Haydi Yine Yeniden...

Canım sende hepinizde bana çok iyi geliyosunuz maalesef yanlış anlama oldu bildiğim şey burası benim evim gibi oldu
yazarak iletişim kuruyoruz elbette bazen demek istediğimizi yazıya dökemeyip yanlış anlaşılabiliriz yada anlayabiliriz ama kötü niyetin olmadığını biliyoruz nasıl olsa bacı bacı zayıflamak amacımız inşallah hep beraber de başarıcaz seninle tevafukun minnacık yolu kaldı sonrası yine buradasınız sabitlemek de zaman alıyor o arada kalanlarda epey yol kat eder
yediğimiz içtiğimiz de bir olsa cidden aynı ev de yaşayan aile üyeleri gibi olduk :)

Yok be arkadaşım 1 ders daha var bizim çocuklara seminer verdiler bu son derse yine biz gireceğiz
hadi yaaaa ben de heveslendim şimdi bitki çayını yapar ayaklarını kanepeye uzatır azıcık keyif yaparsın sandım
en son ders seminer olsaymış ya kim ayarlıyor bunu müdür mü

Haklısın hayatım boyunca küçük şeylerden mutlu oldum yükseklerde hiç gözüm olmadı ben artık sayıya çok bakmıyorum kıyafetlerimi deniyorum yakın zamanda istediğim gibi etek elbise giycem

Haklısın hayatım boyunca küçük şeylerden mutlu oldum yükseklerde hiç gözüm olmadı ben artık sayıya çok bakmıyorum kıyafetlerimi deniyorum yakın zamanda istediğim gibi etek elbise giycem
evet gülüm hem de çok yakında istediğin gibi içine sine sine giyip kuğu gibi dolanacaksın :)
ben hala çok küçük şeylerden mutlu oluyorum 3 liralık anahtarlıktan bile , karar verdim çıtamı yükselttim benimkilere dedim ki yalandan da olsa beni övün takdir edin evin annesi mutluysa herkes mutludur bana hediye alın (hala bir çöp bile almadılar ama olsun ) beni sevin(daha çok sarılmak daha az emri vakiler) şimdilik bu kadarla başladım gözümü kademe kademe yükseklere dikme yolundayım hala

hava kapalı kapkara, iyi niyet yanlış anlaşılabiliyor , bir de sen yoktun gülüm kalbim boş hissetti, geldin şimdi çok daha iyiyim
Aynen canim bazen cokta iyi niyetli olmamak mi lagzim acaba .... burada aile gibiyiz arada kizariz yada aliniriz ama aileler birbirini kirmaz yikip gecmez .. birbirimizi gormeden seviyoruz ve oldugu gibi kabul ediyoruz arada elestiriyoruz hatta bazen bu sayede ceki duzen veriyoruz kendimize .. darlanma canim biz herkesi seviyoruz .. demekki bazen elestiri kaldirilamiyabiliyomus neyse her yasanmislik bir ders bize ... mutluluklar diler yolumuza devam ederiz

evet allah yolunu açık etsin hedeflerine inşallah ulaşsın deriz yapacak başka bir şey yok ki

•Evet aynen öyle her konuda destek olunan günleri geceleri unutmuşsun.
•Düşüncesiz demedim düşünmek gerekir dedim iğne çuvaldız misali.
•Zayıflama azmine gelince menü vermemenden, aylardır bir iki aynı kilo ekseninde dönmenden, zayıflama ile alakalı hiç konusmamandan ben bu sonucu çıkardım.
•Kırılma konusuna gelince benim sana canım diyerek tatlı dille yazdığım şeyler seni kiriyorsa, ilerde senin kötülüğünü isteyen biri bunları tokat gibi sana söyler hazırlıklı ol derim.
•işin özeti sara, söylediklerimi tekrar tekrar okudum, içim rahat, senin iyiliğini düşünerek söylediğim şeyler hepsi . Malum bura destek yeri ya.. ama demek ki öyle olmamaliymis..
Not: Bir zaman benim yine sana yaptığım bir yoruma senin verdiğin cevap da beni kırmıştı ama işte insan hatır uğruna dile de getirmeyebiliyor.

angelina35 gülüm yarın gece 12 den sonra muhabbetinin konusunu buldum ben unutursam sen hatırlat :)
tomurcuğun yarın kontrolü var yaaa gelipte her şey olunda derse konu tomurcuğun nenişleri kaç beden oldu dimdik mi oldular altına kalem koyunca kalem duruyor mu düşüyor mu mevzu bu :)))

Canim zaten masallah inceciksin cok hafif gobek var diyordun oda cok normalki dogum yapan herkeste oluyo oncacik tumsek son gunlerde oyle motivesinki o elbiseler etekler gayet guzel olacak etekler elbiselerde ayri bi ince gosteriyor insani ...

Kızlar buraya güzel bir haber vermek için girmiştim ama su an değil... öyle böyle değil acayip daraldım az önce kuş gibi eve geldim burayı açtım.. neyse...

Kızlar buraya güzel bir haber vermek için girmiştim ama su an değil... öyle böyle değil acayip daraldım az önce kuş gibi eve geldim burayı açtım.. neyse...
aaaa yapma böyle gülüm dur ben seni neşelendirecek şeyi biliyorum zaten hazırda bekliyordu yapıştırıyorum hemen

ortadaki ters durup anasını emen enik işte o aynıı ben

Allah iyiligini versinn senin emiiii

aaaa yapma böyle gülüm dur ben seni neşelendirecek şeyi biliyorum zaten hazırda bekliyordu yapıştırıyorum hemen

ortadaki ters durup anasını emen enik işte o aynıı ben
Bence sen o değilsin canım. Sen herkesi kucaklayan anaç olan olabilirsin..

Ahh canim benim lutfen uzulme senin ne denli iyi niyetli oldugunu hepimiz biliyoruz ..... diyetisyenemi gittin yoksaaaa hadii kiz catlatma
Yag kalmamismi yoksa hic uzulme kiz bizde cok veririz sana yarimsar kilo

Ahh canim benim lutfen uzulme senin ne denli iyi niyetli oldugunu hepimiz biliyoruz ..... diyetisyenemi gittin yoksaaaa hadii kiz catlatma
vallaha da diyetisyenden gelmiş bu hatunnn iyi aklına geldi

sarılırım kucaklarım ama manyakımmmmm, kendimi böyle seviyorummm

kızzzz tevafuk55 angelinayla ben çatlayalım mı yaz allahını seversen bak yapıştım kaldım nete çamaşır makinası vıyaklamayalı bırakalı yarım saat oldu kokacaklar
Deliler sizi iyi ki varsınız gulumsettiniz beni tamam yazıyorum kokmasın camasirlar catlamasin canlarım, yaglarinizi da istemiyorum inşallah tek kaybedeceginiz şeyler onlar olur

Buraya başladığımda 3 Şubat 2016
Kilo 77
Yağ 27.2 kg
Yağ orani: %36.3

En son 16 kasımda gitmiştim
Kilo 66.2
Yağ 19.4 kg
Yağ oranı %29.3

9 Mart yani bugün
Kilo 64.1 (şaşkınım)
Yağ 15.3 kg
Yağ orani: %23.8
Metabolik yaş 20

Yağın alt sınırı 12 yağ oraninin da alt sınırı %21

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…