Haydi Yine Yeniden...

hahahah kesin kendine daha çok sevinmiştir :))
resmen başlamış oldun işe hayırlı uğurlu olsun ilk günün
Evet canım artık daha iyi adapte olabilirim işe de.aklımda hep operasyon vardı çünkü...

Ha ha ha yuzunu gormek isterdim patroncugun .. eminim cokk sevinmistir tabi kendi adina ..nerde bulacak senin gibi elemani ....
Ayyy görsen varya kıpkırmızı oldu Noldu dedim şok oldunuz heralde,yok şaşırdım ve sevindim senin adına dedi

Ilaclar biraz vucud kirginligimi aldi halen su gibi terliyorum oksuruk biraz surecek gibi bugun tekrar gidicem kan tahlilleri icin bakalim ne oldu bizim kan insallah yukselmistir ..
inşallah yükselmiştir.haber vermeyi unutma bize de

Ha ha ha ha super yaa ....insallah yukselmistir canim ogleden sonra cikacak mutlaka haber veririm ..

Kizlarrr dr geldimm haberler cok iyi kanim yukselmis veee 9 dan 12.7 ye yukselmiss ilacin kalanini kullanicam azicikta gecen aydan kasik halinde ilac vardi onuda bitirecem ve 3 nisan da tekrar tahlil yapip ona gore ilaci kesecek cok ama cok mutlu oldumm insallah bir daha dusmez kanim galiba uzunca bir sure dusmemesi icin daha dikkatli beslenicem haberler boyle canlarim .....

tomurcukkk kuzummmm dogum günün kutlu olsun bitanem rabbim uzun saglikli omurler versin inşallah nice mutlu yillarin olsun canim benimm ......
Iyiki tanimisim seni iyiki hayatimdasin
Canım benim kadim dostum çoook teşekkür ederim bende seni iyi ki tanımışım iyi ki varsın hep de ol inşallah nice sağlıklı beraber yılllara

ooooo süper maşallah canım yaa çok sevindim inan.dediğin gibi daha dikkatli davran bundan sonra pekmezini hiç ihmal etme bence.çok şükür bugün güzel haberlerle dolu

Aynen canım maalesef hepsi öyleler bencillik eşittir erkekler :))) ve hemen de unuturlar yapılanları...sağlığımız yerinde olsun bize bir şey olmasın canım.
Çok geçmiş olsun canım ilerlemez inşallah. Valla artık şu hastalıklar geride kalsın hepimiz çok yorulduk

Ne güzel bir haber canim çok çok sevindim. Ki 12.7 çok iyi bir rakam ilaçlar bitince besl3nme ile hep yüksekte tutacağına eminim . Bende önümüzdeki ay rutin tahlillerimi yaptiracam d vit yerlerdeydi bakalım ne durumda olacak..

Valla canim ben 10 bile ragziydim 12.7 diyince oyle mutlu oldumki helede ilaclardan kurtulacagima bi ayri sevindim ..insallah senin tahlillerde guzel cikar ...

tomurcukkk bi tenemmm iyi ki doğdun annen seni iyi ki doğurmuş iyi ki kilo almışsın, iyi ki kilo vermeye karar verip kk ye gelmişsin , iyi ki aynı topiğe denk gelmişiz çok yaşa sağlıklı yaşa mutlu huzurlu hep sevdiklerinle yaşa allah hayırlı uzun ömürler versin

Kahvaltı 07:30
1.5 tereyağında yumurta, Çeçil peynir, 4 zeytin, 1 su bardağı süt
Ara 10:15
Küçük bi muz
Öğle 12:10
3 ev yapımı köfte ( ekmek içi yerine yulaf kepeği koydum, fırında pişti), yoğurt, 3-4 yk zeytinyagli közlenmiş kırmızı biber patlıcan salatası
Ara 16:30
Türk kahvesi, 1 dilim peynirli börek, 1 çatal yulaflı bisküvi arasına krem şanti sürüp üzerine çikolata sos koyduğum tatlıdan
Akşam 18:30
3-4 yk soğanlı patates kavurmasi, yoğurt, zeytinyağlı közlenmiş kırmızı biber patlıcan salatası
Ara
Türk kahvesi, 2 kare bitter
Spor
40 dk eliptik bisiklet
15 dk plates hareketleri olacak

Su şimdilik 1.5 litre oldu 1 litre daha içicem

Ne cok iyiki lerim varmis degil mi canim sende iyi ki bu gunluge gelmissin de tanimisim seni.cok tesekkur ederim...

tomurcukkk canım benim senin gibi biriyle arkadaş olduğum için çok mutluyum iyiki varsın iyiki seninle hayata aynı taraftan bakıyorum sevdiklerinle beraber nice yaslara
Amin canim benim.bende seninle arkadas dost oldugum icin cooook mutluyum bitanem...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…