- 30 Ocak 2016
- 14.725
- 45.739
- 528
- 39
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.601
aa ben hala her gün oynuyorum ben senden kaç yaş büyüğüm hem de kızz için mi geçti senin (ben yaşlandım demem valla)Ben kızken hergün oynardım gençlik işte
Yarın okul sonrası açıp oynamalıyım
vuuuuu ne güzelllll:)))Ağır abi benimki oynamaz ama oynatmayı sever
Hadi daaaaavuuuuu ne güzelllll:)))
canooom az kalsın kaçırıyordun muhabbeti yakaladın valla:)Anam bes dk yanliz birakmaya gelmiyorsunuz bi girip bakayim dedim 47 mesaj yuhh .. benimki ertugrul izler kesmeli koparmali ayol bende turkce dublaj yapiyorum arada
hahahaha tamamcevap geliyor
Biraz ruhum yaşlandi sanırımaa ben hala her gün oynuyorum ben senden kaç yaş büyüğüm hem de kızz için mi geçti senin (ben yaşlandım demem valla)
Full avuc yalatiyosun yani adama hahahahahaaahahahaha tamamcevap geliyor
nerdeeeeeeeeeeee keşkeeeeeeeeeee
Amin canim amiiinnnÖpüyorum hepinizi Rabbim evlerimizden huzuru neşeyi eksik etmesin bu evimiz dahil
Yok be canim.isin latifesi bunlar.iyi guldurdun bizi sen cok yasa emi15 gün nereye nasıl fuul olsun bacılar adamın yaşı dayanmış 50 ye (47)
ben olmuşum hipotroid(hiperken bildiğiniz vahşiiii kedi gibi çalışıyordu hormonlar da)
uyutmadım ama yine de sizi heheheheh çok saydırmayın bana
sen de çok yaşa sağlıklı yaşa gülüm beniimm herkesin morali yerine geldi şükür bizim kisi az atıp tutma aynen dediğin gibi latifeydi ama cidden çok eğlenceliydi:)))Yok be canim.isin latifesi bunlar.iyi guldurdun bizi sen cok yasa emi
bir dahakine erkenden gel kaçırma sohbeti :)Bende yatayim gece gece guldurdunuz allahta sizi guldursun fistiklar hepinizi opuyorumm
Neyse canlar sohbetinize doyum olmaz gercekten cok eglendim keyfim gicir sayenizde.yarin gorusuruz Allah a emanet...
Öpüyorum hepinizi Rabbim evlerimizden huzuru neşeyi eksik etmesin bu evimiz dahil
Bende yatayim gece gece guldurdunuz allahta sizi guldursun fistiklar hepinizi opuyorumm
İyi ki kizmisim he kocama hatunların cevherler çıktı meydana:)) hepinizi çok seviyorum kızlar iyi geceler öpüldünüzsen de çok yaşa sağlıklı yaşa gülüm beniimm herkesin morali yerine geldi şükür bizim kisi az atıp tutma aynen dediğin gibi latifeydi ama cidden çok eğlenceliydi:)))
hakkını yemem bacım sen kocana kızmasaydın bu muhabbet olmayacaktı :))İyi ki kizmisim he kocama hatunların cevherler çıktı meydana:)) hepinizi çok seviyorum kızlar iyi geceler öpüldünüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?