Haydi Yine Yeniden...

Sabah 10 00
Uc tatli kasigi pekmez
Bol limonlu brokoli
Yarim simit
Domates
Dort kup kasar
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Kucuk kasarli tost
Uc zeytin sekersiz cay
Aksam 17 30
Alti catal kavrulmus yogurtlu fasulye
Kucuk bir dilim kek evdekilere yaptim tadina baktim bende
Sekersiz cay
Su 2 litre
Spor leslie yaptim evde 12 798 adim olmus telefonu ilk on dk cebime koymayi unutmusum
Amaa bir terlemisimm
Bugun karbonlu oldu ama yarin boyle olmayacak insallahh

Bi lokma keke mi karbonlu diyosun yoksa kucuk tostuna mi.attigin adim sayisinin farkinda degilsin heralde canim gayet guzel bi gun olmus diyet adina

gülüm ben gündüz yenen ekmeğe simit tarzına biliyorsun karşı değilim normal geliyor yakılır gider zaten dengeli beslenmede karbonhidratlar da şart
bizim derdimiz sıkı diyet ağzına ekmek v.s. sokmadan çok hızlı kilo vermek değil ki zaten, biz sağlıklı geri gelmeyecek kilolar vermenin derdindeyiz hiç mi ağzımıza bir lokma tadımlık bir şey koymıycaz bence gayet güzel menü tostun yanına sebzeni de yemişsin kuru kuru değil pekmezde içilmiş(enişte evde yaa nasıl da belli) spor şahane ohh miss
afiyet şifa olsun

Gerçekten çok karbonlu olmuş hiç
yakıştı mı sana kız şaka mısın sen hiçte abartı yok pekmezde içilmiş sporda yapılmış daha ne olsun

Kahvaltı 07:30
1.5 haşlanmış yumurta, Çeçil peynir, 4 zeytin, süt
Ara 10:15
Yeşil elma
Öğle 12:10
Yarım kuşbaşılı pide,ayran
Ara 13:10
Türk kahvesi ( çocuklar seminerdeyken)
Ara 15:30
Avuçiçi çiğ fındık, armut
Akşam 17:30
2 yk makarna ( ıspanak domates sade karışık olandan sadece tereyağı üzerine erittim), 3 fırında nugget, haşlanmış brokoli havuç patates salatası
Ara
Türk kahvesi
Su 2.5 lt
Spor 40 dk eliptik bisiklet 20 dk plates düşünüyorum

Tabiki olacakta birde iddali konustukya birinci olacaz diye valla cok gibi geldi .. aynenn esim evdeydi ictik pekmezi

Menu cok guzel canim sporda olacak insallah gobekten eser kalmiycak afiyet olsun ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…