- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.861
bak sen yaa acıkmış güzelce yemiş üstüne ekstre ilgi için mızlamış hahahahah yaradanına kurban olurum ben onun :))Evet canim mahvoldum gece boyu .. sabah hasladim yumurtayi verdim bali pekmezi patatesi aa baktim yedikce kendine geliyo sipa yaa azicik zirladi agladi yokk dedim dr yok ilac yok boyle iyi olacaksin biraz saclari uzamis esim kestirip getireyimde banyo ettirelim dedi .. bu sene daha iyi gibi evet seneye insallah daha cok iyi olacak ..
hafif atlatırsın inşallah galiba bu grip değil bahar nezlesi gibi bir şeyOğlan hafif atlattı zaten bana sattıBende bugun daha iyiyim ama.burun akıntım dünkü gibi değil ama baş ağrım aynı devam.Ya bende böyle hafif atlatıcam yada bu daha başlangıç ilerleyecek
Neden canım hayırdırcuma yarışma gurubunu bıraktım az önce mesajını yazdım söyledim
çok kalabalıklaştı kafam karışıyor artıkNeden canım hayırdır
Hayırlısı olsun canım,fitili ateşlemesi adına faydası oldu bence oranın sana.menülerin güzel düzene girdi.aynen devam.e burda da artık motivasyon tavan,paylaşım bol,kim tutar bizi ayolçok kalabalıklaştı kafam karışıyor artık
liste dışıyım ama onların menüler acayip sıkı okudukça far etmeden diyet moduna giriyorum kilo vermeye başlayıp diyet moduna girdiğim her defasın da ters tepiyor veremediğim gibi alıyorum bazen ya o yüzden en iyisi bırakmak
hem burada dediğin bir şeyi yanlış anlayıp küsecek kimse de yok rahat yazıyorum düşünmüyorum içimden nasıl geliyorsa öyle :))
aynen gülüm kim tutar biziHayırlısı olsun canım,fitili ateşlemesi adına faydası oldu bence oranın sana.menülerin güzel düzene girdi.aynen devam.e burda da artık motivasyon tavan,paylaşım bol,kim tutar bizi ayol
sen nasil olurda bizi tert edersin yawçok kalabalıklaştı kafam karışıyor artık
liste dışıyım ama onların menüler acayip sıkı okudukça far etmeden diyet moduna giriyorum kilo vermeye başlayıp diyet moduna girdiğim her defasın da ters tepiyor veremediğim gibi alıyorum bazen ya o yüzden en iyisi bırakmak
hem burada dediğin bir şeyi yanlış anlayıp küsecek kimse de yok rahat yazıyorum düşünmüyorum içimden nasıl geliyorsa öyle :))
hahahahahah süpersin kız yaradanına kurban seninsen nasil olurda bizi tert edersin yawahabda buraya coreklendim gelir hergun buraya yazarim ben semin espirilerini sohbetini cok seviyorum ablam ya gitmiyorum iste basiniza kaldim
işin aslı berilcee nin menüsün de gördüklerimizi yanlış gördük diye kitkurduyla muhabbet ettik güldük ya berilce de yanlış anladı ben çok kötü oldum o zaman demek ki dedim herkes alınabiliyor(burada alınma gücenme yok denildi kaç kere ya) ben daha yazamam buraya birisi basit bir şeyden bırakıp gidebiliyorsa ben nasıl durayım o kadar yazdım açıklama yaptım özür bile diledim çıt yok gece özel mesaj yazdı kusura bakma çocuklarla sorun vardı diye..sen nasil olurda bizi tert edersin yawahabda buraya coreklendim gelir hergun buraya yazarim ben semin espirilerini sohbetini cok seviyorum ablam ya gitmiyorum iste basiniza kaldim
baharım gülüm sütün çabuk çekilsin göğüslerin ağrımasın anane yöntemi var dün geldi aklıma yazmayı unuttumben bahar damdan duser gibi dusen bahar yas 31ekime abla dedigime bakmayin ic sesim oyle istiyor
iki yasinda bir ogul anasiyim memeden kesmeye calisiyorum fenalardayimmm
53kg iken kendimi kilolu hissederken sut olsun diye 84olurken hicte kilolu hissrtmedim nedense :,D
14kg verdim bi yilda kaldi 14,manken mi olcan hedef dusuk derseniz boy yok bende g... yere yakin :)
Hoşgeldin aramıza demek minyon denen yaşlanmayacak gruptansın inşallah hedefine ulaşırsınben bahar damdan duser gibi dusen bahar yas 31ekime abla dedigime bakmayin ic sesim oyle istiyor
iki yasinda bir ogul anasiyim memeden kesmeye calisiyorum fenalardayimmm
53kg iken kendimi kilolu hissederken sut olsun diye 84olurken hicte kilolu hissrtmedim nedense :,D
14kg verdim bi yilda kaldi 14,manken mi olcan hedef dusuk derseniz boy yok bende g... yere yakin :)
Amin canım Allah kabul etsin dualarınıBugün hiç iş yapasım yok tespih çekiyorum yarın büyük gün inşallah Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin
deneyim abla soguk lahana yapragi yapiyorum zaten demek ki soguk etkilibaharım gülüm sütün çabuk çekilsin göğüslerin ağrımasın anane yöntemi var dün geldi aklıma yazmayı unuttum
soğuk suyu iyice akıtıp altına girince süt çekiliyormuş annem teyzemler söylerdi (bol bol doğurmuşlar bilirler elbet):)))
hem o g. yere yakın fısmırı tabir edilen hasetli kötü kalpli boyu kısalara denir iyi kalpli kısa boylulara çıtı pıtı , minyon denir bebeemm:))
hosbuldum tesekkur ederimHoşgeldin aramıza demek minyon denen yaşlanmayacak gruptansın inşallah hedefine ulaşırsın
sinava mi girecek vocugun canim allah zihin acikligi versin herkeseBugün hiç iş yapasım yok tespih çekiyorum yarın büyük gün inşallah Rabbim herkesin emeğinin karşılığını versin
Ahanda yakaladımmmişin aslı berilcee nin menüsün de gördüklerimizi yanlış gördük diye kitkurduyla muhabbet ettik güldük ya berilce de yanlış anladı ben çok kötü oldum o zaman demek ki dedim herkes alınabiliyor(burada alınma gücenme yok denildi kaç kere ya) ben daha yazamam buraya birisi basit bir şeyden bırakıp gidebiliyorsa ben nasıl durayım o kadar yazdım açıklama yaptım özür bile diledim çıt yok gece özel mesaj yazdı kusura bakma çocuklarla sorun vardı diye..
ben zaten ona kızmadım biliyorum sıkıntılı dönemler geçiriyor ama kendime kızdım çok üzüldüm çenem ne diye durmaz hep coşuyorum diye, şu sıra cidden motivasyonum tam biliyorum zayıflıyorum devam da kafam da gönlüm de karışsın istemiyorum gülüm cidden çok sevdim ben sizin orayı hele sans sans sanki annem doğurmuş evin küçüğü gibi kuzumm
ara ara gelirim gülüm tamamen selamsız sabahsız arkama dönüp bakmadan giderim demedim zaten :)
hem sen gel başımıza kal her zaman hem dee.. buranın muhabbetini samimiyeti görünce gitmek istemezsin :)))))))9
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?