- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.621
ayy ne özlemişim uyarılanlar da olmama rağmen listeyi görünce sırıtır oldummmmmEki Görüntüle 1964632
HAFTANIN BİRİNCİLERİtevafuk55 sara_28 - 1 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ M Melrin -0,5 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜangelina35 -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANIekim2009 -0,2 kg
Bende hala ameliyatin olumsuz psikolojisini atabilmis degilim takdir edersin ki ve oglan da hasta bu hafta.insanin kafasi dagiliyor bi sekilde.
Uzun suredir menu vermiyorsun aktif olup ekimin dedigi gibi kendini hatirlatmiyorsun canim.oster istemez unutuyoruz.gozden irak gonulden irak hesabi...
evet insan sevdigine kiriliyor ama daha once de igne oldugun icin gecmis olsun demeyisimize sitem etmistin.nazin gectigi icin soyluyorsun biliyorum ama siteminden de ben kirildim iste
sitem değil unutulabilir insan hali biz artık birbirimizi tanıyoruz beraber sevinip üzülüyoruz ailemizin bilmediği ya da sonradan öğrendiği şeyleri ilk burada paylaşır olduk öyle değil mi, bir samimiyetimiz var, sen kendini çekiyorsun belli zamanlar da, sonrada sitem yaparak geliyorsun evet nazın geçiyor ki yapıyorsun ben de diyorum ki öncesinde de gel kendini çekme, unutursak hatırlat, ertesi gününe unutursak cadı kazanları beni hiç sormuyorsunuz yaaav de , onu yapacak kadar hakkımız hukukumuz oldu haksız mıyım bacım
cumaya da inşallah iyi sonuçlar çıkar iyi haberlerle gelirsin allahın ziniyle
Saracim bak yapılanları unutup yapılmayan üzerine yogunlasiyorsun. Sen hastane sonrası yazdın hepimiz cevap verdik üzüldük hatta ben senden artık aktiflik ve düzenli menü bekliyoruz dediğim halde yine menü vermedin yine aktif olmadın. Burası açık kollama yeri değil tam tersine birbirimize destek yeri. Biz senin kilo vermen için o kadar dil döküyoruz ama maalesef sende o azim yok.. üstelik dizilerindeki sıkıntının nedeni olmasına rağmen.. bu kadar kişi Sitemini haklı bulmuyorsa azıcık düşünmek gerekir bence.. yeri geliyor benim de bir şeyim ihmal edilebilir burada ne önemi var herkesi biliyorum içlerini biliyorum niyetlerini biliyorum..
Cuma tertemiz sonuçlar çıkar inşallah canım..
Askolsun cetelemi tutuyoruz gecmis olsun dedin demedin diye ..cumaya insallah iyi cikar sonuclarin gecmis olsun tekrar ...
sara_28 canım benim mübarek cuma günü senden çok güzel haberler bekliyorum
Tomurcukkk canım eline sağlık arkadaşım vay be 2. Olmuşum şaşırtıcı hiç beklemiyordumEki Görüntüle 1964632
HAFTANIN BİRİNCİLERİtevafuk55 sara_28 - 1 kg
HAFTANIN İKİNCİSİ M Melrin -0,5 kg
HAFTANIN ÜÇÜNCÜSÜangelina35 -0,1 kg
HAFTANIN UYARILANIekim2009 -0,2 kg
şimdi sen bi gaza gelirsin ikincilikte neymiş vışşş dersin haftaya 1. liğe oturursunTomurcukkk canım eline sağlık arkadaşım vay be 2. Olmuşum şaşırtıcı hiç beklemiyordum
Niye darlandın canım arkadaşım bi sorun mu var
bir daha ki 12 sonrası muhabbetini pazartesi yada salıya yapalım gülmekte çok kalori harcatıyor mutluyken daha iyi zayıflanıyor bol eksi görelim bari :))Gayretimiz takdire şayan tebrikler herkese tomurcukkk sabit bu şartlarda bu durum bile iyi ekim2009 senin artının sebebi belli takılacak bi durum yok o yüzden topikçe tebrik ediyorumm herkesi süperiz
hava kapalı kapkara, iyi niyet yanlış anlaşılabiliyor , bir de sen yoktun gülüm kalbim boş hissetti, geldin şimdi çok daha iyiyimNiye darlandın canım arkadaşım bi sorun mu var
Gözüm yüksekte değil ama inşallah 64 lü sayı görürümşimdi sen bi gaza gelirsin ikincilikte neymiş vışşş dersin haftaya 1. liğe oturursuninşallahhh
Canım sende hepinizde bana çok iyi geliyosunuz maalesef yanlış anlama oldu bildiğim şey burası benim evim gibi olduhava kapalı kapkara, iyi niyet yanlış anlaşılabiliyor , bir de sen yoktun gülüm kalbim boş hissetti, geldin şimdi çok daha iyiyim
işte bizim hatamız gözümüz yüksekte hiç bir zaman olmadı hiç bir şey için hem de artık değişmeliyiz gözün en yüksekte olmalı 64 değil hatta 63 oluyorum demelisin 97 yi görene kadar 87 yi kiloyum dedim durdum şimdide başladım 86 kiloyum demeye elbet zihin altım bi ara boş bulunur kabul eder de 86 olmaya kendi kendine uğraşır:))))))Gözüm yüksekte değil ama inşallah 64 lü sayı görürüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?