Haydi Yine Yeniden...

Hamileliği genelde sorun la başladı şimdi de hep istifrag başında da grip oldu burun etleri şişti nefes alamadı çok zorlandı.. valla şu an 13 kilo vermiş halde hamile düşün yani
Ayy canim yaa insallah dogumu kolay olur .. cok kilo vermis kusmaktan galiba neyse sagligi yerinde olsunda .. kac aylik ? ilerleyen aylarda dinebilir kusmasi bugun guzel haberler hep senden geldi canim ...

Su spor menu hersey harika.masallahin var fistik butterfly a cok selam soyle canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina aldirsin insallah

Ayy canim yaa insallah dogumu kolay olur .. cok kilo vermis kusmaktan galiba neyse sagligi yerinde olsunda .. kac aylik ? ilerleyen aylarda dinebilir kusmasi bugun guzel haberler hep senden geldi canim ...
Hehehe güzel haber olsun moral olsun inş hep :) Canım daha yeni iki aylık kilolar burada verdiklerini kastettim canım. Mide bulantısı da etkiliyor tabi de o kadar değil. İnşallah canım doğum kolay olsun sağlıkla alsın kucağına gerisi teferruat

süper menü diyecek söz bulamıyorum cidden afiyet kas can olsun :)

Bak bu konuda haklisin oglus kadar yiyorum sipa bide ekmek yese hic yemez anasina cekmemis hic .. oksuruk migde bulantisi yapiyor canim cikaririm diye cok korkuyorum o nedenle az yedim yarin daha dikkatli olurum canim ..
aslan parçası ne yese yakar kuzum yesin ekmeği yarasın koçuma :))
ahh o öksürük bir geçse tereyağı pekmezi dene tek pekmezi yutmasından daha kolay yutuluyor o
senin bir gün şöyle bir tabak et yedim yada bir tabak yemek dediğini görsem sen kimsin derim herhalde:)

Bak yaa bana az diyor kendi kus kadar yogurt yemis allahtan elmayla yulaf var ... kiz bu chai tohumu nasil biseyki yapis yapis degil dimi yaa tadini cok merak ediyorum bi anlat bakiyim ne menem bisey bu chai
haşhaşın azıcık büyüğü gibi bekletince etrafı jölemsi oluyor aman aman bir tadı da yok hatta bana hiç tadı gelmiyor
elma öksüz doyurandı kocamandı chia tohumunu şeker ilacı tarzı metformin kullananlara sakıncalıymış etkileşim v.s. yapıyormuş o yüzden nadiren yiyorum sen de almak istersen önce kullandığın ilaçlarla etkileşimi var mı bir bak netten

Hamileliği genelde sorun la başladı şimdi de hep istifrag başında da grip oldu burun etleri şişti nefes alamadı çok zorlandı.. valla şu an 13 kilo vermiş halde hamile düşün yani
rabbim tamımamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
50 lili kilolara mı düştü vah vahh şimdi nasıl kaç aylık ki

hha daha yeniymiş zaten normal bulantılarının çok olması inşallah sonrası rahat olur
bende en son burdaki kilosunun üstüne 13 kilo verdi sanmıştım :))

rabbim tamımamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
50 lili kilolara mı düştü vah vahh şimdi nasıl kaç aylık ki
Kız yok yanlış anlattım sanırım burada 67 kiloya düşmüştü ya 80 le başlayıp.. 13 kilo avantajlı onu demek istedim sagolasin canım iyi dileklerinizi iletirim

Kv min babası vefat etmiş. Geçen hafta ziyaretine gitmiştim çok Uzulmustum haline başıma ağrılar girmisti. Burada bahsettim mi hatırlamıyorum ama Rabbim kurtardı diyeyim

Kız yok yanlış anlattım sanırım burada 67 kiloya düşmüştü ya 80 le başlayıp.. 13 kilo avantajlı onu demek istedim sagolasin canım iyi dileklerinizi iletirim
tüm mesajları okumadan ilk gördüğünü okuyup atlarsan böyle oluyormuş işte gülüm hep yapıyorum ben bunu :))
okudum gülüm sonra ki angelinaya yazdığın mesajda
çok çok selam söyle benim için bir tane alnından öp kendine çok iyi baksın

Kv min babası vefat etmiş. Geçen hafta ziyaretine gitmiştim çok Uzulmustum haline başıma ağrılar girmisti. Burada bahsettim mi hatırlamıyorum ama Rabbim kurtardı diyeyim
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun
çok yaşlı olup çekenleri görünce insan allah şifa versin bile diyemiyor rabbim sen çektirme emanetini al diyor ben de ananemi gördüğüm de demiştim

Kizlar ben sifayi kaptim yaa.oglandan bulasti heralde.burnum cok fena tikali nefes aldirmiyo ama akiyo bi yandan da bu nasil is anlamadim valla.genzim de yaniyo vay halime
inşallah bu kadarla kalır hastalanmazsın hapşursan öksürsen allah korusun canın, dikişlerin olduğu yer ağrır hemen tedbir al artmasın ılık limonlu su iç portakal varsa sık iç zencefil limon kobuğu çayı iç hangisi varsa ev de hemen başa bence

Kizlar ben sifayi kaptim yaa.oglandan bulasti heralde.burnum cok fena tikali nefes aldirmiyo ama akiyo bi yandan da bu nasil is anlamadim valla.genzim de yaniyo vay halime
Çok geçmiş olsun canım ilerlemeden önlem al kuzum hastalık mevsimleri geldi yine baharla beraber

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…