Haydi Yine Yeniden...

Diyetisyenden öyle güzel haberlerle geldin ki tüm günün yorgunluğu geçmiştir ben senin sonucunla gaza geldim spor candır diyorum

Şükürler olsun bi nöbet daha bitti
akşama kadar dinlen gülüm bu gece konu sensin :) yarın gece tomurcuğun nenişler konusu var ya bu gece boş mu geçsin aynı sorular sana gelecek ne de olsa sen de ameliyat oldun deneyimlisin konu seninkiler olacak

Sağol canım çok korkuyorum nöbette çocukların başına bi kaza gelir diye bu arada yarın da nöbetçiyim ayda bir kez iki defa tutuyoruz
öyle kötü şeyler getirme gülüm aklına allah esirgesin
niye üst üste nöbet denk gelmiş sana çok yorucu zaten aynı tempo ertesi güne çok fazla

Verdim kiiii bu sabah eksi gördüm zaten canım.haftaya 1. koltuk benim ona göre

Verdim kiiii bu sabah eksi gördüm zaten canım.haftaya 1. koltuk benim ona göre
Hu huuuuuuu süper haber canim
Haydi fıstıklar herkes haftaya eksi görüyor her gün spor adına bir şey yapıyoruz. yağlar durmuyor yerinde yaniyorrrr yaniyoooorrrrr

allahuu ekber tüm hatunlar 1. liğe göz dikti angelina35 gel kız bizim neyimiz eksik
ben de varımmmm1. liğe tey tey teyyy
Bu ay yine zorda ilac daha bitmediki namizsiz habire karnimi aciktiriyorr ... ama yinede bende varimmm derim anam kanda yukselmiss .... ohhh bu hafta herkesde bir atak olacakk ayoll ...sefamiz olsun ...

Bu ay yine zorda ilac daha bitmediki namizsiz habire karnimi aciktiriyorr ... ama yinede bende varimmm derim anam kanda yukselmiss .... ohhh bu hafta herkesde bir atak olacakk ayoll ...sefamiz olsun ...
bu motivasyonla gidersek artı yada sabitte kimse olmayacak gibi, herkeste eksi bildirim olduktan sonra hepimiz her türlü kazandık demektir

Bakla evet hem odem attirir hemde bagirsak calistirir ben cok severim baklayi yogurtlu yogurtlu cok faydalidir canim arada yemek lagzim bu mevsimde ciktigina gore vardir hikmeti detox niyetine ..detox diyince aklima biri geldi
Biliyorum biliyiruuummmm:))))

Bakla evet hem odem attirir hemde bagirsak calistirir ben cok severim baklayi yogurtlu yogurtlu cok faydalidir canim arada yemek lagzim bu mevsimde ciktigina gore vardir hikmeti detox niyetine ..detox diyince aklima biri geldi
hahahahahaaa kiz senin hafızana maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…