- 11 Mayıs 2009
- 27.408
- 92.964
- 798
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.881
aaa sen de mi kızKız kaynatmaya destek istemeye geldik grup kalabalıklaştı diye kaçıyor musun işte buradan da kaç bakalım geldik diye aşk olsun ne bu şimdi üstüme alınıyorum@ekim2009
Bak yerini yurdunu bilmezken akşam akşam bana hafiyelik yaptırdın şımar hakkındır artık sayende müsade varsa tabi arada buraya da takılalımaaa sen de mi kız
cidden alemsiniz böyle yapıp beni onure ediyorsunuz şımarıcam az kaldı
cidden sorun yok berilcee ile dün bana özel mesaj attı ona da dedim sana kızmadım alınmadım sadece üzüldüm ya cidden orayı zayıflamayı bırakırsa diye ..senin okuduğun mesajı biraz acele yazdım benimkiler sesleniyor diyeAhanda yakaladımmm
Demek asıl sebep buymuşşş
Güzelim yazı dilinde yanlış anlaşılmalar olabiliyor bazen aslında berilde birini bilerek kıracak biri değildir. Biz 2 seneyi aşkındır tanışırız
Yinede sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap
Kızzz baharrr sen bizimi aldatıyon bakayımm
North River
aa aşk olsun ne demek müsaade bizim kızlar candır kandır kardeştir her zaman başımız üstün de yerin var çok seversin muhabbeti az kişiyiz ama çok samimi ortamBak yerini yurdunu bilmezken akşam akşam bana hafiyelik yaptırdın şımar hakkındır artık sayende müsade varsa tabi arada buraya da takılalım
burayada coreklendim abla 9.takimada bir gece ansizin gelmistim :)Ahanda yakaladımmm
Demek asıl sebep buymuşşş
Güzelim yazı dilinde yanlış anlaşılmalar olabiliyor bazen aslında berilde birini bilerek kıracak biri değildir. Biz 2 seneyi aşkındır tanışırız
Yinede sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle yap
Kızzz baharrr sen bizimi aldatıyon bakayımm
North River
hahahahah valla mı çöreklen çöreklen herkes varken sohbet bir başlasın gidesin gelmez zaten :)burayada coreklendim abla 9.takimada bir gece ansizin gelmistim :)
tabi gülüm menü yazıyoruz suyu sporu yazıyoruzmenu
sabah (7:30)
2dlm tam bugday
1yumurta
1parmak kadar peynir
1tk bal
ogle(12:00)
haslanmis karnabah yogurtlu
ara,(15:00)
1fincan sutlu kahve
1eti stick bitter(39,cal)
aksam(17:00)
1tabak bakla
1kase. yogurt
su:2lt daha artar spor:60dk
burayada menu yaziyor muyuz sbla buranin ialeyusini deyiver hele :)
muhabbetine diyoruz tomurcuğum nanekekik çok koşturuyor zaten 2 yere yetişemez kaptanlığı 2 gün önce o yüzden bıraktı başka arkadaşaKizlar pardon ama gunluk sahibi olarak bana bisey sormadan diger arkadaslarimin da fikrini almadan coreklendimler menu vermeler falan.pek hoslanmadim acikcasi ben bu durumdan.ayrica 1.sayfada yazdigi uzere liste kontenjani dolu.benim islerim artik yogunlastigi icin menu yorumu yapmaya mesajlari cevaplamaya listeyi doldurmaya cok vaktim olmuyor.
ekim2009 cum bak yogun istek var sen tekrar don istersen cumaya burada zaten yerin baki ama oradaki arkadaslari buraya dahil etmek cok iyi bir fikir gibi gelmedi bana... yada siz toplasin baska bir sohbet gunlugu acin canim...
Benimde ozelde dedigim gibi kac yildir tanidigim arkadaslardan bile darbe yedigim icin yeni arkadaslara cok acik olamiyorum.yeni uye yeni sorun gibi algiliyorum bilinc alti olarak.muhakkak her biri ozel guzel insanlardir ama inanin benim gucum yetmiyor artik sorun yasamaya yada yasatmaya.bizim kadromuzdan ne kimse gitsin ne de bu kadroya kimse dahil olsun diye dusunuyorum.tabi ki gunluk hepimizin bu arada.saka oldugunu bilmedigim icin tabi sasirdim acikcasi coreklenme ve menu verme muhabbetine canim.bi de sen demissin ya su gun bildirim yapiyoruz menu veriyoruz falan diye.iyiden iyiye is basi yapti arkadaslar zannettim :)muhabbetine diyoruz tomurcuğum nanekekik çok koşturuyor zaten 2 yere yetişemez kaptanlığı 2 gün önce o yüzden bıraktı başka arkadaşa
mefkurem zaten çok nadir kk ye giriyor
başta yeni topik açalım kimin açtığı önemli değil demiştik ya topik hepimizin diye.. ben de o yüzden buraya gelenlere peşime gelmeyin arkadaşlar rahatsız olur demek aklıma gelmedi ..ha gerçekte katılmak isteyen herkese şimdiye kadar hepimiz zaten diğer arkadaşların fikrini almadan olmaz dedik zaten
bundan sonra özel mesajda dediğim gibi şakalaşma bunlar diye haber veririm .. özür dilerim bundan sonra çok dikkat ederim bir daha rahtsızlık vermem
o zaman dansa devam ablam hareket nese demekkızlar dün cuma yarışması için tartıldım ya belki atlet v.s. de ağırlık yapar ne olur olmaz:)) diye çıkardım her şeyi tartıldım
sonra dedim ben bir kendimi ölçeyim mezurayla totoşum yarım santim azalmış bir şaşırdım tekrara tekrar ölçtüm 1 sene boyunca hep aynıydı son aylarda küçülmeye başlamış dansın mı yararı bu acaba
dimi amatabi gülüm menü yazıyoruz suyu sporu yazıyoruz
çarşambaları da tartılıyoruz:))
menün cidden maşallahlık annen de bile kaçamak yok
spora bebek arabası taşımasını da ağırlık çalışması olarak eklesen yeriydi:)
pardonluk birdey yok ben ekim ablayla sakalasiyordum evet cok sevdik bazi insanlar vardir kalpten kalbe yol olur kelimeleri ekim ablada oyle kisa surede kalplerimizi fet etti allah razi olsunKizlar pardon ama gunluk sahibi olarak bana bisey sormadan diger arkadaslarimin da fikrini almadan coreklendimler menu vermeler falan.pek hoslanmadim acikcasi ben bu durumdan.ayrica 1.sayfada yazdigi uzere liste kontenjani dolu.benim islerim artik yogunlastigi icin menu yorumu yapmaya mesajlari cevaplamaya listeyi doldurmaya cok vaktim olmuyor.
ekim2009 cum bak yogun istek var sen tekrar don istersen cumaya burada zaten yerin baki ama oradaki arkadaslari buraya dahil etmek cok iyi bir fikir gibi gelmedi bana... yada siz toplasin baska bir sohbet gunlugu acin canim...
seviliyorsun ablacim sorun yokmuhabbetine diyoruz tomurcuğum nanekekik çok koşturuyor zaten 2 yere yetişemez kaptanlığı 2 gün önce o yüzden bıraktı başka arkadaşa
mefkurem zaten çok nadir kk ye giriyor
başta yeni topik açalım kimin açtığı önemli değil demiştik ya topik hepimizin diye.. ben de o yüzden buraya gelenlere peşime gelmeyin arkadaşlar rahatsız olur demek aklıma gelmedi ..ha gerçekte katılmak isteyen herkese şimdiye kadar hepimiz zaten diğer arkadaşların fikrini almadan olmaz dedik zaten
bundan sonra özel mesajda dediğim gibi şakalaşma bunlar diye haber veririm .. özür dilerim bundan sonra çok dikkat ederim bir daha rahtsızlık vermem
Ooo harika haberler canım dans tarzı yüksek enerji sarfedilen sporlar acayip inc3ltiyor benimde birkaç aydır öyle biliyorsunkızlar dün cuma yarışması için tartıldım ya belki atlet v.s. de ağırlık yapar ne olur olmaz:)) diye çıkardım her şeyi tartıldım
sonra dedim ben bir kendimi ölçeyim mezurayla totoşum yarım santim azalmış bir şaşırdım tekrara tekrar ölçtüm 1 sene boyunca hep aynıydı son aylarda küçülmeye başlamış dansın mı yararı bu acaba
Burası topik değil ev oldu sırdaş olduk dost oldukekim2009 canım sen nasıl rahat ediyorsan canım burada artık biz iyic3 kaynaştik:) Muhabbetler coşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?