- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.821
Maalesef hatirlayamadim.nickin mi degisti?tomurcukkk canım beni hatırladım mı
:)))))))))))))))))))))))Tomurcuk kac kilo kac ay ve nasil verdin
Imza yeni hayranin
117 ile basladim suan 73 kusurum.arada al verler olmasa belki 65 tim 60 tim ama buna da sukur tabiiTomurcuk kac kilo kac ay ve nasil verdin
Imza yeni hayranin
Aynen canim angelina gelemez buyuk ihtimal.bende hastayim zaten ama hic farketmez konu acilirsa neden olmasin hahahahatomurcuğum bu akşam ki muhabbetin konusunu hatırlatırım gerçi angelinanın oğluş ateşlenmiş o gelmezse tadı tam olmaz
Taniyo musun arkadasi ?:)))))))))))))))))))))))
hoş geldin :)
tomurcukkk canım beni hatırladım mı
Mesajlarina falan da baktim ama hatirlayamadim cok eskilere donemedim cunku.kesin nickin degisti yoksa hatirlardim elbette.genelde anne bebek konularinda mesajin var.sen beni taniyorsun ki sordun merak ettim bak simdiMaalesef hatirlayamadim.nickin mi degisti?
cuma yarış gurubun da tanıştıkTaniyo musun arkadasi ?
tam randımanlı şamata olmaz o zaman herkes iyiyken buradayken konuşalım yada ilerleyen saatlerde durum ne ona bakarızAynen canim angelina gelemez buyuk ihtimal.bende hastayim zaten ama hic farketmez konu acilirsa neden olmasin hahahaha
Tamam canim bana uyartam randımanlı şamata olmaz o zaman herkes iyiyken buradayken konuşalım yada ilerleyen saatlerde durum ne ona bakarız
Seni korsan seniiiiilogan filmi nete düşmüş :) hemen izlemem lazım geri kaldırıyorlar sonra daha sinemalar da gösteri ya başlamadı ya da bu gün başlamıştır :)
Sanırım ben karıştırdım Can'ım sana kolay gelsin diyetinde başarılar dilerimMaalesef hatirlayamadim.nickin mi degisti?
Allah iyiligini versin emiSanırım ben karıştırdım Can'ım sana kolay gelsin diyetinde başarılar dilerim
Ohhh n3 güzel haberler canım çok mutlu oldum gelsin harika nenislerKontrolüm iyi geçti kızlar.çok şükür kapanmaya az kalmış.çok az bi pasumandan sonra artık açıp normal hayatıma normal çamaşırlara geçebileceğim...Ben akıllısı spor yapabilir miyim diye sormayı unuttum başka sorulardan sıra gelmedi.ama yürüyüş yapmamın bi sakıncası yoktur diye düşünüyorum...
Canım aynen dediğin gibi oldu okul sonrası öğlen cenazeye gittim ve az önce eve girdik... kafam karnım her yerim şişti bugün regl oldum birde üstüne.. cok kalabalık ve yorucu bir gündü..
okurken uzun bir ayyyy dedim geceniz cidden çok zor geçmiş sen de hastasın zaten iyice perişan olmuşsunuzdur gülümGunaydin canlarimm .. zor bi gece gecirdik benim sipayla atesi cikti dusurdum bu kezde terden cimcilik oldu sonra tekrar yukseldi simdi yine dustu basiniz dondu dimi sabaha kadar manyak etti beni sabahta bogazim agriyo annee diye uyandivalla bu kez basacam pekmezi artik allah ne verdiyse yiyecek icecek bagris cagris gecirecez bu nedir ya ilac ilac ilacc hadi bana kolay gelsin gazamm mubarek olsun
allah rahmet eylesin tekrardan cenaze evi oldu mu hiç dinlenemiyor insan sen de gelinsin dön babam dön olmuştur,Ohhh n3 güzel haberler canım çok mutlu oldum gelsin harika nenisler
Canım aynen dediğin gibi oldu okul sonrası öğlen cenazeye gittim ve az önce eve girdik... kafam karnım her yerim şişti bugün regl oldum birde üstüne.. cok kalabalık ve yorucu bir gündü..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?