Haydi Yine Yeniden...

Kizlar ben sifayi kaptim yaa.oglandan bulasti heralde.burnum cok fena tikali nefes aldirmiyo ama akiyo bi yandan da bu nasil is anlamadim valla.genzim de yaniyo vay halime
Oooo cok gecmis olsun kuzumm .. dun gece bende grip oldum ..komik dimi .. nasil becerdiysem bronsitken grip olmayi ...ayni senin gibi oldum dun gece .. olmazsa bi dr git canim yada evde ilac varsa onlardan kullan .. gecmis olsun canimm ...

Gunaydin kizlarr ...dun gece gripte oldum burnum akiyor ... birde bugunku yagmurr ...
Oglusu yagmurda okula goturdum tam kapidan birakiyodum baktim pantolonu su icinde geri kosa kosa eve geldim tekrar okula kosa kosa gittim ayakkabi ayagimi vurdu ogretmenden izin istedim ogretmenimizde beni ariyacakmisti okulda uzerini degistirdim geri eve geldim ....
Baktim yagmur hizli yagiyo aldim elime tasi salonun camini temizledim .. hain kuslar gelip gelip camima ediyolar birde bu kez hem duvara hem pervaza hemde cama etmis artik fircaladim doktum suyu gitti komsularin camlari ne oldu demeyin giris kat yeni tasindi bos yani benim alt komsum zaten tatilde anca geliyo kimseye zarar vermeden hallettik ben bu kuslarin totolarina bezmi baglasamki yiyip yiyip miciyolar ... vizonteledeki deli emin gibi oldumm

geçmiş olsun gülüm sabah sabah nasıl bir aksiyon o öyle bol koşturmacayla gemiş
benim camlar açıkken bazen yapıyor o kuşlar sineklikten de elek gibi geçip tül batıyor püskürtüyorlar yaav sanki :))
talih kuşu temize değil evimize ediyor mu desek nasıl buna iyi tarafından baksak bilemedim

Saol canim ..kismetmi kismetsizlikmi bilemedim ayol ..

Geçmiş olsun canım.bende fenayım dün gece burun tıkanıklığından uyuyamadım.ağzımdan nefes almaktan boğazım kurudu kaç kere.sinüzitim azdı yine

Kontrolüm iyi geçti kızlar.çok şükür kapanmaya az kalmış.çok az bi pasumandan sonra artık açıp normal hayatıma normal çamaşırlara geçebileceğim...Ben akıllısı spor yapabilir miyim diye sormayı unuttum başka sorulardan sıra gelmedi.ama yürüyüş yapmamın bi sakıncası yoktur diye düşünüyorum...

Çok güzel haber yürüyüş sıkıntı olmaz ama elinde bişey olmasın bence

ooh yaa allaha bin şükür tomurcuğum az kaldı sonrası tamamen iyisin allahın izniyle
doktorun tel i yok mu arayıp sormadan bence yürüyüşe başlama kolları kıpırdatmadan yürüyüş olmaz ki

Çok güzel haber yürüyüş sıkıntı olmaz ama elinde bişey olmasın bence
Tamam canim zaten pek birsey tasimiyorum uzun suredir.ama dikkatli olurum.

ooh yaa allaha bin şükür tomurcuğum az kaldı sonrası tamamen iyisin allahın izniyle
doktorun tel i yok mu arayıp sormadan bence yürüyüşe başlama kolları kıpırdatmadan yürüyüş olmaz ki
Agrim sizim biseyim kalmadi ki kuzum cok sukur.zaten hastayim bu ara havalar acinca yururum ve normal yurume temposu ile yururum.hani duraktan erken inip eve kadar yuruyordum ya yarim saat oyle biseyler iste

Cok sukur canim .dahada iyi olacaksin az kaldi ... ayy cicili bicili alirsin artik ....tuh en onemli seyi unutmussun neyse az az yuruyus yaparsin canim sonrada gelsin eksiler

Menumu yazayim ben biraz uzanayim
Sabah 9
1 haslanmis yumurta
2 kk beyaz peynir
Yarim domates
7 zeytin

Ara 12.30
3 adet kucuk beypazari kurusu (tanesi 35 kal.mos)

Ara 15
1 buyuk kase yogurt

Ara 17
1 kup tahin helvasi

Aksam 18.30
1 tabak ispanak yemegi
1 kase yogurt
Kivircik salata

Su 3 litre

Aralarla dolu bir menu oldu.hic istahim yoktu zorla yedim ayakta kalabilmek adina...bugunluk boyle kizlar.aksama meyve yerim buyuk ihtimal

menüm
sabah 10
1 haşlama yumurta
3 zeytin
1 d. t.b. ekmeği(büyük dilimdi) tost makinasında kuruttum
kaşar
3 y.zeytin
1 çay. bal

16 :20 komşu da
superfresh in hazır mini böreğinden 2 tane parmaktan küçük olandan (patatesli kıymalı)
2 ceviz
orta şekerli kahve

akşam
acıkırsam sıcak süte nescafe olacak

su 2.5 lt
spor 35 dk kol bacak hareketleri(yarım kiloluk ağırlıkla)
banyoları ovma mutfak üst dolaplarını silme ve pilim bitti:))

beypazarı kurusu olmasa bari 1 dilim ekmek yeseydin diyecektim :)
eskiden etimek yerdin tuzsuz olandan .. güzel sağlıklı olmuş menün afiyet şifa olsun

beypazarı kurusu olmasa bari 1 dilim ekmek yeseydin diyecektim :)
eskiden etimek yerdin tuzsuz olandan .. güzel sağlıklı olmuş menün afiyet şifa olsun
Sagol canim.etimek gecen gun takildi gozume markette.alsammi almasammi diye baya durup dusundum basinda ama almadim. aslinda kahvaltiya 1 dilim tam bugday yada 2 adt etimek eklemek istiyorum ama karbon almak hic isime gelmiyor.cok az yedigimde de kilo durunca kisacak birsey bulamiyorum.en azindan sabahlari 1 dilim ekmege baslasam iyi olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…