Haydi Yine Yeniden...

Menümü vereyim
Sabah cevizli su
Kahvaltı 1 has yum kk peynir
3 zeytin 1 dilim ekmek ve yeşillik salatalik

Ara Nescafe 1 kurabiye 1 bardak süt
Ara birkaç cips yarım muz yarım elma
Ara Türk kahvesi 2 lokma cevizli sucuk

Aksam 18.30: 1 kase çorba
3 k yağsız sade makarna
1 tabak ispanak yemegi ve salata
Ara Türk kahvesi
Bitki caylari 2.5 litre su
Bugün Spor yok

Selam hatunlar
Kilo bildirimim
Geçen hafta 66.0
Bu hafta 65.0
Fark _1 kilo
Size güzel bir rakam gördüm dediğimde de bu kilodaydim kaç gündür Sabitim yani. regl yaklaştı ondan sanırım
hahahah süpersin kızzz uzun zamandır kilo olarak eksi bildirim görmüyordum ne iyi geldi -1 kiloyu görmek
sana gör ki nasıl daha iyi gelmiştir artık sporun da karşılığını almaya başladın gülüm inşallah 2-3 kilo daha verince korumaya geçer rahat edersin kocaman harflerle başardııım yazarsın dört gözle bekliyorum

İnşallah canım benim hepimiz görelim o günleri yarın allah izin verirse diyetisyene gidip yağ oranına baktiracam bakalım ne olmuş en sonla arasında ne kadar fark var merak ediyorum

Harika bir menü canım spor da var bol eksi olsun canım
Sabah 8.30
1 domates
2 kk beyaz peynir
7 zeytin
3 lokma ekmege cikolata

Oglen 13.30
1 tabak salcali cubuk makarna

Aksam 18
1 kase limonlu pul biberli tavuk suyu
4 yk bakla sarimsakli yogurtlu (ilk defa yedim)

Su 3 litre
Afiyet olsun canım gayet güzel bir menü akşamın hafif bile

Maslalah kız hafızana:) 19 kilo yağ vardı diyetisyen de 12 kiloya kadar verebiliriz demişti teee ne zaman.. o zaman spora baslamamistim..
ayyy aferin bana hayret doğru hatırlamışım hahah gurur duydum kendimle :))
hadi bakalım yarın sen de şen şakrak güzel haberlerle gel inşallah

Aktif gördüm de ondan sordum canım:) cuma bildiriminde eksideydin baya canım.. sabit olacağını zannetmem. Bence sorun yok canım ama adapte olalım birbirimizi destekleyelim
gülüm açtım neti kaldırdım leptobu masadan,çekmecelerin üstüne, pc açıktı ama ekran kararmıştı o zaman da mı aktif görünüyormuşuz .. güya o ara misafirim gelecek tartılmadım diye haber verecektim ondan açtım kk yi kapı çaldı yazamadım ki yine :)

hani kız pekmez kocan ev de değildi demiii:))
gülüm bence sen pekmeze azda olsa devam et kanı garantiye al
çarşamba tartı sonrası menüsüne göre minnak minnak yemişsin afiyet şifa olsun

Sabah 8.30
1 domates
2 kk beyaz peynir
7 zeytin
3 lokma ekmege cikolata

Oglen 13.30

Aksam 18

Su 3 litre
hani gülüm senin aralar yok ..
ay ne severim salçalı çubuk makarnayı ablamı her gördüğümüz de tek istediğimiz yemektir oğlumla benim :))eniştem düzgün yemek yap der ablama biz ayyy çubuk makarna diye meleriz suyunu salçalı yapıp çektiriyor miss gibi :)
bakla hoşuna gittimi sarımsaklı yoğurt neye girse mübarek güzelleştiriyor afiyet şifa olsun

maşallah eksiyi gördüğün halde dikkat etmişsin menüye hiç çarşamba serbest gün dememişsin gayet dozunda güzel menü çıkarmışsın afiyet olsun gülüm

ben de yazayım menümü
sabah yok öğleye kadar
1 tane reişi mantar hapı
3 fincan da çayını demledim içtim
komşu da 1 kahve
3 çay

öğleden sonra 2 de
bol yeşillikle 2 haşlanmış yumurta, tel peynirle salata(yarısı duruyor hala)
1 d. hindi salamı
1 d. ekmeğin 3 te 1 i
2 sarma

akşam
henüz acıkmadım acıkınca öğlenki salatanın kalanı belki 2 kaşık yoğurt olabilir

spor 35 dk sabah yürüyüş
su şimdilik 2.5 lt

Pekmez nerde olmaz ama daha ilk günden bırakma spor olduğuna göre daha iyisin değil mi
Sabah 8.30
1 domates
2 kk beyaz peynir
7 zeytin
3 lokma ekmege cikolata

Oglen 13.30

Aksam 18

Su 3 litre
Aralar nerde bide makarna yanında bi ayran olaydı daha iyi olurdu
Herşey ölçülü bigün spor adına dinlenmekte sorun yok
Umarım akşam yemişsindir yoksa çok az bi gün olmuş

Dengeledigin guzel bir menu olmus canim

Ara yapmadigima ben de cok uzuluyorum canim.en kisa zamanda duzene sokucam ara isini insallah.bugun yazarken farkettim bende hic ara yapmadigimi
Baklayi sormussun eh iste ne diyeyim nimet tabi Allah olmayana versin ama cok ozleyip de sık yemek isteyecegim yada olsada yesek diyecegim bir yemek degil

Aksam mutlaka ye bi sekilde sakin atlama.onun disinda menun guzel olmus.
Reişi mantari hapi ile tanidik bi teyze parkinson hastaligini minimuma indirdi masallah.her derde deva imis.benim behcete iyi gelir mi diye dusunuyorum ama cesaret edemiyorum takviye ilaclara.bi yakinimiz satiyor bizim de .cayi kahvesi kapsulu bir suru cesidi varmis

Kahvaltı 07:30
1,5 haşlanmış yumurta, Çeçil peynir, 4 zeytin, ev yapımı vişne suyu
Ara 10:15
Küçük bi muz
Öğle 12:10
5 yk zeytinyagli portakal sulu kereviz, yoğurt, ince dilim pasta ( kadınlar günü için müdürem sürpriz masa hazırlatmıştı sigara böreği, poğaça, mercimek köfte, pasta ayıp olmasın diye sadece tatlıdan küçük bi dilim aldım) üzerine çay
Ara 15:30
Türk kahvesi, 3 hurma
Aksam 18:00
4 yk zeytinyagli portakal sulu kereviz, yoğurt, közlenmiş kırmızı biber patlıcan salatası, birkaç çiğ fındık
Ara
Türk kahvesi
Su 2.5 litre
Spor
1 saatten fazla pazarda yürüyüş yaptım
40 dk eliptik bisiklet olacak

yok gülüm daha yemedim eşim az daha durup yürüyüşe gidelim dedi yersem belki şişerim için de yeşil soğan da var salatanın yürüyemem diye yemedim daha

Valla helal olsun canim o masadan ufacik pastayla ayrilman muthis olmus.1 saat yuruyus uzerine 40 dk eliptik mukemmel olur.o pasta da erir gider

baklayı ben de pek sevmem sarımsaklı yoğurdun hayrına yeniyor mübarek :))
reişi mantarını geçen sene erkek kardeşim benim tahlil sonuçlarını satan doktora göstermişti rahatsızlıklarımı söyleyince doktor fibromiyaljiye iyi gelir demiş kardeşim de satın alıp getirmişti o dönem kullanmıştım sanki iyi gelmişti bu ara sabahları yine koltuk altıma kadar şiş kalkınca aklıma geldi kalanını kullanayım dedim
sen de tanıdık doktor varsa sor bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…