- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.361
Aynen canim pek ac degildim ogleni saglam yedigim icin.oglan corba icti yaninda zeytin istedi bende bir iki tirtikladim isteDengeli bir gun olmus canim corba yaninda salata yeseydin canim.. canin zeytinmi istedi afiyet olsun ..
Hasta oldugun icin cok istahin yok heralde canim.aksamin hafif geldi bana.olmadi biraz meyve ye hem toparlanmana yardimci olurSabah 10 30
Yarim simit
Uc kup kasar
Iki kokteyl domates
Yarim salatalik
Sekiz tane zeytin
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Bir lokma ekmek
Iki zeytin
Bir kup kasar
Sekersiz cay
Aksam 17 30
Dort kasik yogurtlu kabak kavurma
Bir tane etimek
Sekersiz cay
Su 2 litre oldu
Spor yok
Cok migdem bulaniyor canim canim istiyor yemeyi ama migdem izin vermiyo komsum kisir yapmis getirdi uc tatli kasigi ondan yedim baya aci olmus migdemi bastirdi sagolsun ...ufak oglum tirtikliyo simdide tislaya tislaya yiyor kisiri bide cok guzel olmus ama niye aci yapmis sanki cig koftemi bu diyor sipa herseydende haberimiz varHasta oldugun icin cok istahin yok heralde canim.aksamin hafif geldi bana.olmadi biraz meyve ye hem toparlanmana yardimci olur
Aaaa ne hoş haberler canım ya.. hele bak bir iskolik de buradaymış:) ama işte rahat Etmiyoruz. güzel haberlerin daim olsun canım :)Selam kizlar benden haberler var.doktorum aradi ve yarinki ameliyata da gerek kalmadigini soylediyaranin kendi kendine kapanmasini bekleyecekmisin ve zaten cok az kalmis.cuma kontrole cagirdi.kesip dikmeyelim hic sende strese girme dedi.
Patrona demedim ameliyat olmayacagim diye.bu aksam cikarken sanki gelmeyecekmisim gibi ciktim normalde raporlu olacaktim bu hafta da.isler de yogun uzuluyordu icten ice.yarin sabah direkt gidip surpriz yapicamne sevinir ama patroncuk yerimde baskasi olsa belki bu firsati degerlendirirdi ama ben vicdanen rahat olamayacagim icin gidecegim tabiki de
Çok hafif bir gün olmuş canım afiyet olsunSabah 8.30
2 kk beyaz peynir
3 lokma ekmege cikolata surdum yedim
Oglen 14.30
1 haslanmis but
3 yk pilav
2 yk yogurt
Aksam 18.30
1 kepce tarhana corbasi
2 lokma ekmekle 3 zeytin
Su 2.5 litre
Afiyet olsun canım sıcak bir çorba içsen iyi olurdu aslında. Menün çok güzelSabah 10 30
Yarim simit
Uc kup kasar
Iki kokteyl domates
Yarim salatalik
Sekiz tane zeytin
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Bir lokma ekmek
Iki zeytin
Bir kup kasar
Sekersiz cay
Aksam 17 30
Bir tane etimek
Sekersiz cay
Su 2 litre oldu
Spor yok
Sporumu yaptım
45 dk yürüyüş
15 dakika(jumping jack, spuat, mekik tarzı hareketler)
Gunun en guzel haberi bu bence cok sevindim senin adina canim benim ne guzel dikise bile gerek kalmadi bak ...Selam kizlar benden haberler var.doktorum aradi ve yarinki ameliyata da gerek kalmadigini soylediyaranin kendi kendine kapanmasini bekleyecekmisin ve zaten cok az kalmis.cuma kontrole cagirdi.kesip dikmeyelim hic sende strese girme dedi.
Patrona demedim ameliyat olmayacagim diye.bu aksam cikarken sanki gelmeyecekmisim gibi ciktim normalde raporlu olacaktim bu hafta da.isler de yogun uzuluyordu icten ice.yarin sabah direkt gidip surpriz yapicamne sevinir ama patroncuk yerimde baskasi olsa belki bu firsati degerlendirirdi ama ben vicdanen rahat olamayacagim icin gidecegim tabiki de
Ne guzel sporunu yapmissin su oksuruk rahat versede bende yapabilsemSporumu yaptım
45 dk yürüyüş
15 dakika(jumping jack, spuat, mekik tarzı hareketler)
Genel itibariyle guzel menu canim yanliz hem kurufasulye hem karnibahar seni cok sisirebilir hos ben olsam catlamistim simdiye afiyet olsun ..selam kızlar
menün
sabah
1 muz
öğle
1 haşlama yumurta
tel peynir
domates dereotu
2 d. ekmek
1 t.k. tahinli pekmez
akşam
1 kase kıymalı kuru fasulye
karnıbahar salatası
su şimdilik 2 lt.
daha yeni sarma yaptım ocağa koydum az mutfağı toparlayıp 2 bardak çay içip poğaça yapıcam benim sıpa ekmek al demiştim unutmuş ben de yeni fark ettim ekmek olmadığını
Canım menün cok dengeli bence afiyet olsunselam kızlar
menün
sabah
1 muz
öğle
1 haşlama yumurta
tel peynir
domates dereotu
2 d. ekmek
1 t.k. tahinli pekmez
akşam
karnıbahar salatası
su şimdilik 2 lt.
daha yeni sarma yaptım ocağa koydum az mutfağı toparlayıp 2 bardak çay içip poğaça yapıcam benim sıpa ekmek al demiştim unutmuş ben de yeni fark ettim ekmek olmadığını
İnşallah kuzumNe guzel sporunu yapmissin su oksuruk rahat versede bende yapabilsemoglenki karbonlarin hepsi kas oldu gitti tebrik ederim seni ...
Sabah olmadığı için öğle 2 öğün yerine geçmiş bi dünya sporda yapmışsın harika gidiyorsun İstiklal Marşına gerekli özeni göstermek gerekiyor helal olsun sanaMenüm belli vereyim
Sabah cevizli su ve iki k kayısı
Ara 1 tane ikram bisküvi
Öğle(ödül oldu) 1 lavasli tavuk durum
1.5 kepçe tarhana çorbası
3 kaşık pilav salata 1 bardak ayran
Ara Türk kahvesi 1 lokma cevizli sucuk
Elimin yarısı kadar pestil 1 fincan leblebi
Akşam 18.30:1 kepçe çorba bol salata
Ara Türk kahvesi geç olmadan bir meyve
Bitki çayları 2.5 litre su
Spor yapmayı düşünüyorum yapınca soyleyecem
Menün Benim için çok az olmuş ameliyat olmayacağına çok sevindim yarında patron seni görünce çok sevinecekSabah 8.30
2 kk beyaz peynir
3 lokma ekmege cikolata surdum yedim
Oglen 14.30
1 haslanmis but
3 yk pilav
2 yk yogurt
Aksam 18.30
1 kepce tarhana corbasi
2 lokma ekmekle 3 zeytin
Su 2.5 litre
Çorba nerde kız bunlar şifa bulmak için yeterli değil kiSabah 10 30
Yarim simit
Uc kup kasar
Iki kokteyl domates
Yarim salatalik
Sekiz tane zeytin
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Bir lokma ekmek
Iki zeytin
Bir kup kasar
Sekersiz cay
Aksam 17 30
Bir tane etimek
Sekersiz cay
Su 2 litre oldu
Spor yok
Menün gayet güzel olmuş akşam bayağı aktif haldesin sarma poğaça şahanesin vallaselam kızlar
menün
sabah
1 muz
öğle
1 haşlama yumurta
tel peynir
domates dereotu
2 d. ekmek
1 t.k. tahinli pekmez
akşam
karnıbahar salatası
su şimdilik 2 lt.
Canım menü ve spor yarışıyor süper valla bol eksi olsun arkadaşım. Sporun hele nazar değmesin canımKahvaltı
Çeçil peynir, 4 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, evde hazırlanmış meyve suyu
Ara
Küçük muz
Öğle
4-5 yk zeytinyagli pirasa, yoğurt
Ara
Avuçiçi fındık
Akşam
3 fırında köfte, 2 çatal patates kızartması, 1 kase tavuk çorbası, közlenmiş kırmızı biber patlıcan salatası
Ara
Türk kahvesi, 2 kare bitter
Spor
40 dk eliptik bisiklet
15 dk plates
20 dk yürüyüş yaptım
Canim oyle hastaydimki bu yediklerimi bulduguma sukrediyorum birde migde bulantisi mahvetti bugun beniSabah olmadığı için öğle 2 öğün yerine geçmiş bi dünya sporda yapmışsın harika gidiyorsun İstiklal Marşına gerekli özeni göstermek gerekiyor helal olsun sana
Menün Benim için çok az olmuş ameliyat olmayacağına çok sevindim yarında patron seni görünce çok sevinecek
Çorba nerde kız bunlar şifa bulmak için yeterli değil ki
Menün gayet güzel olmuş akşam bayağı aktif haldesin sarma poğaça şahanesin valla
Menun cok guzel ama saatlerini yazmamissin canim ..sporun ise sahane ..afiyet olsun fistik ..Kahvaltı
Çeçil peynir, 4 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, evde hazırlanmış meyve suyu
Ara
Küçük muz
Öğle
Ara
Avuçiçi fındık
Akşam
3 fırında köfte, 2 çatal patates kızartması, 1 kase tavuk çorbası, közlenmiş kırmızı biber patlıcan salatası
Ara
Spor
40 dk eliptik bisiklet
15 dk plates
20 dk yürüyüş yaptım
Menun guzel canim.kiymali kurufasulye hic denemedim guzel oluyordur muhakkakselam kızlar
menün
sabah
1 muz
öğle
1 haşlama yumurta
tel peynir
domates dereotu
2 d. ekmek
1 t.k. tahinli pekmez
akşam
karnıbahar salatası
su şimdilik 2 lt.
Sporunda menunde gayet iyi canim.masallah...Kahvaltı
Ara
Küçük muz
Öğle
Ara
Avuçiçi fındık
Akşam
Ara
Spor
40 dk eliptik bisiklet
15 dk plates
20 dk yürüyüş yaptım
Bu sene hastalık senesi gibi oldu çook geçmiş olsun Rabbim şifa versin inşallah umarım şimdi daha iyidirKizlar oglan hastalandi tikandi yine.hava veriyorum suan.burnu akiyo oksuruk cok hafif de ates var.insallah ilerlemez
Biliyorum hastayken işler zorlaşıyor ama kendini azcık güçlü hissedersen tavuk kıymalı gibi etli bi çorba yapsan sarımsaklı yoğurtlu şifa daha çabuk bulursun diye düşünüyorumCanim oyle hastaydimki bu yediklerimi bulduguma sukrediyorum birde migde bulantisi mahvetti bugun beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?