Haydi Yine Yeniden...

Kız kaynatmaya destek istemeye geldik grup kalabalıklaştı diye kaçıyor musun işte buradan da kaç bakalım geldik diye aşk olsun ne bu şimdi üstüme alınıyorum@ekim2009
aaa sen de mi kız
cidden alemsiniz böyle yapıp beni onure ediyorsunuz şımarıcam az kaldı

cidden sorun yok berilcee ile dün bana özel mesaj attı ona da dedim sana kızmadım alınmadım sadece üzüldüm ya cidden orayı zayıflamayı bırakırsa diye ..senin okuduğun mesajı biraz acele yazdım benimkiler sesleniyor diye
benim cinsliğim işte hisler konusun da biraz fazla hassasım galiba

bahar da kitkurdu da sen de geldin @mefkurem benim aslın niyetim sizi kaçırıp kendi topiğime getirmekti hain planlar yaptım işe yaradı, artık gidemzsiniz buradasınız yaşasın kötülükkkkk

Bak yerini yurdunu bilmezken akşam akşam bana hafiyelik yaptırdın şımar hakkındır artık sayende müsade varsa tabi arada buraya da takılalım
aa aşk olsun ne demek müsaade bizim kızlar candır kandır kardeştir her zaman başımız üstün de yerin var çok seversin muhabbeti az kişiyiz ama çok samimi ortam

menu
sabah (7:30)
2dlm tam bugday
1yumurta
1parmak kadar peynir
1tk bal

ogle(12:00)
haslanmis karnabah yogurtlu

ara,(15:00)
1fincan sutlu kahve
1eti stick bitter(39,cal)

aksam(17:00)
1tabak bakla
1kase. yogurt

su:2lt daha artar spor:60dk

burayada menu yaziyor muyuz sbla buranin ialeyusini deyiver hele :)

burayada coreklendim abla 9.takimada bir gece ansizin gelmistim :)

kızlar dün cuma yarışması için tartıldım ya belki atlet v.s. de ağırlık yapar ne olur olmaz:)) diye çıkardım her şeyi tartıldım
sonra dedim ben bir kendimi ölçeyim mezurayla totoşum yarım santim azalmış bir şaşırdım tekrara tekrar ölçtüm 1 sene boyunca hep aynıydı son aylarda küçülmeye başlamış dansın mı yararı bu acaba

tabi gülüm menü yazıyoruz suyu sporu yazıyoruz
çarşambaları da tartılıyoruz:))
menün cidden maşallahlık annen de bile kaçamak yok
spora bebek arabası taşımasını da ağırlık çalışması olarak eklesen yeriydi:)

Kizlar pardon ama gunluk sahibi olarak bana bisey sormadan diger arkadaslarimin da fikrini almadan coreklendimler menu vermeler falan.pek hoslanmadim acikcasi ben bu durumdan.ayrica 1.sayfada yazdigi uzere liste kontenjani dolu.benim islerim artik yogunlastigi icin menu yorumu yapmaya mesajlari cevaplamaya listeyi doldurmaya cok vaktim olmuyor.
ekim2009 cum bak yogun istek var sen tekrar don istersen cumaya burada zaten yerin baki ama oradaki arkadaslari buraya dahil etmek cok iyi bir fikir gibi gelmedi bana... yada siz toplasin baska bir sohbet gunlugu acin canim...

muhabbetine diyoruz tomurcuğum nanekekik çok koşturuyor zaten 2 yere yetişemez kaptanlığı 2 gün önce o yüzden bıraktı başka arkadaşa
mefkurem zaten çok nadir kk ye giriyor
başta yeni topik açalım kimin açtığı önemli değil demiştik ya topik hepimizin diye.. ben de o yüzden buraya gelenlere peşime gelmeyin arkadaşlar rahatsız olur demek aklıma gelmedi ..ha gerçekte katılmak isteyen herkese şimdiye kadar hepimiz zaten diğer arkadaşların fikrini almadan olmaz dedik zaten
bundan sonra özel mesajda dediğim gibi şakalaşma bunlar diye haber veririm .. özür dilerim bundan sonra çok dikkat ederim bir daha rahtsızlık vermem

Son düzenleme:
Benimde ozelde dedigim gibi kac yildir tanidigim arkadaslardan bile darbe yedigim icin yeni arkadaslara cok acik olamiyorum.yeni uye yeni sorun gibi algiliyorum bilinc alti olarak.muhakkak her biri ozel guzel insanlardir ama inanin benim gucum yetmiyor artik sorun yasamaya yada yasatmaya.bizim kadromuzdan ne kimse gitsin ne de bu kadroya kimse dahil olsun diye dusunuyorum.tabi ki gunluk hepimizin bu arada.saka oldugunu bilmedigim icin tabi sasirdim acikcasi coreklenme ve menu verme muhabbetine canim.bi de sen demissin ya su gun bildirim yapiyoruz menu veriyoruz falan diye.iyiden iyiye is basi yapti arkadaslar zannettim :)

o zaman dansa devam ablam hareket nese demek
dimi ama sozde yuruyor sipam annem ben inerim merdibnlerden demedi
pardonluk birdey yok ben ekim ablayla sakalasiyordum evet cok sevdik bazi insanlar vardir kalpten kalbe yol olur kelimeleri ekim ablada oyle kisa surede kalplerimizi fet etti allah razi olsun
menu vs ben zsten hali hazirda 9.takimda aktifim ayni menu oradada var buraya yanlislikla yazdim silmek yerine ekim ablaya sordum
ilk sayfayi okudum msjida begendim hatta uye alimi yapmadiginiz net olarak yazilmis zaten
amacimiz rahatsizlik vermek degil di en cok ekim abla arafa kalsin asla istemeyiz
sizede bi tutam sevgi birakiyorum lazim olur
seviliyorsun ablacim sorun yok

Uyanınca 09:00
3 hurma, avuçiçi çiğ fındık
Kahvaltı 11:30
2 tereyağında yumurta, 3 zeytin, Çeçil peynir, yarım simit, 1 su bardağı ev yapımı vişne suyu
Ara 15:50
Armut
Akşam 17:45
Fırında poşette tavuk but, patates, yoğurt salata
Su 2.5 litre
Spor
40 dk eliptik bisiklet, 20 dk plates

Ooo harika haberler canım dans tarzı yüksek enerji sarfedilen sporlar acayip inc3ltiyor benimde birkaç aydır öyle biliyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…