Haydi Yine Yeniden...

Ben mümkün olduğunca veriyorum spor da baya baya girdi hayatıma:) sonuçlarını da alıyorum çok şükür. Heppimiz yapalım ve sonuçlarını alalım neden olmasın
Evet canim masallahin var senin gunlugumuze geldiginden beri cok duzenlisin vede bunun artilarini tartida eksi olarak aliyorsun fistik

Evet katılıyorum kilo bildirimi saatli olsun özellikle çünkü artık liste yayınlamaya başlayacağım bugünden itibaren.
Menü için de saat belirleyelim

tomurcukkk canım senin için şimdilik yürüyüş yeterli kol kası kullanacağın hareketlerden bikaç ay uzak durmalısın zaten yürüyüşte yetecektir
haklısın canım.ben eskisi gibi duraktan erken inip yürüme işine başlayayım.yarım saat yarım saattir

Evet katılıyorum kilo bildirimi saatli olsun özellikle çünkü artık liste yayınlamaya başlayacağım bugünden itibaren.
Menü için de saat belirleyelim
Evet canim saat belirleyelim menulerimizi de saatli verelim kafaya gore ben yeni bisey deniyorum menu vermiycem olmasin .. boylece duzene gireriz saatleri sen ayarla biz sana uyariz canim

ekim2009 kız niye yazmıyorsun merak ettirme bizi
valla fırsat olmadı bacım ne tartılmaya ne de yazmaya sabah günaydını yazdım eşim gitsin de tartılayım dedim wc ye gidicem ya eksi çıkarım belki diye bekledim azcık yatıyım dedim yattım, uyuyamadım wc ye de gidemedim bekliyorum bari yürüyeyim az diye dışarı çıktım 9 buçuk yürüdüm komşu aradı ona da kahveye gittim 12 de eve hızlıca geldim eşime yiyecek hazırladım ve öğleden sonraya misafir vardı bir yandan akşam yemeği için et doğradım düdüklüye attım bir yandan hazırlık yaptım az önce gittiler ve ortalık darmaduman toplayıp hızlıca pilav salata yapıp patates kızartıcam inşallah
büyük ihtimal aynıyım belki bir kaç yüz gram fazladırım malum dönem başladı da yarın söz tartılıp yazarım vee çoook özür diliyorum inşallah bir daha böyle olmayacak

Yarin seni ayni gecer listeyi yayinlarim canim o zaman

Aktif gördüm de ondan sordum canım:) cuma bildiriminde eksideydin baya canım.. sabit olacağını zannetmem. Bence sorun yok canım ama adapte olalım birbirimizi destekleyelim

Sabah 10 30
Bir tane peynirli tost
Uc zeytin
Sekersiz cay
Oglen 13 30
Iki kasik pilav
Dort parca haslanmis tavuk
Bir buyuk bardak ayran
Aksam 17 30
Bir kepce tavuk suyuna corba
Iki kasik eriste
Bol salata
Su 1.5 oldu daha icerim
Spor leslie 3 mil yaptim toplamda 13 478 adim oldu
Temposu cok guzeldi baya terletti beni ilaclarinda etkisi var tabi ..

Sabah 8.30
1 domates
2 kk beyaz peynir
7 zeytin
3 lokma ekmege cikolata

Oglen 13.30
1 tabak salcali cubuk makarna

Aksam 18
1 kase limonlu pul biberli tavuk suyu
4 yk bakla sarimsakli yogurtlu (ilk defa yedim)

Su 3 litre

Menun gayet iyi canim.leslie de eklemissin daha ne olsun

ayy ne hoş yazmışlar çoğu aynı biz heheheh ellerin dert görmesin melrinim sağ ol gülümsettin beni:))

Kilo bildirimi nasıl başardıysam tekrar artıdayım o çizgiye geliyorum tekrar artılar geliyor bu hafta 65.5 gördüm maalesef
hiç moralini bozma bedenin o kiloya sabitlemek için geri alamaya çalışıyordur sen daha çok inat edersin eni sonu direnci kırılır başka şansı yok az önce esti ilk sayfaya baktım başlangıç kilolarımıza heyyt yavrum heyyttt 95 ten indin hafifledin de geldin sen bu kiloya kalan 1-2 de inatlaşsa ne olur inatlaşmasa ne olur sonu belli gidecekler:)

Gecen hafta 68 900
Bu hafta 68 800
Fark -100
Dun gece yine oksurmekten uyuyamadim uykumu tam anlami ile alsaydim daha guzel bi rakam olabilirdi birde kilo yapan kan ilaci hepsi etken tabi yine bunada sukur
maşallah çok güzel bak artık moralini de bozmaz sabit kalman kan oranın artınca vermeye başladın 2 haftadır şu öksürük bronşitte bir iyileşsin allahın izniyle tıkır tıkır gidecek hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…