- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.401
Ilaclar biraz vucud kirginligimi aldi halen su gibi terliyorum oksuruk biraz surecek gibi bugun tekrar gidicem kan tahlilleri icin bakalim ne oldu bizim kan insallah yukselmistir ..off kuzum kıyamam yaa ilaçlar daha tesir etmedi demek ki.al battaniye yat ter atmaya bak canım
Evet canım artık daha iyi adapte olabilirim işe de.aklımda hep operasyon vardı çünkü...hahahah kesin kendine daha çok sevinmiştir :))
resmen başlamış oldun işe hayırlı uğurlu olsun ilk günün
Ayyy görsen varya kıpkırmızı olduHa ha ha yuzunu gormek isterdim patroncugun .. eminim cokk sevinmistir tabi kendi adina ..nerde bulacak senin gibi elemani ....
inşallah yükselmiştir.haber vermeyi unutma bize deIlaclar biraz vucud kirginligimi aldi halen su gibi terliyorum oksuruk biraz surecek gibi bugun tekrar gidicem kan tahlilleri icin bakalim ne oldu bizim kan insallah yukselmistir ..
Ha ha ha ha super yaa ....insallah yukselmistir canim ogleden sonra cikacak mutlaka haber veririm ..Evet canım artık daha iyi adapte olabilirim işe de.aklımda hep operasyon vardı çünkü...
Ayyy görsen varya kıpkırmızı olduNoldu dedim şok oldunuz heralde,yok şaşırdım ve sevindim senin adına dedi
inşallah yükselmiştir.haber vermeyi unutma bize de
hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin gülümHa ha ha ha super yaa ....insallah yukselmistir canim ogleden sonra cikacak mutlaka haber veririm ..
Canım benim kadim dostumtomurcukkk kuzummmm dogum günün kutlu olsun bitanem rabbim uzun saglikli omurler versin inşallah nice mutlu yillarin olsun canim benimm ......
Iyiki tanimisim seni iyiki hayatimdasin
ooooo süper maşallah canım yaa çok sevindim inan.dediğin gibi daha dikkatli davran bundan sonra pekmezini hiç ihmal etme bence.çok şükür bugün güzel haberlerle doluKizlarrr dr geldimm haberler cok iyi kanim yukselmis veee 9 dan 12.7 ye yukselmiss ilacin kalanini kullanicam azicikta gecen aydan kasik halinde ilac vardi onuda bitirecem ve 3 nisan da tekrar tahlil yapip ona gore ilaci kesecekcok ama cok mutlu oldumm insallah bir daha dusmez kanim galiba uzunca bir sure dusmemesi icin daha dikkatli beslenicem haberler boyle canlarim .....
Aynen canım maalesef hepsi öyleler bencillik eşittir erkekler :))) ve hemen de unuturlar yapılanları...sağlığımız yerinde olsun bize bir şey olmasın canım.dolapta yer yoktu benim de dolabı ayarlayacak gücüm yoktu :) pişsin sıcağıyla sabah kadar dursun dışarıda dedim
ekmek sabah içindi, benim vicdansız herifte kollarım ağrıdı dediğim halde ne var 2 dk da yap işte çörekotlu bir şeyler bana çok yararlı diyince hırsımdan yaptım hiç acıma merhamet yok bu erkeklerde yeter ki istedikleri olsun
Çok geçmiş olsun canım ilerlemez inşallah. Valla artık şu hastalıklar geride kalsın hepimiz çok yoruldukAteş çok yok gibi canım.henüz başlangıcında sanırım.enfeksiyon varsa ve artarsa ateşe çevirir belki.kv havalara aldanıp bazen üstü ince çıkarıyor dışarılara ondan oluyor.hassas bu çocuk zaten ama kime laf anlatıyosun ki işte bin kere söyledim üzerine bi yelek hırka süveter bişey giydir diye yok illa kendi bildiğini yapacak iki çocuk büyütmüş ya hanımefendi
Ne güzel bir haber canim çok çok sevindim. Ki 12.7 çok iyi bir rakam ilaçlar bitince besl3nme ile hep yüksekte tutacağına eminimKizlarrr dr geldimm haberler cok iyi kanim yukselmis veee 9 dan 12.7 ye yukselmiss ilacin kalanini kullanicam azicikta gecen aydan kasik halinde ilac vardi onuda bitirecem ve 3 nisan da tekrar tahlil yapip ona gore ilaci kesecekcok ama cok mutlu oldumm insallah bir daha dusmez kanim galiba uzunca bir sure dusmemesi icin daha dikkatli beslenicem haberler boyle canlarim .....
Aminn insallah canimm .....Canım benim kadim dostumçoook teşekkür ederim bende seni iyi ki tanımışım iyi ki varsın hep de ol inşallah nice sağlıklı beraber yılllara
Bundan sonra dahada dikkatli davranicam canim cok sukur bin sukur kuzummooooo süper maşallah canım yaa çok sevindim inan.dediğin gibi daha dikkatli davran bundan sonra pekmezini hiç ihmal etme bence.çok şükür bugün güzel haberlerle dolu
Valla canim ben 10 bile ragziydim 12.7 diyince oyle mutlu oldumki helede ilaclardan kurtulacagima bi ayri sevindim ..insallah senin tahlillerde guzel cikar ...Ne güzel bir haber canim çok çok sevindim. Ki 12.7 çok iyi bir rakam ilaçlar bitince besl3nme ile hep yüksekte tutacağına eminim. Bende önümüzdeki ay rutin tahlillerimi yaptiracam d vit yerlerdeydi bakalım ne durumda olacak..
Sagol canim benim.sende iyi ki varsin iyi ki girmissin gunluge ve tanimisim seni...tesekkur ediyorumtomurcukkk canım doğum günün mu iyiki doğmuşsun canım. İyiki burayı açmışsın ve senin gibi iyi kalpli birini tanımışım... nice senelere canım
Kizlarrr dr geldimm haberler cok iyi kanim yukselmis veee 9 dan 12.7 ye yukselmiss ilacin kalanini kullanicam azicikta gecen aydan kasik halinde ilac vardi onuda bitirecem ve 3 nisan da tekrar tahlil yapip ona gore ilaci kesecekcok ama cok mutlu oldumm insallah bir daha dusmez kanim galiba uzunca bir sure dusmemesi icin daha dikkatli beslenicem haberler boyle canlarim .....[/QUOTE
yip yip yipppp o pekmezleri hafife alma bacım bak neler neler yapmışlar hohoho çok güzel haberler bunlar gülüm
bundan sonra her sabah 1 t.k da olsa o pekmez yutulacak can kan olacak bir daha da asla böyle sıkıntı çekmeyeceksin allahın izniyle :)
Ne cok iyiki lerim varmis degil mi canimtomurcukkk bi tenemmm iyi ki doğdun annen seni iyi ki doğurmuş iyi ki kilo almışsın, iyi ki kilo vermeye karar verip kk ye gelmişsin , iyi ki aynı topiğe denk gelmişiz çok yaşa sağlıklı yaşa mutlu huzurlu hep sevdiklerinle yaşa allah hayırlı uzun ömürler versin
Amin canim benim.bende seninle arkadas dost oldugum icin cooook mutluyum bitanem...tomurcukkk canım benim senin gibi biriyle arkadaş olduğum için çok mutluyum iyiki varsın iyiki seninle hayata aynı taraftan bakıyorum sevdiklerinle beraber nice yaslara
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?