- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.541
Bence kaçırmaz sektirmezDimi ama senin koca 15 gun avcunu yaliyor o napsinkalan 15 gunu de full mu geciyonuz kiiiizzz
Vuvvvv işte budurarada 15 gün sürüyor yoksa 10 gün ki :))
bak beni söyletme 12 den önce onun ki can da ben neyim daa bende bekliyorum 10 gün demi ama :))))))))))))))
o cezayı kessin ben sinsisiBide derki zayıfla fit ol hep talepteler valla iki iş onlara kalınca hemen beyinleri yanıyor sen cezayı kesmişsin hadi hayirlisı bakalım
yapma yaaa ilaç kullansaydın ya şu geciktirici haplardan hacca gidenler hep kullanıyormuş ya ondan işteTabi bide benim gibi kocasıyla arasına kilometreler giren var öbür geldiğinde de regldim
Yuru beee kim tutuar siziiiiarada 15 gün sürüyor yoksa 10 gün ki :))
bak beni söyletme 12 den önce onun ki can da ben neyim daa bende bekliyorum 10 gün demi ama :))))))))))))))
Şahane düşünce çok sinirli bugün ondann hayır gelmez diye düşünüyorum bazıları tartışma sonrası 12 sonrasını aktif geçirirmiş bakalımo cezayı kessin ben sinsisişarkı koydum bizim kız açıp oynayınca kıvıra kıvıra kocası da gelip görünceeeeeeeee........ hehehehe yaşasın kötülükkkk
Adrenalin tavan yapti bendesaat 12 yi geçsin kalan 15 günü full mu değil mi o zaman yazarım izlemede kalın
3 gün önce oldum o ara atama dönemiydi fazla stres yaptım sanırım napalım kısmetyapma yaaa ilaç kullansaydın ya şu geciktirici haplardan hacca gidenler hep kullanıyormuş ya ondan işte
Sabah anlarıztevafuk açtı şarkıyı oynuyor galiba :))))) planım işlemeye başlamış mı ne
Ah kiyamam kuzum sana ben yaaTabi bide benim gibi kocasıyla arasına kilometreler giren var öbür geldiğinde de regldim
Seni de tutmayalım istersen hazır kocanda yanındaAdrenalin tavan yapti bende
kim tutacak adam tutacak yok dedi mi olmuyor işte duruyorsun mecbur :)))))))))))))Yuru beee kim tutuar siziiii
hahahahah ben daha sabaha kadar oturur tevafuktan haber beklerim şimdi yaaffŞahane düşünce çok sinirli bugün ondann hayır gelmez diye düşünüyorum bazıları tartışma sonrası 12 sonrasını aktif geçirirmiş bakalımtevafuk55 nasıl yapacak
Kıymayın tabi genç kız gibi tekim 2 de ufaklıkAh kiyamam kuzum sana ben yaa
aa demi hadi senin ki yanın da değil benim kepenler kapalı 8-9 gün daha bu hatunun engeli yok :)Seni de tutmayalım istersen hazır kocanda yanında
Bu sessizlik bilemedim ki galiba işe yaradı ay ben bekleyemem yarın nöbetçiyimhahahahah ben daha sabaha kadar oturur tevafuktan haber beklerim şimdi yaaff
Benim ki de çok uzun sürüyor 10 gün bitmiyor bi türlüaa demi hadi senin ki yanın da değil benim kepenler kapalı 8-9 gün daha bu hatunun engeli yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?