- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.581
Hemen söylüyorum banyo dolapları na baktım bu ara yaptiracam da. Hatta o kadar bakmışım ki buranın reklamlarına da çıkıyorlar şimdi:)itiraf et kaç dakikadır yoksun ne yaptın o arada
Bende cocukken bizim evde gün oldugunda oynatirlardi kalcama tulbent baglayipBen kızken hergün oynardım gençlik işte
Valla öyle ahhh kardeş bunları baştan çıkaramadık kocam yanımda olsa ben çıkardım napcan çok uzağımdemi bacım biz onlar için dedik ki :))))
kaç dakika yoktu hesap tutsaydık keşke :)))))Yok be o kadar kısa olmaz
Ağır abi benimki oynamaz ama oynatmayı severoynar mı ki aman boş ver karşılıklı oynamak her zaman daha eğlencelidir beraber oynayın :)
Anam bes dk yanliz birakmaya gelmiyorsunuz bi girip bakayim dedim 47 mesaj yuhh .. benimki ertugrul izler kesmeli koparmali ayol bende turkce dublaj yapiyorum aradaKız benim kocam uzakta ekim kuzum kapalıymış e sen angelina bide sara var biz sizin için konuşmuştuk
belki bu hafta gelir süpriz yapar:)Valla öyle ahhh kardeş bunları baştan çıkaramadık kocam yanımda olsa ben çıkardım napcan çok uzağım
Bilemedim bilemedim tamda emin olamadımkaç dakika yoktu hesap tutsaydık keşke :)))))
Ha ha haYok canim bende almayayim mumkunsepansuman yaptim cunku.yikanmak icin bi daha acip yenileyemem simdi benim bahanem hep hazir."pansumani yeni yaptim aşkim"
Önümüzdeki hafta regl olcam gelmesin mümkünsebelki bu hafta gelir süpriz yapar:)
Bugün böyle be kuzum takıl bizeAnam bes dk yanliz birakmaya gelmiyorsunuz bi girip bakayim dedim 47 mesaj yuhh .. benimki ertugrul izler kesmeli koparmali ayol bende turkce dublaj yapiyorum arada
Doğru hala cevap yok
Valla sahaneeBugün böyle be kuzum takıl bize
Ay bende yatacam da cevabi merak ettim ..
Hayirli geceler kuzum benim.Rabbim basimizdan eksik etmesin.caniniz sagolsun kavusursunuz insallah Allah buyukturKızlar sohbet güzel ama namazımı kılıp yatmam lazım herkese sevdiklerinin kollarında hayırlı gecelerrrrr
Allah kabul etsin kuzm bende yarın nöbetçiyim okulda pöffffKızlar sohbet güzel ama namazımı kılıp yatmam lazım herkese sevdiklerinin kollarında hayırlı gecelerrrrr
Ay bayiliyorum bu sarkiyaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?