- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.681
Diyetisyenden öyle güzel haberlerle geldin ki tüm günün yorgunluğu geçmiştir ben senin sonucunla gaza geldim spor candır diyorum
Aynen öyle canım bizim yaptığımız sağlıklı beslenme ve busekilde de devam edeczçok teşekkür ederim canım benim
Oyy hemde cuma allah yardımcın olsun canım. Bugün bende nöbetçiydim üzerine tam 31 tane istiklal marşı dinledim yarışma jurisindeydim başım şişti iyice :) sonrası diyetisyen ve burası
akşama kadar dinlen gülüm bu gece konu sensin :) yarın gece tomurcuğun nenişler konusu var ya bu gece boş mu geçsin aynı sorular sana gelecek ne de olsa sen de ameliyat oldun deneyimlisin konu seninkiler olacakŞükürler olsun bi nöbet daha bitti
öyle kötü şeyler getirme gülüm aklına allah esirgesinSağol canım çok korkuyorum nöbette çocukların başına bi kaza gelir diye bu arada yarın da nöbetçiyim ayda bir kez iki defa tutuyoruz
Verdim kiiiiTomurcugum ellerine emeğine sağlık:) henüz kendine pansuman yaparken bize liste yaptın hakkını helal et kuzum.
Melrin ve angelina tebrikler canlarım:) ekimim 200 cuk artı hemen gider hiç moral bozma ki senin motive tam bence. Haftaya güzel rakamlar göreceğiztomurcugum da bu hafta itibari ile verecek bence
Aynen ya hiç gevşeme olmadı bende de akşama da spor var kim tutar biziiiDiyetisyenden öyle güzel haberlerle geldin ki tüm günün yorgunluğu geçmiştir ben senin sonucunla gaza geldim spor candır diyorum
Hu huuuuuuu süper haber canimVerdim kiiiibu sabah eksi gördüm zaten canım.haftaya 1. koltuk benim ona göre
maşallah tomurcuğum düzenin oturmaya başlayınca bak hemen karşılığını alıyorsun bedenin hakkını veriyor şükürVerdim kiiiibu sabah eksi gördüm zaten canım.haftaya 1. koltuk benim ona göre
bağırsaklarını mı çok çalıştırdıBeni bakla bozdu bakla karnım gurul gurul
Hem de nasılbağırsaklarını mı çok çalıştırdı
soğuk suya bal karıştırıp iç gülüm çabucak geçer inşallahHem de nasıl.bende zaten öyle,değişik bir şey yediğimde bozuyor hemen
Bu ay yine zorda ilac daha bitmediki namizsiz habire karnimi aciktiriyorr ... ama yinede bende varimmm derim anam kanda yukselmiss .... ohhh bu hafta herkesde bir atak olacakk ayoll ...sefamiz olsun ...allahuu ekber tüm hatunlar 1. liğe göz diktiangelina35 gel kız bizim neyimiz eksik
ben de varımmmm1. liğe tey tey teyyy
Yok geçmesin yaa işime geliyorsoğuk suya bal karıştırıp iç gülüm çabucak geçer inşallah
Bakla evet hem odem attirir hemde bagirsak calistirir ben cok severim baklayi yogurtlu yogurtlu cok faydalidir canim arada yemek lagzim bu mevsimde ciktigina gore vardir hikmeti detox niyetine ..detox diyince aklima biri geldiBeni bakla bozdu bakla karnım gurul gurul
BaksennnYok geçmesin yaa işime geliyor
bu motivasyonla gidersek artı yada sabitte kimse olmayacak gibi, herkeste eksi bildirim olduktan sonra hepimiz her türlü kazandık demektirBu ay yine zorda ilac daha bitmediki namizsiz habire karnimi aciktiriyorr ... ama yinede bende varimmm derim anam kanda yukselmiss .... ohhh bu hafta herkesde bir atak olacakk ayoll ...sefamiz olsun ...
hahahah ben de mi yarın bakla aldırsam bana da etki etsin :))Yok geçmesin yaa işime geliyor
Biliyorum biliyiruuummmm:))))Bakla evet hem odem attirir hemde bagirsak calistirir ben cok severim baklayi yogurtlu yogurtlu cok faydalidir canim arada yemek lagzim bu mevsimde ciktigina gore vardir hikmeti detox niyetine ..detox diyince aklima biri geldi
hahahahahaaaBakla evet hem odem attirir hemde bagirsak calistirir ben cok severim baklayi yogurtlu yogurtlu cok faydalidir canim arada yemek lagzim bu mevsimde ciktigina gore vardir hikmeti detox niyetine ..detox diyince aklima biri geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?