Haydi Yine Yeniden...

ekim2009 canım bu menüyle haftaya 1. Sen olursun gibi geldi spor oryantal su süper valla
tomurcukkk canım senin menünde gayet güzel ishal durumu toparladı mı oğluştan hastalıkta geçmiş inşallah tez zamanda şifa bulursun
tevafuk55 sen örnek pozisyondasın menü bi yandan spor diğer yandan yarışıyo şahanesin

Kv min babası vefat etmiş. Geçen hafta ziyaretine gitmiştim çok Uzulmustum haline başıma ağrılar girmisti. Burada bahsettim mi hatırlamıyorum ama Rabbim kurtardı diyeyim
Ben biraz unutkanım ama hatırlamıyorum Rabbim elimizden ayağımızdan geri koymasın başınız sağolsun inşallah o acılar kefaret olmuştur

Çok geçmiş olsun canım ilerlemeden önlem al kuzum hastalık mevsimleri geldi yine baharla beraber

Sagolun canlar.oksuruk hapsuruk yok simdilik sukur.burun akintisi ve geniz yanmasi var.yarindan itibaren ilac alirim yoksa dediginiz gibi ilerler.Melrincim ishal durdu.zaten bakla yedigimden bozulmustu bagirsak muhtemelen simdi iyiyim

gülüm hazır malum dönemdeyim hem iştahım da kapalı değerlendirmem lazım en hızlı giderse bu dönemde fazlalıklar gidiyor :) tabiii haftaya birincilikte olsa hiç fena olmaz yanii

allah kabul etsin hayırlısıyla arkadaşının kızı da istediği yeri kazansın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın

allah kabul etsin hayırlısıyla arkadaşının kızı da istediği yeri kazansın rabbim emeklerini boşa çıkarmasın
Amin canım ciddi bi emek verdi bu sene kaliteli bi liseyi bitirecek hedefleri olan bi genç onun gayretini görünce hayranlıkla izliyorum inşallah bizim evlatlarımızda geleceği için emeğini esirgemesin

Amin canım ciddi bi emek verdi bu sene kaliteli bi liseyi bitirecek hedefleri olan bi genç onun gayretini görünce hayranlıkla izliyorum inşallah bizim evlatlarımızda geleceği için emeğini esirgemesin
amin inşallah

Sagolun canlar.oksuruk hapsuruk yok simdilik sukur.burun akintisi ve geniz yanmasi var.yarindan itibaren ilac alirim yoksa dediginiz gibi ilerler.Melrincim ishal durdu.zaten bakla yedigimden bozulmustu bagirsak muhtemelen simdi iyiyim
Geniz yanmasıda zor benim annem tereyağı eritip içine pekmez koyardı ona ekmek banardık çabucak toparlanırdık eve gelince bol bol dinlen Zencefilli ballı sütte iyi gelir koru kendini ilerlemelisin bu arada ne zaman öncesi sonrası resim koyacaksın

Vazgeçmediğin sürece bigün karşılığını göreceğiz ve bu anları hatırlayacağız coşacağını sanmam
reişi mantar hapı yutuyorum ya 2 gündür ondan biraz korkum acayip iştah açıyor, ağrılarım çok fazla olmasa hiç başlamıyacaktım geçen sene çok iyi gelmişti az ağrıyla uyanabiliyordum ama kilo almaya başlamıştım tamamını bitirmeyip bırakmıştım

Sen gayet güzel idare ediyorsun canım kilo alma düşüncesini at kafandan canım. Almayacaksın allahin izniyle bu kilolari da çok çabuk unutacaksın çünkü hepsi gidici misafir

Sen gayet güzel idare ediyorsun canım kilo alma düşüncesini at kafandan canım. Almayacaksın allahin izniyle bu kilolari da çok çabuk unutacaksın çünkü hepsi gidici misafir
içim rahat dengedeyim huzurluyum ( kilo almayı kendime çekmiyorum) ben zayıflıyorum iştahsızımmm
bak ne kadar usluyum hemen sözünü dinleyip olumlamaya başladım bile :)
keşke bunu beynimize ilk baştan yerleştirebilseymişiz bu kilolar geçici gidip unutulacak deseymişiz
sağ ol gülümmm benim

Allah zihin acikligi versin.Rabbim emeklerinin karsiligini aldirsin insallah.Kabul olsun duan guzel kalpli kardesim benim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…