Haydi Yine Yeniden...

Gunaydin canim. Dediğin gibi gerçekten gelin olduğun için hep ayaktasın. Gürültüden kuzum bütün köy gir çık eve offf o arada soruları cevapla falan filan... nasıl uyudum uyanmışım hiç anlamadım.

oyy canım kıyamam sana dinlen haftasonu bol bol iş güç yapma sakın.orda da yorulmuşsundur kalabalık gelen giden.kv nin senden beklentisi hiç bitmemiştir zaten.Neyse regl olmuşsun rahatlarsın biraz daha.o bile bi stres başlı başına

Zayıfladığınla ilgili üstüne geldiler dimi.Yeter daha verme falan demişlerdir... Nazar da etmiştir çoğu kişi

Terlemesi iyi canım.atar inşallah terle.ama dediğin gibi kavga döğüş bi şekilde önlemini al.bizde sabahları keçiboynuzu pekmezi veriyoruz.boynuz reçeli diyo benim sipa ama sanki onu yedirmeye başladığımızdan beri daha az öksürüyor

Zayıfladığınla ilgili üstüne geldiler dimi.Yeter daha verme falan demişlerdir... Nazar da etmiştir çoğu kişi
Hemde nasıl bir tutam kalmışsın diyenler. Sen niye böyle zayıfladın diyenler.. arkadan görüp te bu kız kim deyip yanıma gelenler:))) diyet yapıp yapmadığımı sordular bende yok okulla beraber telaş da başladı yoğunluktan dedim :)

aman ne zamandır görmeyenler çoktur öyle tepkiler sorular bitmez tabii
regl de olmuşsun kendine de okuyamadın , bu gün gitmeyeceksen işi gücü boş ver dinlenebildiğin kadar dinlen gülüm

Evet canim mahvoldum gece boyu .. sabah hasladim yumurtayi verdim bali pekmezi patatesi aa baktim yedikce kendine geliyo sipa yaa azicik zirladi agladi yokk dedim dr yok ilac yok boyle iyi olacaksin biraz saclari uzamis esim kestirip getireyimde banyo ettirelim dedi .. bu sene daha iyi gibi evet seneye insallah daha cok iyi olacak ..

Canim yaa senin durumda benden beter .. tum gun ayakta bugun evdeysen yat dinlen canim ..tekrar basiniz sagolsun ..

Aynen canim terledikce atacak ...kavga dogus yedirdim 1.5 yumurtayi balda pekmezde yedirdim ..keciboynuzunun kendini kaynatip icirince dahada faydali aslinda kac sabahtir bende veriyodum iyiydi iki gun yumurtasini pekmezini eksik ettik yine basladi .. ayy seninkide cok seker boynuz pekmezi haa sifa olsun canim ogluna ... senin oglusta hastaydi nasil oldu sen nasil oldun canim daha iyimisin ..?

Bir tutammii dedilerr kizz bunlar baya olcum yapmislar senin uzerinden ..aksam bi dus alip okusaydin kendine canim ... masallah diyen olmadi dimi ...

angelina35 canım geçmiş olsun paşaya annelik işte şimdi kendi hastalığının önüne geçti bile değilmi. Ama sen yine de k3ndini de ihmal etme canım anne oğul pekmez3 devam :))
Tesekkur ederim canim kendimi unuttum dedigin gibi .. yok canim ihmal yok bundan sonra ilaclardan kurtulmaya az kalmisken tekrar baslamak istemem ...

Oğlan hafif atlattı zaten bana sattı Bende bugun daha iyiyim ama.burun akıntım dünkü gibi değil ama baş ağrım aynı devam.Ya bende böyle hafif atlatıcam yada bu daha başlangıç ilerleyecek

bu gün yine gideceksin değil mi allah kolaylık versin
Yok balim bugün gitmeyi düşünmüyorum 7 gün okuma yapılıyor bizim burada b3n 1. Günü gittim bi keree arada giderim. Bi kere de 7. Gece giderim dualamaya. Okuma da yapamıyorum zaten.
Bir tutammii dedilerr kizz bunlar baya olcum yapmislar senin uzerinden ..aksam bi dus alip okusaydin kendine canim ... masallah diyen olmadi dimi ...
Canım regl oldum belim başım zaten regld3n dolayı agridi üzerine birde okul üstüne 12 saat köyde ayakta kalmak mahvetti beni.
Valla eltim dedi hemde bir tutam b3lin kalmış dedi :) ama beğenmiyor beni güya göz altın çökmüş dedi zayıflık sana olmuyor dedi umurumda mı hayır ben biliyorum başka tepkileri de o yuzd3n onun dediği hiç önemli değil.

Oğlan hafif atlattı zaten bana sattı Bende bugun daha iyiyim ama.burun akıntım dünkü gibi değil ama baş ağrım aynı devam.Ya bende böyle hafif atlatıcam yada bu daha başlangıç ilerleyecek
İnşallah ilerlemez kuzum bu kadarla kalır.

Baksen eltiyee kan degerin yerindeyse niye coksun elin yuzun gececek o isi kilo verip spor yaptikca vucud kendini toparliyor bak kan degerim yukselince o solukluk gitti bende yuzum bile canlandi zayiflik iyidir bosversene sen istedigin kiloya gel baktin begenmedin alirsin iki kilo hasettlik etmis

Insallah hafif gecer canim seninde bugun bizde anne ogul iyice beslenecez yarina toparlamak istiyorum artik cok surundurdu bu hastalik beni ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…