Haydi Yine Yeniden...

hiç mi vicdanın yoook o kadar güzel mamalara nasıl arkanı döndün oyy oyy oyyy
helal olsun kız sana böreğe mercimek köfteye bile yok demişsin 41 kere maşallah harikasın süpersin gözüm de uçan pelerinli kahraman gibisin şu an valla

Sabah 8.30
1 domates
2 kk beyaz peynir
7 zeytin
3 lokma ekmege cikolata

Oglen 13.30
1 tabak salcali cubuk makarna

Aksam 18
1 kase limonlu pul biberli tavuk suyu
4 yk bakla sarimsakli yogurtlu (ilk defa yedim)

Su 3 litre
Guzel menu canim ..baklaya bayilirimmm helede yogurtlu ve tam mevsimi afiyet olsun canim sifa versin ..

Yanlış anlama canım bazen bana da oluyor okulda teneffüste bildirim gireyim diye giriyorum o arada bi arkadaş sohbet açıyor veya teneffüs bitiyor bende o arada aktif görünüyorum belki. Yoğun bir gün olmuş canım senin için
Bu menü beni hayatta doyurmaz canım resmen hafifi bir öğün yapmışsın sadece başka yok afiyet şifa olsun
Valla harika yapmışsın canim irade diye buna derim spor maşallah harika

Aralarda ufakcik cisslar olsada dengeli vede guzel bir menu olmus afiyet olsun ...

aşk olsun gülüm beni daha tanımadın mı ne yanlış anlıycam bana öyle şeyler deme bebeeemm:))
kız cidden ben net açıktaysa aktif göründüğünü bilmiyordum ekran kararıyor ya ben de kapanıyor sanıyordum :))

inşallah geçecek , sen kendini bundan sonra soğuğa deterjanlara özellikle ç. suyuna karşı koru yeter ki
Soguga karsi biraz zor canim her sabah ben goturuyorum oglusumu sogukta oluyo ama ..deterjana gelince hastayim diye evide biraz bosladim supur sil o kadar ç. Suyu cok kullanmam zaten buyuge cok dokunuyo ama soyle bi camasir suyuyla temizlikte fena olmazdi hani ay canim temizlik cekti

hani kız pekmez kocan ev de değildi demiii:))
gülüm bence sen pekmeze azda olsa devam et kanı garantiye al
çarşamba tartı sonrası menüsüne göre minnak minnak yemişsin afiyet şifa olsun
Ha ha ha nerden bildin o evde olunca kacamiyorum zorla iciriyor sabah aklimdaydi aslinda hatta isitip icecektim oksuruk icin unutmusum ya .. oksuruk rahat vermiyoki yiyeyim migdem bulaniyor oksurmekten ..

Oglen saglam olmus canim aksamida cok geciktirmeden ye zaten salata yogurt olcak sporda var masallah gayet guzel afiyet olsun ...

eyvahh aklına düşürdüm ç. suyunu
benimkilere dokunuyor diye onlar ve de yokken yapıyorum ya ne bilim sen de daldırır çocuklar yokken yaparsın diye hatırlatayım demiştim :))
Ha ha ha nerden bildin o evde olunca kacamiyorum zorla iciriyor sabah aklimdaydi aslinda hatta isitip icecektim oksuruk icin unutmusum ya .. oksuruk rahat vermiyoki yiyeyim migdem bulaniyor oksurmekten ..
enişte olunca 2-3 tatlı kaşığı içiriyor ee bu gün hiç yok demek ki enişte yok:))
öksürüğe bizde tereyağı pekmezi 2 tık fokurdatıp ılık ılık içirirler sen ısıtıcaktım diyince hatırladım iyi de geliyor dene istersen bi

Evet yaa ilk gunden icemedim isitip icecektim bi arkadas dedi bronsite iyi geliyormus unuttum ama yarin soz icecem o ilaclari icmektense pekmez icerim daha iyi ..

Menu harika incecik pastada spordan dolayi hic biseycik yalmaz afiyet olsun cok besleyici bir menu olmus ...

Bi arkadas dedi isitta ic diye ay beni goren aciyor halime oyle cok oksuruyorumki yarin bi deniycem mutlaka sikiysa icmeyim benimki evde zorla icirir .

Ben senin her ameliyatında yada doktora gittiğinde yazmistim bu son doktor ve doğum günü olayinida unutmus olmamin sebebi kendim rahatsız olmamdan gecmis doğum günün kutlu olsun ameliyatinin iptal olmasınada senin adına sevindim

Canım benim bu msjda kırgınlık var ama sanırım olumsuz sonuç çıkmadı diye umutlaniyorum hadi şimdi söyle sonuçlar nasıl

Canım insan sevdiğine kırılırmış

Olsun hatırlamak zorunda değilsiniz zaten benimki küçük bir sitemdi

Gecmis olsun yazmistim ben sana nasıl oldun canım

MR sonucu cuma günü cikacak sonucu bende bilmiyorum

Sizlere küçük bir sitem yapayim dedim sitemime sitemle karşılık verdiniz ne diyim sağolun

Bende hala ameliyatin olumsuz psikolojisini atabilmis degilim takdir edersin ki ve oglan da hasta bu hafta.insanin kafasi dagiliyor bi sekilde.
Uzun suredir menu vermiyorsun aktif olup ekimin dedigi gibi kendini hatirlatmiyorsun canim.oster istemez unutuyoruz.gozden irak gonulden irak hesabi...
evet insan sevdigine kiriliyor ama daha once de igne oldugun icin gecmis olsun demeyisimize sitem etmistin.nazin gectigi icin soyluyorsun biliyorum ama siteminden de ben kirildim iste

ekim2009 canım sagol kimse hatirlamak zorunda değilki
MR sonucu cuma günü cikacak sonucu bende bilmiyorum

Sizlere küçük bir sitem yapayim dedim sitemime sitemle karşılık verdiniz ne diyim sağolun

sitem değil unutulabilir insan hali biz artık birbirimizi tanıyoruz beraber sevinip üzülüyoruz ailemizin bilmediği ya da sonradan öğrendiği şeyleri ilk burada paylaşır olduk öyle değil mi, bir samimiyetimiz var, sen kendini çekiyorsun belli zamanlar da, sonrada sitem yaparak geliyorsun evet nazın geçiyor ki yapıyorsun ben de diyorum ki öncesinde de gel kendini çekme, unutursak hatırlat, ertesi gününe unutursak cadı kazanları beni hiç sormuyorsunuz yaaav de , onu yapacak kadar hakkımız hukukumuz oldu haksız mıyım bacım
cumaya da inşallah iyi sonuçlar çıkar iyi haberlerle gelirsin allahın ziniyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…