Haydi Yine Yeniden...

Sabah 8.30
1 haslanmis yumurta
1 kk beyaz peynir
2 kup kasar peynir
Yarim domates
7 zeytin

Ara 11.30
1 kucuk beypazari kurusu

Oglen 14
1 tabak turlu yemegi
1 kase yogurt

Ara 16.30
1 kup tahin helvasi

Aksam 19
2.adet etli biber dolmasi
1 adet kuru kofte
1 bardak ayran
Yagsiz tuzsuz kis salatasi

Su 2.5 litre

Canim sporla beraber dengelenir menun.olculu yemissin zaten.aksamin baya erken ustelik

menüm
sabah
reişi mantar hapı ve 2 fincan mantar çayı

öğle 12:30
2 haşlama yumurta
tel peynir
ezine peyniri
2 dal marul
1 t.k bal
3 y.k. yoğurt

akşam 19 :30
doğranmış 1 elma
2 kaşık yulaf ezmesi
1 kaşık chia tohumu
3 kaşık yoğurt biraz tarçın karışımı

su 3. litredeyim
spor 35 dk leslie
5 er dk kol ve bacak hareketleri biraz da oryantal

çok güzel 1. liğe gel bebemm :))
gülüm ben o değişik renkli makaralardan hiç denemedim tadı nasıl ıspanak domates tadı geliyor mu cidden

Kızlar bi yorgunum ki sormayın ama uyumamalıyım ocağa vişne elma tarçın karanfil az şekerli hoşaf koydum
benim yaptığım az önce bitti bir daha istedi oğlum meyve suyu yapıcan mı anne diyor benim de yatasım var şimdi hiiiç yapamam sen sonra geri uyanırım dersen kapa altını yat yada alarm kur 1 saat yat ocağı da yarıma getir olmaz mı

Tabiki olacakta birde iddali konustukya birinci olacaz diye valla cok gibi geldi .. aynenn esim evdeydi ictik pekmezi
doğruyu söyleyeyim senin miden 6 yaşında ki çocuğun kadar kaldı zaten sen hiç bir zaman çok yiyemiyorsun ki hastalanınca zaten miden yok gibi yemiyorsun doğru düzgün

Valla mukemmel canim.birincilige birinci adaysin bence aksam yedigine bayildim ayrica

Menüm gelsin
Sabah 2 yum omlet yarım kk peynir
3 zeytin 1 çay kaşığı bal

Ara Nescafe
Ara Türk kahvesi 1 fincan leblebi
2 k kayısı 1 dilim bitter

Akşam 18.15: 1 kepçe çorba
1 küçük tabak etli nohut salata
Ara Türk kahvesi 1 lokma orcik
Bitki çayları 3 litre su

Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri
9.300 günlük adım

Son düzenleme:
doğruyu söyleyeyim senin miden 6 yaşında ki çocuğun kadar kaldı zaten sen hiç bir zaman çok yiyemiyorsun ki hastalanınca zaten miden yok gibi yemiyorsun doğru düzgün
Bak bu konuda haklisin oglus kadar yiyorum sipa bide ekmek yese hic yemez anasina cekmemis hic .. oksuruk migde bulantisi yapiyor canim cikaririm diye cok korkuyorum o nedenle az yedim yarin daha dikkatli olurum canim ..

Afiyet olsun canim yine cok guzel menun .. orcik diyince aklima buturfly geldi bak.. ilk yazdiginda merak edip sormustuk orcik ne diye .. sahi o napiyoki hic gelmedi ziyaretimize isleri yogun galiba ..

Afiyet olsun canim yine cok guzel menun .. orcik diyince aklima buturfly geldi bak.. ilk yazdiginda merak edip sormustuk orcik ne diye .. sahi o napiyoki hic gelmedi ziyaretimize isleri yogun galiba ..
Sporumu da düzenleme ile ekledim canım unutmuşum butterfly Bayaa yoğun canım
Bu ara midesi fena :)))

Bak yaa bana az diyor kendi kus kadar yogurt yemis allahtan elmayla yulaf var ... kiz bu chai tohumu nasil biseyki yapis yapis degil dimi yaa tadini cok merak ediyorum bi anlat bakiyim ne menem bisey bu chai

Kizz yoksaaa hamismi ayyyy inanmiyorumm tebrik ettigimizi soyle bak suna yaa gelip bi mujde verseydi ya cok guzel bi haber buu
Hamileliği genelde sorun la başladı şimdi de hep istifrag başında da grip oldu burun etleri şişti nefes alamadı çok zorlandı.. valla şu an 13 kilo vermiş halde hamile düşün yani

Bu spora bir şey dayanmammistir canım afiyet şifa olsun
Harika dengeli menü canım sporla da taclanmis. Bol eksi olsun
Çok dengeli bir menü olmuş canım afiyet şifa olsun
Vayyy vay leslieler oryantal ler.. hafif menüler kim tutar seni afiyet olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…