Haydi Yine Yeniden...

Ne demek simdi sizede bi tutam sevgi birakiyorum lazim olur... emin ol ekimi senden daha iyi ve uzun zamandir taniyor ve seviyorum.sende beni tanisaydin eger oyle biri olmadigimi anlardin...bodoslama daldiktan sonra bana boyle bir cumle kurmaya hakkin yok

Güzelim biz burda ekimciğime selam vermek, biraz derdi varsa anlıyalım diye geldik
Yoksa topiği ele geçirmek gibi planlarımız yok :))
Sevgiler...

Senin bugün modun düşük fıstık bak alinganligin üstünde öyle rahatsızlık falan ne demek benim gibi regl mi yaklaştı b3nde bugün p3k.iyi değilim hava da kapalı başım da agriyorr

nasil yani simdi sevginin neresini begenmediniz sevgi her daim lazimdir size lazim degilse geri aldim zikretmedim sayiniz
gerilmenize gerek yok topiginizdeki rahatsizligimida alip hoscakalin diyorum

Yeni insan yeni sorun dedigimde neden yanilmadigimi anliyor musunuz simdi.hey Allah im yaa durduk yere stres gerginlik iste...en sonunda ben gidicem bu gunlukten o olucak yani
Canlarım sakın olun azıcık sorun yok sıkıntı yok.. Ekim orada üzülmüş burada biraz geyik yapılmış sende yanlış anlayıp aciklama yaptın. Ekimim de bu sefer buna alındı.. ortada bir şey yok kendimize gelelim hadi. Kimseyi güldürmeyelim kendimize kendi ahlarının çıktığını düşünüp nimetten sayabilirler

Güzelim biz burda ekimciğime selam vermek, biraz derdi varsa anlıyalım diye geldik
Yoksa topiği ele geçirmek gibi planlarımız yok :))
Sevgiler...
Yok canim estagfurullah buyrun selam verin sohbet edin tabi ama sakalasma oldugunu bilemem haliyle.arkadas da coreklendim demesi menu vermesi ve basiniza kaldim demesi oyle bi intiba yaratti.seni giyabinda taniyorum zaten bir iki yerde denk geldi mesajlarini okumustum.inan fazla kisi kaldiracak gucum kalmadi.sende yillardir bu kuluptesin az cok bilirsin yorgunlugun ne demek oldugunu...

Kiz sen yokmusun seeennnn ekimle ilgili hicbir sorun yok olamazda.oyle bi ihtimal soz konusu degil canim.

Öğleden sonra arkadaşlarım geldi onlarla bir şeyler yedim şimdi de hiç aç değilim napsam acep

Aynen ya buraya gelen sonra ayrılanlar var ama burda kalanlar kardeş olduk gidenler yüzünden kırılmaya gerek yok

Bensiz muhabbet ha
Ekim lütfen canım alınma darılma Yok bizde biliyosun
Beril'in de öyle düşünmediğini söyledin
Senin her halde her duruma bir çare olman beni çok mutlu ediyordu gitmeeeee
Valla taciz ederiz takımca haberin olsun
Güzel gidiyordu herşey beraber oysaki

cuma gurubun da çok fazla tartı oluyor diye pazartesi kendine çeki düzen verme tartısı var ben onda tartılamamyım hem pazartesi hem çarşamba hem cuma çok fazla oluyor demiştim nanekekiğe(kaptana) o da gün aşırı oluyor çok diye tamam dedi çarşamba muhabbeti gün aşırı muhabbetimiz oldu orada onun için çarşambaya gülücük koymuştum

Senin bugün modun düşük fıstık bak alinganligin üstünde öyle rahatsızlık falan ne demek benim gibi regl mi yaklaştı b3nde bugün p3k.iyi değilim hava da kapalı başım da agriyorr
reglim zatii :) benim ki 10 gün bitmez biliyorsun
alınmadım kızzz üzüldüm baştan mesaj atıp söylemedim diye de kendime kızdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…