Haydi Yine Yeniden...

rabbim tez zaman da şifa versin
öksürüğün var mıydı gülüm senin bronşit demiş ilacı vermiş ama sen yinede başka bir doktora daha mı gitsen

Canım yaa kıyamam iyice ilerledi.bronşit olmuşsun demek çok geçmiş olsun.iyi ki gitmişsin doktora.inşallah en kısa sürede toparlarsın canım.kan sonuçlarını da merak ettim inşallah iyi çıkar
Cok ilerlememis yeni inmis canim atesimde bacaklarimdaki agrida halsizlikte o yuzdenmis aslinda gitmiyecektim esim zorladi dun gece cunku cok kotu gecti ..Kan icinde kullandigim ilac en etkili ilacmis yukselmis olmasini umud ediyorum dedi dr ustune basa basa kilo yapar dedi yarin o konuyuda konusucam sonuclar yarin cikacak .. eger biraz yukseldiyse diger ilacla devam edelim diycem bakalim ne olacak ...

maşallah hepsini halletmişsin de, iyi de sen daha tam iyileşmedin tüm gün misafir ne gelen azıcık durup gitsin bari böyle olmaz ki bir de o yorgunluğa ütü yapmışsın yengeye rabbim senin de sıkıntılarını gidersin zor zamanlarında karşına yardımcılar çıkarsın

Ahh canim yaa yengene gecmis olsun .. cok yormadan yapsaydin canim sonucta sende yeni ameliyat oldun ..bugun evdemisin? yarin dr gidiceksin dimi insallah kolayca gecer kurtulursun ..
acele etme angelinam bu kan azcık çıktı diye ilacı değişme az daha artsın kanın ki gücün kuvvetin yerine gelsin gülüm

Saol canim oksuruk olmazmi ilk oksurukle basladi zaten gogus agrisi nefes zorlugu vardi .. dr alaninda iyi bir dr canim ..
şu bronşit astımı yileştirir diye sürekli yazıyorum ya damla sakızı zeytin yağı karışımı ondan yap kullan ben kendim kullanmasam bu kadar ısrar etmem rabbim derdi de vermiş dermanı da

Selam canlarım
Bugün hem.okul hem ev çok yoğundu halilarim o verdim hali ile temizlik falan okulda son 1 haftam istiklal marşı kabul programı için.. bazen mukemmeliyetci olmak beni çok Yoruyor diğer türlü de içime sinmiyor.. beraber hazırladığımız arkadaş daha şiir okutacağı öğrenciyi bile secmemiş ben h3m oratoryo ya hazırlanıyorum hem şiir okuyacak çocuklar. Hem sunucuların hazırlanması hem de okuldaki istiklal marşı okuma yarışmasını organize ettim ama ruhum yoruluyor sonra da unutkan oluyirum

tomurcukkk canım çok yormuşsun kendini dikkat et kuzum. Yengeye de Rabbim şifa versin canım.
angelina35 canım ne ara ilerledi o öyle kuzum ya aman ilaçları vaktinde al da gelememiş gibi gitsin hastalık, bi daha da gelmesin. Geçmiş olsun Canımcım:)

Sorumluluk bilinci ve titiz çalışma diye ben buna derim canım.maşallah sana,yoruluyorsun evet belki ama senin yetiştirdiğin öğrencilerin gelecekleri ile ilgili temeller daha sağlam atılıyor bence.görgülü kuşlar gördüğünü işler demişler.senin öğrencilerin senin gibi titizlikle çalışacaklar her daim

İnşallah canım benim ya terbiyeli ve ilerde hangi işi yaparlarsa yapsınlar o işte başarılı olsunlar.. Başka bir şey istemiyorum.

Bugun baya yogunsun canim allah kolaylik versin .. insallah guzel gececek insan istiyorki baskalarida bizim kadar ince ve mukemmelliyetci olsun ama olmuyo iste bagzi insanlar alimsiz oluyor .. sen tum hazirliklarini yapmissin sonucta herkesin sinifi belli senin yavrular guzel guzel okurken onunkilerin hazirliksiz oldugu anlasilir mutlaka ...cok dusunmek ve dusunurken biseyler yapmak gercekten unutkanliga neden oluyor

Saol tatlim ..hic anlamadim nasil boyle bir anda ilerledi dun cok kotuydum gercekten ates beni mahvetti esim ilac verdi onu icince ates dustu bu kezde ter hic boyle terledigimi hatirlamiyorum ..sabah ilaclari aldim okula gittim eve gelene kadar siril siklam oldum terden.. galiba boyle aticam hastaligi kendimi cok halsiz vede yorgun hissediyorum insallah su ilaclar iyi gelirde bende cabucak iyilesirim ...

Bol bol dinlenme sıvı tüketimi ve tabiki ilaçlar bu işi çözer arkadaşım.. yeise kapılmak yok

Menüm belli vereyim
Sabah cevizli su ve iki k kayısı

Ara 1 tane ikram bisküvi

Öğle(ödül oldu) 1 lavasli tavuk durum
1.5 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık pilav salata 1 bardak ayran

Ara Türk kahvesi 1 lokma cevizli sucuk
Elimin yarısı kadar pestil 1 fincan leblebi

Akşam 18.30:1 kepçe çorba bol salata

Ara Türk kahvesi geç olmadan bir meyve
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor yapmayı düşünüyorum yapınca soyleyecem

Selam kizlar benden haberler var.doktorum aradi ve yarinki ameliyata da gerek kalmadigini soyledi yaranin kendi kendine kapanmasini bekleyecekmisin ve zaten cok az kalmis.cuma kontrole cagirdi.kesip dikmeyelim hic sende strese girme dedi.
Patrona demedim ameliyat olmayacagim diye.bu aksam cikarken sanki gelmeyecekmisim gibi ciktim normalde raporlu olacaktim bu hafta da.isler de yogun uzuluyordu icten ice.yarin sabah direkt gidip surpriz yapicam ne sevinir ama patroncuk yerimde baskasi olsa belki bu firsati degerlendirirdi ama ben vicdanen rahat olamayacagim icin gidecegim tabiki de

Sabah 8.30
2 kk beyaz peynir
3 lokma ekmege cikolata surdum yedim

Oglen 14.30
1 haslanmis but
3 yk pilav
2 yk yogurt

Aksam 18.30
1 kepce tarhana corbasi
2 lokma ekmekle 3 zeytin

Su 2.5 litre

Odullu bi gun olmus ama aksam dengelemissin bence canim.afiyet olsun...

Sabah yok canim oglende gercekten tam bir karbon ödülü olmus aksamda dengelemissin zaten sporuda yaparsan hic biseycik kalmaz afiyet olsun canim ..

Sabah 8.30
2 kk beyaz peynir
3 lokma ekmege cikolata surdum yedim

Oglen 14.30
1 haslanmis but
3 yk pilav
2 yk yogurt

Aksam 18.30
1 kepce tarhana corbasi
2 lokma ekmekle 3 zeytin

Su 2.5 litre
Dengeli bir gun olmus canim corba yaninda salata yeseydin canim.. canin zeytinmi istedi afiyet olsun ..

Sabah 10 30
Yarim simit
Uc kup kasar
Iki kokteyl domates
Yarim salatalik
Sekiz tane zeytin
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Bir lokma ekmek
Iki zeytin
Bir kup kasar
Sekersiz cay
Aksam 17 30
Dort kasik yogurtlu kabak kavurma
Bir tane etimek
Sekersiz cay
Su 2 litre oldu
Spor yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…