- 25 Aralık 2010
- 11.869
- 29.414
- 598
- Konu Sahibi tomurcukkk
-
- #39.901
Ne demek simdi sizede bi tutam sevgi birakiyorum lazim olur... emin ol ekimi senden daha iyi ve uzun zamandir taniyor ve seviyorum.sende beni tanisaydin eger oyle biri olmadigimi anlardin...bodoslama daldiktan sonra bana boyle bir cumle kurmaya hakkin yoko zaman dansa devam ablam hareket nese demek
dimi amasozde yuruyor sipam annem ben inerim merdibnlerden demedi
pardonluk birdey yok ben ekim ablayla sakalasiyordum evet cok sevdik bazi insanlar vardir kalpten kalbe yol olur kelimeleri ekim ablada oyle kisa surede kalplerimizi fet etti allah razi olsun
menu vs ben zsten hali hazirda 9.takimda aktifim ayni menu oradada var buraya yanlislikla yazdim silmek yerine ekim ablaya sordum
ilk sayfayi okudum msjida begendim hatta uye alimi yapmadiginiz net olarak yazilmis zaten
amacimiz rahatsizlik vermek degil di en cok ekim abla arafa kalsin asla istemeyiz
sizede bi tutam sevgi birakiyorum lazim olur
seviliyorsun ablacim sorun yok
Güzelim biz burda ekimciğime selam vermek, biraz derdi varsa anlıyalım diye geldikKizlar pardon ama gunluk sahibi olarak bana bisey sormadan diger arkadaslarimin da fikrini almadan coreklendimler menu vermeler falan.pek hoslanmadim acikcasi ben bu durumdan.ayrica 1.sayfada yazdigi uzere liste kontenjani dolu.benim islerim artik yogunlastigi icin menu yorumu yapmaya mesajlari cevaplamaya listeyi doldurmaya cok vaktim olmuyor.
ekim2009 cum bak yogun istek var sen tekrar don istersen cumaya burada zaten yerin baki ama oradaki arkadaslari buraya dahil etmek cok iyi bir fikir gibi gelmedi bana... yada siz toplasin baska bir sohbet gunlugu acin canim...
Senin bugün modun düşük fıstık bak alinganligin üstünde öyle rahatsızlık falan ne demekmuhabbetine diyoruz tomurcuğum nanekekik çok koşturuyor zaten 2 yere yetişemez kaptanlığı 2 gün önce o yüzden bıraktı başka arkadaşa
mefkurem zaten çok nadir kk ye giriyor
başta yeni topik açalım kimin açtığı önemli değil demiştik ya topik hepimizin diye.. ben de o yüzden buraya gelenlere peşime gelmeyin arkadaşlar rahatsız olur demek aklıma gelmedi ..ha gerçekte katılmak isteyen herkese şimdiye kadar hepimiz zaten diğer arkadaşların fikrini almadan olmaz dedik zaten
bundan sonra özel mesajda dediğim gibi şakalaşma bunlar diye haber veririm .. özür dilerim bundan sonra çok dikkat ederim bir daha rahtsızlık vermem
Ne demek simdi sizede bi tutam sevgi birakiyorum lazim olur... emin ol ekimi senden daha iyi ve uzun zamandir taniyor ve seviyorum.sende beni tanisaydin eger oyle biri olmadigimi anlardin...bodoslama daldiktan sonra bana boyle bir cumle kurmaya hakkin yok
nasil yani simdi sevginin neresini begenmediniz sevgi her daim lazimdir size lazim degilse geri aldim zikretmedim sayinizNe demek simdi sizede bi tutam sevgi birakiyorum lazim olur... emin ol ekimi senden daha iyi ve uzun zamandir taniyor ve seviyorum.sende beni tanisaydin eger oyle biri olmadigimi anlardin...bodoslama daldiktan sonra bana boyle bir cumle kurmaya hakkin yok
Canlarım sakın olun azıcık sorun yok sıkıntı yok.. Ekim orada üzülmüş burada biraz geyik yapılmış sende yanlış anlayıp aciklama yaptın. Ekimim de bu sefer buna alındı.. ortada bir şey yok kendimize gelelim hadi. Kimseyi güldürmeyelim kendimize kendi ahlarının çıktığını düşünüp nimetten sayabilirlerYeni insan yeni sorun dedigimde neden yanilmadigimi anliyor musunuz simdi.hey Allah im yaa durduk yere stres gerginlik iste...en sonunda ben gidicem bu gunlukten o olucak yani
Yok canim estagfurullah buyrun selam verin sohbet edin tabi ama sakalasma oldugunu bilemem haliyle.arkadas da coreklendim demesi menu vermesi ve basiniza kaldim demesi oyle bi intiba yaratti.seni giyabinda taniyorum zaten bir iki yerde denk geldi mesajlarini okumustum.inan fazla kisi kaldiracak gucum kalmadi.sende yillardir bu kuluptesin az cok bilirsin yorgunlugun ne demek oldugunu...Güzelim biz burda ekimciğime selam vermek, biraz derdi varsa anlıyalım diye geldik
Yoksa topiği ele geçirmek gibi planlarımız yok :))
Sevgiler...
Kiz sen yokmusun seeennnnCanlarım sakın olun azıcık sorun yok sıkıntı yok.. Ekim orada üzülmüş burada biraz geyik yapılmış sende yanlış anlayıp aciklama yaptın. Ekimim de bu sefer buna alındı.. ortada bir şey yok kendimize gelelim hadi. Kimseyi güldürmeyelim kendimize kendi ahlarının çıktığını düşünüp nimetten sayabilirler
Tabi öyle kız ara ara aktiflik ler var :))) valla kendilerinden sanar da mutlu olurlar heheheKiz sen yokmusun seeennnnekimle ilgili hicbir sorun yok olamazda.oyle bi ihtimal soz konusu degil canim.
Aynen ya buraya gelen sonra ayrılanlar var ama burda kalanlar kardeş olduk gidenler yüzünden kırılmaya gerek yokCanlarım sakın olun azıcık sorun yok sıkıntı yok.. Ekim orada üzülmüş burada biraz geyik yapılmış sende yanlış anlayıp aciklama yaptın. Ekimim de bu sefer buna alındı.. ortada bir şey yok kendimize gelelim hadi. Kimseyi güldürmeyelim kendimize kendi ahlarının çıktığını düşünüp nimetten sayabilirler
Akşam yoğurt yiyebilirsin en pul biberli limonlusundanÖğleden sonra arkadaşlarım geldi onlarla bir şeyler yedim şimdi de hiç aç değilim napsam acep
Sende resim atarsan olaarrrrBen varım resimli konuşalım mı tabiekim2009 olmazsa olmaz
Bana uyar h3m tatil h3mde evdeyim sabbaha kadar dans :)))Ben varım resimli konuşalım mı tabiekim2009 olmazsa olmaz
cuma gurubun da çok fazla tartı oluyor diye pazartesi kendine çeki düzen verme tartısı var ben onda tartılamamyım hem pazartesi hem çarşamba hem cuma çok fazla oluyor demiştim nanekekiğe(kaptana) o da gün aşırı oluyor çok diye tamam dedi çarşamba muhabbeti gün aşırı muhabbetimiz oldu orada onun için çarşambaya gülücük koymuştumBenimde ozelde dedigim gibi kac yildir tanidigim arkadaslardan bile darbe yedigim icin yeni arkadaslara cok acik olamiyorum.yeni uye yeni sorun gibi algiliyorum bilinc alti olarak.muhakkak her biri ozel guzel insanlardir ama inanin benim gucum yetmiyor artik sorun yasamaya yada yasatmaya.bizim kadromuzdan ne kimse gitsin ne de bu kadroya kimse dahil olsun diye dusunuyorum.tabi ki gunluk hepimizin bu arada.saka oldugunu bilmedigim icin tabi sasirdim acikcasi coreklenme ve menu verme muhabbetine canim.bi de sen demissin ya su gun bildirim yapiyoruz menu veriyoruz falan diye.iyiden iyiye is basi yapti arkadaslar zannettim :)
reglim zatii :) benim ki 10 gün bitmez biliyorsunSenin bugün modun düşük fıstık bak alinganligin üstünde öyle rahatsızlık falan ne demekbenim gibi regl mi yaklaştı b3nde bugün p3k.iyi değilim hava da kapalı başım da agriyorr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?