Haydi Yine Yeniden...

hahahahahahaha yaradanına kurban
ben sana kaç kez fotolarına bekar kız gibi görünüyorsun dedim de sen iltifat sandın bak meto yaşın 20ymiş maşallah maşallah rabbim esirgesin seniiiii
çamaşır da koksun daaaa

tamam konu bu olsun.eskiden oklava koysan dururdu ama şimdi ??? merak edin hadi bakalım biraz yanıtı yarın 12 den sonra

süper süper süper çoook sevindim canım yaa 20 lik çıtır olmuşsun baksana.maşallah sana. kilon da çok iyi çıkmış kıyafetli tartılmışsındır üstelik.evdeki tartı fazla mı tartıyor acaba

Sagolasin canım benim. Aynen kiyafetliydim ama diyetisyen onu ayarlamış bir kilo eksiği almış. Benim evdeki tartı hep 1 kilo fazla ama ben hep onla tartiliyirum diye onu baz alıyorum canım.

Hehehe canım benim kutlayacaz sırayla hepimizi.. Ay ne bileyim canım insan bazen kendine inanamıyor arkadaşlarımda eski fotolarıma bakmışlar kadın gibiymissin diyorlar şimdi kız gibisin demişlerdi yine ben inanamamistim:) kız ne çamaşırı anlamadım:)
enerjim yükseldi valla 2 kilocuk daha verse en alt sınırda olacak hatun ben olsam bu gün yere göğe sığamazdım havalarda gezerdim
Aynen ya çok mutlu oldum bende yolda ablamı arayıp söyledim hemen ne yiyirsun diyor:) beraber gittiğimiz arkadaşta artık izindeyim diyor sen ne yaparsan bende yapacam diyor
Beni en mutlu eden de yağdan kilo vermişim kas oranım artmış. 4 ayda kilo farkı 2 ama yağ farkı 4 kilo :)))

Vayy anam vayyy hay masallah sana kizzz ...

Sporun faydaları işte canım.sıkılaşıyorsun bir yandan da daha fit görünüyorsun

kaslar da artmış cidden şekilli seksi beybi vucudun oluyor :)))
çamaşırlar yıkandı serilecekler 1 saati geçti hala sermedim o işte :)

Vayy anam vayyy hay masallah sana kizzz ...

Sporun faydaları işte canım.sıkılaşıyorsun bir yandan da daha fit görünüyorsun
Bana çok zayıflamışsın diyor bu ara çok kişi. bende yok ya iki kilo verdim diyordum artık daha net anladım sebebini :)
kaslar da artmış cidden şekilli seksi beybi vucudun oluyor :)))
çamaşırlar yıkandı serilecekler 1 saati geçti hala sermedim o işte :)
He valla seksi ve fit olma yolunda ilerliyoruz öncelikle kendimiz için ve hepimiz olacaz inşallah:) yüzün çökmüş diyenlerde k3ndilerine baksınlar . gayet sağlıklı ve fit ...bu şekilde beslenerek devam edecem

birisi böyle başarıp güzel haberlerle gelince benim içim içime sığmıyor sevinçten benim de başarabileceğim inancım o kadar artıyor ki hatta kendimi o anda bile zayıflıyor güçleniyor hissediyorum
dışarıdan bakan insanlar senin fark etmediğini çok daha iyi fark eder boşuna değilmiş fit çıtır:)
çok zayıflayanlar da yüz çökmesi oluyor bazen ama sen de olduğunu sanmıyorum kas oranın artmış sağlıksız zayıflamadın ki sen , vitamini mineraleni kısmadın ki, sen kendi görüntünü beğeniyorsan gerisi zaten önemsiz, ya hasettendir ya da eskinin kadınlarıdır dolu dolu şişman sevenlerdendir :)))

tevafuk55 canım çooook sevindim sen bunu çoktan haketmiştin demek 20 lik oldun Vayyy dostum şahane olmuş yüzün çökmüş diyenler bence fesatlıktan der kiloluyken şişman derler zayıflarsın hasta mısın ne oldu ne gerek var bu kadar vermene derler içleri fena bi türlü beğenmezler bildiğim şey biz sağlıklı beslenerek bu kiloya indik ve devam edeceğiz hep beraber

Aynen öyle canım bizim yaptığımız sağlıklı beslenme ve busekilde de devam edecz çok teşekkür ederim canım benim
Sağol canım çok korkuyorum nöbette çocukların başına bi kaza gelir diye bu arada yarın da nöbetçiyim ayda bir kez iki defa tutuyoruz
Oyy hemde cuma allah yardımcın olsun canım. Bugün bende nöbetçiydim üzerine tam 31 tane istiklal marşı dinledim yarışma jurisindeydim başım şişti iyice :) sonrası diyetisyen ve burası

Tomurcugum ellerine emeğine sağlık:) henüz kendine pansuman yaparken bize liste yaptın hakkını helal et kuzum.
Melrin ve angelina tebrikler canlarım:) ekimim 200 cuk artı hemen gider hiç moral bozma ki senin motive tam bence. Haftaya güzel rakamlar göreceğiz tomurcugum da bu hafta itibari ile verecek bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…