Haydi Yine Yeniden...

Merhaba kızlar kac gündür ugrayamiyorum pazartesi günü MR çekeceğimi söylemiştim ama kimsenin aklına bile gelmemişim canınız sağolsun deyip sitem ettikten sonra kilomu yazayım geçen haftayı tam hatırlamıyorum ana güncel kilom 107

Geçmiş olsun tekrar.nasıl çıktı sonuçlar???
bende salı günü ameliyat olacağımı demiştim ama o da senin aklına gelmedi sanırım deyip bende sitem edeyim bari.ameliyatım iptal oldu bu arada doktor gerek kalmadığını söyledi.bi de daha önce doğum günüme denk geliyor ameliyat günüm diyerek onu da belirtmiştim :)) senin de canın sağolsun...

Canım benim bu msjda kırgınlık var ama sanırım olumsuz sonuç çıkmadı diye umutlaniyorum hadi şimdi söyle sonuçlar nasıl

Gecen hafta 68 900
Bu hafta 68 800
Fark -100
Dun gece yine oksurmekten uyuyamadim uykumu tam anlami ile alsaydim daha guzel bi rakam olabilirdi birde kilo yapan kan ilaci hepsi etken tabi yine bunada sukur
İlaca rağmen eksidesin şükürler olsun
Selam hatunlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.0
Bu hafta 65.0
Fark _1 kilo
Size güzel bir rakam gördüm dediğimde de bu kilodaydim kaç gündür Sabitim yani. regl yaklaştı ondan sanırım
Arkadaşım ne güzel bir haber süper olmuş

tomurcukkk canım sabit olmanda iyi artık vermeye geçersin hareketlerin artacak nasıl olsa
Ben hafta içinde 65.1 görmüştüm nerde hata yapıyorum bilmiyorum tekrar spora başladım yürüyüş artırdım yediklerimi azalttım suyu artırdım 2 kare bitter diyetisyen de veriyordu

Insallah canim.benimde cuma kontrolum var.doktora sorucam bakalim spor yapabilir miyim diye.okeylerse ya yuruyus yada evde leslieye baslayacagim...

İlaca rağmen eksidesin şükürler olsun

Arkadaşım ne güzel bir haber süper olmuş
Evet canim ilaca ragmen eksideyim insallah hep boyle gider sende kiloyu takma sporu cogalttigin zaman sen hep arti cikiyosun tatlim acaba tek bir spormu yapsan hani platesle karistirmadan belki boyle daha iyi olur canim bunu bi dene olmadi baska careler buluruz

Kilo bildirimi nasıl başardıysam tekrar artıdayım o çizgiye geliyorum tekrar artılar geliyor bu hafta 65.5 gördüm maalesef
Canım 500 gr çok iyi tebrik ederim.. bazen yediklerimiz bile şişkinlik yapabiliyor onunla ilgili olabilir canım. Haftaya görürsün inş
Bende sabitim geçen haftayla 74
Birden inişe geçeceksin kuzum benim şüphem yok . ilaç etkileri ancak gidiyordur ben ona bağlıyorum canım
Gecen hafta 68 900
Bu hafta 68 800
Fark -100
Dun gece yine oksurmekten uyuyamadim uykumu tam anlami ile alsaydim daha guzel bi rakam olabilirdi birde kilo yapan kan ilaci hepsi etken tabi yine bunada sukur
Kilo yapan bir ilaca ragmen bence harikasın canım sağlık da iyiye gidiyor çok şükür öksürük de geçer inşallah kuzum..
Kendi adıma ben maalesef unutkan biriyim mr çekilecek deyince senin sonuç paylaşmanı beklediğim için aklıma gelmedi. İnşallah güzel sonuçlar çıkmıştır...

Insallah canim.benimde cuma kontrolum var.doktora sorucam bakalim spor yapabilir miyim diye.okeylerse ya yuruyus yada evde leslieye baslayacagim...
Hadi insallah izin verir spor yapmana dr .. ohh hepimiz spor yapip daha guzel kilolar veririz dahada motive oluruz boylece ... hem bak ben ne diycem eskisi gibi menu saatleri menu bildirimi vede kilo bildirimi saatli olsun herkes gunu gunune versin menusunu menu vermemezlik olmasin .. boylece birbirimizi daha guzel takip ederiz ..extra durumlarda haber verilsin misafir gibi boylece daha duzenli oluruz hem motivemizde artar ve mutlaka azda olsa spor olsun nedersiniz kizlar ....

Bazen hayatin icinde yasarken unutabiliyoruz kac gundur kizlarda beni idare ediyor hasta oldugum icin menu verip cikiyorum .. bende stem degil sonucu yazarsin diye beklerdim neyse seninde canin sagolsun canim .. cok gecmis olsun insallah onemli bisey yoktur ...

Cok tesekkur ederim canim gercekten cok zormus bronsit olmak tek temennim bir an once gecmesi

Ben mümkün olduğunca veriyorum spor da baya baya girdi hayatıma:) sonuçlarını da alıyorum çok şükür. Heppimiz yapalım ve sonuçlarını alalım neden olmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…