Haydi Yine Yeniden...

Menun cok guzel olmus canim.baya da is yapip hareket etmissin.
Boregi begendin mi nasil oluyor.calisan kadinlar icin ideal aslinda ama hazirlarda sanki gercegi gibi olmuyor.yorumunu alayim

canım yaaa durup onu düşündün demi
ekmekte ki vitamin minaraller de lazım en az 1-2 dilim yenmesi taraftarı endokrinciler

Menun cok guzel olmus canim.baya da is yapip hareket etmissin.
Boregi begendin mi nasil oluyor.calisan kadinlar icin ideal aslinda ama hazirlarda sanki gercegi gibi olmuyor.yorumunu alayim
baklava yufkasından galiba çıtır çıtır kuru börek sevenlere baya hoş geliyor (bana )
eşimle oğlum iğrenç demişti bu ne börek mi ki diye daha da eve almadık zaten
pişerken acayip yağ akıtıyor tepsiye yerlerken kuru yağsız tatsız dediler
damak tadına göre beğeni değişiyor yani:)

Anladim canim.ben evde baklavalik yufkadan yapmistim bi kere sanirim onun gibi kuru citir ve pul pul dagilan bir borek.iki lokmada biten cinslerden.
Ah zaman yetse de el acmasi borek yapsak ama zor iste.yine en iyisi hazir yufkalardan evde yapmak

Son düzenleme:
kocalar yemeğe gitti komşu da bana kahveye geliyor sonra uğrarım yine canlarımmmm:)

Sabah 10 00
Iki kasik pekmez
Iki dilim ekmek
Iki ince dilim kasar
Dort dal roka
Uc zeytin
Sekersiz cay
Oglen 14 00
Bir tane nagget
Bir dilim kasar
Bir dilim ekmek
Sekersiz cay
Aksam 17 00
Kucuk bir tabak salcali makarna
Su 1.5 litre oldu
Spor 10 467 adim attim
Ara yapabilirim ilac saati biraz gec dun gece cok aciktim bir lokma ekmek yedim

Oglusum hastalandi yine okuldan alinca baktim basim agriyo diye aglamaya basladi eve zor geldik
Hic bisey yemedi atesi cikti birde ilac verdim bu saat oldu onunla ugrasiyorum az oncede pipim aciyo dedi off off baktim bisey yok kizariklik falan off hasta olacakta bakalim bu kez ne cikacak dahada yeni bitti ilaclari

Menun cok guzel canim hasta olunca insanin cani bisey cekmiyor afiyet olsun canim ..

Canim oyle bi sutle nescafeyle olmazki iste yapmissin yaninda biseyler ye bari afiyet olsun ..

Guzel hafif bir menu olmus canim

Olo cok gecmis olsun pasama yaa.senden mi bulasti acaba.oksuruk var mi

2 ana öğünlü araların eklendiği güzel bir menü olmuş iyiki yemişsin yoksa vücut nasıl kendine gelecek
Benim için çok az tek öğün var spor harekette var bence akşam bişey yemelisin en azından bi meyve
Ara yapmalısın güçsüz kalmamak için akşam tek makarna var yanında bi salata yada yoğurt olsaydı daha iyi olmaz mıydı

Kahvaltı 07:30
2 haşlanmış yumurta, 4 zeytin, çeçil peynir, süt
Ara 10:15
Yeşil elma
Öğle 12:15
4-5 yk dünkü sebzeli makarna ( bence sadece renkli makarna), yoğurt
Ara 15:20
Avuçiçi çiğ fındık
Ara 16:45
Türk Kahvesi, 2 kare bitter
Akşam 19:00
Sütüm bitmiş nesfit çerez gibi yedim bide 4 yer elmasi
Ara
Düşünmüyorum
Su 2.5 lt
Spor
30 dk açık havada( sabah işe giderken) yürüdüm
Bisiklet düşünüyorum ama çok yorgunum yapmayabilirim de

Bence bi ara daha yap canim aksamin hafif olmus.

Anladim canim.ben evde baklavalik yufkadan yapmistim bi kere sanirim onun gibi kuru citir ve pul pul dagilan bir borek.iki lokmada biten cinslerden.
Ah zaman yetse de el acmasi borek yapsak ama zor iste.yine en iyisi hazir yufkalardan evde yapmak
hah işte aynısı :))
aman boş ver elde açmayı, canımızı çıkarıpta ne olacak çok canımız çekerse hazırlar sağ olsun :))
onun yerine kendimize bakım yaparız

oğluşun hastalanmış çok geçmiş olsun o yüzden hani bu gün daha dikkat edecektin menüne lokmalık yemişsin diye çıkışmıycam
inşallah ateşi artmaz ara ara tuvalette soğuk suyla tahret aldırır gibi bol suyla pipiyi popoyu yıka ateşi düşürme de etkili oluyor kız kardeşim yeğenim burada hastalanınca yaptı ben de yeni öğrendim sayılır

çerez yedim canım çerezle sütle doydum meyve hiç canım istemiyor şimdi çay içiyorum :))

kuru yedin nesfiti :)) öğlen kaşık hesabı miktarlar az az olmuş dozun da akşam yemek rahat yerdin gülüm makarnaya vicdan yapmışsın gibi hissettim
ben unutkanı sabah 1 çatal çeçeil peyniri yediğimi komşuda da 2 kare bitteri lüplediğimi yazmamışım senin menüyü okuyunca hatırladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…