- 18 Ekim 2014
- 7.556
- 19.824
- 198
- 47
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.741
Ayy canim yaa insallah dogumu kolay olur .. cok kilo vermis kusmaktan galiba neyse sagligi yerinde olsunda .. kac aylik ? ilerleyen aylarda dinebilir kusmasi bugun guzel haberler hep senden geldi canim ...Hamileliği genelde sorun la başladı şimdi de hep istifragbaşında da grip oldu burun etleri şişti nefes alamadı çok zorlandı.. valla şu an 13 kilo vermiş halde hamile düşün yani
Gordum canim genisletip bakiyorum.arada yapiyon sen oylesağol gülüm ben sizin hızınıza yetişemem diye tırstım da bunu yedim :)
senin yazının için de kalmış benim mesaj genişletmeden görünmüyor
Su spor menu hersey harika.masallahin var fistikMenüm gelsin
Sabah 2 yum omlet yarım kk peynir
3 zeytin 1 çay kaşığı bal
Ara Nescafe
Ara Türk kahvesi 1 fincan leblebi
2 k kayısı 1 dilim bitter
Akşam 18.15: 1 kepçe çorba
1 küçük tabak etli nohut salata
Ara Türk kahvesi 1 lokma orcik
Bitki çayları 3 litre su
Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri
9.300 günlük adım
Hehehe güzel haber olsun moral olsun inş hep :) Canım daha yeni iki aylık kilolar burada verdiklerini kastettim canım. Mide bulantısı da etkiliyor tabi de o kadar değil. İnşallah canım doğum kolay olsun sağlıkla alsın kucağına gerisi teferruatAyy canim yaa insallah dogumu kolay olur .. cok kilo vermis kusmaktan galiba neyse sagligi yerinde olsunda .. kac aylik ? ilerleyen aylarda dinebilir kusmasi bugun guzel haberler hep senden geldi canim ...
Sagolasin canım benm. Söylerim tabiSu spor menu hersey harika.masallahin var fistikbutterfly a cok selam soyle canim hayirli olsun Rabbim saglikla kucagina aldirsin insallah
süper menü diyecek söz bulamıyorum cidden afiyet kas can olsun :)Menüm gelsin
Sabah 2 yum omlet yarım kk peynir
3 zeytin 1 çay kaşığı bal
Ara Nescafe
Ara Türk kahvesi 1 fincan leblebi
2 k kayısı 1 dilim bitter
Akşam 18.15: 1 kepçe çorba
1 küçük tabak etli nohut salata
Ara Türk kahvesi 1 lokma orcik
Bitki çayları 3 litre su
Spor 1 saat 15 dakika step ve yer hareketleri
9.300 günlük adım
aslan parçası ne yese yakar kuzum yesin ekmeği yarasın koçuma :))Bak bu konuda haklisin oglus kadar yiyorum sipa bide ekmek yese hic yemez anasina cekmemis hic .. oksuruk migde bulantisi yapiyor canim cikaririm diye cok korkuyorum o nedenle az yedim yarin daha dikkatli olurum canim ..
haşhaşın azıcık büyüğü gibi bekletince etrafı jölemsi oluyor aman aman bir tadı da yok hatta bana hiç tadı gelmiyorBak yaa bana az diyor kendi kus kadar yogurt yemis allahtan elmayla yulaf var ...kiz bu chai tohumu nasil biseyki yapis yapis degil dimi yaa tadini cok merak ediyorum bi anlat bakiyim ne menem bisey bu chai
valla ben de bir anlama kıtlığı var ben anlamadım hamile olduğunu midesi bozuk sandım :)))Kizz yoksaaa hamismi ayyyy inanmiyorumm tebrik ettigimizi soyle bak suna yaa gelip bi mujde verseydi ya cok guzel bi haber buu
rabbim tamımamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsinHamileliği genelde sorun la başladı şimdi de hep istifragbaşında da grip oldu burun etleri şişti nefes alamadı çok zorlandı.. valla şu an 13 kilo vermiş halde hamile düşün yani
valla mı yaptığım naneden haberim yok kızz ben iyice avareleştim diyorum işte :))Gordum canim genisletip bakiyorum.arada yapiyon sen oylealistim garrriiii
hha daha yeniymiş zaten normal bulantılarının çok olması inşallah sonrası rahat olurHehehe güzel haber olsun moral olsun inş hep :) Canım daha yeni iki aylık kilolar burada verdiklerini kastettim canım. Mide bulantısı da etkiliyor tabi de o kadar değil. İnşallah canım doğum kolay olsun sağlıkla alsın kucağına gerisi teferruat
Kız yok yanlış anlattım sanırım burada 67 kiloya düşmüştü ya 80 le başlayıp.. 13 kilo avantajlı onu demek istedimrabbim tamımamına erdirsin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
50 lili kilolara mı düştü vah vahh şimdi nasıl kaç aylık ki
tüm mesajları okumadan ilk gördüğünü okuyup atlarsan böyle oluyormuş işte gülüm hep yapıyorum ben bunu :))Kız yok yanlış anlattım sanırım burada 67 kiloya düşmüştü ya 80 le başlayıp.. 13 kilo avantajlı onu demek istedimsagolasin canım iyi dileklerinizi iletirim
allah rahmet eylesin mekanı cennet olsunKv min babası vefat etmiş. Geçen hafta ziyaretine gitmiştim çok Uzulmustum haline başıma ağrılar girmisti. Burada bahsettim mi hatırlamıyorum ama Rabbim kurtardı diyeyim
Basiniz sagolsun canim.Allah rahmet eylesin dedemizi.Mekani cennet olur insallah...Kv min babası vefat etmiş. Geçen hafta ziyaretine gitmiştim çok Uzulmustum haline başıma ağrılar girmisti. Burada bahsettim mi hatırlamıyorum ama Rabbim kurtardı diyeyim
inşallah bu kadarla kalır hastalanmazsın hapşursan öksürsen allah korusun canın, dikişlerin olduğu yer ağrır hemen tedbir al artmasın ılık limonlu su iç portakal varsa sık iç zencefil limon kobuğu çayı iç hangisi varsa ev de hemen başa benceKizlar ben sifayi kaptim yaa.oglandan bulasti heralde.burnum cok fena tikali nefes aldirmiyo ama akiyo bi yandan da bu nasil is anlamadim valla.genzim de yaniyo vay halime
Çok geçmiş olsun canım ilerlemeden önlem al kuzum hastalık mevsimleri geldi yine baharla beraberKizlar ben sifayi kaptim yaa.oglandan bulasti heralde.burnum cok fena tikali nefes aldirmiyo ama akiyo bi yandan da bu nasil is anlamadim valla.genzim de yaniyo vay halime
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?