- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.781
Basiniz sagolsun canim rabbim cenettiyle mukafatlandirsin ..bir ara bahsetmistin canim ...Kv min babası vefat etmiş. Geçen hafta ziyaretine gitmiştim çok Uzulmustum haline başıma ağrılar girmisti. Burada bahsettim mi hatırlamıyorum ama Rabbim kurtardı diyeyim
Oooo cok gecmis olsun kuzumm .. dun gece bende grip oldum ..komik dimi .. nasil becerdiysem bronsitken grip olmayi ...ayni senin gibi oldum dun gece .. olmazsa bi dr git canim yada evde ilac varsa onlardan kullan .. gecmis olsun canimm ...Kizlar ben sifayi kaptim yaa.oglandan bulasti heralde.burnum cok fena tikali nefes aldirmiyo ama akiyo bi yandan da bu nasil is anlamadim valla.genzim de yaniyo vay halime
geçmiş olsun gülüm sabah sabah nasıl bir aksiyon o öyle bol koşturmacayla gemişGunaydin kizlarr ...dun gece gripte oldum burnum akiyor... birde bugunku yagmurr ...
Oglusu yagmurda okula goturdum tam kapidan birakiyodum baktim pantolonu su icinde geri kosa kosa eve geldim tekrar okula kosa kosa gittim ayakkabi ayagimi vurduogretmenden izin istedim ogretmenimizde beni ariyacakmisti okulda uzerini degistirdim geri eve geldim ....
Baktim yagmur hizli yagiyo aldim elime tasi salonun camini temizledim ..hain kuslar gelip gelip camima ediyolar birde bu kez hem duvara hem pervaza hemde cama etmis artik fircaladim doktum suyu gitti komsularin camlari ne oldu demeyin giris kat yeni tasindi bos yani benim alt komsum zaten tatilde anca geliyo kimseye zarar vermeden hallettik ben bu kuslarin totolarina bezmi baglasamki yiyip yiyip miciyolar ... vizonteledeki deli emin gibi oldumm
Saol canim ..kismetmi kismetsizlikmi bilemedim ayol ..geçmiş olsun gülüm sabah sabah nasıl bir aksiyon o öyle bol koşturmacayla gemiş
benim camlar açıkken bazen yapıyor o kuşlar sineklikten de elek gibi geçip tül batıyor püskürtüyorlar yaav sanki :))
talih kuşu temize değil evimize ediyor mu desek nasıl buna iyi tarafından baksak bilemedim
Geçmiş olsun canım.bende fenayım dün gece burun tıkanıklığından uyuyamadım.ağzımdan nefes almaktan boğazım kurudu kaç kere.sinüzitim azdı yineGunaydin kizlarr ...dun gece gripte oldum burnum akiyor... birde bugunku yagmurr ...
Oglusu yagmurda okula goturdum tam kapidan birakiyodum baktim pantolonu su icinde geri kosa kosa eve geldim tekrar okula kosa kosa gittim ayakkabi ayagimi vurduogretmenden izin istedim ogretmenimizde beni ariyacakmisti okulda uzerini degistirdim geri eve geldim ....
Baktim yagmur hizli yagiyo aldim elime tasi salonun camini temizledim ..hain kuslar gelip gelip camima ediyolar birde bu kez hem duvara hem pervaza hemde cama etmis artik fircaladim doktum suyu gitti komsularin camlari ne oldu demeyin giris kat yeni tasindi bos yani benim alt komsum zaten tatilde anca geliyo kimseye zarar vermeden hallettik ben bu kuslarin totolarina bezmi baglasamki yiyip yiyip miciyolar ... vizonteledeki deli emin gibi oldumm
Çok güzel haber yürüyüş sıkıntı olmaz ama elinde bişey olmasın benceKontrolüm iyi geçti kızlar.çok şükür kapanmaya az kalmış.çok az bi pasumandan sonra artık açıp normal hayatıma normal çamaşırlara geçebileceğim...Ben akıllısı spor yapabilir miyim diye sormayı unuttum başka sorulardan sıra gelmedi.ama yürüyüş yapmamın bi sakıncası yoktur diye düşünüyorum...
ooh yaa allaha bin şükür tomurcuğum az kaldı sonrası tamamen iyisin allahın izniyleKontrolüm iyi geçti kızlar.çok şükür kapanmaya az kalmış.çok az bi pasumandan sonra artık açıp normal hayatıma normal çamaşırlara geçebileceğim...Ben akıllısı spor yapabilir miyim diye sormayı unuttum başka sorulardan sıra gelmedi.ama yürüyüş yapmamın bi sakıncası yoktur diye düşünüyorum...
Tamam canim zaten pek birsey tasimiyorum uzun suredir.ama dikkatli olurum.Çok güzel haber yürüyüş sıkıntı olmaz ama elinde bişey olmasın bence
Agrim sizim biseyim kalmadi ki kuzum cok sukur.zaten hastayim bu ara havalar acinca yururum ve normal yurume temposu ile yururum.hani duraktan erken inip eve kadar yuruyordum ya yarim saat oyle biseyler isteooh yaa allaha bin şükür tomurcuğum az kaldı sonrası tamamen iyisin allahın izniyle
doktorun tel i yok mu arayıp sormadan bence yürüyüşe başlama kolları kıpırdatmadan yürüyüş olmaz ki
Cok sukur canim .dahada iyi olacaksin az kaldi ... ayy cicili bicili alirsin artikKontrolüm iyi geçti kızlar.çok şükür kapanmaya az kalmış.çok az bi pasumandan sonra artık açıp normal hayatıma normal çamaşırlara geçebileceğim...Ben akıllısı spor yapabilir miyim diye sormayı unuttum başka sorulardan sıra gelmedi.ama yürüyüş yapmamın bi sakıncası yoktur diye düşünüyorum...
beypazarı kurusu olmasa bari 1 dilim ekmek yeseydin diyecektim :)Menumu yazayim ben biraz uzanayim
Sabah 9
1 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
Yarim domates
7 zeytin
Ara 12.30
3 adet kucuk beypazari kurusu (tanesi 35 kal.mos)
Ara 15
1 buyuk kase yogurt
Ara 17
1 kup tahin helvasi
Aksam 18.30
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Kivircik salata
Su 3 litre
Aralarla dolu bir menu oldu.hic istahim yoktu zorla yedim ayakta kalabilmek adina...bugunluk boyle kizlar.aksama meyve yerim buyuk ihtimal
Sagol canim.etimek gecen gun takildi gozume markette.alsammi almasammi diye baya durup dusundum basindabeypazarı kurusu olmasa bari 1 dilim ekmek yeseydin diyecektim :)
eskiden etimek yerdin tuzsuz olandan .. güzel sağlıklı olmuş menün afiyet şifa olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?