- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.641
Yok be arkadaşım 1 ders daha var bizim çocuklara seminer verdiler bu son derse yine biz gireceğizsen evde misin şimdi okuldan geldin mi
yazarak iletişim kuruyoruz elbette bazen demek istediğimizi yazıya dökemeyip yanlış anlaşılabiliriz yada anlayabiliriz ama kötü niyetin olmadığını biliyoruz nasıl olsa bacı bacı zayıflamak amacımız inşallah hep beraber de başarıcaz seninle tevafukun minnacık yolu kaldı sonrası yine buradasınız sabitlemek de zaman alıyor o arada kalanlarda epey yol kat ederCanım sende hepinizde bana çok iyi geliyosunuz maalesef yanlış anlama oldu bildiğim şey burası benim evim gibi oldu
hadi yaaaa ben de heveslendim şimdi bitki çayını yapar ayaklarını kanepeye uzatır azıcık keyif yaparsın sandımYok be arkadaşım 1 ders daha var bizim çocuklara seminer verdiler bu son derse yine biz gireceğiz
Haklısın hayatım boyunca küçük şeylerden mutlu oldum yükseklerde hiç gözüm olmadı ben artık sayıya çok bakmıyorum kıyafetlerimi deniyorum yakın zamanda istediğim gibi etek elbise giycemişte bizim hatamız gözümüz yüksekte hiç bir zaman olmadı hiç bir şey için hem de artık değişmeliyiz gözün en yüksekte olmalı 64 değil hatta 63 oluyorum demelisin 97 yi görene kadar 87 yi kiloyum dedim durdum şimdide başladım 86 kiloyum demeye elbet zihin altım bi ara boş bulunur kabul eder de 86 olmaya kendi kendine uğraşır:))))))
evet gülüm hem de çok yakında istediğin gibi içine sine sine giyip kuğu gibi dolanacaksın :)Haklısın hayatım boyunca küçük şeylerden mutlu oldum yükseklerde hiç gözüm olmadı ben artık sayıya çok bakmıyorum kıyafetlerimi deniyorum yakın zamanda istediğim gibi etek elbise giycem
Aynen canim bazen cokta iyi niyetli olmamak mi lagzim acaba .... burada aile gibiyiz arada kizariz yada aliniriz ama aileler birbirini kirmaz yikip gecmez .. birbirimizi gormeden seviyoruz ve oldugu gibi kabul ediyoruz arada elestiriyoruz hatta bazen bu sayede ceki duzen veriyoruz kendimize .. darlanma canim biz herkesi seviyoruz .. demekki bazen elestiri kaldirilamiyabiliyomus neyse her yasanmislik bir ders bize ... mutluluklar diler yolumuza devam ederizhava kapalı kapkara, iyi niyet yanlış anlaşılabiliyor , bir de sen yoktun gülüm kalbim boş hissetti, geldin şimdi çok daha iyiyim
evet allah yolunu açık etsin hedeflerine inşallah ulaşsın deriz yapacak başka bir şey yok kiAynen canim bazen cokta iyi niyetli olmamak mi lagzim acaba .... burada aile gibiyiz arada kizariz yada aliniriz ama aileler birbirini kirmaz yikip gecmez .. birbirimizi gormeden seviyoruz ve oldugu gibi kabul ediyoruz arada elestiriyoruz hatta bazen bu sayede ceki duzen veriyoruz kendimize .. darlanma canim biz herkesi seviyoruz .. demekki bazen elestiri kaldirilamiyabiliyomus neyse her yasanmislik bir ders bize ... mutluluklar diler yolumuza devam ederiz
•Evet aynen öyle her konuda destek olunan günleri geceleri unutmuşsun.öyle bir yazmışsınki canım yapılanları unutmuşmuşum neyi unuttum size ne söyledim sanki ben kilo vermek istemiyorum bende hiç azim yokmuş bu nasıl bir itham ya açık kollama yeri değil ne demek kimin açığını kollamışım bunlar nasıl sözler ha bide düşüncesiz ilan etmişsin bu kadar kişi haksiz bulduğuna göre hepiniz haklı ben haksız olmalıyım öylemi haksız bulacağınız ne söyledim aklınıza bile gelmemişim dedim ama iyiki demişim de içindekileri yazmışsın sağol gerçekten özellikle sana çok kırıldım çünkü hiç beklemiyordum böyle şeyler yazmanı
iyi dileğin için sağol Allah razı olsun
Canim zaten masallah inceciksin cok hafif gobek var diyordun oda cok normalki dogum yapan herkeste oluyo oncacik tumsekHaklısın hayatım boyunca küçük şeylerden mutlu oldum yükseklerde hiç gözüm olmadı ben artık sayıya çok bakmıyorum kıyafetlerimi deniyorum yakın zamanda istediğim gibi etek elbise giycem
aaaa yapma böyle gülüm dur ben seni neşelendirecek şeyi biliyorum zaten hazırda bekliyordu yapıştırıyorum hemenKızlar buraya güzel bir haber vermek için girmiştim ama su an değil... öyle böyle değil acayip daraldım az önce kuş gibi eve geldim burayı açtım.. neyse...
Allah iyiligini versinn senin emiiiiangelina35 gülüm yarın gece 12 den sonra muhabbetinin konusunu buldum ben unutursam sen hatırlat :)
tomurcuğun yarın kontrolü var yaaa gelipte her şey olunda derse konu tomurcuğun nenişleri kaç beden oldu dimdik mi oldular altına kalem koyunca kalem duruyor mu düşüyor mu mevzu bu :)))
Ahh canim benim lutfen uzulme senin ne denli iyi niyetli oldugunu hepimiz biliyoruz ..... diyetisyenemi gittin yoksaaaa hadii kiz catlatmaKızlar buraya güzel bir haber vermek için girmiştim ama su an değil... öyle böyle değil acayip daraldım az önce kuş gibi eve geldim burayı açtım.. neyse...
sarılırım kucaklarım ama manyakımmmmm, kendimi böyle seviyorummmBence sen o değilsin canım. Sen herkesi kucaklayan anaç olan olabilirsin..
vallaha da diyetisyenden gelmiş bu hatunnn iyi aklına geldiAhh canim benim lutfen uzulme senin ne denli iyi niyetli oldugunu hepimiz biliyoruz ..... diyetisyenemi gittin yoksaaaa hadii kiz catlatma
Yag kalmamismi yoksa hic uzulme kiz bizde cok veririz sana yarimsar kilo
Ahh canim benim lutfen uzulme senin ne denli iyi niyetli oldugunu hepimiz biliyoruz ..... diyetisyenemi gittin yoksaaaa hadii kiz catlatma
Yag kalmamismi yoksa hic uzulme kiz bizde cok veririz sana yarimsar kilo
sarılırım kucaklarım ama manyakımmmmm, kendimi böyle seviyorummm
Deliler sizikızzzztevafuk55 angelinayla ben çatlayalım mı yaz allahını seversen bak yapıştım kaldım nete çamaşır makinası vıyaklamayalı bırakalı yarım saat oldu kokacaklar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?