- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.381
et yemeyen şurasında yağ var et sert diye mızmızlanan çocuklar için iyi oluyor etlisinden tat olarak bir farkı yok güzel oluyorMenun guzel canim.kiymali kurufasulye hic denemedim guzel oluyordur muhakkak
Sporunda menunde gayet iyi canim.masallah...
Cok gecmis olsun canim ..usuttu galiba senin ufaklik suan ciddi bir salgin var herkes hasta ..insallah atesi cok yukselmemistir .... olmazsa bir dr gidin canim tekrar cok gecmis olsun canim ..Kizlar oglan hastalandi tikandi yine.hava veriyorum suan.burnu akiyo oksuruk cok hafif de ates var.insallah ilerlemez
vayyy kız bu patrona değil hepimize süpriz oldu rabbime şükürler olsun kendi kendine kapanıyormuşSelam kizlar benden haberler var.doktorum aradi ve yarinki ameliyata da gerek kalmadigini soylediyaranin kendi kendine kapanmasini bekleyecekmisin ve zaten cok az kalmis.cuma kontrole cagirdi.kesip dikmeyelim hic sende strese girme dedi.
Patrona demedim ameliyat olmayacagim diye.bu aksam cikarken sanki gelmeyecekmisim gibi ciktim normalde raporlu olacaktim bu hafta da.isler de yogun uzuluyordu icten ice.yarin sabah direkt gidip surpriz yapicamne sevinir ama patroncuk yerimde baskasi olsa belki bu firsati degerlendirirdi ama ben vicdanen rahat olamayacagim icin gidecegim tabiki de
kimyon kullandım gülüm şişirmesin diyeGenel itibariyle guzel menu canim yanliz hem kurufasulye hem karnibahar seni cok sisirebilir hos ben olsam catlamistim simdiye afiyet olsun ..
dolapta yer yoktu benim de dolabı ayarlayacak gücüm yoktu :) pişsin sıcağıyla sabah kadar dursun dışarıda dedimCanım menün cok dengeli bence afiyet olsun
Kız hayırdır sarma bu saatte niye pişiyor off nasıl kokmuştur şimdi oekmek olayı şimdiye mi lazım
İnşallah kuzumsende yaparsın hastayken bende yapamıyorum biliyosun önce sağlık vücut bir kendine g3lsin canım:)
geçmiş olsunKizlar oglan hastalandi tikandi yine.hava veriyorum suan.burnu akiyo oksuruk cok hafif de ates var.insallah ilerlemez
günaydın gülümGünaydın canlar
Gunaydin canim oglus nasil oldu ..? Ise gittinmi ?Günaydın canlar
Ateş çok yok gibi canım.henüz başlangıcında sanırım.enfeksiyon varsa ve artarsa ateşe çevirir belki.kv havalara aldanıp bazen üstü ince çıkarıyor dışarılara ondan oluyor.hassas bu çocuk zaten ama kime laf anlatıyosun ki işte bin kere söyledim üzerine bi yelek hırka süveter bişey giydir diye yok illa kendi bildiğini yapacak iki çocuk büyütmüş ya hanımefendigeçmiş olsun
geceniz nasıl geçti inşallah ateşlenmemiştir
off kuzum kıyamam yaa ilaçlar daha tesir etmedi demek ki.al battaniye yat ter atmaya bak canımHerkese gunaydinlarr
Cok kotu bir gece gecirdim sabaha kadar oksurdum tabi uykumuda tam anlami ile alamadim ..gune yorgun basladim
Geldim canım işe şok oldular tabi patron bi kalakaldıGunaydin canim oglus nasil oldu ..? Ise gittinmi ?
Ne yaptilar seni gorunce ? Ay ne cok sordum ...
hay ben onun cahil aklınaa başlıycam şimdi, yaa ben kazık kadar oğlanı üstüne bir şey giymeden yollamıyorum o daha bebek sayılır küçücük canını zaten dediğin gibi hassas allah sabır versin gülüm işin çok zor başka şey olsa neyse de iş çocuklar oldu mu insan dayanamıyorAteş çok yok gibi canım.henüz başlangıcında sanırım.enfeksiyon varsa ve artarsa ateşe çevirir belki.kv havalara aldanıp bazen üstü ince çıkarıyor dışarılara ondan oluyor.hassas bu çocuk zaten ama kime laf anlatıyosun ki işte bin kere söyledim üzerine bi yelek hırka süveter bişey giydir diye yok illa kendi bildiğini yapacak iki çocuk büyütmüş ya hanımefendi
hahahah kesin kendine daha çok sevinmiştir :))Geldim canım işe şok oldular tabi patron bi kalakaldıSenin adına sevindim falan dedi ama kendisi adına daha çok sevinmiştir eminim
Ah canim bu havalar cok aldatici yani kabanlari atma zamani gelmediki sabah kabanli oglen hirkali aksam tekrar kabanli gecirmek gerekiyo ...buyukler unutuyor cocuklarini nasil buyuttuklerini onlarda ayni cocuk oluyorlar ... hos benim kayinvalideye kalsa kirk kat giydirir yaz sicagindaAteş çok yok gibi canım.henüz başlangıcında sanırım.enfeksiyon varsa ve artarsa ateşe çevirir belki.kv havalara aldanıp bazen üstü ince çıkarıyor dışarılara ondan oluyor.hassas bu çocuk zaten ama kime laf anlatıyosun ki işte bin kere söyledim üzerine bi yelek hırka süveter bişey giydir diye yok illa kendi bildiğini yapacak iki çocuk büyütmüş ya hanımefendi
Ha ha ha yuzunu gormek isterdim patroncugun .. eminim cokk sevinmistir tabi kendi adina ..nerde bulacak senin gibi elemani ....Geldim canım işe şok oldular tabi patron bi kalakaldıSenin adına sevindim falan dedi ama kendisi adına daha çok sevinmiştir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?