Haydi Yine Yeniden...

Tomurcuk kac kilo kac ay ve nasil verdin
Imza yeni hayranin
117 ile basladim suan 73 kusurum.arada al verler olmasa belki 65 tim 60 tim ama buna da sukur tabii 45 kilo civari verdim Allaha sukur.3 yil surdu yaklasik.surec uzun tabi ama genel itibariyle en sıkı donemi anlatayim.ekmek pilav makarna hic tuketmedim.kacamak neredeyse hic yapmadim.hergun yarim saatten fazla yurumeye calistim yada evde leslie yaptim.e tabi bol da su.kafada bitirince sabirla zamana yayinca gerisi geliyor zaten.istemek ve inanmak onemli basari zaten kacinilmaz oluyor sonrasinda.

Ohhh n3 güzel haberler canım çok mutlu oldum gelsin harika nenisler
tevafuk55 gelmedi hiç bugün.cenazeye falan mı gidecekti acaba ben mi atladım
Canım aynen dediğin gibi oldu okul sonrası öğlen cenazeye gittim ve az önce eve girdik... kafam karnım her yerim şişti bugün regl oldum birde üstüne.. cok kalabalık ve yorucu bir gündü..

Gunaydin canlarimm .. zor bi gece gecirdik benim sipayla atesi cikti dusurdum bu kezde terden cimcilik oldu sonra tekrar yukseldi simdi yine dustu basiniz dondu dimi sabaha kadar manyak etti beni sabahta bogazim agriyo annee diye uyandi valla bu kez basacam pekmezi artik allah ne verdiyse yiyecek icecek bagris cagris gecirecez bu nedir ya ilac ilac ilacc hadi bana kolay gelsin gazamm mubarek olsun

okurken uzun bir ayyyy dedim geceniz cidden çok zor geçmiş sen de hastasın zaten iyice perişan olmuşsunuzdur gülüm
iyi düşünmüşsün bağırsın çağırsın zorla da olsa yuttur pekmezi direnci artsın kuzumun can boğazdan gelir diye boşa dememişler faydalı şeyleri yesin içsin güçlensin..
ama farkında mısın geçen seneye göre allaha şükür daha az hastalandı seneye de çok daha iyi olacak inşallah

allah rahmet eylesin tekrardan cenaze evi oldu mu hiç dinlenemiyor insan sen de gelinsin dön babam dön olmuştur,
kafam şiş derken kalabalık gürültüden değil mi yoksa yüzün gözün de mi şişti gülüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…