- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.561
Ooo o ben buna bayılırım çok tatlı söylüyor kadın.. gisil vava ohhhhh yandanah gülüm du ben sana şarkı dinleteyim azıcık moralin yerine gelsin :)
Yaklaşık 43.700 sonuç bulundu (0,51 saniye)
Arama Sonuçları
Eki Görüntüle 1964489
► 3:05
Arapça - Vava Vava Vava - YouTube
Kız bizde neler düşünmüştük tüh be işe yaramadı mıOoo o ben buna bayılırım çok tatlı söylüyor kadın.. gisil vava ohhhhh yandan
Banada iyi geldi kafam dağıldıcann kızlar çok yaşayın emi ne iyi geldi bu kadar gülmeli muhabbet tevafuk gelip okur da o da güler inşallah :)
Cıkkk yemedi canım:) kalksın o bana oynasın:))o cezayı kessin ben sinsisişarkı koydum bizim kız açıp oynayınca kıvıra kıvıra kocası da gelip görünceeeeeeeee........ hehehehe yaşasın kötülükkkk
Kız benim kocam uzakta ekim kuzum kapalıymış e sen angelina bide sara var biz sizin için konuşmuştukTopigi yoldan çıkardım
Ama varya mükemmel oynarım birde temaatmaja var ondada bayılırım oynamayatevafuk açtı şarkıyı oynuyor galiba :))))) planım işlemeye başlamış mı ne
itiraf et kaç dakikadır yoksun ne yaptın o aradaTopigi yoldan çıkardım
Çokta etkili oynarlar ya düşünemedim erkekleri bu şarkıda kıvırırkenCıkkk yemedi canım:) kalksın o bana oynasın:))
Yok be o kadar kısa olmazitiraf et kaç dakikadır yoksun ne yaptın o arada
Yok canim bende almayayim mumkunseSeni de tutmayalım istersen hazır kocanda yanında
Hehehe boşuna beklemeyin hiç havamda değilim kirpik diplerim başım ağrıyor:)) o da diriliş izliyor zaten :/hahahahah ben daha sabaha kadar oturur tevafuktan haber beklerim şimdi yaaff
Ben kızken hergün oynardım gençlik işteAma varya mükemmel oynarım birde temaatmaja var ondada bayılırım oynamaya
Çok güçlü bi sebebin varmışYok canim bende almayayim mumkunsepansuman yaptim cunku.yikanmak icin bi daha acip yenileyemem simdi benim bahanem hep hazir."pansumani yeni yaptim aşkim"
demi bacım biz onlar için dedik ki :))))Kız benim kocam uzakta ekim kuzum kapalıymış e sen angelina bide sara var biz sizin için konuşmuştuk
Çok inandırıcı geldi haaaa haaaaHehehe boşuna beklemeyin hiç havamda değilim kirpik diplerim başım ağrıyor:)) o da diriliş izliyor zaten :/
Çokta etkili oynarlar ya düşünemedim erkekleri bu şarkıda kıvırırken
oynar mı ki aman boş ver karşılıklı oynamak her zaman daha eğlencelidir beraber oynayın :)Cıkkk yemedi canım:) kalksın o bana oynasın:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?