Haydi Yine Yeniden...

Hasta oldugun icin cok istahin yok heralde canim.aksamin hafif geldi bana.olmadi biraz meyve ye hem toparlanmana yardimci olur

Hasta oldugun icin cok istahin yok heralde canim.aksamin hafif geldi bana.olmadi biraz meyve ye hem toparlanmana yardimci olur
Cok migdem bulaniyor canim canim istiyor yemeyi ama migdem izin vermiyo komsum kisir yapmis getirdi uc tatli kasigi ondan yedim baya aci olmus migdemi bastirdi sagolsun ...ufak oglum tirtikliyo simdide tislaya tislaya yiyor kisiri bide cok guzel olmus ama niye aci yapmis sanki cig koftemi bu diyor sipa herseydende haberimiz var

Aaaa ne hoş haberler canım ya.. hele bak bir iskolik de buradaymış:) ama işte rahat Etmiyoruz. güzel haberlerin daim olsun canım :)
Sabah 8.30
2 kk beyaz peynir
3 lokma ekmege cikolata surdum yedim

Oglen 14.30
1 haslanmis but
3 yk pilav
2 yk yogurt

Aksam 18.30
1 kepce tarhana corbasi
2 lokma ekmekle 3 zeytin

Su 2.5 litre
Çok hafif bir gün olmuş canım afiyet olsun
Afiyet olsun canım sıcak bir çorba içsen iyi olurdu aslında. Menün çok güzel

Gunun en guzel haberi bu bence cok sevindim senin adina canim benim ne guzel dikise bile gerek kalmadi bak ...
Patrona acayip supriz olacak baskasi olsa raporluyken hayatta ise gitmez birde uzerine tekrar rapor alirdi ..ama senin vicdanin elvermiyor canim dogru olani yapiyorsun rabbim mukafatini hem bu dunyada hemde obur dunyada versin sana bitanem

selam kızlar
menün
sabah
1 muz

öğle
1 haşlama yumurta
tel peynir
domates dereotu
2 d. ekmek
1 t.k. tahinli pekmez

akşam
1 kase kıymalı kuru fasulye
karnıbahar salatası

su şimdilik 2 lt.

daha yeni sarma yaptım ocağa koydum az mutfağı toparlayıp 2 bardak çay içip poğaça yapıcam benim sıpa ekmek al demiştim unutmuş ben de yeni fark ettim ekmek olmadığını

Genel itibariyle guzel menu canim yanliz hem kurufasulye hem karnibahar seni cok sisirebilir hos ben olsam catlamistim simdiye afiyet olsun ..

Canım menün cok dengeli bence afiyet olsun
Kız hayırdır sarma bu saatte niye pişiyor off nasıl kokmuştur şimdi o ekmek olayı şimdiye mi lazım
Ne guzel sporunu yapmissin su oksuruk rahat versede bende yapabilsem oglenki karbonlarin hepsi kas oldu gitti tebrik ederim seni ...
İnşallah kuzum sende yaparsın hastayken bende yapamıyorum biliyosun önce sağlık vücut bir kendine g3lsin canım:)

Sabah olmadığı için öğle 2 öğün yerine geçmiş bi dünya sporda yapmışsın harika gidiyorsun İstiklal Marşına gerekli özeni göstermek gerekiyor helal olsun sana
Sabah 8.30
2 kk beyaz peynir
3 lokma ekmege cikolata surdum yedim

Oglen 14.30
1 haslanmis but
3 yk pilav
2 yk yogurt

Aksam 18.30
1 kepce tarhana corbasi
2 lokma ekmekle 3 zeytin

Su 2.5 litre
Menün Benim için çok az olmuş ameliyat olmayacağına çok sevindim yarında patron seni görünce çok sevinecek
Çorba nerde kız bunlar şifa bulmak için yeterli değil ki
Menün gayet güzel olmuş akşam bayağı aktif haldesin sarma poğaça şahanesin valla

Kahvaltı
Çeçil peynir, 4 zeytin, 1 dilim tahıllı ekmek üzerine kaymak bal, evde hazırlanmış meyve suyu
Ara
Küçük muz
Öğle
4-5 yk zeytinyagli pirasa, yoğurt
Ara
Avuçiçi fındık
Akşam
3 fırında köfte, 2 çatal patates kızartması, 1 kase tavuk çorbası, közlenmiş kırmızı biber patlıcan salatası
Ara
Türk kahvesi, 2 kare bitter
Spor
40 dk eliptik bisiklet
15 dk plates
20 dk yürüyüş yaptım

Canım menü ve spor yarışıyor süper valla bol eksi olsun arkadaşım. Sporun hele nazar değmesin canım

Canim oyle hastaydimki bu yediklerimi bulduguma sukrediyorum birde migde bulantisi mahvetti bugun beni

Menun cok guzel ama saatlerini yazmamissin canim ..sporun ise sahane ..afiyet olsun fistik ..

Menun guzel canim.kiymali kurufasulye hic denemedim guzel oluyordur muhakkak

Sporunda menunde gayet iyi canim.masallah...

Canim oyle hastaydimki bu yediklerimi bulduguma sukrediyorum birde migde bulantisi mahvetti bugun beni
Biliyorum hastayken işler zorlaşıyor ama kendini azcık güçlü hissedersen tavuk kıymalı gibi etli bi çorba yapsan sarımsaklı yoğurtlu şifa daha çabuk bulursun diye düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…