- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.501
hiç mi vicdanın yoook o kadar güzel mamalara nasıl arkanı döndün oyy oyy oyyyKahvaltı 07:30
1,5 haşlanmış yumurta, Çeçil peynir, 4 zeytin, ev yapımı vişne suyu
Ara 10:15
Küçük bi muz
Öğle 12:10
5 yk zeytinyagli portakal sulu kereviz, yoğurt, ince dilim pasta ( kadınlar günü için müdürem sürpriz masa hazırlatmıştı sigara böreği, poğaça, mercimek köfte, pasta ayıp olmasın diye sadece tatlıdan küçük bi dilim aldım) üzerine çay
Ara 15:30
Türk kahvesi, 3 hurma
Aksam 18:00
4 yk zeytinyagli portakal sulu kereviz, yoğurt, közlenmiş kırmızı biber patlıcan salatası, birkaç çiğ fındık
Ara
Türk kahvesi
Su 2.5 litre
Spor
1 saatten fazla pazarda yürüyüş yaptım
40 dk eliptik bisiklet olacak
Guzel menu canim ..baklaya bayilirimmm helede yogurtlu ve tam mevsimi afiyet olsun canim sifa versin ..Sabah 8.30
1 domates
2 kk beyaz peynir
7 zeytin
3 lokma ekmege cikolata
Oglen 13.30
1 tabak salcali cubuk makarna
Aksam 18
1 kase limonlu pul biberli tavuk suyu
4 yk bakla sarimsakli yogurtlu (ilk defa yedim)
Su 3 litre
Yanlış anlama canım bazen bana da oluyor okulda teneffüste bildirim gireyim diye giriyorum o arada bi arkadaş sohbet açıyor veya teneffüs bitiyor bende o arada aktif görünüyorum belki. Yoğun bir gün olmuş canım senin içingülüm açtım neti kaldırdım leptobu masadan,çekmecelerin üstüne, pc açıktı ama ekran kararmıştı o zaman da mı aktif görünüyormuşuz .. güya o ara misafirim gelecek tartılmadım diye haber verecektim ondan açtım kk yi kapı çaldı yazamadım ki yine :)
Bu menü beni hayatta doyurmaz canım resmen hafifi bir öğün yapmışsın sadece başka yok afiyet şifa olsunben de yazayım menümü
sabah yok öğleye kadar
1 tane reişi mantar hapı
3 fincan da çayını demledim içtim
komşu da 1 kahve
3 çay
öğleden sonra 2 de
bol yeşillikle 2 haşlanmış yumurta, tel peynirle salata(yarısı duruyor hala)
1 d. hindi salamı
1 d. ekmeğin 3 te 1 i
2 sarma
akşam
henüz acıkmadım acıkınca öğlenki salatanın kalanı belki 2 kaşık yoğurt olabilir
spor 35 dk sabah yürüyüş
su şimdilik 2.5 lt
Valla harika yapmışsın canim irade diye buna derim spor maşallah harikaKahvaltı 07:30
Küçük bi muz
5 yk zeytinyagli portakal sulu kereviz, yoğurt, ince dilim pasta ( kadınlar günü için müdürem sürpriz masa hazırlatmıştı sigara böreği, poğaça, mercimek köfte, pasta ayıp olmasın diye sadece tatlıdan küçük bi dilim aldım) üzerine çay
Türk kahvesi, 3 hurma
4 yk zeytinyagli portakal sulu kereviz, yoğurt, közlenmiş kırmızı biber patlıcan salatası, birkaç çiğ fındık
Ara
Türk kahvesi
Su 2.5 litre
Spor
Aralarda ufakcik cisslar olsada dengeli vede guzel bir menu olmus afiyet olsun ...Menümü vereyim
Sabah cevizli su
Kahvaltı 1 has yum kk peynir
3 zeytin 1 dilim ekmek ve yeşillik salatalik
Ara Nescafe 1 kurabiye 1 bardak süt
Ara birkaç cips yarım muz yarım elma
Ara Türk kahvesi 2 lokma cevizli sucuk
Aksam 18.30: 1 kase çorba
3 k yağsız sade makarna
1 tabak ispanak yemegi ve salata
Ara Türk kahvesi
Bitki caylari 2.5 litre su
Bugün Spor yok
aşk olsun gülüm beni daha tanımadın mı ne yanlış anlıycam bana öyle şeyler deme bebeeemm:))Yanlış anlama canım bazen bana da oluyor okulda teneffüste bildirim gireyim diye giriyorum o arada bi arkadaş sohbet açıyor veya teneffüs bitiyor bende o arada aktif görünüyorum belki. Yoğun bir gün olmuş canım senin için
Bu menü beni hayatta doyurmaz canım resmen hafifi bir öğün yapmışsın sadece başka yok afiyet şifa olsun
Valla harika yapmışsın canim irade diye buna derim spor maşallah harika
Soguga karsi biraz zor canim her sabah ben goturuyorum oglusumu sogukta oluyo ama ..deterjana gelince hastayim diye evide biraz bosladim supur sil o kadar ç. Suyu cok kullanmam zaten buyuge cok dokunuyo ama soyle bi camasir suyuyla temizlikte fena olmazdi haniinşallah geçecek , sen kendini bundan sonra soğuğa deterjanlara özellikle ç. suyuna karşı koru yeter ki
Ha ha ha nerden bildin o evde olunca kacamiyorum zorla iciriyor sabah aklimdaydi aslinda hatta isitip icecektim oksuruk icin unutmusum ya .. oksuruk rahat vermiyoki yiyeyim migdem bulaniyor oksurmekten ..hani kız pekmez kocan ev de değildi demiii:))
gülüm bence sen pekmeze azda olsa devam et kanı garantiye al
çarşamba tartı sonrası menüsüne göre minnak minnak yemişsin afiyet şifa olsun
Oglen saglam olmus canim aksamida cok geciktirmeden ye zaten salata yogurt olcak sporda var masallah gayet guzel afiyet olsun ...ben de yazayım menümü
sabah yok öğleye kadar
1 tane reişi mantar hapı
3 fincan da çayını demledim içtim
komşu da 1 kahve
3 çay
öğleden sonra 2 de
bol yeşillikle 2 haşlanmış yumurta, tel peynirle salata(yarısı duruyor hala)
1 d. hindi salamı
1 d. ekmeğin 3 te 1 i
2 sarma
akşam
henüz acıkmadım acıkınca öğlenki salatanın kalanı belki 2 kaşık yoğurt olabilir
spor 35 dk sabah yürüyüş
su şimdilik 2.5 lt
eyvahh aklına düşürdüm ç. suyunuSoguga karsi biraz zor canim her sabah ben goturuyorum oglusumu sogukta oluyo ama ..deterjana gelince hastayim diye evide biraz bosladim supur sil o kadar ç. Suyu cok kullanmam zaten buyuge cok dokunuyo ama soyle bi camasir suyuyla temizlikte fena olmazdi haniay canim temizlik cekti
enişte olunca 2-3 tatlı kaşığı içiriyor ee bu gün hiç yok demek ki enişte yok:))Ha ha ha nerden bildin o evde olunca kacamiyorum zorla iciriyor sabah aklimdaydi aslinda hatta isitip icecektim oksuruk icin unutmusum ya .. oksuruk rahat vermiyoki yiyeyim migdem bulaniyor oksurmekten ..
Evet yaa ilk gunden icemedim isitip icecektim bi arkadas dedi bronsite iyi geliyormus unuttum ama yarin soz icecem o ilaclari icmektense pekmez icerim daha iyi ..Pekmez nerde olmaz ama daha ilk günden bırakma spor olduğuna göre daha iyisin değil mi
Aralar nerde bide makarna yanında bi ayran olaydı daha iyi olurdu
Herşey ölçülü bigün spor adına dinlenmekte sorun yok
Umarım akşam yemişsindir yoksa çok az bi gün olmuş
Menu harika incecik pastada spordan dolayi hic biseycik yalmaz afiyet olsun cok besleyici bir menu olmus ...Kahvaltı 07:30
Küçük bi muz
Türk kahvesi, 3 hurma
Ara
Türk kahvesi
Su 2.5 litre
Spor
Bi arkadas dedi isitta ic diye ay beni goren aciyor halime oyle cok oksuruyorumki yarin bi deniycem mutlaka sikiysa icmeyim benimki evde zorla icirir .eyvahh aklına düşürdüm ç. suyunu
benimkilere dokunuyor diye onlar ve de yokken yapıyorum ya ne bilim sen de daldırır çocuklar yokken yaparsın diye hatırlatayım demiştim :))
enişte olunca 2-3 tatlı kaşığı içiriyor ee bu gün hiç yok demek ki enişte yok:))
öksürüğe bizde tereyağı pekmezi 2 tık fokurdatıp ılık ılık içirirler sen ısıtıcaktım diyince hatırladım iyi de geliyor dene istersen bi
hohohoho çok güzel kesin içirecek nası olsa enişte içimiz rahat enişte evdeyse tamamdır :)Bi arkadas dedi isitta ic diye ay beni goren aciyor halime oyle cok oksuruyorumki yarin bi deniycem mutlaka sikiysa icmeyim benimki evde zorla icirir .
Ohhh gule gule kirletin canimHalılar gitti geldi bile :) tekrar tabanı sil ser ama ev misss gibi kokuyor
Geçmiş olsun tekrar.nasıl çıktı sonuçlar???
bende salı günü ameliyat olacağımı demiştim ama o da senin aklına gelmedi sanırım deyip bende sitem edeyim bari.ameliyatım iptal oldu bu arada doktor gerek kalmadığını söyledi.bi de daha önce doğum günüme denk geliyor ameliyat günüm diyerek onu da belirtmiştim :)) senin de canın sağolsun...
Canım benim bu msjda kırgınlık var ama sanırım olumsuz sonuç çıkmadı diye umutlaniyorum hadi şimdi söyle sonuçlar nasıl
Canım 500 gr çok iyi tebrik ederim.. bazen yediklerimiz bile şişkinlik yapabiliyor onunla ilgili olabilir canım. Haftaya görürsün inş
Birden inişe geçeceksin kuzum benim şüphem yok . ilaç etkileri ancak gidiyordur ben ona bağlıyorum canım
Kilo yapan bir ilaca ragmen bence harikasın canımsağlık da iyiye gidiyor çok şükür öksürük de geçer inşallah kuzum..
Kendi adıma ben maalesef unutkan biriyim mr çekilecek deyince senin sonuç paylaşmanı beklediğim için aklıma gelmedi. İnşallah güzel sonuçlar çıkmıştır...
Bazen hayatin icinde yasarken unutabiliyoruz kac gundur kizlarda beni idare ediyor hasta oldugum icin menu verip cikiyorum .. bende stem degil sonucu yazarsin diye beklerdim neyse seninde canin sagolsun canim .. cok gecmis olsun insallah onemli bisey yoktur ...
Bende hala ameliyatin olumsuz psikolojisini atabilmis degilim takdir edersin ki ve oglan da hasta bu hafta.insanin kafasi dagiliyor bi sekilde.Ben senin her ameliyatında yada doktora gittiğinde yazmistim bu son doktor ve doğum günü olayinida unutmus olmamin sebebi kendim rahatsız olmamdan gecmis doğum günün kutlu olsun ameliyatinin iptal olmasınada senin adına sevindim
Canım insan sevdiğine kırılırmış
Olsun hatırlamak zorunda değilsiniz zaten benimki küçük bir sitemdi
Gecmis olsun yazmistim ben sana nasıl oldun canım
ekim2009 canım sagol kimse hatirlamak zorunda değilki
MR sonucu cuma günü cikacak sonucu bende bilmiyorum
Sizlere küçük bir sitem yapayim dedim sitemime sitemle karşılık verdiniz ne diyim sağolun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?