- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.441
Geçen haftaki bildirimin 66 imiş canım.aslında eksidesin.daha iyi bir rakam mı görmüştün hafta arasındaKilo bildirimi nasıl başardıysam tekrar artıdayım o çizgiye geliyorum tekrar artılar geliyor bu hafta 65.5 gördüm maalesef
Geçmiş olsun tekrar.nasıl çıktı sonuçlar???Merhaba kızlar kac gündür ugrayamiyorum pazartesi günü MR çekeceğimi söylemiştim ama kimsenin aklına bile gelmemişim canınız sağolsun deyip sitem ettikten sonra kilomu yazayım geçen haftayı tam hatırlamıyorum ana güncel kilom 107
Canım benim bu msjda kırgınlık var ama sanırım olumsuz sonuç çıkmadı diye umutlaniyorum hadi şimdi söyle sonuçlar nasılMerhaba kızlar kac gündür ugrayamiyorum pazartesi günü MR çekeceğimi söylemiştim ama kimsenin aklına bile gelmemişim canınız sağolsun deyip sitem ettikten sonra kilomu yazayım geçen haftayı tam hatırlamıyorum ana güncel kilom 107
İlaca rağmen eksidesin şükürler olsunGecen hafta 68 900
Bu hafta 68 800
Fark -100
Dun gece yine oksurmekten uyuyamadim uykumu tam anlami ile alsaydim daha guzel bi rakam olabilirdibirde kilo yapan kan ilaci hepsi etken tabi yine bunada sukur
Arkadaşım ne güzel bir haber süper olmuşSelam hatunlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.0
Bu hafta 65.0
Fark _1 kilo
Size güzel bir rakam gördüm dediğimde de bu kilodaydim kaç gündür Sabitim yani. regl yaklaştı ondan sanırım
Insallah canim.benimde cuma kontrolum var.doktora sorucam bakalim spor yapabilir miyim diye.okeylerse ya yuruyus yada evde leslieye baslayacagim...tomurcukkk canım sabit olmanda iyi artık vermeye geçersin hareketlerin artacak nasıl olsa
Ben hafta içinde 65.1 görmüştüm nerde hata yapıyorum bilmiyorum tekrar spora başladım yürüyüş artırdım yediklerimi azalttım suyu artırdım 2 kare bitter diyetisyen de veriyordu
Cok guzel canim tebrik ederim...cok sevindimSelam hatunlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.0
Bu hafta 65.0
Fark _1 kilo
Size güzel bir rakam gördüm dediğimde de bu kilodaydim kaç gündür Sabitim yani. regl yaklaştı ondan sanırım
Ooo harika bir rakamm bosver regl sen super gitmis gercekten tebrik ederim seniSelam hatunlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.0
Bu hafta 65.0
Fark _1 kilo
Evet canim ilaca ragmen eksideyim insallah hep boyle gider sende kiloyu takma sporu cogalttigin zaman sen hep arti cikiyosun tatlim acaba tek bir spormu yapsan hani platesle karistirmadan belki boyle daha iyi olur canim bunu bi dene olmadi baska careler buluruzİlaca rağmen eksidesin şükürler olsun
Arkadaşım ne güzel bir haber süper olmuş
Canım 500 gr çok iyi tebrik ederim.. bazen yediklerimiz bile şişkinlik yapabiliyor onunla ilgili olabilir canım. Haftaya görürsün inşKilo bildirimi nasıl başardıysam tekrar artıdayım o çizgiye geliyorum tekrar artılar geliyor bu hafta 65.5 gördüm maalesef
Birden inişe geçeceksin kuzum benim şüphem yok . ilaç etkileri ancak gidiyordur ben ona bağlıyorum canımBende sabitim geçen haftayla 74
Kilo yapan bir ilaca ragmen bence harikasın canımGecen hafta 68 900
Bu hafta 68 800
Fark -100
Dun gece yine oksurmekten uyuyamadim uykumu tam anlami ile alsaydim daha guzel bi rakam olabilirdibirde kilo yapan kan ilaci hepsi etken tabi yine bunada sukur
Kendi adıma ben maalesef unutkan biriyim mr çekilecek deyince senin sonuç paylaşmanı beklediğim için aklıma gelmedi. İnşallah güzel sonuçlar çıkmıştır...Merhaba kızlar kac gündür ugrayamiyorum pazartesi günü MR çekeceğimi söylemiştim ama kimsenin aklına bile gelmemişim canınız sağolsun deyip sitem ettikten sonra kilomu yazayım geçen haftayı tam hatırlamıyorum ana güncel kilom 107
Hadi insallah izin verir spor yapmana dr .. ohh hepimiz spor yapip daha guzel kilolar veririz dahada motive oluruz boylece ... hem bak ben ne diycem eskisi gibi menu saatleri menu bildirimi vede kilo bildirimi saatli olsun herkes gunu gunune versin menusunu menu vermemezlik olmasin .. boylece birbirimizi daha guzel takip ederiz ..extra durumlarda haber verilsin misafir gibi boylece daha duzenli oluruz hem motivemizde artar ve mutlaka azda olsa spor olsun nedersiniz kizlar ....Insallah canim.benimde cuma kontrolum var.doktora sorucam bakalim spor yapabilir miyim diye.okeylerse ya yuruyus yada evde leslieye baslayacagim...
Bazen hayatin icinde yasarken unutabiliyoruz kac gundur kizlarda beni idare ediyor hasta oldugum icin menu verip cikiyorum .. bende stem degil sonucu yazarsin diye beklerdim neyse seninde canin sagolsun canim .. cok gecmis olsun insallah onemli bisey yoktur ...Merhaba kızlar kac gündür ugrayamiyorum pazartesi günü MR çekeceğimi söylemiştim ama kimsenin aklına bile gelmemişim canınız sağolsun deyip sitem ettikten sonra kilomu yazayım geçen haftayı tam hatırlamıyorum ana güncel kilom 107
Cok tesekkur ederim canim gercekten cok zormus bronsit olmak tek temennim bir an once gecmesiCanım 500 gr çok iyi tebrik ederim.. bazen yediklerimiz bile şişkinlik yapabiliyor onunla ilgili olabilir canım. Haftaya görürsün inş
Birden inişe geçeceksin kuzum benim şüphem yok . ilaç etkileri ancak gidiyordur ben ona bağlıyorum canım
Kilo yapan bir ilaca ragmen bence harikasın canımsağlık da iyiye gidiyor çok şükür öksürük de geçer inşallah kuzum..
Kendi adıma ben maalesef unutkan biriyim mr çekilecek deyince senin sonuç paylaşmanı beklediğim için aklıma gelmedi. İnşallah güzel sonuçlar çıkmıştır...
Ben mümkün olduğunca veriyorum spor da baya baya girdi hayatıma:) sonuçlarını da alıyorum çok şükür. Heppimiz yapalım ve sonuçlarını alalım neden olmasınHadi insallah izin verir spor yapmana dr .. ohh hepimiz spor yapip daha guzel kilolar veririz dahada motive oluruz boylece ... hem bak ben ne diycem eskisi gibi menu saatleri menu bildirimi vede kilo bildirimi saatli olsun herkes gunu gunune versin menusunu menu vermemezlik olmasin .. boylece birbirimizi daha guzel takip ederiz ..extra durumlarda haber verilsin misafir gibi boylece daha duzenli oluruz hem motivemizde artar ve mutlaka azda olsa spor olsun nedersiniz kizlar ....
İnşallah geçecek canımCok tesekkur ederim canim gercekten cok zormus bronsit olmak tek temennim bir an once gecmesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?