Haydi Yine Yeniden...

bak sen yaa acıkmış güzelce yemiş üstüne ekstre ilgi için mızlamış hahahahah yaradanına kurban olurum ben onun :))
senin 2-3 lokma yemen çocukları da etkiliyor galiba sen kaç gündür pekmez içince oğlunda ses etmeden yemiş şükür

Oğlan hafif atlattı zaten bana sattı Bende bugun daha iyiyim ama.burun akıntım dünkü gibi değil ama baş ağrım aynı devam.Ya bende böyle hafif atlatıcam yada bu daha başlangıç ilerleyecek
hafif atlatırsın inşallah galiba bu grip değil bahar nezlesi gibi bir şey

Neden canım hayırdır
çok kalabalıklaştı kafam karışıyor artık
liste dışıyım ama onların menüler acayip sıkı okudukça far etmeden diyet moduna giriyorum kilo vermeye başlayıp diyet moduna girdiğim her defasın da ters tepiyor veremediğim gibi alıyorum bazen ya o yüzden en iyisi bırakmak
hem burada dediğin bir şeyi yanlış anlayıp küsecek kimse de yok rahat yazıyorum düşünmüyorum içimden nasıl geliyorsa öyle :))

Hayırlısı olsun canım,fitili ateşlemesi adına faydası oldu bence oranın sana.menülerin güzel düzene girdi.aynen devam.e burda da artık motivasyon tavan,paylaşım bol,kim tutar bizi ayol

Hayırlısı olsun canım,fitili ateşlemesi adına faydası oldu bence oranın sana.menülerin güzel düzene girdi.aynen devam.e burda da artık motivasyon tavan,paylaşım bol,kim tutar bizi ayol
aynen gülüm kim tutar bizi
neredeyse 1.5 ay oldu benim bu şekil menüler yeni yeni faydasını görürken kafam bulanmasın :)
şükür eski cıvıltımız da geldi daha ne olsun :)))

sen nasil olurda bizi tert edersin yaw ahabda buraya coreklendim gelir hergun buraya yazarim ben semin espirilerini sohbetini cok seviyorum ablam ya gitmiyorum iste basiniza kaldim

sen nasil olurda bizi tert edersin yaw ahabda buraya coreklendim gelir hergun buraya yazarim ben semin espirilerini sohbetini cok seviyorum ablam ya gitmiyorum iste basiniza kaldim
işin aslı berilcee nin menüsün de gördüklerimizi yanlış gördük diye kitkurduyla muhabbet ettik güldük ya berilce de yanlış anladı ben çok kötü oldum o zaman demek ki dedim herkes alınabiliyor(burada alınma gücenme yok denildi kaç kere ya) ben daha yazamam buraya birisi basit bir şeyden bırakıp gidebiliyorsa ben nasıl durayım o kadar yazdım açıklama yaptım özür bile diledim çıt yok gece özel mesaj yazdı kusura bakma çocuklarla sorun vardı diye..
ben zaten ona kızmadım biliyorum sıkıntılı dönemler geçiriyor ama kendime kızdım çok üzüldüm çenem ne diye durmaz hep coşuyorum diye, şu sıra cidden motivasyonum tam biliyorum zayıflıyorum devam da kafam da gönlüm de karışsın istemiyorum gülüm cidden çok sevdim ben sizin orayı hele sans sans sanki annem doğurmuş evin küçüğü gibi kuzumm

ara ara gelirim gülüm tamamen selamsız sabahsız arkama dönüp bakmadan giderim demedim zaten :)

hem sen gel başımıza kal her zaman hem dee.. buranın muhabbetini samimiyeti görünce gitmek istemezsin :)))))))9

ben bahar damdan duser gibi dusen bahar yas 31ekime abla dedigime bakmayin ic sesim oyle istiyor
iki yasinda bir ogul anasiyim memeden kesmeye calisiyorum fenalardayimmm
53kg iken kendimi kilolu hissederken sut olsun diye 84olurken hicte kilolu hissrtmedim nedense :,D
14kg verdim bi yilda kaldi 14,manken mi olcan hedef dusuk derseniz boy yok bende g... yere yakin :)

baharım gülüm sütün çabuk çekilsin göğüslerin ağrımasın anane yöntemi var dün geldi aklıma yazmayı unuttum
soğuk suyu iyice akıtıp altına girince süt çekiliyormuş annem teyzemler söylerdi (bol bol doğurmuşlar bilirler elbet):)))
hem o g. yere yakın fısmırı tabir edilen hasetli kötü kalpli boyu kısalara denir iyi kalpli kısa boylulara çıtı pıtı , minyon denir bebeemm:))

Hoşgeldin aramıza demek minyon denen yaşlanmayacak gruptansın inşallah hedefine ulaşırsın

Bugün hiç iş yapasım yok tespih çekiyorum yarın büyük gün inşallah Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin

deneyim abla soguk lahana yapragi yapiyorum zaten demek ki soguk etkili
Hoşgeldin aramıza demek minyon denen yaşlanmayacak gruptansın inşallah hedefine ulaşırsın
hosbuldum tesekkur ederim
Bugün hiç iş yapasım yok tespih çekiyorum yarın büyük gün inşallah Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin
sinava mi girecek vocugun canim allah zihin acikligi versin herkese

Ahanda yakaladımmm
Demek asıl sebep buymuşşş
Güzelim yazı dilinde yanlış anlaşılmalar olabiliyor bazen aslında berilde birini bilerek kıracak biri değildir. Biz 2 seneyi aşkındır tanışırız

Yinede sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap

Kızzz baharrr sen bizimi aldatıyon bakayımm
North River

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…