canim ..rabbim tez zaman da şifa versin
öksürüğün var mıydı gülüm senin bronşit demiş ilacı vermiş ama sen yinede başka bir doktora daha mı gitsen
acele etme angelinam bu kan azcık çıktı diye ilacı değişme az daha artsın kanın ki gücün kuvvetin yerine gelsin gülümAhh canim yaa yengene gecmis olsun .. cok yormadan yapsaydin canim sonucta sende yeni ameliyat oldun ..bugun evdemisin? yarin dr gidiceksin dimi insallah kolayca gecer kurtulursun ..
şu bronşit astımı yileştirir diye sürekli yazıyorum ya damla sakızı zeytin yağı karışımı ondan yap kullan ben kendim kullanmasam bu kadar ısrar etmem rabbim derdi de vermiş dermanı daSaol canim oksuruk olmazmi ilk oksurukle basladi zaten gogus agrisi nefes zorlugu vardi .. dr alaninda iyi bir dr canim ..
Sorumluluk bilinci ve titiz çalışma diye ben buna derim canım.maşallah sana,yoruluyorsun evet belki ama senin yetiştirdiğin öğrencilerin gelecekleri ile ilgili temeller daha sağlam atılıyor bence.görgülü kuşlar gördüğünü işler demişler.senin öğrencilerin senin gibi titizlikle çalışacaklar her daimSelam canlarım
Bugün hem.okul hem ev çok yoğundu halilarim o verdim hali ile temizlik falanokulda son 1 haftam istiklal marşı kabul programı için.. bazen mukemmeliyetci olmak beni çok Yoruyor diğer türlü de içime sinmiyor.. beraber hazırladığımız arkadaş daha şiir okutacağı öğrenciyi bile secmemiş ben h3m oratoryo ya hazırlanıyorum hem şiir okuyacak çocuklar. Hem sunucuların hazırlanması hem de okuldaki istiklal marşı okuma yarışmasını organize ettim ama ruhum yoruluyor sonra da unutkan oluyirum
İnşallah canım benim ya terbiyeli ve ilerde hangi işi yaparlarsa yapsınlar o işte başarılı olsunlar.. Başka bir şey istemiyorum.Sorumluluk bilinci ve titiz çalışma diye ben buna derim canım.maşallah sana,yoruluyorsun evet belki ama senin yetiştirdiğin öğrencilerin gelecekleri ile ilgili temeller daha sağlam atılıyor bence.görgülü kuşlar gördüğünü işler demişler.senin öğrencilerin senin gibi titizlikle çalışacaklar her daim
Bugun baya yogunsun canim allah kolaylik versin .. insallah guzel gececek insan istiyorki baskalarida bizim kadar ince ve mukemmelliyetci olsun ama olmuyo iste bagzi insanlar alimsiz oluyor .. sen tum hazirliklarini yapmissin sonucta herkesin sinifi belli senin yavrular guzel guzel okurken onunkilerin hazirliksiz oldugu anlasilir mutlaka ...cok dusunmek ve dusunurken biseyler yapmak gercekten unutkanliga neden oluyorSelam canlarım
Bugün hem.okul hem ev çok yoğundu halilarim o verdim hali ile temizlik falanokulda son 1 haftam istiklal marşı kabul programı için.. bazen mukemmeliyetci olmak beni çok Yoruyor diğer türlü de içime sinmiyor.. beraber hazırladığımız arkadaş daha şiir okutacağı öğrenciyi bile secmemiş ben h3m oratoryo ya hazırlanıyorum hem şiir okuyacak çocuklar. Hem sunucuların hazırlanması hem de okuldaki istiklal marşı okuma yarışmasını organize ettim ama ruhum yoruluyor sonra da unutkan oluyirum
Saol tatlim ..hic anlamadim nasil boyle bir anda ilerledi dun cok kotuydum gercekten ates beni mahvetti esim ilac verdi onu icince ates dustu bu kezde ter hic boyle terledigimi hatirlamiyorum ..sabah ilaclari aldim okula gittim eve gelene kadar siril siklam oldum terden.. galiba boyle aticam hastaligitomurcukkk canım çok yormuşsun kendini dikkat et kuzum. Yengeye de Rabbim şifa versin canım.
angelina35 canım ne ara ilerledi o öyle kuzum ya aman ilaçları vaktinde al da gelememiş gibi gitsin hastalık, bi daha da gelmesin. Geçmiş olsun Canımcım:)
Bol bol dinlenme sıvı tüketimi ve tabiki ilaçlar bu işi çözer arkadaşım.. yeise kapılmak yokSaol tatlim ..hic anlamadim nasil boyle bir anda ilerledi dun cok kotuydum gercekten ates beni mahvetti esim ilac verdi onu icince ates dustu bu kezde ter hic boyle terledigimi hatirlamiyorum ..sabah ilaclari aldim okula gittim eve gelene kadar siril siklam oldum terden.. galiba boyle aticam hastaligikendimi cok halsiz vede yorgun hissediyorum insallah su ilaclar iyi gelirde bende cabucak iyilesirim ...
Odullu bi gun olmus ama aksam dengelemissin bence canim.afiyet olsun...Menüm belli vereyim
Sabah cevizli su ve iki k kayısı
Ara 1 tane ikram bisküvi
Öğle(ödül oldu) 1 lavasli tavuk durum
1.5 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık pilav salata 1 bardak ayran
Ara Türk kahvesi 1 lokma cevizli sucuk
Elimin yarısı kadar pestil 1 fincan leblebi
Akşam 18.30:1 kepçe çorba bol salata
Ara Türk kahvesi geç olmadan bir meyve
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor yapmayı düşünüyorum yapınca soyleyecem
Sabah yok canim oglende gercekten tam bir karbon ödülü olmus aksamda dengelemissin zaten sporuda yaparsan hic biseycik kalmaz afiyet olsun canim ..Menüm belli vereyim
Sabah cevizli su ve iki k kayısı
Ara 1 tane ikram bisküvi
Öğle(ödül oldu) 1 lavasli tavuk durum
1.5 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık pilav salata 1 bardak ayran
Ara Türk kahvesi 1 lokma cevizli sucuk
Elimin yarısı kadar pestil 1 fincan leblebi
Akşam 18.30:1 kepçe çorba bol salata
Ara Türk kahvesi geç olmadan bir meyve
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor yapmayı düşünüyorum yapınca soyleyecem
Dengeli bir gun olmus canim corba yaninda salata yeseydin canim.. canin zeytinmi istedi afiyet olsun ..Sabah 8.30
2 kk beyaz peynir
3 lokma ekmege cikolata surdum yedim
Oglen 14.30
1 haslanmis but
3 yk pilav
2 yk yogurt
Aksam 18.30
1 kepce tarhana corbasi
2 lokma ekmekle 3 zeytin
Su 2.5 litre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?