Haydi Yine Yeniden...

MR sonucu cuma günü cikacak sonucu bende bilmiyorum

Sizlere küçük bir sitem yapayim dedim sitemime sitemle karşılık verdiniz ne diyim sağolun
Saracim bak yapılanları unutup yapılmayan üzerine yogunlasiyorsun. Sen hastane sonrası yazdın hepimiz cevap verdik üzüldük hatta ben senden artık aktiflik ve düzenli menü bekliyoruz dediğim halde yine menü vermedin yine aktif olmadın. Burası açık kollama yeri değil tam tersine birbirimize destek yeri. Biz senin kilo vermen için o kadar dil döküyoruz ama maalesef sende o azim yok.. üstelik dizilerindeki sıkıntının nedeni olmasına rağmen.. bu kadar kişi Sitemini haklı bulmuyorsa azıcık düşünmek gerekir bence.. yeri geliyor benim de bir şeyim ihmal edilebilir burada ne önemi var herkesi biliyorum içlerini biliyorum niyetlerini biliyorum..
Cuma tertemiz sonuçlar çıkar inşallah canım..

sağlıkla huzurla kirletin gülüm
benim evi de zibil götürüyor 2 gündür ellemedim darısı benim evin başına :)
Sagolasin canım benim.. benim de iki küçükle bir haftada temizlenmemise döner:)) olsun diyorum demek ki bu evde hayat var

Sagolasin canım benim.. benim de iki küçükle bir haftada temizlenmemise döner:)) olsun diyorum demek ki bu evde hayat var

ayyy o yaşam belirtisi hayat benim ev de çok var işte :)))))) senin 2 küçük benim 2 büyük canları sağ olsun batırsınlar biz temizleriz:)

ayyy o yaşam belirtisi hayat benim ev de çok var işte :)))))) senin 2 küçük benim 2 büyük canları sağ olsun batırsınlar biz temizleriz:)
enselerine bi şaplak indir gitsin canım koca koca adamlar toplasınlanlr dokuntulerini.. onlar yapmıyor bize de batıyor sonrada her tür rahatsızlık çıkıyor bizde başta sinir tabi
Dünden beri eşime gıcığım da o yüzden

Askolsun cetelemi tutuyoruz gecmis olsun dedin demedin diye .. cumaya insallah iyi cikar sonuclarin gecmis olsun tekrar ...

bu mevsim dönümleri bizim kocalara ters etki yapıyor ben de gıcığım benimkine hatta bir şey demese de canım ona gıcık olmak istiyor bu ara :))

Tek basinami yaptin temizligi cek itele tabi agridi sagin solun .. At tribini canim hakkin var valla ..
Kirpik diplerim agriyo dersin ..

Ohhh mis gibi oldu dimi kiz iyiki doktun yogurdu insana nasil guzel enerji veriyor temiz ev .. gule gule kirlet canim .. allah agiz tadiyla uzerinde gezmeyi nasip etsin canimm ...
Aynen canım ya valla şu an mutluyum esim de gitse uyusa daha mutlu olacam :))
bu mevsim dönümleri bizim kocalara ters etki yapıyor ben de gıcığım benimkine hatta bir şey demese de canım ona gıcık olmak istiyor bu ara :))

Tek basinami yaptin temizligi cek itele tabi agridi sagin solun .. At tribini canim hakkin var valla ..
Kirpik diplerim agriyo dersin ..
Yemek sonrası azıcık kafa dinleyim dedim yatak odasına gittim kizima dedi hadi halıları serelim diye. Silmeden serdiği yetmiyormuş gibi yanlış sermiş odaları birde odaya girdi yok buranın halisi mi falan kalktım artık sinir oldum tabi. Valla ona artık her yerim ağrıyor görür o gününü . Yakinda regl de olunca avucunu yalasın

öyle deme kızzz avcunu niye yalasın yazıkk
ben gibi ayın yarısı kepenk kapatsan normal zamanının kıymetini bilirdin :)))))))))
gece 12 yi de geçmedi ama bu muhabbetler için hihihihi

Abooo eniste yandi .. su hali olmayinca gicik olanlardan galiba .. aksam aksam is cikarmis sana ..

ben gibi ayın yarısı kepenk kapatsan normal zamanının kıymetini bilirdin :)))))))))
Hiç yazık değil sinirim taze valla ayarlarimi bozdu baksana 12 olmadan neler konuşuyorum

Abooo eniste yandi .. su hali olmayinca gicik olanlardan galiba .. aksam aksam is cikarmis sana ..
Hep çıkarır sağolsun amaaannn sonrada bana diyor ki senin spor ne zaman bitecek bitmeyecek dedim ben hep sağlıklı kalacam. Haftada 3 gün çocuklarla 1.5 saat yalnız kalıyor onu dert etmiş beyimiz..

Kendinle cezalandirma kuzum yazik enisteye bee ama hak etti mi etti

Dimi ama senin koca 15 gun avcunu yaliyor o napsin kalan 15 gunu de full mu geciyonuz kiiiizzz

Hep çıkarır sağolsun amaaannn sonrada bana diyor ki senin spor ne zaman bitecek bitmeyecek dedim ben hep sağlıklı kalacam. Haftada 3 gün çocuklarla 1.5 saat yalnız kalıyor onu dert etmiş beyimiz..
Bide derki zayıfla fit ol hep talepteler valla iki iş onlara kalınca hemen beyinleri yanıyor sen cezayı kesmişsin hadi hayirlisı bakalım

Dimi ama senin koca 15 gun avcunu yaliyor o napsin kalan 15 gunu de full mu geciyonuz kiiiizzz
arada 15 gün sürüyor yoksa 10 gün ki :))
bak beni söyletme 12 den önce onun ki can da ben neyim daa bende bekliyorum 10 gün demi ama :))))))))))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…