Haydi Yine Yeniden...

gecikmeli kilo bilrimim
geçen hafta 97.4
bu hafta 97.6
fark +200
bunun reglden olduğunu biliyorum onun için hiç moralimi bozmuyorum bu dönem meto hızlanıyor değerlendirip haftaya güzel eksi görme niyetindeyim görücem de inşallah :))

ayy ne özlemişim uyarılanlar da olmama rağmen listeyi görünce sırıtır oldummmmm
ellerine canına sağlık tomurcuğummmm
@tevafuk55 @sara_28 tebrikler

@Melrin @angelina35 eksi olsun hepsi bizim olsun tebrikler kızlar

@tomurcukkk sabitsin

bana da :))

daha yeni bir arkadaşınız olsam bir iki gün gelmediğimde unutabilirsinizde bizim arkadaşlığımız eskiye dayanıyordu ama olsun ayrıca küçük bir sitemimde bile kendinizi haklı görüp siz kırılmışsınız ya bu çok tuhaf işte

sanki nasıl bir sitem yaptım neler söyledim ya sadece aklınıza bile gelmemişim dedim bu kadar laf yememmi gerekiyodu hakkımız hukukumuz bunumu gerektiyordu ekimcim

öyle bir yazmışsınki canım yapılanları unutmuşmuşum neyi unuttum size ne söyledim sanki ben kilo vermek istemiyorum bende hiç azim yokmuş bu nasıl bir itham ya açık kollama yeri değil ne demek kimin açığını kollamışım bunlar nasıl sözler ha bide düşüncesiz ilan etmişsin bu kadar kişi haksiz bulduğuna göre hepiniz haklı ben haksız olmalıyım öylemi haksız bulacağınız ne söyledim aklınıza bile gelmemişim dedim ama iyiki demişim de içindekileri yazmışsın sağol gerçekten özellikle sana çok kırıldım çünkü hiç beklemiyordum böyle şeyler yazmanı

iyi dileğin için sağol Allah razı olsun

Askolsun cetelemi tutuyoruz gecmis olsun dedin demedin diye .. cumaya insallah iyi cikar sonuclarin gecmis olsun tekrar ...

ben çetele tutun demedim demek zorundada değilsiniz zaten insan sevdiği insanlardan ilgi bekler ama demekki beklememeliymişim

sara_28 canım benim mübarek cuma günü senden çok güzel haberler bekliyorum

Sağol canım Allah razı olsun

Son düzenleme:
kızlar öncelikle iyi dilekleriniz için çok sağolun bugüne kadar yaptığımız iyi ve güzel paylaşımlar adına konuyu daha fazla uzatmak istemiyorum ama küçük bir sitemli sözümde bile bu kadar söz saydığınız için gerçekten kırıldım bunu hiç beklemiyordum ve hakettiğimide düşünmüyorum Allaha emanet olun

Gayretimiz takdire şayan tebrikler herkese tomurcukkk sabit bu şartlarda bu durum bile iyi ekim2009 senin artının sebebi belli takılacak bi durum yok o yüzden topikçe tebrik ediyorumm herkesi süperiz

Gayretimiz takdire şayan tebrikler herkese tomurcukkk sabit bu şartlarda bu durum bile iyi ekim2009 senin artının sebebi belli takılacak bi durum yok o yüzden topikçe tebrik ediyorumm herkesi süperiz
bir daha ki 12 sonrası muhabbetini pazartesi yada salıya yapalım gülmekte çok kalori harcatıyor mutluyken daha iyi zayıflanıyor bol eksi görelim bari :))

Gözüm yüksekte değil ama inşallah 64 lü sayı görürüm
işte bizim hatamız gözümüz yüksekte hiç bir zaman olmadı hiç bir şey için hem de artık değişmeliyiz gözün en yüksekte olmalı 64 değil hatta 63 oluyorum demelisin 97 yi görene kadar 87 yi kiloyum dedim durdum şimdide başladım 86 kiloyum demeye elbet zihin altım bi ara boş bulunur kabul eder de 86 olmaya kendi kendine uğraşır:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…