Haydi Yine Yeniden...

Menun guzel canim.kiymali kurufasulye hic denemedim guzel oluyordur muhakkak

Sporunda menunde gayet iyi canim.masallah...
et yemeyen şurasında yağ var et sert diye mızmızlanan çocuklar için iyi oluyor etlisinden tat olarak bir farkı yok güzel oluyor

Kizlar oglan hastalandi tikandi yine.hava veriyorum suan.burnu akiyo oksuruk cok hafif de ates var.insallah ilerlemez
Cok gecmis olsun canim ..usuttu galiba senin ufaklik suan ciddi bir salgin var herkes hasta ..insallah atesi cok yukselmemistir .... olmazsa bir dr gidin canim tekrar cok gecmis olsun canim ..

vayyy kız bu patrona değil hepimize süpriz oldu rabbime şükürler olsun kendi kendine kapanıyormuş
sabah sabah güzel haber almak işte buuu:))

dolapta yer yoktu benim de dolabı ayarlayacak gücüm yoktu :) pişsin sıcağıyla sabah kadar dursun dışarıda dedim
ekmek sabah içindi, benim vicdansız herifte kollarım ağrıdı dediğim halde ne var 2 dk da yap işte çörekotlu bir şeyler bana çok yararlı diyince hırsımdan yaptım hiç acıma merhamet yok bu erkeklerde yeter ki istedikleri olsun

Herkese gunaydinlarr
Cok kotu bir gece gecirdim sabaha kadar oksurdum tabi uykumuda tam anlami ile alamadim ..gune yorgun basladim

geçmiş olsun
geceniz nasıl geçti inşallah ateşlenmemiştir
Ateş çok yok gibi canım.henüz başlangıcında sanırım.enfeksiyon varsa ve artarsa ateşe çevirir belki.kv havalara aldanıp bazen üstü ince çıkarıyor dışarılara ondan oluyor.hassas bu çocuk zaten ama kime laf anlatıyosun ki işte bin kere söyledim üzerine bi yelek hırka süveter bişey giydir diye yok illa kendi bildiğini yapacak iki çocuk büyütmüş ya hanımefendi

hay ben onun cahil aklınaa başlıycam şimdi, yaa ben kazık kadar oğlanı üstüne bir şey giymeden yollamıyorum o daha bebek sayılır küçücük canını zaten dediğin gibi hassas allah sabır versin gülüm işin çok zor başka şey olsa neyse de iş çocuklar oldu mu insan dayanamıyor

Ah canim bu havalar cok aldatici yani kabanlari atma zamani gelmediki sabah kabanli oglen hirkali aksam tekrar kabanli gecirmek gerekiyo ...buyukler unutuyor cocuklarini nasil buyuttuklerini onlarda ayni cocuk oluyorlar ... hos benim kayinvalideye kalsa kirk kat giydirir yaz sicaginda onunda akli cikar cocuklar hasta olacak diye ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…